for Kinamann
  Visning av honnørposter for Kinamann
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Boey og vektloefting 19. januar 2010, 12:50
    Takk for positiv tilbakemelding Smiley.  Som en gammel mann paa 33 er jeg noedt til aa legge opp treningen slik at det er goey og motiverende aa holde paa Tongue. Det var derfor jeg startet med olympiske oevelser, og spesielt rykk. I tillegg hadde jeg lyst paa bedre kondisjon, stoerre smidighet og kroppsbeherskelse, samt aa bli kvitt noen ekstra kilo. Jeg hater egentlig jogging og kondisjonstrening, saa da syntes jeg det var helt topp aa oppdage olympiske loeft! Egentlig synd at mange aldri oppdager hvor fantastisk allround trening olympiske oevelser gir. Jeg pleide aa fokusere paa styrkeloeftene, men foeler jeg naa har faatt en ny giv og har stoerre glede av treningen. Haaper et eget delforum for vektloefting her paa treningsforum ogsaa kan vaere til hjelp for flere mosjonister som er nyskjerrige paa sporten. Slik sett er det veldig flott at du og andre aktive utoevere kommer med innspill og svarer paa poster. Godt jobba Cheesy
    Honnør gitt av : Arild-, 19. januar 2010, 14:41
    2  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvilke øvelser MÃ… med? 13. januar 2010, 10:21
    Jeg vil faktisk si at skaderisikoen er stoerre med vanlig kneboey enn med markloeft. Jeg ville startet dem paa en relativt lav belastning i markloeft, gjerne 5-8 repetisjoner. For all del ikke til failure. Saa lenge du kontrollerer at de ikke boeyer korsryggen regner jeg dette som veldig trygt. Erfarne loeftere har gjerne ogsaa litt ulik teknikk, noen loefter mer med beina, andre med ryggen. Fellesnevneren er at korsryggen ikke boeyes (forover).

    Jeg ville ogsaa startet med frontboey. Dette aktiverer core-musklaturen mer en vanlig boey, som er gunstig for alle typer idrett. I tillegg vil de bli mykere naar de faar inn teknikken i frontboey. De som er flinke i frontboey kan starte med vanlig kneboey, men slik jeg vurderer det saa trenger man egentlig ikke kneboey om man kjoerer front og mark.

    Jeg vil si et grunleggende program boer inneholde:

    -Et loeft med fokus paa bein og core: Frontboey (fokus paa core og fremside laar + fleksibilitet)

    -Et loeft med fokus paa "exterior chain" (bakside bein, hofter, rompe, rygg): Markloeft

    -En pressoevelse over hodet: Militaerpress, pushpress eller pushpress bak nakke.

    -En pressovelse for overkropp, spesielt bryst og triceps: Benkpress

    -En dra-oevelse: En form for roing eller chins (jeg ville foretrukket roing)


    Lykke til Smiley






    Honnør gitt av : DannY GuettA, 13. januar 2010, 10:28
    3  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Liten mus pÃ¥ 62kg rykker! 12. januar 2010, 08:35
    Off topic ja, men verdt et svar for det. Ikke saa lett aa svare, siden det er stoff nok her til en lang avhandling, men jeg skal forsoeke aa si noe vettugt i alle fall.

    Han kompisen din har nok rett i det han sier. Poenget er at man maa proeve aa forstaa hvorfor ting er som de er. Kina har 1,3 milliarder mennesker, de har 56 etniske minoritetsgrupper, de har troende fra alle verdensreligioner, samt en masse mindre trosretninger og "blandingsreligioner". De har ogsaa en 5000 aarig historie, hvor riket kontinuerlig har vaert truet, enten av ytre fiender eller av indre motsetninger og konflikter.

    Man er noedt til aa ha dette som bakteppe for aa forstaa hvordan Kina fungerer i dag. Problemet med mange vestlige menneskers oppfatning av Kina kan egentlig sammenliknes med det aa velge treningsprogram. Mange tror at det finnes et universelt treningsprogram som fungerer for alle, og dermed ser de helt bort fra at ulike mennesker har ulike behov og boer tilpasse treningen deretter. Paa samme maate har mange i vesten naermest akseptert det som et faktum at det finnes en universell og ideell styringsform for alle verdens stater. Eksempelvis var jo maalet til amerikanerne aa faa paa plass denne nye styringsformen baade i Irak og i Afghanistan i loepet av noen maaneder. Man kan vel mildt sagt si at de har hatt vekslende hell med sin strategi...

    Naar det gjelder Kina, saa er baade myndigheter og folk flest pragmatikere. Det viktigste er aa opprettholde stabilitet for aa garantere folks sikkerhet. Dette har sin pris, men de aller fleste er villige til aa betale den. Den stoerste trenden blant kinesiske internettbrukere de siste par aarene er en oekende motstand mot, og skepses til vesten, samt oekende patriotisme i forhold til sitt eget land. Dette er foerst og fremst et resultat av all Kinakritikken, spesielt fra vestlige medier. Kinesere er drittlei av aa hoere vestlige forstaasepaaere som tror de vet mer om Kina enn kineserne selv. De foeler det er nedverdigende og absurd at vestlige mennesker skal laere dem aa forstaa seg selv og sin egen kultur. De fleste kinesere med et visst utdannelsesnivaa vet veldig godt hva som skjer i Kina.

    Det er riktig at nettet sensureres i Kina, med god hjelp fra Google og andre nettbaserte selskaper som gjoer forretninger her. Samtidig har jeg aldri egentlig opplevd noen begrensninger paa min internettaktivitet, utenom at Facebook ble stengt etter opproeret i Urumuqi. Dette opproeret krevde hundrevis av uskyldige liv, og mye av organiseringen gikk via forumsider paa nettet. Personer utenfor Kina var sterkt involvert og aktive paa ymse nettforum like foer opproeret startet. Uansett, naa er jeg tilbake paa Facebook igjen, med en liten omvei om Japan. Dette vil si at alle med greie datakunnskaper kan bryte "brannmuren", om de absolutt vil. De fleste her gidder ikke aa stresse fordi de uansett ikke har noen interesse av de nettsidene som blir blokkert. Men om myndighetene ser noe som en trussel mot Kinas stabilitet, da vil de reagere. Det gjoer man forsaavidt ogsaa i Norge. Nettet er slik sett ikke fritt i Norge heller. Masse informasjon blir lagret, og i disse dager maa politikerne avgjoere om de vil velge aa legge ned veto mot det omstridte datalagringsdirektivet. Det problematiske med dette direktivet er at det sies aa svekke personvernet betraktelig til fordel for styresmaktens kontroll over informasjon.

    Kina er et sekulaert samfunn, og religion skal derfor ikke vaere en del av det offentlige rom. I Hangzhou hvor jeg bor har man likevel fire kirker, mange templer osv. Man staar helt fritt til aa oppsoeke disse stedene for aa praktisere sin religion, men man kan ikke stille seg opp paa gaten og evangelisere. Jeg synes dette er helt greit, da jeg uansett mener man burde kunne velge om man oensker aa bli forkynt for eller ikke. Det gaar foroevrig mer og mer i denne retningen i Norge og Europa ogsaa. Sveits har vetatt forbud mot minareter, og i mange andre land, inkludert Norge, diskuteres det forbud mot religioese klesplagg og begrensinger av religioese symboler i det offentlige rom. Var det opp til AP og resten av venstresiden i norsk politikk ville de nok ogsaa avskaffet alle privatskolene. Yoga-skolen som kompisen din driver maa nok helt klart oppfylle visse krav fra myndighetene i Kina, men det er antakelig like vanskelig aa starte opp en privat skole i Norge.

    Vi kunne sikkert fortsatt og diskutert i evigheter, men jeg stopper med dette foreloepig. Om du er interessert i ting maa du gjerne sende meg en privat melding ogsaa, er ikke sikker paa at alle synes omfattende svar som dette er saa relevant paa et forum om vektloefting... Wink






    Honnør gitt av : DanielF, 12. januar 2010, 10:14
    4  Trening / Styrkeløft / Sv: Hva bør NSF gjøre? 01. januar 2010, 05:38
    Godt nyttar alle sammen! Her er foerste lunchen i 2010 allerede unnagjort Smiley

    NSF har gjort det utrolig og unoedvendig vanskelig for seg selv. Hva boer de gjoere? De kan jo feks. gjoere det saa enkelt og ukomplisert at de foelger idrettsforburbundets retningslinjer for doping. De kan f.eks. legge inn i sine vedtekter at personer med tidligere dopingDOMMER aldri kan komme paa landslaget. Det sentrale her er at man maa vaere doemt for aa bli eksludert, noe som jo er et grunnleggende prinsipp baade for det norske rettsvesen og den norske sammfunnsordningen. Da hadde man hatt et klart kriterium aa forholde seg til og hadde sluppet all denne kritikken og kranglingen.

    Det at NSF har valgt aa legge seg paa en strengere (og helt urimelig) linje enn resten av idrettsnorge i forhold til doping, tyder enten paa:
    A) At de oppfatter seg selv som mer moralske og etisk bevisste enn andre idrettsforbund i Norge
    B) At andre underliggende motiver ligger bak dopingvedtektene deres

    Bakdelen, for NSF, med aa la dopingdom avgjoere hvem som kan komme paa landslaget, er selvsagt at de da ikke kan bruke sine vedtekter for aa begrunne eksludering av folk de ikke oensker paa laget, eller av en eller annen grunn ikke liker. Dagens ordning foerer dermed til eksludering av norges klart beste benker, Roy Holte. Da kan man vel ikke forvente annet enn aa faa mange hoderistende reaksjoner...

    Godt nyttaar til alle, og saa faar vi haape at 2010 bringer oekende aktivitet i toppetasjen hos medlemmene av styret i NSF Wink

    Honnør gitt av : jaycutler, 03. januar 2010, 02:26
    5  Trening / Styrkeløft / Sv: Hva bør NSF gjøre? 01. januar 2010, 05:38
    Godt nyttar alle sammen! Her er foerste lunchen i 2010 allerede unnagjort Smiley

    NSF har gjort det utrolig og unoedvendig vanskelig for seg selv. Hva boer de gjoere? De kan jo feks. gjoere det saa enkelt og ukomplisert at de foelger idrettsforburbundets retningslinjer for doping. De kan f.eks. legge inn i sine vedtekter at personer med tidligere dopingDOMMER aldri kan komme paa landslaget. Det sentrale her er at man maa vaere doemt for aa bli eksludert, noe som jo er et grunnleggende prinsipp baade for det norske rettsvesen og den norske sammfunnsordningen. Da hadde man hatt et klart kriterium aa forholde seg til og hadde sluppet all denne kritikken og kranglingen.

    Det at NSF har valgt aa legge seg paa en strengere (og helt urimelig) linje enn resten av idrettsnorge i forhold til doping, tyder enten paa:
    A) At de oppfatter seg selv som mer moralske og etisk bevisste enn andre idrettsforbund i Norge
    B) At andre underliggende motiver ligger bak dopingvedtektene deres

    Bakdelen, for NSF, med aa la dopingdom avgjoere hvem som kan komme paa landslaget, er selvsagt at de da ikke kan bruke sine vedtekter for aa begrunne eksludering av folk de ikke oensker paa laget, eller av en eller annen grunn ikke liker. Dagens ordning foerer dermed til eksludering av norges klart beste benker, Roy Holte. Da kan man vel ikke forvente annet enn aa faa mange hoderistende reaksjoner...

    Godt nyttaar til alle, og saa faar vi haape at 2010 bringer oekende aktivitet i toppetasjen hos medlemmene av styret i NSF Wink

    Honnør gitt av : Egil Skallagrimsson, 02. januar 2010, 15:18
    6  Trening / Styrkeløft / Sv: Hva bør NSF gjøre? 01. januar 2010, 05:38
    Godt nyttar alle sammen! Her er foerste lunchen i 2010 allerede unnagjort Smiley

    NSF har gjort det utrolig og unoedvendig vanskelig for seg selv. Hva boer de gjoere? De kan jo feks. gjoere det saa enkelt og ukomplisert at de foelger idrettsforburbundets retningslinjer for doping. De kan f.eks. legge inn i sine vedtekter at personer med tidligere dopingDOMMER aldri kan komme paa landslaget. Det sentrale her er at man maa vaere doemt for aa bli eksludert, noe som jo er et grunnleggende prinsipp baade for det norske rettsvesen og den norske sammfunnsordningen. Da hadde man hatt et klart kriterium aa forholde seg til og hadde sluppet all denne kritikken og kranglingen.

    Det at NSF har valgt aa legge seg paa en strengere (og helt urimelig) linje enn resten av idrettsnorge i forhold til doping, tyder enten paa:
    A) At de oppfatter seg selv som mer moralske og etisk bevisste enn andre idrettsforbund i Norge
    B) At andre underliggende motiver ligger bak dopingvedtektene deres

    Bakdelen, for NSF, med aa la dopingdom avgjoere hvem som kan komme paa landslaget, er selvsagt at de da ikke kan bruke sine vedtekter for aa begrunne eksludering av folk de ikke oensker paa laget, eller av en eller annen grunn ikke liker. Dagens ordning foerer dermed til eksludering av norges klart beste benker, Roy Holte. Da kan man vel ikke forvente annet enn aa faa mange hoderistende reaksjoner...

    Godt nyttaar til alle, og saa faar vi haape at 2010 bringer oekende aktivitet i toppetasjen hos medlemmene av styret i NSF Wink

    Honnør gitt av : s0pr0, 02. januar 2010, 00:52
    7  Trening / Styrkeløft / Sv: Hva bør NSF gjøre? 01. januar 2010, 05:38
    Godt nyttar alle sammen! Her er foerste lunchen i 2010 allerede unnagjort Smiley

    NSF har gjort det utrolig og unoedvendig vanskelig for seg selv. Hva boer de gjoere? De kan jo feks. gjoere det saa enkelt og ukomplisert at de foelger idrettsforburbundets retningslinjer for doping. De kan f.eks. legge inn i sine vedtekter at personer med tidligere dopingDOMMER aldri kan komme paa landslaget. Det sentrale her er at man maa vaere doemt for aa bli eksludert, noe som jo er et grunnleggende prinsipp baade for det norske rettsvesen og den norske sammfunnsordningen. Da hadde man hatt et klart kriterium aa forholde seg til og hadde sluppet all denne kritikken og kranglingen.

    Det at NSF har valgt aa legge seg paa en strengere (og helt urimelig) linje enn resten av idrettsnorge i forhold til doping, tyder enten paa:
    A) At de oppfatter seg selv som mer moralske og etisk bevisste enn andre idrettsforbund i Norge
    B) At andre underliggende motiver ligger bak dopingvedtektene deres

    Bakdelen, for NSF, med aa la dopingdom avgjoere hvem som kan komme paa landslaget, er selvsagt at de da ikke kan bruke sine vedtekter for aa begrunne eksludering av folk de ikke oensker paa laget, eller av en eller annen grunn ikke liker. Dagens ordning foerer dermed til eksludering av norges klart beste benker, Roy Holte. Da kan man vel ikke forvente annet enn aa faa mange hoderistende reaksjoner...

    Godt nyttaar til alle, og saa faar vi haape at 2010 bringer oekende aktivitet i toppetasjen hos medlemmene av styret i NSF Wink

    Honnør gitt av : Roy Holte, 01. januar 2010, 17:32
    8  Trening / Styrkeløft / Sv: Hva bør NSF gjøre? 01. januar 2010, 05:38
    Godt nyttar alle sammen! Her er foerste lunchen i 2010 allerede unnagjort Smiley

    NSF har gjort det utrolig og unoedvendig vanskelig for seg selv. Hva boer de gjoere? De kan jo feks. gjoere det saa enkelt og ukomplisert at de foelger idrettsforburbundets retningslinjer for doping. De kan f.eks. legge inn i sine vedtekter at personer med tidligere dopingDOMMER aldri kan komme paa landslaget. Det sentrale her er at man maa vaere doemt for aa bli eksludert, noe som jo er et grunnleggende prinsipp baade for det norske rettsvesen og den norske sammfunnsordningen. Da hadde man hatt et klart kriterium aa forholde seg til og hadde sluppet all denne kritikken og kranglingen.

    Det at NSF har valgt aa legge seg paa en strengere (og helt urimelig) linje enn resten av idrettsnorge i forhold til doping, tyder enten paa:
    A) At de oppfatter seg selv som mer moralske og etisk bevisste enn andre idrettsforbund i Norge
    B) At andre underliggende motiver ligger bak dopingvedtektene deres

    Bakdelen, for NSF, med aa la dopingdom avgjoere hvem som kan komme paa landslaget, er selvsagt at de da ikke kan bruke sine vedtekter for aa begrunne eksludering av folk de ikke oensker paa laget, eller av en eller annen grunn ikke liker. Dagens ordning foerer dermed til eksludering av norges klart beste benker, Roy Holte. Da kan man vel ikke forvente annet enn aa faa mange hoderistende reaksjoner...

    Godt nyttaar til alle, og saa faar vi haape at 2010 bringer oekende aktivitet i toppetasjen hos medlemmene av styret i NSF Wink

    Honnør gitt av : Hernes, 01. januar 2010, 17:18
    9  Trening / Styrkeløft / Sv: Hva bør NSF gjøre? 01. januar 2010, 05:38
    Godt nyttar alle sammen! Her er foerste lunchen i 2010 allerede unnagjort Smiley

    NSF har gjort det utrolig og unoedvendig vanskelig for seg selv. Hva boer de gjoere? De kan jo feks. gjoere det saa enkelt og ukomplisert at de foelger idrettsforburbundets retningslinjer for doping. De kan f.eks. legge inn i sine vedtekter at personer med tidligere dopingDOMMER aldri kan komme paa landslaget. Det sentrale her er at man maa vaere doemt for aa bli eksludert, noe som jo er et grunnleggende prinsipp baade for det norske rettsvesen og den norske sammfunnsordningen. Da hadde man hatt et klart kriterium aa forholde seg til og hadde sluppet all denne kritikken og kranglingen.

    Det at NSF har valgt aa legge seg paa en strengere (og helt urimelig) linje enn resten av idrettsnorge i forhold til doping, tyder enten paa:
    A) At de oppfatter seg selv som mer moralske og etisk bevisste enn andre idrettsforbund i Norge
    B) At andre underliggende motiver ligger bak dopingvedtektene deres

    Bakdelen, for NSF, med aa la dopingdom avgjoere hvem som kan komme paa landslaget, er selvsagt at de da ikke kan bruke sine vedtekter for aa begrunne eksludering av folk de ikke oensker paa laget, eller av en eller annen grunn ikke liker. Dagens ordning foerer dermed til eksludering av norges klart beste benker, Roy Holte. Da kan man vel ikke forvente annet enn aa faa mange hoderistende reaksjoner...

    Godt nyttaar til alle, og saa faar vi haape at 2010 bringer oekende aktivitet i toppetasjen hos medlemmene av styret i NSF Wink

    Honnør gitt av : svartbjørn, 01. januar 2010, 17:13
    10  Trening / Olympisk vektløfting / Kudos til Zhenja! 25. november 2009, 06:47
    Tusen takk for flotte rapporter Zhenja!!! Tror du maa vaere en liten kommentatorspire, for du presenterer i alle fall disse konkurransene paa en maate som gjoer det veldig interessant aa lese Smiley. I tillegg virker det som om du absolutt bidrar til aa faa opp interessen for VM og vektloefting som sport gjennom denne innsatsen. Det hadde vaert storartet om vi kunne faa et delforum for vektloefting her, og da nominerer i alle fall jeg deg som en naturlig foerstekandidat til moderatorposten Wink

    Ellers er selfoelgelig stemningen hoey her i Kina om dagen. Men hadde ogsaa vaert kjekt med noe blaatt og hvitt sammen med alt det roede, saa haaper paa bra prestasjoner av Ruth i dag!

    Keep up the good work Smiley
    Honnør gitt av : Zhenja, 25. november 2009, 22:57
    11  Trening / Styrkeløft / Sv: DOPINGTATTE UTØVERE FÃ…R REPRESENTERE NORGE: CAPTAIN HOLTE FÃ…R IKKE... 02. november 2009, 05:04
    Det er bedre å holde kjeft og la folk TRO at man er dum, - enn å åpne kjeften og på den måte fjerne enhver tvil...
    Når det er sagt anmoder jeg folket å lese NSF sin formålspragraf, som igjen er satt av folket (dvs flertallet på tinget.)
    Jeg er aktiv løfter på landslaget (senior, damer);
    Jeg gidder absolutt ikke gjenta meg selv i det uendelige............

    Jeg mener, og vil alltid mene at folk som har brukt dop, dømt eller ei, IKKE er verdig til å representere Norge internasjonalt, og de det måtte gjelde; Burde absolutt ikke ha samvittighet til å stille på landslag enten det gjelder seg senior eller veteran!

    Jeg tror nok det er relativt mange som er uenig med deg ift. hvem fremstaar som dummest her... Jeg vet ikke hvor mange av "folket paa tinget" som stemte for innholdet i formaalsparagrafen (et innhold som tydeligvis var saa lite gjennomtenkt at det har foert til den bisarre situasjonen NSF naa befinner seg i), men jeg er i alle fall sikker paa at det er et stoerre "folkelig flertall" som kan enes om at de synspunktene du og NSF representerer i denne debatten vitner om mangelfull intelligens...

    Det er ogsaa relativt dumt aa oppfordre folk til aa lese formaalsparagrafen. Hele denne traaden dreier seg jo nettopp om hvor latterlige disse reglene er! Dette illustrerer jo seg selv naar dopingtatte utoevere faar representere Norge, mens bedre utoevere som aldri har blitt tatt nektes aa delta Huh Hitler ble ogsaa demokratisk valgt, men dette betyr ikke noedvendigvis at valget var riktig og fornuftig...

    Ellers, hvis jeg ikke husker feil, var det ikke slik at flere loeftere paa landslaget paa prinsipielt grunnlag, og ut fra et antidoping-standpunkt, sa at de ville trekke seg fra landslaget om Roy Holte ble tatt inn i varmen? Da rekner jeg jo med at disse utoeverne tar konsekvensen av sine uttalelser og trekker seg naa naar Norge representeres av dopingtatte uttoevere. Hvis de fortsatt velger aa loefte for det norske landslaget viser jo dette at de, til tross for sterke loeft i mark og boey, er prinsipploese opportunister som totalt mangler ryggrad :Smiley
    Honnør gitt av : Frank T Tank, 02. november 2009, 19:06
    12  Trening / Styrkeløft / Sv: DOPINGTATTE UTØVERE FÃ…R REPRESENTERE NORGE: CAPTAIN HOLTE FÃ…R IKKE... 02. november 2009, 05:04
    Det er bedre å holde kjeft og la folk TRO at man er dum, - enn å åpne kjeften og på den måte fjerne enhver tvil...
    Når det er sagt anmoder jeg folket å lese NSF sin formålspragraf, som igjen er satt av folket (dvs flertallet på tinget.)
    Jeg er aktiv løfter på landslaget (senior, damer);
    Jeg gidder absolutt ikke gjenta meg selv i det uendelige............

    Jeg mener, og vil alltid mene at folk som har brukt dop, dømt eller ei, IKKE er verdig til å representere Norge internasjonalt, og de det måtte gjelde; Burde absolutt ikke ha samvittighet til å stille på landslag enten det gjelder seg senior eller veteran!

    Jeg tror nok det er relativt mange som er uenig med deg ift. hvem fremstaar som dummest her... Jeg vet ikke hvor mange av "folket paa tinget" som stemte for innholdet i formaalsparagrafen (et innhold som tydeligvis var saa lite gjennomtenkt at det har foert til den bisarre situasjonen NSF naa befinner seg i), men jeg er i alle fall sikker paa at det er et stoerre "folkelig flertall" som kan enes om at de synspunktene du og NSF representerer i denne debatten vitner om mangelfull intelligens...

    Det er ogsaa relativt dumt aa oppfordre folk til aa lese formaalsparagrafen. Hele denne traaden dreier seg jo nettopp om hvor latterlige disse reglene er! Dette illustrerer jo seg selv naar dopingtatte utoevere faar representere Norge, mens bedre utoevere som aldri har blitt tatt nektes aa delta Huh Hitler ble ogsaa demokratisk valgt, men dette betyr ikke noedvendigvis at valget var riktig og fornuftig...

    Ellers, hvis jeg ikke husker feil, var det ikke slik at flere loeftere paa landslaget paa prinsipielt grunnlag, og ut fra et antidoping-standpunkt, sa at de ville trekke seg fra landslaget om Roy Holte ble tatt inn i varmen? Da rekner jeg jo med at disse utoeverne tar konsekvensen av sine uttalelser og trekker seg naa naar Norge representeres av dopingtatte uttoevere. Hvis de fortsatt velger aa loefte for det norske landslaget viser jo dette at de, til tross for sterke loeft i mark og boey, er prinsipploese opportunister som totalt mangler ryggrad :Smiley
    Honnør gitt av : ErikV, 02. november 2009, 12:19
    13  Trening / Styrkeløft / Sv: DOPINGTATTE UTØVERE FÃ…R REPRESENTERE NORGE: CAPTAIN HOLTE FÃ…R IKKE... 02. november 2009, 05:04
    Det er bedre å holde kjeft og la folk TRO at man er dum, - enn å åpne kjeften og på den måte fjerne enhver tvil...
    Når det er sagt anmoder jeg folket å lese NSF sin formålspragraf, som igjen er satt av folket (dvs flertallet på tinget.)
    Jeg er aktiv løfter på landslaget (senior, damer);
    Jeg gidder absolutt ikke gjenta meg selv i det uendelige............

    Jeg mener, og vil alltid mene at folk som har brukt dop, dømt eller ei, IKKE er verdig til å representere Norge internasjonalt, og de det måtte gjelde; Burde absolutt ikke ha samvittighet til å stille på landslag enten det gjelder seg senior eller veteran!

    Jeg tror nok det er relativt mange som er uenig med deg ift. hvem fremstaar som dummest her... Jeg vet ikke hvor mange av "folket paa tinget" som stemte for innholdet i formaalsparagrafen (et innhold som tydeligvis var saa lite gjennomtenkt at det har foert til den bisarre situasjonen NSF naa befinner seg i), men jeg er i alle fall sikker paa at det er et stoerre "folkelig flertall" som kan enes om at de synspunktene du og NSF representerer i denne debatten vitner om mangelfull intelligens...

    Det er ogsaa relativt dumt aa oppfordre folk til aa lese formaalsparagrafen. Hele denne traaden dreier seg jo nettopp om hvor latterlige disse reglene er! Dette illustrerer jo seg selv naar dopingtatte utoevere faar representere Norge, mens bedre utoevere som aldri har blitt tatt nektes aa delta Huh Hitler ble ogsaa demokratisk valgt, men dette betyr ikke noedvendigvis at valget var riktig og fornuftig...

    Ellers, hvis jeg ikke husker feil, var det ikke slik at flere loeftere paa landslaget paa prinsipielt grunnlag, og ut fra et antidoping-standpunkt, sa at de ville trekke seg fra landslaget om Roy Holte ble tatt inn i varmen? Da rekner jeg jo med at disse utoeverne tar konsekvensen av sine uttalelser og trekker seg naa naar Norge representeres av dopingtatte uttoevere. Hvis de fortsatt velger aa loefte for det norske landslaget viser jo dette at de, til tross for sterke loeft i mark og boey, er prinsipploese opportunister som totalt mangler ryggrad :Smiley
    Honnør gitt av : Hernes, 02. november 2009, 07:28
    14  Trening / Styrkeløft / Sv: Vanvittig bøystyrke pÃ¥ 19 Ã¥ring 16. oktober 2009, 11:26
    Boyscout slayer:

    Jeg vet ikke om du har faatt det med deg, men de tre siste bokstavene i det norske alfabetet benyttes ikke saa mye i andre land enn Norge, og ikke i Kina hvor jeg bor. Men du er selvsagt unnskyldt, jeg vet jo ikke om du har vaert lenger utenfor norges grenser enn til Dannmark, eller om du kan lese mere engelsk enn ditt eget nick Wink. Jeg kunne jo drevet med klipp og lim hele tiden, men du skjoenner sikkert at dette tar lengre tid. Send meg gjerne en melding om du ikke forstaar ordene mine, saa kan jeg proeve aa forklare det paa en mer pedagogisk maate Smiley

    Zuul:

    Ellers saa skylder jeg deg, Zuul, en unnskyldning, helt aerlig. Jeg var vel i en litt fandenivolsk og barnslig stemning og beklager det. Men jeg vil ogsaa si at du ikke svarte meg paa hvorfor Vebjoern perset med styrkeloeftstang. Det vil forundre meg om han ikke utnytter svikten i vektloeftingsstangen han vanligvis loefter med, siden han jo driver med vektloefting hvis maal er aa loefte saa mye saa mulig. Saavidt jeg vet trener vel de fleste vektloefterne ogsaa uten stopp i boey, og gjerne med en liten sprett ut av gropa. Dere som det gjelder faar rette meg om jeg tar feil, og det gjoer selvsagt ogsaa jeg med jevne mellomrom Wink

    Hovedpoenget mitt er likevel ikke hvorvidt man loefter mer med styrkeloeftstang eller vektloeftingsstang, det er snarere hele debatten. Hvorfor kommentere dette i utgangspunktet?? Den eneste grunnen jeg ser er aa heve sine egne prestasjoner (egen idrett) ved aa komme med negative antydninger om andre (du ville ikke klart dette med VAART utstyr...).

    For meg blir dette litt som om en ishockey-spiller kommenterer en verdensrekord paa 5000m skoeyter paa foelgende maate: "Det der ville du ikke klart om du brukte hockey-skoeyter og gikk med store skulderputer". Eller for den sags skyld en bodybilder som kommenterer en verdensrekord i benk slik: "Skulle likt aa se deg gjoere dette med albuene rett ut fra kroppen, flat rygg og bena paa benken!"
    Honnør gitt av : Fenrikflink, 16. oktober 2009, 12:02
    15  Trening / Styrkeløft / Sv: Vanvittig bøystyrke pÃ¥ 19 Ã¥ring 16. oktober 2009, 09:01
    Saa var vi igang igjen. Maatte jo selfoelgelig komme en kommentar paa dette med vektloefterstang, "tilfeldigvis" fra en styrkeloefter Huh. Hvis det stemmer som dere sier, at hovedpoenget er at loeftene til denne nittenaaringen er veldig sterke, hva er da poenget med i det hele tatt aa kommentere stanga det loeftes med? Og spesielt til dere som vanligvis loefter med utstyr som til sammenlikning kan minne om middelalderrustninger: Ser ikke dere vanligvis paa det aa utnytte utstyret paa en mest mulig effektiv maate som en prestasjon? Da burde dere jo gi fyren kred for dette istedet for aa ubegrunnet paastaa hvor mange kilo han tjener. Til tross for lange forklaringer toer jeg paastaa at paastandene deres ikke er fakta, men i beste fall kvalifiserte gjetninger, saa lenge en av norges beste vektloeftere (Vebjoern) de to siste gangene perset i boey med styrkeloeftstang Wink.

    Og Einar Gilberg; det er ikke noedvendigvis slik at et langt innlegg og inngaaende forklaringer gjoer det du skriver til fakta. Naar det i tillegg kun er personlige erfaringer du skriver om mister disse historiene fullsteding sin relevans som underbyggende argumenter for en paastand. Siden andre serioese utoevere har helt motsatte erfaringer  fremstaar det du forteller  i beste fall som en artig anekdote om noe du opplevde en gang. Man kan derfor ikke serioest ta dine ord som et saklig innspill i debatten. Men paa et forum som dette er det jo ingen regler mot aa synse... Grin

    Hele diskusjonen minner meg om hyppige krangler blant ungene i bygda hvor jeg vokste opp: "Min far er den sterkeste i bygda, han er fisker!" "Neheei, min far er mye sterkere. Han er bonde, og de er myyye sterkere enn fiskere!!" osv.osv.osv Smiley Uansett, det kom aldri noen loesning i denne debatten, siden boendene og fiskerne aldri moette hverandre i noen form for styrkekonkurranser. De hadde nok med aa hale fisk og aa drive jordbruk og gav en god F i hva ungene deres maatte mene om styrken deres Wink


    Honnør gitt av : Apelars!, 16. oktober 2009, 10:05
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!