En spisedag/oppkarbingsdag vil på de fleste dietter være positiv både med tanke på å få satt metabolismen (eller noe sånt) igang og pga. det hjelper å holde motivasjonen oppe. Det som er vanlig er vel 1 spisedag i uken, men hvis du kjører en tilsvarende diett som Bowleren kan du godt ha 2 spisedager i uken uten dårlig samvittighet, iallefall hvis du kjører sunne kilder som du nevnte. Hva som er optimalt er derimot noe annet. Selv kjørte jeg spisedag annenhver uke.
Hovedgrunnen til å ha spise/oppkarbingsdag er jo for å øke metabolismen, altså forbrenningen, da kroppen tilpasser til det lave kcal inntaket man har igjennom uken. Jo mindre man spiser, jo mindre forbrenner kroppen. Og jo mer man spiser, jo mer forbrenner kroppen. Jeg er også ganske sikker på at jeg kommer til å trenge det til å holde motivasjonen oppe! Grunnen til 1-2 slike spisedager som tidligere nevnt, er at med fotballaget så har jeg to harde løpetreninger etterfulgt av intensiv sirkeltrening. Å utføre dette på så si null karbo tviler jeg på at kommer til å gå
Angående karbonadedeigen hadde jeg et par varianter jeg kjørte.
Karbonadedeig + hakket løk og mye krydder.
Karbonadedeig + hakket løk, mye krydder og 50g tacosaus (veldig lite kalorier i).
Karbonadedeig med mye krydder og stekt brokkoli ved siden.
Disse var de vanligste, men er nok MYE du kan gjøre her!
Forøvrig vil jeg anbefale 2-300g kyllingfilet stekt til de er ferdig, og så hell 50g tacosaus over og stek de videre (husk å snu) i 30sec - 1min. Digg!
Har selv hittil spist den med brokkoli, noen ganger med hakket løk og andre ganger alene.
Hva slags krydder?
Hva slags tacosaus? merke?
Setter pris på hjelpen
Også får jeg la Bowleren ha loggen sin i fred fra nå av