Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Treningsprogrammer / Bryst boost på: 13. mars 2014, 22:50
    Heisann,

    Jeg begynte å trene for fult (med noen pauser imellom) for ca 1 år siden. Jeg begynner å se at armene og skuldrene har vokst og blitt noe markerte, ryggen er også begynner å stikke gjennom treningtøya. I begynnelsen la jeg merke til at bryst var noen av det første som begynte å vise, men det virker som det begynner å henge etter nå.
    Da jeg begynte å trene kjørte jeg som regel 8x5 på så si alt, men nå i de siste månedene gikk jeg over til 14x3-4 med litt lette vekter for jeg leste en plass at det var den beste metoden for å bli markert..men nå begynner jeg å tenke å gå til 5x3 og med veldig tunge vekter.
    Er jeg på rett spor eller bør jeg tenke på noe annet? btw jeg spiser normalt, i tilleg til ekstra proteiner. Ingen diett eller vitaminer/kreatin.
    Ja, en ting til første halve året trente jeg mye benk da jeg gikk sammen med en annen og vi hjalp hverandre, men nå trener jeg for det meste alene og trener ikke så mye vanlig benk men apparat.
    2  Kosthold / Vektnedgang og Diett / En lettere diett på: 30. april 2013, 09:05
    Hei hei.

    Er ny her og vett absolutt ingenting om diett og slikt. (Forkorstelser heller :p)

    Kjønn: mann
    Alder: 24
    Vekt: 85
    Høyde: 182
    Trening: trener ca 3-4 ganger i uke mens jeg er hjemme og 2-3 på jobb ( jobber rotasjon)

    Jeg driver verken med bodybuilding eller strongman, men ønsker meg en mer "V" formet kropp siden bryst og skuldre har vokst siden jeg begynte å trene mer regelrett. Når det gjelder mage så trener jeg det en god del, men ser lite effekt pga sansynligvis kropsfett og det der. Spørsmåle mitt er, er det engang mulig å få en mer merkert mage uten at man trenger å kjøre sinsyke deffing?
    Da tenker jeg tiltak som: kutte ned på måltid( porsjoner) og heller spise oftere og sunnere, begynne med intensive trening på tredemølle i tilleg til styrketrening, øke intakk av proteiner og andre vitaminer. Ville det gjort jobben?

    Jeg er relativt ung mann og derfor blir det naturligvis litt fest også;) jeg forstår at 5liter med øl hver helg må bort men hva kan man drikke for å få i seg minst mulig av det uønskelige i mitt tilfelle?

    Takk på forhånd!

    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!