NYTT ÅR - NYE MULIGHETER!
...og diettsprekk allerede første dag...
I dag begynnte jeg mitt nye og sunne liv, som seg hør og bør en dag tidlig i januar. Jeg hadde laget ferdig diett og treningsopplegg allerde for lenge siden og begynnte i går å forberede dagens lunsjer. Veide og styra verre med ingrediensene utpå kveldinga.
Halvveis inne i dag 1 kan jeg konstatere at jeg allerede ligger på etterskudd. Med ca 400 kcal. Og får jeg ikke ræva i gir, så er jeg 1000kcal etter planen om 15 minutter....
Allerede nå ser jeg at jeg må gjøre noen justeringer. Havregrynsfrokosten byttes med multigrain med digg på. Kyllingfileene må gjøres mindre tørre!! I dag vokste de i kjeften på meg. Ris/grønnsakene er greie, men trur jeg veksler litt kjøttkcal inn i ørlite mer saus/dressing/olje-kcal (har såpass mye proteiner i dietten nå at jeg trur det funker fint). Mulig jeg også bytter kyllingen i litt fetere laks, biff osv innimellom for å få mindre "mengde".
Forresten, forslag til å lage kylling som er litt mindre tørr, taes i mot med takk!! (I dag har jeg til og med i ren desperasjon "spedd på" kyllingen med vann for å moiste litt ...)
"Dietten"
Frokost 07.30: Multigrain + tunfisk/makrell/skinke/cottage cheese/egg + tomat/agurk. Eller havregryn og shake. 600kcal
Lunsj 10.00: 180g kylling, 200g kokt ris + grønt. 600kcal (denne gangen veide jeg risen kokt, fordi næringsverdien på pakken sto med tilberedt vare. dette blir ca 50g tørrvare)
Lunsj 13.00: 180g Kylling,200g kokt ris + grønt. 600kcal
Lunsj 16.00: 180g Kylling, 200g kokt ris + grønt. 600kcal
Før trening: MYOs Muscledrive, kreatin + shake 250kcal
Etter trening: Proteinshake og karbs 250kcal
Middag/Kvelds: 200g kjøtt/fisk, dampa grønnsaker mm. 600kcal
+ vitaminer, antioksidanter, mineraler og fettsyrer
...Æ føle at æ kommer til å ete meg i hjæl!!
vel, får fortsette å ete sånn at jeg kommer meg på trening.
Stek kyllinbryst i ovnen på 170 grader med vannbad under...Dvs du legger kyllingene på rist, og tar en dyp panne under og heller opp masse vann i den.....Litt lavere temperatur og lengre tid gjør underverker. Du kan også gå ennå lengre ned i temperatur men da tar det så jævla lang tid... Alternativt så kutter du av (veier) en bit med filet som du kan veksle inn i litt saus eller dressing...Det viktigste er kcaltotalen..Greit nok at det blir litt mer fett men det får stå sin prøve.
Har du forresten prøvd lavkarbodiett? Jeg er god og tjukk og har hatt enorm effekt av lavkarbo..Er overspiser men på lavkarbo så stopper det seg selv...Teller ikke kcal i det hele tatt....