Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: 300 i benk RAW på: 22. mars 2009, 21:10
    Dette er ikke raw, han har jo klær på!
    2  Trening / Forum for ungdom / Sv: Legge på meg på: 22. mars 2009, 20:58
    Hei!
    Jeg er en gutt på 16 år som rett og slett er altfor tynn.
    Jeg har lyst til å legge på meg på steder som overarmene, håndleddene etc. Omkretsen på håndleddet mitt er 13cm på det tynneste, noe jeg overhodet ikke er fornøyd med. Om det har noe å si, så er BMI'en min 16, altså jeg er undervektig.
    Jeg spiser ikke spessiellt sunnt, men spiser som regel frokost, lunsj, middag og ett og annet mellommåltid. Jeg trener ikke utenom fra gym på skolen.
    Hva kan jeg gjøre for å bli "større" Huh


    På forhånd takk  Smiley

    Du kan ikke legge på deg på spesifikke steder, likt som at du ikke kan ta av fett fra f.eks nederste del av magen (der de fleste 14tizzgutter griner som faen fordi de ikke får frem magerutene.)

    Om du vil legge på deg må du altså være forberedt på å legge på deg over hele kroppen, for å gjøre dette må du spise mer enn du orker og ligge i kcal overskudd. Altså få i deg mer kalorier enn du forbrenner, det har lite å si hva du spiser så lenge det inneholder mye energi, bare trykk i trynet så vil du nok se at vekten går oppover.
    3  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: BENKPRESS på: 22. mars 2009, 20:53
    Er en større personlig seier å gjennomføre maksløftet med noenlundre riktig teknikk. Trenger nødvendigvis ikke stoppe, men bounce og rompeløft ser jo faktisk bare helt teit ut. Mister all respekt for de som holder på sånn. Og langsiktig så kommer du selvfølgelig ikke å ha større fremgang med rompløft og bounce, selv om du kanskje trenger tyngre.

    Blir faktisk flau når jeg ser de på studioet som bare slipper vekten ned på brystet og deretter bruker mer rompen en armene for å få opp stangen. Må bare snu meg å gå et annet sted.



    Er forskjell på å ta rumpeløft med bounce en gang hver 3 måned og å trene med dette vell? Selv tar jeg det aldri, men hvis folk spør meg hva jeg tar i benk sier jeg bare "ikke nok", men om jeg hadde brydd meg om hvor mye jeg tok hadde jeg lett løftet med juks, fordi alle som spør om dette gjør det selv.
    4  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: BENKPRESS på: 22. mars 2009, 20:42
    Du skal da aldri trene med rompa opp og sprette staga på bryste. Dette er juks!! Når du spretter stanga på kassa trener du ikke maksimalt og vil derfor ikke øke maksimalt i styrke. Legg fra deg egoet og tren ordentlig!!!
    Deso hardere belastning, desto hardere trening. Ergo trener du maksimalt om du jukser. Og maksløft på gymmet kan man like gjerne ta med masse juks, selv om det ikke er optimalt å trene slik om man er styrkeløfter. Da bør man sevlsagt trene skikkelig, men en gympers er akkurat det, en gympers. Og om man tar det med stop eller ei har ingenting å si, fordi når noen spør deg "hvor mye tar du i benken da?" og du sier "115kg med stop" så er det eneste de hører "115 kg". Om målet er å kunne si et høyest mulig tall må man jukse på maksløft, dersom du ikke bryr deg noe særlig om hva folk synes så poster du ikke en tråd angående benkpress på TF og trener heller hardt strikt og mye mark og bøy.
    5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: BENKPRESS på: 22. mars 2009, 20:26
    Hehe, jeg spretter den faktisk ikke i kassen. Tar den faktisk sakte ned, og stopper, og presser opp. Tror det eller ei. Kommet over det stadiet.

    Er det forresten umulig å øke i benk mens man deffer:P?
    Rompa opp og sprett mest mulig i kassen så går vekta lettere opp, om dette er optimalt er et annet spørsmål. Gymløft er gymløft.
    6  Generelt / Loggbok Online / Sv: EV logg på: 22. mars 2009, 20:13
    Når begynte du med sumomark?
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!