Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 37
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Slux - 410kg sammenlagt på: 24. mars 2007, 09:53
    Tusen takk Tommy Drama! Skal bli bra en gang.. Wink Lite oppdateringer på guido and luigi nå.. Sad

    ..der oppdaterte jeg Smiley Men ja. Jeg skulle gjerne hatt mer tid til det, tegninga og treninga har gått rimelig dårlig de siste par månedene. Det er dette helvetes arbeidslivet Smiley
    2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Slux - 410kg sammenlagt på: 23. mars 2007, 22:12
    Gratulerer med stevne! Dette ser bra ut!
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: 300! på: 23. mars 2007, 20:38
    Er det mulig...

    TEHRAN (Reuters) - Iran denounced Hollywood's latest blockbuster film, depicting the 480 B.C. battle between the Persian army and a band of Greeks, as "hostile behavior which is the result of cultural and psychological warfare."

    fra http://www.reuters.com/article/entertainmentNews/idUSL13725820070313?src=031307_1851_ARTICLE_PROMO_also_on_reuters
    4  Generelt / Åpent forum / Sv: 300! på: 23. mars 2007, 20:32
    Det hadde vært kulere hvis de hadde hatt vakum-pose hele tiden, også når de snakket. Slik som dette:



    Hadde Spartanerne sett slik ut tror jeg motstanden hadde vært et bedrøvelig kapittel..
    5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Diablito på: 23. mars 2007, 20:27
    Det at midje har gått ned snart 10kg og at lår har gått ned 7cm har nok absolutt noe med det å gjøre antar jeg, likefullt irriterende.. Tongue Får skjerpe meg fremover!

    Bøyen går ned og chinsen går opp.. velkommen til oss spinkles verden Smiley
    6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Diablito på: 23. mars 2007, 19:51
    Knebøy: 165kg gikk opp i bøy (5kg under pers), 175kg gikk ikke opp. Dårlig teknikk i bunnen, knærne klappet sammen. Kan nok skylde litt på mye høyrep-trening, diett osv, men mest dårlig teknikk på trening fordi jeg har kjørt høyrep på lettere vekter, skjerpings fremover! Bredere stand, fokus på teknikk!

    Kan det ikke ha noe med manglende omkrets i midjen å gjøre også? Dvs trykk? Ettersom du åpenbart har gått ned i vekt, tenkte jeg.
    7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Diablito på: 23. mars 2007, 17:19
    Høres fornuftig ut! Jeg gjør det for å skåne ryggen (jeg drar nærmest strakmark når jeg drar vanlig), og håper å tjene på det på lang sikt! Jeg leser artikler nå! Grin

    Hva er gapet ditt i vekt mellom vanlig mark og sumo?
    8  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Det råeste byggerbildet dere noen gang har sett på: 22. mars 2007, 20:35
    Gambia neste!

    Tric, var du med i castinga på 300? Smiley
    9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Diablito på: 22. mars 2007, 20:33
    Ekstra-kommentar: Hadde med en kompis i dag, som har trent mark/bøy i 2-3 uker nå, dro 200 i mark, veier 90kg.. Grin

    Be ham dra til helvete, fra meg. Smiley

    Hvor mye tar han i bøy?
    10  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Beste øvelse for masse rundt/over albue-leddet... ?? på: 20. mars 2007, 00:07
    Jeg har en teori om at hver gang det kommer spørsmål om en spesifik liten kroppsdel, så er svaret egentlig alltid at man generelt trenger mer masse. Folk har klaget på for mye mellomrom mellom bryst, for lite muskler rett under kragebeina,  og underutviklede områder på armen, og jeg tror de fleste av disse tilfellene kan ordnes opp i ved å bulke seg opp en 7-8 kilo.

    Bortsett fra bakre deltoid og legger får man stort sett busta det meste av synlige muskler med en kombinasjon av de store øvelsene. I boken "winning the arms race" anbefaler Poliquin for øvrig "Seated half presses in Power rack" for å pakke masse på det laterale tricepshodet som han mener er underutviklet hos de fleste. Sett deg ned i en powerrack, og fest sperrene i hodehøyde.Så kjører du skulderpress. Dette blir veldig likt håndstående pushups, og om du har sett capoeiristaer så har de nesten alltid tykke triceps så jeg kan godt se for meg at det stemmer.
    11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: øvelse for bakside lår på: 19. mars 2007, 23:53
    Den øvelsen er jo glimrende, men kanskje ikke for en som har røket muskler i forbindelse med legcurl.

    Rygghev med et bein er en OK hamstringsøvelse om man er i rehab.
    12  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: HoneyBun's Bildeprofil på: 14. mars 2007, 12:35
    Borte..

    Åå, var så glad jeg, hadde klart å gå opp 1 kg på noen dager, idag: Vips, hadde gått den ned igjen.. Sad Hvordan skal jeg klare å få i meg nok mat? Jeg heller på med oljer etc. men tåler jo som sagt ikke nøtter særlig bra, så får ikke spist så mye av det.. Sad

    Jeg skjønner ikke hvorfor du spør om dette gang på gang. Du har jo allerede fått mange svar. Jeg spiser ikke en dritt nøtter, men går opp for det på pasta og tunfisk iblandet litt fløte som primærkost.

    Vekta vil gå opp og ned, det har du blitt fortalt mange ganger her. Og så sier du at du ikke kan kaste den fordi terapeuten din har sagt at du skal veie deg jevnlig for å se om du går opp i vekt? Tull. En ordentlig psykolog ville aldri bett deg om å erstatte en nevrose med en annen. Vekta er fremdeles din verste fiende om du skal se på den sånn. Vekta går opp og ned, morgen til kveld, før og etter mat, før og etter toalettbesøk, før og etter trening... om det virkelig er sant at terapeuten din har bett deg veie deg så bør du se til helvete å gi vedkommende sparken. Om det bare er rasjonalisering fra din side bør du innse dette og slutte å projektere. Det er et gjennomgående tema her i loggen at du spør om de samme tingene flere ganger og ignorerer svaret. Jeg har blant annet gitt det tips til hvordan du kan trene kondisjon med vekter, og jeg kan bare gå ut fra at du ikke har prøvd det en gang ut fra hva du skriver.

    Jeg takker for meg foreløbig.
    13  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Sylvester Stallone i steroid-skandale på: 14. mars 2007, 10:35
    Da jeg leste om dette på imdb news, sto det at det var entouragen (gjengen) til Stallone som var blitt tatt med det, ikke han. VG har tatt et lite hopp, ser det ut til. Jeg finner det svært usannsynlig at Stallone skulle hatt det i sin egen bag, selv om han eide det. Han er jo klar over hvilken medieposisjon han er i.

    Meg bekjent har Stallone bekjent bruk av steroider tidligere. Arnold har også innrømmet dette, men hevder at han ikke har brukt de siden de ble ulovlige. På 70-tallet fikk man det av legen, og på lik linje med andre legemiddel var det nok få som var kritiske til hva de puttet i seg.

    Om Stallone bruker de nå eller ikke blir jo spekulasjoner, men det er nok en god sannsynlighet for det. Jeg tror Stallone er en av de folkene som gjør det som trengs for å nå målet sitt, man blir ikke Oscar-vinner uten å ha den mentaliteten. Og uten at jeg på noen som helst måte skal forsvare bruk av steroider, ser jeg på det som to forskjellige ting når en skuespiller og når en idrettsutøver bruker disse tingene: mens idrettsutøvere bruker det for å "jukse" i sporten sin, gjør skuespillere det (ofte) for å gå inn i en rolle og gjøre den best mulig på alle plan.  Dette innebærer av og til en ekstrem grad av bulking, og av og til må man kutte noe sykt. Christian Bale i maskinisten og Batman er eksempler på dette. Han har uttalt at han ikke bryr seg om trening, men han bryr seg tydeligvis nok om rollen sin til at han på 5 måneder drar forbi de fleste på treningsforum fra det værst tenkelige utgangspunkt. Om det er medikamenter inne i bildet vet jeg ikke, men jeg er overbevist om at om regissøren krevde det, ville 9 av 10 hollywoodskuespillere brukt steroider for å få rollen.


    14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Bulk og deffing på: 14. mars 2007, 10:19
    Huff. Jeg tørr ikke begynne på noen medikamenter. Har hørt noen fryktelige historier om for eks. kreatin.
    Er det sant at kroppen slutter å produsere like mye kreatin som før? Etter at vi har slutta å bruke kreatin som tilskudd?

    Dette er en forferdelig myte som spredde seg på 90-tallet en eller annen gang. Sannheten er at det er kreatin i maten du spiser, primært i kjøtt og fisk. Du har med andre ord gått på det hele livet.
    15  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Det råeste byggerbildet dere noen gang har sett på: 13. mars 2007, 20:35
    Jeg skal på scenen. Demoscenen. På C64. Til høsten. Side-border BAK skjermen! Rått.

    Heeyy! Er du og gammel scener? Er for ung til C64 scenen men var på amiga og PC Smiley
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 37
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!