Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 1  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Fare for utroskap på: 10. januar 2008, 07:07
    Jeg ville prøvd og finne ut hvorfor hun kun "greier" seg me ett par ganger i året. Om det ligger noe bak det? Kan hende hun er usikker på kroppen sin? At hun ikke føler seg vel etter og ha fått barn? Og det er faktisk ganske mange kvinner som mister sexlysten etter og ha født barn.
    Jeg ville snakket med henne igjen, sett deg ned og ta opp med henne om dine behov. For dine behov er like viktige som hennes (ikke-tilstedeværende) behov. Dere er tross alt 2, det er gi og ta.

    Kanskje hun bare trenger og få opp lysten igjen! En forandring i hverdagen. Sett bort ungen/-ene for en helg, og ta henne med på en spahelg f.eks, få henne til og slappe av. Når dere koser dere med champis i boblebadet, så kan det nok hende hun løsner litt vettu Grin

    Og ellers i hverdagen, kyss henne, klem på henne og gi komplimanger. Og vis at alle tilnærmelser ikke trenger og føre til sex, så kanskje hun ikke føler seg så presset, og vil heller være den som hopper på deg=)

    Det er så utrolig mye man kan gjøre, og det er ingen fasit fra forhold til forhol, men an må bare prøve seg fram.

    Men for ALL del, IKKE vær utro, det vil VIRKELIG være verdt og miste kone, hjem og barn bare og få dyppet den litt. Du vil angre for resten av livet. Det vil være godt der og da, men det er virkelig ikke det du ønsker og gjøre mot samboeren din. Selv om hun ikke vil få vite det, så gjør man ikke slikt mot en man elsker.
    I gode og onde dager, er det ikke det man sier? Nå har de "onde" dagene kommet, til, og du/dere må komme igjennom det, sammen Wink

    2  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: KickBoxing og silikon på: 08. januar 2008, 07:22
    Det finnes noe brystplate-greier som finnes for kvinner, siden det ikke er så heldig å få bank på brystene uansett.

    Sjekk på http://shop.fighter.no/ og gå på beskyttelsesutstyr -> brystbeskyttere.

    Hvor godt de funker, har jeg ingen erfaring med. Wink

    hehe, nei den erfaringen kan jeg godt ta meg av=)  fikk den adressen av en annen her inne og,  så ut som om de har ett par gode alternativer der! Ordntlig susp for puppene rett og slett.
    Og funker slikt for manndommen deres, så må vel slikt funke for jentene mine vil jeg tro Wink
    3  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: KickBoxing og silikon på: 07. januar 2008, 22:57
    Hehe, visst fokk er det sparring i boksing. Grin

    Jeg får bare sørge for og kiCKe ASs, så ordner deet seg *ler*
    4  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Greilja kardio på: 06. januar 2008, 16:49
    Men fra spøk til svisker: Det ser noe vannvittig ubehaglig ut. Hvis det ikke er en ny versjon av barokkens "skrytepose" hvor man sydde inn en lang fylt tøypølse nedover på innsiden av det ene låret for å gi et overdrevent inntrykk over hva som ble tilbudt. Men skryteballer virker jo litt søkt.

    Minner meg på en avisnotis jeg leste for en del år tilbake, og som viser at skryteposer ikke nødvendigvis er passé, men har bare skiftet form. Det var en syklist (i sykkeltights) som hadde blitt påkjørt, og på legevakten måtte tightsen av, og oppi der så lå det en røkt kjøttpølse.  rofl

    oi oi oi oi    det var utrolig trist og høre.. Lips Sealed ... woot woot woot....... Dance Dance Dance Dance
    5  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: KickBoxing og silikon på: 06. januar 2008, 15:29
    Jeg hadde ikke nølt veldig om jeg hadde hatt innlegg i mine pupper og virkelig hadde hatt lyst til å prøve kickboksing; jeg hadde kjøpt det beskyttelsesutstyret som er nødvendig og begynt å trene. Smiley Og som du sier; du er helt sikkert ikke den eneste med innlegg som velger seg kampsport.

    Lykke til!  Smile

    (Egil har rett i det han skriver her; det er flere  både styrkeløfterjentene og strongwomen som har innlegg uten at dette hemmer dem veldig. Jeg vet at strongwomen med innlegg må forandre teknikken litt i noen av øvelsene, men som ettpar av dem fortalte meg på ESW; man kan ikke la være å holde på med det man liker bare fordi man velger seg pupper. Wink)


    Ja der har du også ett annet poeng.. jeg har innlegg UNDER brystmuskelen, så jeg kan nesten ikke trene bryst. Innlegget blir ligganes i klem + det blir så unaturlig fasong på dem. Så når den tid kommer, og pengene er der,  skal jeg bytte dem ut og legge de over muskel. Men jeg er så tynn at det hadde ikke blitt fint på noe annen måte nå=)
    6  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Greilja kardio på: 06. januar 2008, 15:24
    Å, det er bare en liten bieffekt av steroidebruk, ikke noe å bry seg om Wink.

    Ikke at vedkommende noen gang har selv tatt steroider eksplisitt, men når man kjører innpå 300 hamburgere i sekundet over lengre tid, hvor hamburgerne er laget av kuer proppfulle av veksthormoner, så er det litt av go'sakene som siver oppover i næringspyramiden.

    Forøvrig kan vedkommende også amme, noe som er et uslåelig party-tricks, og en real höjdare for å avslutte en serie av Elvis-sanger.

    *ler*
    7  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: KickBoxing og silikon på: 06. januar 2008, 11:38
    Det finnes brystbeskyttere for bruk til Kickboxing/kampsport.

    Skåler: http://www.xtremesport.as/asp/webshop_vare.asp?vareID=230&varegruppeID=34&vareundergruppeID=24
    Topp til å ha skåler i: http://www.xtremesport.as/asp/webshop_vare.asp?vareID=379&varegruppeID=34&vareundergruppeID=24

    Her har de også ett utvalg her: http://shop.fighter.no/ Velg Beskyttelseutstyr og så brystbeskyttere i menyen.

    Alle jenter som går kamper har slike, det er påbudt. Svært mange av disse bruker beskyttelse også på trening.

    Så de hadde bra utvalg på den siste linken din, tusen takk. Men da ordner det seg vettu! *smiler fornøyd*
    8  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: KickBoxing og silikon på: 06. januar 2008, 11:36
    Tusen for mange svar og linker=)!! Jeg drar nok ned og prater med dem ja, for jeg tenker at jeg er HELT sikkert ikke den enste med innlegg som velger og gå kampsport=)
    Så det finnes nok en løsning på problemet Grin
    9  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: KickBoxing og silikon på: 06. januar 2008, 10:44
    Jeg kan ikke så mye om kickboxing, har kun gått på boxing 1 år....
    Men har nå sett på kamper der det kommer spark opp til hode.
    Og de knocker deg ut vist du er ubeskyttet.
    I karate og teakwondo osv. har dem jo spark som knekker ribbeina på folk...
    Tror det er mulig at det kan gå gæli vist du er riktig uhelldig desverre.

    Du kan jo også få slag mot brystet, en fin combo er magan, mellom gulvet også hodet.
    Det er for å ødelegge guarden din for å ta hodet.
    Det er jo en sjans for at motsanderen treffer og ødelegger.

    Ville holdt meg unna konkurranse og trennet kun for kondisjon osv. med trenner og sparke på putter ol.
      Bedre føre var enn etter snar=)

    hmm.... sant så sant.....  *sukk* skulle ønske gud bara hadde gitt meg ett sett med the real thing med en gang, men nei da....=)
    Da blir det nok bare putespark på meg ja, men som du sier også, kondisjonstreningen der er jo ganske effektiv, og sikkert mere moro enn og være på tredemølla.
    10  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: KickBoxing og silikon på: 06. januar 2008, 10:16
    Det jeg har sett av kickboksing, inneholder både høye og lave spark. Så jeg ville hvert litt forsiktig mtp. silikonen.

    Men det er vel ikke umulig og være med på treningen, men samtidig unngå de verste sparkene. Du kan ta deg en tur på treningen, og se hvordan opplegget er, og kanskje snakke med noen der om hvordan mulighetene dine er.

    Lurt... Ja for jeg tenkte at det må da dgå ann og få til en slags polstringsbh som jeg kan bruke? noe alla "susp" for puppene? *ler*
    Og jeg ønsker ikke først og fremst og begynne på KB for og gå kamper og sånn, men for treningens skyld, teknikk og for at det ser gøy ut...
    11  Trening / Kampsport og Selvforsvar / KickBoxing og silikon på: 06. januar 2008, 10:07
    Slik overskriften refererer til : jeg har silikon, og jeg ønsker og begynne på kickboxing. Noen som vet om det vil bli ett problem? Det er da slik at f.eks ett hardt karatespark KAN skade protesene ( det var det jeg fikk opplyst av legen min da jeg tok dem, om hva som måtte til for at de kunne bli ødelagt ).
    Men er det så høye og kraftige spark i kickboxing?
    12  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hva kan være en god erstatning til brus? på: 06. januar 2008, 09:57
    Hva med alle disse nye typene med vann med alle disse gode smakene?  Selv har jeg blitt hekta på Olden dråpe (uten kullsyre) , med enten villbringebær eller markjordebær. Det SMAKER virkelig det de lover.
    Men hvis du er glad i kullsyre, hva med samme alternativ som over, men vann m kullsyre? Er egentlig ganske imponert over hvor mye smak det er i de vann-variantene.
    13  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Greilja kardio på: 06. januar 2008, 09:53
    Yes, sirre! Elvis, ripped like a pig!



    Underlivet til denne elvis-imitatoren så litt mistenkelig ut....
    14  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: hvor gammel var du når du fant Kvinnen/Mannen i ditt liv? :) på: 06. januar 2008, 09:50
    Ja da er dere jo på god vei Grin Vi har vel brukt lengre tid enn de fleste før vi har "slått" oss helt til ro med barn, hus og slikt. Vi giftet oss etter 8 år og fikk barn etter 12 år Smiley

    Ja vi er ikke gift og med barn enda . Vi ønsker og oppleve litt mer sammen først og ha den alenetiden nå i de unge 20 årene og dyrke innteressene våre før vi setter barn til verden. Barn er ansvar for livet, og de snur opp ned på hverdagen. Uansett hvor koselig det måtte være=) Man skal ikke haste fram for og bli "ferdig" med det, barn er så utrolig mye mer, enn bare noe og bli "ferdig" med. Det skal passe inn i livs-situasjonen, og det skal være virkelig ØNSKET=)=)=) Og når det gjelder giftemål, er vi forlovet, og har vært det i 5 år, men også der venter vi=) SÅ den livs-syklusen dere har hatt virker helt perfekt i mine øyne =)=)=)=)
    15  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: hvor gammel var du når du fant Kvinnen/Mannen i ditt liv? :) på: 04. januar 2008, 22:54
    Jeg traff Arnfinn (mannen min) rett før jeg var 19 år. Vi har 15 års jubileum den 9. januar. Han var min første kjæreste, så behøvde heldigvis ikke noen negative erfaringer før jeg traff den rette Wink

    Så bra det er flere som har møtt hverandre ung og fortsatt holder sammen=)=)
    Jeg og kjæresten min har 6 års jubileum i februar, så vi er ihvertfall på god vei=)!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!