Tunfisk er genialt. Tar 1 minutt å tilberede og et par minutter å sluke i seg. Perfekt til kveldsmat og mellommåltid + litt grønt. Bare tunfisk alene er jo helt grusomt dog og lukten er jo til å brekke seg av. Tidligere greide jeg ikke et munnfull av denne ekle maten, men ikke nå lenger. 2-3 bokser hver eneste dag er nå et faktum:) Hvorfor ser du nedenfor...
Tunfisk ala Fajita
1 boks tunfisk
Olivenolje
Fajita "stir fry sauce" (tex mex sin)
Først åpner man en boks tunfisk mens man holder pusten og skviser ut det ekle vannet. Man hiver over tunfisken i en liten panne med litt olivenolje og setter på full varme (du bør fortsatt holde pusten på dette stadiet om du ikke ønsker brekninger). Deretter heller man over litt Fajita sauce (en pose koster rundt 10 kr og er nok til ca 4-5 tunfisk måltider) og blander godt (du kan fint starte å trekke litt luft nå...) mens det hele lar seg varme i ca 1 minutt. Selv hiver jeg også litt Fajita krydder til slutt over herligheten. Voila og du har nå et enkelt og velsmakende tunfisk måltid. Eventuellt spe på med litt kokt ris om du ønsker et større og mer balansert måltid.
Denne saucen er genial. Den er så sterk at den fjerner all lukt og smak av den ellers så grusomme tunfisken. Nå smaker det faktisk ganske godt og det er ikke mye sauce som skal til heller. Den inneholder bare 7,8% salt, resten er sterke kryddersorter, chili osv som dessuten sies å være bra for forbrenningen.
Du finner saucen i butikken der du kjøper taco.
Velbekomme.