Skrevet av Emne: Skinkepålegg  (Lest 2733 ganger)

Utlogget Neighborhood #2 (Laïka)

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 371
  • Honnør: 17
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 371

Skinkepålegg
« : 14. januar 2009, 14:01 »
Her i Nederland selger de ei 150 gr-pakke "schouderham" (skulderskinke) til 0,60 euro. Ingen forskjell fra kokt skinke, bortsett fra navnet. I de siste dagene har jeg spist to hele slike pakker som ettertreningsmat. Det blir da 300 gr kjøtt, med andre ord. Så det jeg lurer på er om dette faktisk er sunt? Jeg kan ikke komme på noen dårlige sider med kokt skinke, bortsett fra saltinnholdet.
Noen kommentarer?
Min teknoblogg: www.teknoweb.no

Utlogget Mummelmann

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 576
  • Honnør: 437
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 576

Sv: Skinkepålegg
« #1 : 14. januar 2009, 14:08 »
Kokt skinke er vel, sammen med kylling og tunfisk, noe av det mest utbredte og sunne en kan spise som muskelmat såvidt meg bekjent, så kast det i deg, du!  Wink Billig var det også!  Shocked

Utlogget Neighborhood #2 (Laïka)

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 371
  • Honnør: 17
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 371

Sv: Skinkepålegg
« #2 : 14. januar 2009, 14:18 »
Hva er næringsinnholdet i 300 gr kokt skinke forresten?
Min teknoblogg: www.teknoweb.no

Utlogget Mummelmann

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 576
  • Honnør: 437
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 576

Sv: Skinkepålegg
« #3 : 14. januar 2009, 14:31 »
300 gram kokt skinke vil vel gi deg cirka 55-60 gram protein, 10-12 gram fett og noen få gram karbohydrater (3-4 kanskje), næringsverdien ligger vel på rundt 1 kalori per gram (litt over det)!  Smiley

Utlogget Nick95

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 328
  • Honnør: 41
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 328

  • ..
Sv: Skinkepålegg
« #4 : 15. januar 2009, 11:13 »
''Schouderham'' inneholder ofte ikke mer enn en ca 70-75% svinekjøtt i de billige typene. Fettinnholdet er relativt høyt for skinke, ca 5-15%. Resten er salt, vann, sukker, bindingsmiddel, andre ting og E-stoffer.

Hvis det er billig proteinkilde du er ute etter så er ''Magere kwark'' et greit alternativ.

Utlogget Neighborhood #2 (Laïka)

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 371
  • Honnør: 17
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 371

Sv: Skinkepålegg
« #5 : 16. januar 2009, 00:44 »
''Schouderham'' inneholder ofte ikke mer enn en ca 70-75% svinekjøtt i de billige typene. Fettinnholdet er relativt høyt for skinke, ca 5-15%. Resten er salt, vann, sukker, bindingsmiddel, andre ting og E-stoffer.

Hvis det er billig proteinkilde du er ute etter så er ''Magere kwark'' et greit alternativ.
Hmm, ok.. Skal slutte å spise shouderham etter trening fra nå av, og finne en annen erstatning. Men hvordan i helv*** har du peiling om "shouderham" og "magere kwark"? Da tipper jeg du også vet hva "karnemelk" eller "stroopwafels" er? Wink
Min teknoblogg: www.teknoweb.no

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!