Skrevet av Emne: Hvilken type karbohydrat kilde er best?  (Lest 15158 ganger)

Utlogget -TT-

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 211
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 211

  • Quincy Taylor
Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #45 : 30. desember 2008, 02:24 »
Jeg kjenner en med master i ernæringsfysiologi.

Gratuerer med dagen! Grin

Utlogget Coincidence theorist

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 237
  • Honnør: 51
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 237

Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #46 : 30. desember 2008, 02:34 »
Du kommer til å få mange, maaange fiender du Grin Og noen venner:)


Men sånn eksempelvis, Kan du gi oss et eksempel på kosthold iløpet av en dag?

Også syns jeg du mener ganske bastant at magnesium og zink IKKE blir tatt opp... når du skrev " det er ikke nøye hvor mye du får i deg, siden kroppen din ikke får til å ta det opp" . Det er jo litt bullshit, ellers hadde jo ca 95% av verdensbefolkning hatt mangel på nettopp de to mineralene!

tror det var mellom 70 til 80 prosent av befolkningen i usa som var sink deficient.. at de er undernært på det så.. Har ikke noe tall fra Norge da.

Uansett du får ikke nært det nivået du skulle ønsket...


Food science
Phytic acid is found within the hulls of nuts, seeds, and grains.[1] In-home food preparation techniques can reduce the phytic acid in all of these foods. Simply cooking the food will reduce the phytic acid to some degree. More effective methods are soaking in an acid medium, lactic acid fermentation, and sprouting.[5]

Phytic acid is a strong chelator of important minerals such as calcium, magnesium, iron, and zinc, and can therefore contribute to mineral deficiencies in people whose diets rely on these foods for their mineral intake, such as those in developing countries.[6] It also acts as an acid, chelating the vitamin niacin, which is basic, causing the condition known as pellagra. [7] In this way, it is an anti-nutrient.[1] For people with a particularly low intake of essential minerals, especially young children and those in developing countries, this effect can be undesirable


http://en.wikipedia.org/wiki/Phytic_acid

\\\\\\\"If many people believe that something is true most of us never second guess and automatically accept it as the truth\\\\\\\"

Utlogget webah

  • .: Eliteutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 3 788
  • Honnør: 297
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 788

  • MMA Fighter
Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #47 : 30. desember 2008, 02:36 »
Smiley

Orker du å skriver en vanlig dag i din diett da?

Utlogget Coincidence theorist

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 237
  • Honnør: 51
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 237

Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #48 : 30. desember 2008, 02:59 »
 Lips Sealed
\\\\\\\"If many people believe that something is true most of us never second guess and automatically accept it as the truth\\\\\\\"

Utlogget webah

  • .: Eliteutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 3 788
  • Honnør: 297
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 788

  • MMA Fighter
Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #49 : 30. desember 2008, 03:11 »
Ikke feil det der! Men blir du mett? er jo så og si bare frukt.......

Utlogget Coincidence theorist

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 237
  • Honnør: 51
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 237

Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #50 : 30. desember 2008, 03:18 »
 Lips Sealed
\\\\\\\"If many people believe that something is true most of us never second guess and automatically accept it as the truth\\\\\\\"

Utlogget Teletubbi104

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 2 178
  • Honnør: 662
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 178

Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #51 : 30. desember 2008, 08:47 »
jeg har i årevis levd på stortsett havregryn og fullkornspasta som hovedkarbokilde.
har tatt kalsium,magnesium og sink tabletter før trening og merker stor forskjell hvis jeg ikke tar disse,mindre trykk og slik. så og komme og si at havre og korn hindrer opptak av disse vitaminer og mineraler er bullshit.

Utlogget Coincidence theorist

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 237
  • Honnør: 51
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 237

Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #52 : 30. desember 2008, 15:19 »
jeg har i årevis levd på stortsett havregryn og fullkornspasta som hovedkarbokilde.
har tatt kalsium,magnesium og sink tabletter før trening og merker stor forskjell hvis jeg ikke tar disse,mindre trykk og slik. så og komme og si at havre og korn hindrer opptak av disse vitaminer og mineraler er bullshit.

Det er ikke bullshit nei.. Er fakta, dokumentert og bevist. Gjør litt research så finner du fler papirer på det.
Du får alltid litt gjennom, men ikke de mengdene du kunne ha fått gjennom..
Det du sier at du merker du får mindre trykk kan også være pga andre faktorer, du kan ikke hevde det er pga de kosttilskuddene, du merket forskjell.
Er også en mental greie, når du slutter å bruke kosttilskuddene, så påvirker det deg mentalt, du tror du er nå svakere osv...
Du gainer styrke uansett da med mindre verdier, ,men hadde du fått større mengder, hadde du fått enda bedre resultater.
Du får maks halvparten av det du putter i deg, når du kunne dobblet den verdien.
Så du får litt, men bare halveis. Det vil si du betaler dobbelt så mye for dine mineraler, fordi du får bare opp halvparten, resten går gjennom urinen.

"A combination of inositol (a substance related to hexose sugars) and phosphorous. In the gut, phytic acid reduces the absorption of some minerals (e.g. calcium, iron, magnesium, and zinc) by forming insoluble salts with the minerals. Relatively high concentrations of phytic acid occur in wholegrain cereals and some other foods rich in fibre."

Grains, legumes, nuts, and seeds contain a substance called phytates that keep us from absorbing all of the minerals from our food.

Because of phytates, you are missing out on about half of the minerals your food could be providing if you prepared it a bit differently.

Food science
Phytic acid is found within the hulls of nuts, seeds, and grains.[1] In-home food preparation techniques can reduce the phytic acid in all of these foods. Simply cooking the food will reduce the phytic acid to some degree. More effective methods are soaking in an acid medium, lactic acid fermentation, and sprouting.[5]

Phytic acid is a strong chelator of important minerals such as calcium, magnesium, iron, and zinc, and can therefore contribute to mineral deficiencies in people whose diets rely on these foods for their mineral intake, such as those in developing countries.[6] It also acts as an acid, chelating the vitamin niacin, which is basic, causing the condition known as pellagra. [7] In this way, it is an anti-nutrient.[1] For people with a particularly low intake of essential minerals, especially young children and those in developing countries, this effect can be undesirable.







http://en.wikipedia.org/wiki/Phytic_acid

http://www.ajcn.org/cgi/reprint/68/2/484S.pdf
\\\\\\\"If many people believe that something is true most of us never second guess and automatically accept it as the truth\\\\\\\"

Utlogget webah

  • .: Eliteutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 3 788
  • Honnør: 297
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 788

  • MMA Fighter
Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #53 : 30. desember 2008, 17:34 »
er ikke bare frukt nei,les nøye da...

kylling, kalkun, laks, tunfisk, egg etc brød, poteter 3 shakes med whey med egg frukt og oljer i.. lover deg du blir mett Smiley

Spiser flere måltider dagen jeg

Leste nøye da! men nesten 70% av maten er frukt: p

Må bare spørre, offer spiser du så mange måltider om dagen. Syns du det har en mettende effekt ?
Er jo bevist at det ikke er no spesiell forskjell på om du spiser sjeldent og mye enn ofte og lite!

Utlogget Coincidence theorist

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 237
  • Honnør: 51
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 237

Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #54 : 30. desember 2008, 17:50 »
 Lips Sealed
\\\\\\\"If many people believe that something is true most of us never second guess and automatically accept it as the truth\\\\\\\"

Utlogget Coincidence theorist

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 237
  • Honnør: 51
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 237

Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #55 : 30. desember 2008, 18:18 »
[ Lips Sealed
\\\\\\\"If many people believe that something is true most of us never second guess and automatically accept it as the truth\\\\\\\"

Utlogget Coincidence theorist

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 237
  • Honnør: 51
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 237

Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #56 : 30. desember 2008, 18:38 »
[ Lips Sealed
\\\\\\\"If many people believe that something is true most of us never second guess and automatically accept it as the truth\\\\\\\"

Utlogget Junkfood-mannen

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 959
  • Honnør: 175
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 959

Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #57 : 30. desember 2008, 19:10 »
Er ikke 70 % da, men ratioen av carbs, protein og fett så er det carbs du skal ha høyest prosent av. Jeg prøver å følge : før trening = ratio - 4-2-1, rett etter trening 65-35-5, så neste måltid 50-30-20, så 60-30-10, så resten av dagen følger jeg best mulig 50-25-25 ratio

Det er heller ikke noe bevist med å spise store måltider og ha færre måltider enn flere måltider.

"Many studies have concluded that those who eat four to six smaller meals per day have less body fat than those eating two or three meals a day, despite the fact that both groups eat about the same amount of calories "


Eating a large meal increases the opportunity for fat cells to extract fat from the blood and, therefore, grow bigger. Fat cells can actually adapt to a pattern of large, infrequent meals by becoming more efficient at storing fat.

In addition, a two-to-three-meal a day pattern causes the body to face long stretches without food. This eating pattern actually tricks the body into thinking it's in a starvation state, initiating physiological changes that actually slow down your body's resting metabolic rate, the number of calories "burned" at rest. This occurs because your body is trying to conserve energy for fear of starvation. A reduction in metabolic rate slows fat loss. This is another reason why diets do not work. Our body responds to the reduction in calories as if it were starving and your metabolism slows down.

Once again, if you are trying to lose fat by decreasing your caloric intake, it is best to eat small meals and snacks four to six times a day so your metabolic rate will stay "revved" up throughout the day, making fat loss and/or maintenance a much easier and healthier task. Of course, be sure that the meals are nutritious, well-balanced, and low in fats and simple sugars. If you eat four to six meals a day and don't eat healthy, low-fat foods, you are missing the big picture.





http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=172

Denne studien beviser at det ikke stemmer at forbrenningen går ned.
Treningslogg: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=94020.msg1393598;topicseen

"Weigh gain will impair insulin sensitivity, the source of the calories will matter very little." - Lyle Mcdonald.

Lyle McDonald wrote: "You need two main exercises:
1. table push aways: When you start to get full, just push away from the table
2. Head shakes: when someone offeres you food not on your diet, twist your head right and then left and repeat going 'No thank you'. Getting a 6 pack is mostly about losing fat."

Utlogget Coincidence theorist

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 237
  • Honnør: 51
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 237

Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #58 : 30. desember 2008, 19:15 »

http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=172

Denne studien beviser at det ikke stemmer at forbrenningen går ned.



STudier mot studier... igjen, vi får velge selv hva vi vil følge
\\\\\\\"If many people believe that something is true most of us never second guess and automatically accept it as the truth\\\\\\\"

Utlogget Junkfood-mannen

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 959
  • Honnør: 175
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 959

Sv: Hvilken type karbohydrat kilde er best?
« #59 : 30. desember 2008, 19:16 »
Den er grei.
Treningslogg: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=94020.msg1393598;topicseen

"Weigh gain will impair insulin sensitivity, the source of the calories will matter very little." - Lyle Mcdonald.

Lyle McDonald wrote: "You need two main exercises:
1. table push aways: When you start to get full, just push away from the table
2. Head shakes: when someone offeres you food not on your diet, twist your head right and then left and repeat going 'No thank you'. Getting a 6 pack is mostly about losing fat."

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!