for pijus
  Visning av honnørposter for pijus
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: bygge mer muskler pÃ¥ en lavkarbo, alt begynner Ã¥ falle pÃ¥ plass? 17. mars 2010, 21:39
    Karbohydrater i mine øyner er jo bare latterlig, det er ikke essielt og kroppen klarer lett å lage de karbohydratene den trenger via fett. Kroppen klarer seg med 30-50 om dagen, men den morderne dieten tar for seg over 200g karbohydrater om dagen, kroppsbyggere oppi mot 300-500g om dagen. Det er mye energi vi ikke får brukt som går til fett Smiley Joda.. Kroppsbyggere vet om muskler, de er de beste til å slanke seg men ikke vet de mye om kosthold. Sier jeg "fett" til en kroppsbygger så kan tårene trille, fordi.. man blir jo feit av fett sant?

    Så alt i alt, så klarer vi fint å leve på kun fett og proteiner.

    Det jeg synes er litt morsomt er at "the guru's/Ekspertene/De vise menn/De kloke" sier at vi skal spise mye grovt brød, mye poter og litt ris. Fem om dagen er dealen. Vi blir jo fetere og fetere for hverdag som går og idag er overvekt og fedme et stort problem, men neida.. Ekspertene sier vi bare bør øke på, mer brød og mer poteter fordi det skal til for å gå ned i vekt!
    Problemet i seg selv ligger mye i, karbohydratene. Sukkeret og godteriet. Ikke spis fett, fordi det blir du feit av, men bare hell innpå med sukker.. Jo, fordi noe må jo erstatte kaloriene.

    Dette skjer med enhver karbohydrat: Det brytes ned i tarmen, og blir til sukker. Det MÅ det, for å taes opp i blodet. Der vil det bli registert av bukspyttkjertelens betaceller som så sender ut insulin for å håndtere sukkeret. Samtidig er fettet brutt ned og pakkes inn i spesielle proteinpakker. Det må det for å komme seg rundt i blodet, og den gamle tanken om at "fett setter seg fast i blodårene"... den er for latterlig. Den er faktiskt bevist feil. Fordi FETT KAN IKKE FRAKTES I BLODET. Fettet blir fraktet i lipoproteiner. Som LDL, blant annet. Tror du LDL er et kolesterol? Feil. Det er et lipoprotein, som bærer kolesterol INNPAKKET i seg, og tømmer det ut i celler, som trenger det for å bygge hormoner, vedlikeholdsarbeid og lignende. For mye umettet fett gjør celleveggene myke og ustabile, og da trenges det mer kolesterol for å stabelisere dem. Derfor sier man at umettet fett er bra for blodet, fordi det senker kolesterolet. Det senker kroppens mest nyttige molekyl.

    Imens har sukkeret fra karbohydratene rast rundt i blodet som små ildkuler, og insulinet blir bare pøst ut, fordi sukker i blodet er ikke bra. Om ikke det ble tatt hånd om, kunne de faktisk rispe hull i blodårene, om de raste rundt lenge nok. Men insulinet vet råd, og stapper dem inn i musklene. Er det fullt der, er det bare å lagre det i leveren. Menn er det fult der også, blir det laget om til mettet fett, og stappet i fettcellene. Insulinet "åpner" fettcellene for lagring.
    Og vi trenger ca 50 gram om dagen. Vi spiser gjerne 3-400 ......

    Hva skjer så, om vi snur på flisa, og spiser lavkarbo? Jo, fettet blir brukt som brensel, insulinet synker til trygt nivå, og bukspyttkjertelen spyr ut glukagon, som har som hovedoppgave å øke blodsukkeret. Den tømmer da leveren for lagret glukose, glykogen og åpner samtidig for at fettet skal løsnes for å gi energi. Glyserol delen av fett sendes til leveren for å bygges om til glukose, mens resten blir brukt som energi. I alle kroppens celler er det en forbrenningsfabrikk som heter mitokondri. De er spesialdesignet for å bruke fett som energi. Glukose kan forbrennes utenfor mitokondriene, og utenn oksygen. De gir da et avfallsprodukt som heter laktat, eller melkesyre. Fett kan ikke dette. DE MÅ inn i mitokondriene, og det MÅ ha oksygen. De vil derfor aldri avgi den lammende giften laktat. Mettet fett er absolutt det beste, siden den ikke oksiderer i kroppen, og kroppen trenger derfor lite antioksidanter. Umettet fett trenger vi lite av.

    Under trening på lavkarbo, vil man etter en mnd oppdage at cellene bygger flere mitokondrier, som er større. Fettet vil derfor gi mer og mer energi. Samtidig vil hjertet oppleve en ny vår, ettersom det inneholder kroppens mest mitokondri rike celler. Mettet fett får hjertet til å juble: Endelig nok energi.
    Insulinet som nå er på lavninå, kan heller ikke lenger bidra med abnorm celledeling. Hjernen går over fra sukkerforbrenning til å brenne ketoner, som gir mer energi per molekyl enn sukker. Noe sukker blir laget i leveren, for det er noen celler i hjernen og nyrene som MÅ ha sukker. Menn som sagt, dette lager leveren UTEN problemer. Den lager også såpass at den får nok til et lite lager, i tilfelle noe oppstår. Det er også leveren som omdanner glukosen til mettet fett. Tror ikke denne ville laget mettet fett, om det var skadelig?? Nope. Av alle tusen rapporter som finnes om mettet fett, klarte ikke WHO`s forskere ifjor å finne EN eneste rapport som viste at det var skadelig. WHO turde ikke å friskmelde mettet fett, men inntok en avventende holdning.

    Kroppen produserer nå minimalt med insulin, som igjen frister kropps evne til å produsere mer veksthoromoner. Er ikke dette en BRA TING?

    Honnør gitt av : celius, 21. februar 2012, 17:42
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: bygge mer muskler pÃ¥ en lavkarbo, alt begynner Ã¥ falle pÃ¥ plass? 17. mars 2010, 21:39
    Karbohydrater i mine øyner er jo bare latterlig, det er ikke essielt og kroppen klarer lett å lage de karbohydratene den trenger via fett. Kroppen klarer seg med 30-50 om dagen, men den morderne dieten tar for seg over 200g karbohydrater om dagen, kroppsbyggere oppi mot 300-500g om dagen. Det er mye energi vi ikke får brukt som går til fett Smiley Joda.. Kroppsbyggere vet om muskler, de er de beste til å slanke seg men ikke vet de mye om kosthold. Sier jeg "fett" til en kroppsbygger så kan tårene trille, fordi.. man blir jo feit av fett sant?

    Så alt i alt, så klarer vi fint å leve på kun fett og proteiner.

    Det jeg synes er litt morsomt er at "the guru's/Ekspertene/De vise menn/De kloke" sier at vi skal spise mye grovt brød, mye poter og litt ris. Fem om dagen er dealen. Vi blir jo fetere og fetere for hverdag som går og idag er overvekt og fedme et stort problem, men neida.. Ekspertene sier vi bare bør øke på, mer brød og mer poteter fordi det skal til for å gå ned i vekt!
    Problemet i seg selv ligger mye i, karbohydratene. Sukkeret og godteriet. Ikke spis fett, fordi det blir du feit av, men bare hell innpå med sukker.. Jo, fordi noe må jo erstatte kaloriene.

    Dette skjer med enhver karbohydrat: Det brytes ned i tarmen, og blir til sukker. Det MÅ det, for å taes opp i blodet. Der vil det bli registert av bukspyttkjertelens betaceller som så sender ut insulin for å håndtere sukkeret. Samtidig er fettet brutt ned og pakkes inn i spesielle proteinpakker. Det må det for å komme seg rundt i blodet, og den gamle tanken om at "fett setter seg fast i blodårene"... den er for latterlig. Den er faktiskt bevist feil. Fordi FETT KAN IKKE FRAKTES I BLODET. Fettet blir fraktet i lipoproteiner. Som LDL, blant annet. Tror du LDL er et kolesterol? Feil. Det er et lipoprotein, som bærer kolesterol INNPAKKET i seg, og tømmer det ut i celler, som trenger det for å bygge hormoner, vedlikeholdsarbeid og lignende. For mye umettet fett gjør celleveggene myke og ustabile, og da trenges det mer kolesterol for å stabelisere dem. Derfor sier man at umettet fett er bra for blodet, fordi det senker kolesterolet. Det senker kroppens mest nyttige molekyl.

    Imens har sukkeret fra karbohydratene rast rundt i blodet som små ildkuler, og insulinet blir bare pøst ut, fordi sukker i blodet er ikke bra. Om ikke det ble tatt hånd om, kunne de faktisk rispe hull i blodårene, om de raste rundt lenge nok. Men insulinet vet råd, og stapper dem inn i musklene. Er det fullt der, er det bare å lagre det i leveren. Menn er det fult der også, blir det laget om til mettet fett, og stappet i fettcellene. Insulinet "åpner" fettcellene for lagring.
    Og vi trenger ca 50 gram om dagen. Vi spiser gjerne 3-400 ......

    Hva skjer så, om vi snur på flisa, og spiser lavkarbo? Jo, fettet blir brukt som brensel, insulinet synker til trygt nivå, og bukspyttkjertelen spyr ut glukagon, som har som hovedoppgave å øke blodsukkeret. Den tømmer da leveren for lagret glukose, glykogen og åpner samtidig for at fettet skal løsnes for å gi energi. Glyserol delen av fett sendes til leveren for å bygges om til glukose, mens resten blir brukt som energi. I alle kroppens celler er det en forbrenningsfabrikk som heter mitokondri. De er spesialdesignet for å bruke fett som energi. Glukose kan forbrennes utenfor mitokondriene, og utenn oksygen. De gir da et avfallsprodukt som heter laktat, eller melkesyre. Fett kan ikke dette. DE MÅ inn i mitokondriene, og det MÅ ha oksygen. De vil derfor aldri avgi den lammende giften laktat. Mettet fett er absolutt det beste, siden den ikke oksiderer i kroppen, og kroppen trenger derfor lite antioksidanter. Umettet fett trenger vi lite av.

    Under trening på lavkarbo, vil man etter en mnd oppdage at cellene bygger flere mitokondrier, som er større. Fettet vil derfor gi mer og mer energi. Samtidig vil hjertet oppleve en ny vår, ettersom det inneholder kroppens mest mitokondri rike celler. Mettet fett får hjertet til å juble: Endelig nok energi.
    Insulinet som nå er på lavninå, kan heller ikke lenger bidra med abnorm celledeling. Hjernen går over fra sukkerforbrenning til å brenne ketoner, som gir mer energi per molekyl enn sukker. Noe sukker blir laget i leveren, for det er noen celler i hjernen og nyrene som MÅ ha sukker. Menn som sagt, dette lager leveren UTEN problemer. Den lager også såpass at den får nok til et lite lager, i tilfelle noe oppstår. Det er også leveren som omdanner glukosen til mettet fett. Tror ikke denne ville laget mettet fett, om det var skadelig?? Nope. Av alle tusen rapporter som finnes om mettet fett, klarte ikke WHO`s forskere ifjor å finne EN eneste rapport som viste at det var skadelig. WHO turde ikke å friskmelde mettet fett, men inntok en avventende holdning.

    Kroppen produserer nå minimalt med insulin, som igjen frister kropps evne til å produsere mer veksthoromoner. Er ikke dette en BRA TING?

    Honnør gitt av : BL3NDER92, 01. mars 2011, 09:47
    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: bygge mer muskler pÃ¥ en lavkarbo, alt begynner Ã¥ falle pÃ¥ plass? 17. mars 2010, 21:39
    Karbohydrater i mine øyner er jo bare latterlig, det er ikke essielt og kroppen klarer lett å lage de karbohydratene den trenger via fett. Kroppen klarer seg med 30-50 om dagen, men den morderne dieten tar for seg over 200g karbohydrater om dagen, kroppsbyggere oppi mot 300-500g om dagen. Det er mye energi vi ikke får brukt som går til fett Smiley Joda.. Kroppsbyggere vet om muskler, de er de beste til å slanke seg men ikke vet de mye om kosthold. Sier jeg "fett" til en kroppsbygger så kan tårene trille, fordi.. man blir jo feit av fett sant?

    Så alt i alt, så klarer vi fint å leve på kun fett og proteiner.

    Det jeg synes er litt morsomt er at "the guru's/Ekspertene/De vise menn/De kloke" sier at vi skal spise mye grovt brød, mye poter og litt ris. Fem om dagen er dealen. Vi blir jo fetere og fetere for hverdag som går og idag er overvekt og fedme et stort problem, men neida.. Ekspertene sier vi bare bør øke på, mer brød og mer poteter fordi det skal til for å gå ned i vekt!
    Problemet i seg selv ligger mye i, karbohydratene. Sukkeret og godteriet. Ikke spis fett, fordi det blir du feit av, men bare hell innpå med sukker.. Jo, fordi noe må jo erstatte kaloriene.

    Dette skjer med enhver karbohydrat: Det brytes ned i tarmen, og blir til sukker. Det MÅ det, for å taes opp i blodet. Der vil det bli registert av bukspyttkjertelens betaceller som så sender ut insulin for å håndtere sukkeret. Samtidig er fettet brutt ned og pakkes inn i spesielle proteinpakker. Det må det for å komme seg rundt i blodet, og den gamle tanken om at "fett setter seg fast i blodårene"... den er for latterlig. Den er faktiskt bevist feil. Fordi FETT KAN IKKE FRAKTES I BLODET. Fettet blir fraktet i lipoproteiner. Som LDL, blant annet. Tror du LDL er et kolesterol? Feil. Det er et lipoprotein, som bærer kolesterol INNPAKKET i seg, og tømmer det ut i celler, som trenger det for å bygge hormoner, vedlikeholdsarbeid og lignende. For mye umettet fett gjør celleveggene myke og ustabile, og da trenges det mer kolesterol for å stabelisere dem. Derfor sier man at umettet fett er bra for blodet, fordi det senker kolesterolet. Det senker kroppens mest nyttige molekyl.

    Imens har sukkeret fra karbohydratene rast rundt i blodet som små ildkuler, og insulinet blir bare pøst ut, fordi sukker i blodet er ikke bra. Om ikke det ble tatt hånd om, kunne de faktisk rispe hull i blodårene, om de raste rundt lenge nok. Men insulinet vet råd, og stapper dem inn i musklene. Er det fullt der, er det bare å lagre det i leveren. Menn er det fult der også, blir det laget om til mettet fett, og stappet i fettcellene. Insulinet "åpner" fettcellene for lagring.
    Og vi trenger ca 50 gram om dagen. Vi spiser gjerne 3-400 ......

    Hva skjer så, om vi snur på flisa, og spiser lavkarbo? Jo, fettet blir brukt som brensel, insulinet synker til trygt nivå, og bukspyttkjertelen spyr ut glukagon, som har som hovedoppgave å øke blodsukkeret. Den tømmer da leveren for lagret glukose, glykogen og åpner samtidig for at fettet skal løsnes for å gi energi. Glyserol delen av fett sendes til leveren for å bygges om til glukose, mens resten blir brukt som energi. I alle kroppens celler er det en forbrenningsfabrikk som heter mitokondri. De er spesialdesignet for å bruke fett som energi. Glukose kan forbrennes utenfor mitokondriene, og utenn oksygen. De gir da et avfallsprodukt som heter laktat, eller melkesyre. Fett kan ikke dette. DE MÅ inn i mitokondriene, og det MÅ ha oksygen. De vil derfor aldri avgi den lammende giften laktat. Mettet fett er absolutt det beste, siden den ikke oksiderer i kroppen, og kroppen trenger derfor lite antioksidanter. Umettet fett trenger vi lite av.

    Under trening på lavkarbo, vil man etter en mnd oppdage at cellene bygger flere mitokondrier, som er større. Fettet vil derfor gi mer og mer energi. Samtidig vil hjertet oppleve en ny vår, ettersom det inneholder kroppens mest mitokondri rike celler. Mettet fett får hjertet til å juble: Endelig nok energi.
    Insulinet som nå er på lavninå, kan heller ikke lenger bidra med abnorm celledeling. Hjernen går over fra sukkerforbrenning til å brenne ketoner, som gir mer energi per molekyl enn sukker. Noe sukker blir laget i leveren, for det er noen celler i hjernen og nyrene som MÅ ha sukker. Menn som sagt, dette lager leveren UTEN problemer. Den lager også såpass at den får nok til et lite lager, i tilfelle noe oppstår. Det er også leveren som omdanner glukosen til mettet fett. Tror ikke denne ville laget mettet fett, om det var skadelig?? Nope. Av alle tusen rapporter som finnes om mettet fett, klarte ikke WHO`s forskere ifjor å finne EN eneste rapport som viste at det var skadelig. WHO turde ikke å friskmelde mettet fett, men inntok en avventende holdning.

    Kroppen produserer nå minimalt med insulin, som igjen frister kropps evne til å produsere mer veksthoromoner. Er ikke dette en BRA TING?

    Honnør gitt av : Carnivore, 18. mars 2010, 16:14
    4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / bygge mer muskler på en lavkarbo, alt begynner å falle på plass? 17. mars 2010, 10:29
    Hei. De siste måndene har jeg vært helt inn i lavkabo kosthold og hvordan det funker for kroppen. Jeg har lest flere bøker om emment og noen av dem er, Anabolic Solotuion, Metabolic Diet, begynt på Good Calories, Bad Calories...

    Og plutselig begynner alt å falle på plass, i begynnelsen var jeg litt skeptisk om lavkarbo og muskler. Du må jo ha karbohydrater for å bygge, du må ha energi, isulin for fylle musklene med aminosyrer ...

    Du kjører 5 dager med lavkarbo, også 24-36 timer med høykarbo for å fylle opp musklene med karbohydrater.

    For mye karbohydrat betyr for høyt insulin og ergo, for lite glukagon. Insulin er et anabolt hormon, men for et høyt insulin gjør at kroppen ikke lager særlig med veksthormon. Et motsatt kosthold, som inneholder ganske lite karbohydrater, kanskje rundt 50 om dagen, vil gjøre at kroppen holder et lavt, jevnt insulinnivå, som frisetter kroppens evne til å bygge veksthormoner. Dette gjør kroppen elegant når det får nok fett og proteiner. Det andre som er bra med lavkarbo er at du også kan kontrollere isulinet ditt, istenfor å ha det i toppen av takket hele dagen og få humørsvinginger.

    Forfatteren av boken Anabolic solution for Bodybuilders av Mauro Di Pasquale har forskrningsparpirer på at et kosthold med lite karbohydrater øker kroppens evne til å produsere mer Testrone, Veksthoromoner og Isulin GF-1. Det må jo bety at et lavkarbo kosthold i teorien gjør at kroppen produserer mer muskler. Flere andre studier sier også at barn som får lite karbohydrater i barndommen har mye større beinbyggning og mer muselmasse enn andre barn som blir foret opp med mye hvite karbohydrater som brød, pasta, ris ...

    Det som fortsatt står litt uklart for meg er at Mauro sier at man kan bygge muskler og brenne fett samtidig, i teorien går dette ikke. For å bygge muskler må du ha kalorioverskudd (kalorr inn-ut) og for å kvitte seg med fett må du være i kaloriunderskudd. Tenk dere slik, et barn som vokser trenger kalorier men hva gjør at barnet egentlig vokser? Jeg tror det er veksthoromoner og ikke kaloriene, det er veksthoromonene som gjør at barnet spiser mer. Isulinet er ikke det gale, men heller en jeg vil være på lag med enn å være fiende med. Istendenfor at kroppen produserer isulin 24/7 som gjør deg feit, nedbrytter muskler osv, så in fact så er jo det MYE bedre å ha en svær isulin spike i helgene enn å ha det hverdag.

    Jeg vil bare høre hva dere synes om saken...
    Honnør gitt av : Mathisen92, 17. mars 2010, 22:27
    5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: bygge mer muskler pÃ¥ en lavkarbo, alt begynner Ã¥ falle pÃ¥ plass? 17. mars 2010, 21:39
    Karbohydrater i mine øyner er jo bare latterlig, det er ikke essielt og kroppen klarer lett å lage de karbohydratene den trenger via fett. Kroppen klarer seg med 30-50 om dagen, men den morderne dieten tar for seg over 200g karbohydrater om dagen, kroppsbyggere oppi mot 300-500g om dagen. Det er mye energi vi ikke får brukt som går til fett Smiley Joda.. Kroppsbyggere vet om muskler, de er de beste til å slanke seg men ikke vet de mye om kosthold. Sier jeg "fett" til en kroppsbygger så kan tårene trille, fordi.. man blir jo feit av fett sant?

    Så alt i alt, så klarer vi fint å leve på kun fett og proteiner.

    Det jeg synes er litt morsomt er at "the guru's/Ekspertene/De vise menn/De kloke" sier at vi skal spise mye grovt brød, mye poter og litt ris. Fem om dagen er dealen. Vi blir jo fetere og fetere for hverdag som går og idag er overvekt og fedme et stort problem, men neida.. Ekspertene sier vi bare bør øke på, mer brød og mer poteter fordi det skal til for å gå ned i vekt!
    Problemet i seg selv ligger mye i, karbohydratene. Sukkeret og godteriet. Ikke spis fett, fordi det blir du feit av, men bare hell innpå med sukker.. Jo, fordi noe må jo erstatte kaloriene.

    Dette skjer med enhver karbohydrat: Det brytes ned i tarmen, og blir til sukker. Det MÅ det, for å taes opp i blodet. Der vil det bli registert av bukspyttkjertelens betaceller som så sender ut insulin for å håndtere sukkeret. Samtidig er fettet brutt ned og pakkes inn i spesielle proteinpakker. Det må det for å komme seg rundt i blodet, og den gamle tanken om at "fett setter seg fast i blodårene"... den er for latterlig. Den er faktiskt bevist feil. Fordi FETT KAN IKKE FRAKTES I BLODET. Fettet blir fraktet i lipoproteiner. Som LDL, blant annet. Tror du LDL er et kolesterol? Feil. Det er et lipoprotein, som bærer kolesterol INNPAKKET i seg, og tømmer det ut i celler, som trenger det for å bygge hormoner, vedlikeholdsarbeid og lignende. For mye umettet fett gjør celleveggene myke og ustabile, og da trenges det mer kolesterol for å stabelisere dem. Derfor sier man at umettet fett er bra for blodet, fordi det senker kolesterolet. Det senker kroppens mest nyttige molekyl.

    Imens har sukkeret fra karbohydratene rast rundt i blodet som små ildkuler, og insulinet blir bare pøst ut, fordi sukker i blodet er ikke bra. Om ikke det ble tatt hånd om, kunne de faktisk rispe hull i blodårene, om de raste rundt lenge nok. Men insulinet vet råd, og stapper dem inn i musklene. Er det fullt der, er det bare å lagre det i leveren. Menn er det fult der også, blir det laget om til mettet fett, og stappet i fettcellene. Insulinet "åpner" fettcellene for lagring.
    Og vi trenger ca 50 gram om dagen. Vi spiser gjerne 3-400 ......

    Hva skjer så, om vi snur på flisa, og spiser lavkarbo? Jo, fettet blir brukt som brensel, insulinet synker til trygt nivå, og bukspyttkjertelen spyr ut glukagon, som har som hovedoppgave å øke blodsukkeret. Den tømmer da leveren for lagret glukose, glykogen og åpner samtidig for at fettet skal løsnes for å gi energi. Glyserol delen av fett sendes til leveren for å bygges om til glukose, mens resten blir brukt som energi. I alle kroppens celler er det en forbrenningsfabrikk som heter mitokondri. De er spesialdesignet for å bruke fett som energi. Glukose kan forbrennes utenfor mitokondriene, og utenn oksygen. De gir da et avfallsprodukt som heter laktat, eller melkesyre. Fett kan ikke dette. DE MÅ inn i mitokondriene, og det MÅ ha oksygen. De vil derfor aldri avgi den lammende giften laktat. Mettet fett er absolutt det beste, siden den ikke oksiderer i kroppen, og kroppen trenger derfor lite antioksidanter. Umettet fett trenger vi lite av.

    Under trening på lavkarbo, vil man etter en mnd oppdage at cellene bygger flere mitokondrier, som er større. Fettet vil derfor gi mer og mer energi. Samtidig vil hjertet oppleve en ny vår, ettersom det inneholder kroppens mest mitokondri rike celler. Mettet fett får hjertet til å juble: Endelig nok energi.
    Insulinet som nå er på lavninå, kan heller ikke lenger bidra med abnorm celledeling. Hjernen går over fra sukkerforbrenning til å brenne ketoner, som gir mer energi per molekyl enn sukker. Noe sukker blir laget i leveren, for det er noen celler i hjernen og nyrene som MÅ ha sukker. Menn som sagt, dette lager leveren UTEN problemer. Den lager også såpass at den får nok til et lite lager, i tilfelle noe oppstår. Det er også leveren som omdanner glukosen til mettet fett. Tror ikke denne ville laget mettet fett, om det var skadelig?? Nope. Av alle tusen rapporter som finnes om mettet fett, klarte ikke WHO`s forskere ifjor å finne EN eneste rapport som viste at det var skadelig. WHO turde ikke å friskmelde mettet fett, men inntok en avventende holdning.

    Kroppen produserer nå minimalt med insulin, som igjen frister kropps evne til å produsere mer veksthoromoner. Er ikke dette en BRA TING?

    Honnør gitt av : Mathisen92, 17. mars 2010, 22:22
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!