Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 1  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Videoer av Boksing og annen kampsport! på: 03. april 2006, 19:22
    http://www.metacafe.com/watch/66539/street_fight/
    Her har du boksing brukt i gatekamp, artig å se
    2  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: The Smashming Machine:Lifestory av Mark Kerr på: 06. februar 2005, 21:24
    http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=572491

    Har selv bestilt drøssevis av filmer fra play.com, kongeside, ingen frakt å betale, og sålenge beløpet blir under 200 kr, slipper du toll og tull Afro Du får den rett hjem i postkassen litt under en uke etter at du har bestilt den, og 11.99 pund er jo egentlig ingenting, greit du sikkert finner den på nettet en plass for nedlasting, men det er jo litt kjekt å ha originalen synes ihvertfall jeg

    Har ikke sett denne filmen selv, men vurderer å kjøpe den.. Hvis du vil støtte de folkene som legger ned all sin tid og energi på å gi oss noe kjekt å se på og inspirerer oss, foreslår jeg at du kjøper den, den har visst fått bra kritikker Smiley
    3  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Hjelp! på: 30. juni 2004, 12:41
    Helt enig, begynn å jogg litt, rolig i begynnelsen bare for å bli vant til det, ville ikke satset for mye på manualer med det første, du får ofte nok av nødvendig boksestyrke (ihvertfall for en nybegynner) med bare å bruke egen kroppsvekt øvelser som chins, dips, sit-ups, osv..Feilen med mange som skal begynne i boksing er at de ofte kommer inn som noen bodybuildere og tror de skal slå hardt osv, men istedefor er mye tregere og stivere enn de som kanskje er av litt mindre størrelse og ikke har fokusert for mye på vekter som mange andre..

    Formen komer også når du begynner, ingen som regner med du skal være i toppform når du begynner med noe, den kommer etter hvert som du går på treninger jevnt og trurr, og presser deg hver gang..

    Gratulerer med ett i mine øyne bra valg av kampsport, det er utrolig god trening, man blir i bra form, får bedre selvtillit, og det er ganske realistisk i og med at man sparrer fullkontakt hele tiden 2thumbsup Hvis du bare står på har du mye å se frem til, og du har en fin alder for å begynne med boksing hvis du er 15..
    4  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Hvordan blir jeg kjapp og får teknikk? på: 23. juni 2004, 15:52
    Du vil ikke få teknikk kun av å se deg i speilet og rette opp feil der, for hvordan skal du rette opp feil hvis du ikke vet hva som er rett? Da bør du ihvertfall finne alt du kan på nettet om bokseteknikk, men ingenting kan måle seg med en skikkelig bokseklubb hvis du er ute etter å gjøre det riktig..Som en annen her sa, alle kan slå, men reflekser, motangrep, bevegelse, fotarbeid osv osv må trenes opp under sparring og riktig veiledning..

    Se litt boksing på tv hvis du har sjans, men det er vel ikke akkurat så mange kanaler "ute på landet"?
    5  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: MMA filmer på: 23. juni 2004, 15:40
    www.play.com, gratis frakt samme hvor mange du bestiller, bestiller du 10 på en gang poster de de som en og en og da slipper du jo moms sålenge det er under 200 kr..Der har de også thaiboxing instruksjonsvideoer, litt jkd og karate for de som liker det (ikke meg:-) ), og en hel del ufc filmer..Har ikke pride da, det er litt dumt..
    6  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: knekking av planker? på: 07. juni 2004, 09:09
    Herregud for en tråd!!  Huh


    Jeg fikk inntrykk av at THE BOXER hadde litt peil når jeg leste tråden hans helt til det stod skrevet at når en TKD utøver tar dobbelt hoppspark i en selvforsvarssituasjon så knocker han noen ut så skjønner jeg det at da har man ikke peiling. Jeg tror INGEN i hele verden noen gang har knocket ut noen på gata med et hopprundspark. Selvfølgelig, man kan jo ha flaks, men oddsen er ufattelig liten og oddsen er ufattelig stor for at pga det lille stuntet taper man kampen.



    Jeg fikk inntrykk av at THE BOXER hadde litt peil når jeg leste tråden hans helt til det stod skrevet at når en TKD utøver tar dobbelt hoppspark i en selvforsvarssituasjon så knocker han noen ut så skjønner jeg det at da har man ikke peiling. Jeg tror INGEN i hele verden noen gang har knocket ut noen på gata med et hopprundspark. Selvfølgelig, man kan jo ha flaks, men oddsen er ufattelig liten og oddsen er ufattelig stor for at pga det lille stuntet taper man kampen.




    Regner med du så spøken i det jeg skrev om tkd, jeg MENTE det jo ikke..

    Jeg vet like godt som de fleste at høye spark gjør deg sårbar for nl.a takedowns, i tillegg til at det skal lite til for å miste balansen når man bare står på ett ben, og da er det mer fornuftig og effektivt å bruke albuer, hender o.l i en selvforsvarssituasjon..

    Og til alle de som skriver det om at de fleste slåsskamper havner på bakken, det har ikke skjedd i 9 av 10 slåsskamper som jeg har sett, og i tillegg hvis det skjer, er det nok ikke lett å dra en lås med armen eller foten til motstanderen mellom bena dine (oisann, du har jo ikke på susp), eller ta tak i GI'en hans(hvem bruker det på gata?) Du nevnte ingenting om BJJ på bakken, men jeg vet det er en del som skryter det opp i skyene fordi det er ett av de få MA som er rå på bakken, men dog på matte med susp og oftest gi..Det funker ellers også, men det er en god del ting man ikke kan gjøre på asfalt, i tillegg til at man fort kan rulle på ett glasskår, bli sparket i hodet av en kamerat etc..

    Håper du forstod at det jeg skrev om tkd hoppspark på gaten bare var tull, jeg er like opplyst (eller mer) som de fleste andre om tma, mma, selvforsvarssituasjoner o.l

    Ble litt off topic dette, men jeg måtte bare svare når folk tror feil om det jeg mente:-)
    7  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Åssen trenne boksing. på: 28. mai 2004, 08:58
    Er forsåvidt enige med de andre som er her, uten rett teknikk osv er det ikke lett å få til like godt som hvis du hadde fått drillet inn teknikken i en bokseklubb..

    Ett tips er å tenke på å trekke armen raskt tilbake etter at du har slått, det er en av de største feilene nybeynngere og utrente gjør, de tenker kanskje at de slår hardt osv, og så hiver de ut armen, og etter at de har truffet eller ikke(avhengig av om man går sekk eller skyggebokser), så holder de armen ute litt etterpå, evnt drar den sent tilbake, ofte uten å tenke på at den som regel skal tilbake i utgangsposisjon (les:guard) Mange som slipper den ned når de trekker den tilbake, det er feil så lenge det ikke er stor høydeforskjell og du har slått oppover, og slipper du den ned er det ingen problem å gi deg en suser for en som følger litt med..

    Men i utgangspunktet, for at ett slag skal gå fort, ikke tenk for mye på kraft, ikke bind deg opp og vær anspent, vær avslappet og bare sleng armen ut(med rett teknikk selvfølgelig), og trekk den så fort som mulig tilbake igjen..Da slår du i teorien raskere, du er ihvertfall kjapt klar til å følge på med ett eller flere nye slag..Det er slik vi lærer i min bokseklubb, generelt kan man si at punch speed ikke er lett å trene opp når du ikke har blitt lært hvordan man skal slå skikkelig, for det kreves kontinuerlig trening og finpussing av allerede eksisterende bra teknikk (hørtes ikke det fint ut:-) , prøv med f.eks tyngre hansker enn de du bruker til vanlig, da merker du litt forskjell etter en stund, når du går over til de lettere hanskene..

    Man kan også si at vektløfting generelt gjør deg stiv og ikke så tøyelig i bokse sammenheng, hvis du ikke driver en del med stretching da. Men hvem vil ikke ofre litt tøyelighet mot en atletisk kropp:-) Det gjør ihvetfll jeg 2thumbsup
    Og til de som evnt vil prøve å motbevise meg her ved å si at mange boksere ser ut som de trener vekter hele tiden pga atletisk kropp, ja mange gjør det, men 90%  av de begynte å bokse FØR de begynte å løfte vekter, så de hadde teknikken inne allerede da, i tillegg til mye tøying og trening med egen kroppsvekt..Unntak finnes selvfølgelig her som overalt ellers..

    Lykke til med boksingen, vil uansett anbefale deg å prøve en klubb, bare for noen ganger evnt, du vil lære utrolig mye, og helt sikkert ha det kjempekjekt!
    8  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Boksing i stavanger? på: 19. mai 2004, 11:53
    Jeg har trent i Dingo i ett år ca, og den kan absoutt anbefales! De tar alltid inn nybegynnere, har egne nybegynnerkurs, og har generelt ett meget høyt nivå på ungdomsbokserne, men veldig lite boksere som går kamp i senior(noe som kanskje er litt dumt hvis du selv er senior og har ett stort ønske om å gå kamp) Men du bestemmer selv om du vil satse eller ikke når du går i denne klubben, det er gode sparringspartnere og veldig dyktige trenere, jeg anbefaler de sterkt ihvertfall!
     
    har hørt om kampsportinstituttet at det ikke er noen der som går kamper, og de tar inn nye folk hele veien, derofr er mest sannsynlig nivået dårligere generelt, da det ikke er lett å komme seg videre (har ihvertfall hørt det fra enkelte som har trent der)

    For tiden så bokser jeg ikke selv, har blitt litt mye trening i det siste når det gjaldt boksingen, så nå skal jeg konsentrere meg om shootfightingen fremover tror jeg, men boksing kan absolutt anbefales! God og allsidig trening, og man lærer seg å få respekt for andre mennesker og å presse kroppen sin maksimalt..
    9  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Re:Hvilken kampsport er dette? på: 15. mars 2004, 10:02
    Hvis det er en kampsport ser det ikke ut til at de trener så mye nyttig, ville isåfall heller ha kallet det kampkunst..

    Skulle jeg ha tippet ville jeg kalt det turn ispedd ett par fancy tkd spark med litt Jet li påvirkning..Det ser ut til å kun være oppvisning, ikke noe man kan bruke i kamp nesten, derfor så det lite effektivt ut, men kan sikkert imponere de fleste som liker Jet Li og den typen filmer..
    10  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Re:K-1 Scandinavia 2004 på: 07. mars 2004, 10:34
    Har du noen gang sett dolonen topptrent? Han har nok ikke nok kondisjon til å holde ut flere kamper med 3 minuttersrunder (forutsatt at han hadde kommet videre), han blir jo sliten etter bare noen få runder med boksing...Minner meg litt om bob sapp faktisk..

    11  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Re:K-1 Scandinavia 2004 på: 03. mars 2004, 08:01
    Likte godt han svensken som kom finalen, var jo minst i størrelse av alle (90 kg) men var aggressiv når han først fikk inn noen slag/spark, og var ganske ok med hendene til å være kick/thaibokser.. Likte ikke at han svære branden vant, følte ikke at han var noe spesielt teknisk eller spennende å se på, var bare STOR..Dumt at svensken ikke hadde mer krefter igjen til en ekstrarunde, etter min mening ledet han såvidt kampen...

    Michael Mcdonald var også kul å se på, så rimelig topptrent ut! Og var meget god med hendene, det er også kjekt å se på..

    Tror ærlig talt ikke Dolonen hadde klart seg så godt, han har ikke trent boksing så lenge (jada, vet han har gått i det før også), og er nok litt for treg til å hevde seg her, i tillegg til at bena hans mest sannsynlig ikke tåler mye juling siden han ikke har erfaring fra kickboksing med low kisck eller muay thai...
    12  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Re:instruksjonsvideoer på: 03. mars 2004, 07:48
    Sjekk denne linken da: http://www.play.com/play247.asp?page=search&adudisc=y

    Hvis linken ikke funker, skriv inn play.com, gå til venstre på siden der det står "search for dvd title" og skriv inn f.eks muay thai..

    Play.com har jeg bestilt litt ufc fra og andre filmer (Om Ali, tyson o.l), de har meget bra priser, og leverer fraktfritt, etter max en uke er filmen i postkassen din...Betaler ikke toll for det som ikke er over 200 kr for de som lurte på det...Kan sterkt anbefales! (siden altså, har ikke kjøpt videoene enda..)

    I bunn og grunn, hvis man ikke har noe erfaring fra før, er det begrenset hva man kan lære av videoer, bare for å si det...Vil ikke lære deg avstandsbedømming, reflekser, rett unnvikelse mot rett angrep osv osv, som er en så viktig del av kampsporttrening, nemlig sparringen..Er sikker på hvis du hadde brukt noen kroner på ett halvt eller helt år i en annen form for kampsportklubb(skal ikke nevne stilarter, for da blir det diskusjon, men jeg ville gått for noe om var realistisk og lar deg sparre 100%, fullkontakt, alt annet lurer du deg selv med) da hadde du fått mer igjen for pengene, så kunne du supplert med videoer fra det nivået du kommer på der...
    13  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Re:knekking av planker? på: 05. januar 2004, 11:11
    Vil bare slenge meg på her med en kommentar til det som tråden EGENTLIG handler om, nemlig knekking av planker..Leste at mange skrev at det ga deg selvtillit, viste andre at du sko hardt etc etc..Er lett å slå hardt på noe som holder seg i ro og ikke beveger seg, og man har all verdens tid til å sikte seg inn osv..Jeg hadde heller vært redd for å bli slått av en som har gått i boksing lenge, og gått noen kamper, enn en som kan knekke 4 planker...Ser dere logikken? En bokser er vant med å slå slå slå, derfor blir de de beste til å kun slå, til og med mot bevegelige mål, og allikevel kan de knocke en ut..Hvor mange blir knocket i tkd av slag? (nå snakker jeg om de få som faktisk går fullkontakt)
    For å si det på en annen måte, tenk hvis man skulle få bruk på det på byen, og en eller annen tkd utøver har trent mye knusing og kanskje gått noen år i tkd, men dette er hans første situasjon der han faktisk må levere en teknikk med 100% kraft(utenom knusing da), og han er kjempetrygg på seg selv siden han har gjort dette mange ganger før i dojoen..På den tiden han bruker på å fokusere all sin kraft og presisjon for å "knuse" målet (si at det f.eks er motstanderens hode), beveger motstandere bare litt på hodet, og slår tkd-utøveren tre ganger før han får omstillet seg, for han er jo ikke vant til at målet beveger seg..Dette er bare for å illustrere en mulig realistisk situasjon, og der tkd-utøveren kun skal slå..Selvfølgelig, hvis han kunne ha sparket er jeg sikker på at han hadde tatt ett dobbelt rundspark i luften der han treffer motstanderen i hodet og knocker han ut, men nå ville jeg bare prøve å illustrere knuse delen av tkd, og hvor nyttig/unyttig det kan være i en skikkelig situasjon, og kanskje gi deg falsk selvtillit..
    14  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Re:Hvilken kampsport er den beste for selvforsvar?? på: 03. januar 2004, 10:26

    Å bruke våpen skal man helst prøve å unngå hvis man kan. Og når det gjelder boksing, så er det faktisk ikke så dumt som det høres ut. Og det gjelder faktisk all kampsport og selvforsvar, så lenge det er noe man takler å trene. Med det mener jeg at hvis man får til en ting, og er god i det, får man bedre selvtillit, man lærer å stole mer på seg selv i vanskeligere situasjoner og man vet mer om konsekvesene av det man gjør. Alle kan ta opp en knust flaske å stå vifte med den, men du skal ligge skikkelig tynt ann før du begynner å kutte eller stikke i noen.

     Krav maga er veldig bra det, utvilsomt, selv om jeg aldri har hverken sett elle lært meg noen teknikker innen KM. Slik som jeg trener nå, får jeg best mulig ut av det jeg føler at jeg har taket på. Og det er ikke noe man bare vet sånn  over natta. Man må nok innom en del ting før man "finner seg selv" er min teori.
     Jiu Jitsu kan kanskje virke firkantet for noen, men jeg påstår at det er fin måte å begynne på hvis man er helt "fersk". Man lærer litt om hva slags situasjoner man kan komme opp i, og det er jo en start. I boksing lærer man å tåle litt juling, og gi litt juling. Det kan jo være for de som passer til det. Jeg er veldig liten og passer nok ikke til den type sport.

     Men en ting må jeg si, og det er at hvis man er ute på byen og har drukket, så skal man ikke balnde seg opp i bråk. Nå er det sånn at det ikke altid er like enkelt, det kan jeg skrive under på. Gikk selv sykemeldt i 2 mnd fordi jeg fikk sparket inn ansiktet mitt med en vernesko, og da hjalp det ikke at jeg hadde trent det og det. Jeg var rett og slett for full og hadde ikke så mye der å gjøre. Og fyren gikk på dop.

    Det er mange faktorer som kan spille inn, så mitt råd er å trene noe du finner fasinerende. Da har du størst sjangse for å lykkes i det du driver med.


     De gale har det godt.

    Meget fornuftig post, støtter meg til den 100% (ikke pga det med boksingen, men alt det andre Wink)
    Ikke drikk altfor mye og havne i bråk, da har du mindre sjans uansett hvor lenge du har trent nesten...
    15  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Re:Mike tyson i K1 på: 03. januar 2004, 10:16
    Jeg skal ikke påstå at tyson klarer å ta rickson i en mma kamp, for det kan han foreløpig altfor lite om bakkekamp og takedown defense for å klare hvis det skulle nærme seg bakken(og det vlle det jo mest sannsynlig med rickson Smiley)

    Men å si at vi har sett boksere før i ufc og pride o.l vet jeg ikke om jeg er helt enig i, ihvertfal ikke av tysons format og potensiale..Greit nok at Botha går i k1, men det er ikke like mma som pride og ufc i mine øyne, (siden de ikke har bakkekamp), og utenom han, hvor mange kjente boksere er med i mma? Butterbean? Han er jo ikke en typisk bokser, han er lite atletisk, treig (greit at han slår hardt, men det er en grunn til at han ikke er med i skikkelig proffboksing med 12 runder osv...Ikke så mange gode boksere her, for de tjener ti ganger mer i boksing hvis de er gode..Middelmådige boksere kan ikke sammenlignes med tyson, greit nok han ikke er så god som han var før tapet mot buster douglas, men han er allikevel i stand til å knuse de fleste i tungvektsdivisjonen enda med unntak av kanskje 4 stk...

    Hadde vært spennende å sett denne kampen, men jeg tviler litt på at det skjer siden tyson nå har en bedre sjanse på beltet i tungvektsboksing enn han hadde når lewis dominerte divisjonen, men tiden vil vise, det vil uansett bli spennende å følge med på k1 fremover! Jeg håper de får tyson til å gå en kamp, men ingenting er sikkert..
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!