Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Absolute Acai Berry på: 27. januar 2010, 00:07
    Fantastisk bra svar.. Hva med å sette deg inn i hva acai i det heletatt er før du uttaler deg om det? Tongue Er det utseendet på sida som gjør deg kritisk, eller? Hvor mange proteinreklamer har ikke sett akkurat like ut, eller kreatinreklamer? Begge de veit vi jo funker. Men vent, det kan jo ikke stemme, de brukte jo flashy reklame.. lol..

    For øvrig er innlegget til KrisAcai her spam. I would know, jeg driver med akkurat det samme sjøl. På andre (utenlandske) fora, vel og merke.. Han lager en tråd der han er sååå nysgjerrig på de greiene her, også legger han med en link der han får betalt for hver person som kjøper. Fint, hva? Smiley
    Skal for øvrig ikke se helt bort i fra at KrisAcai og erimer her er samme person.. Wink

    Haha, kanskje det mest geniale jeg har lest hittil. Nei jeg spammer ikke og jeg får heller ikke betalt for noe av dette. Jeg er genuint intressert i dette nettopp på grunn av alt oppspinnet som er rundt dette produktet. Du snakker selv om å sette seg inn i ting før du uttaler deg, way to go.
    Beklager hvis dette blir opptattet som spam eller reklamering, det er ikke målet. Jeg har lenge fundert på å begynne med styrke trening, men som noen få andre liker jeg å gjøre litt research før jeg setter i gang. Beklager nok engang for at jeg tar opp en gammel tråd.
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Absolute Acai Berry på: 28. september 2009, 21:46
    Hei. Kom over en side som ble reklamert på Fox News som annonserte om noe som het Absolute Acai Berry.
    http://www.jasonsrippedlog.com/

    http://www.absoluteacaiberry.com/lp3/?aid=az&sid=40181-PH4#utm_source=az&utm_medium=40181-PH4&utm_term=none&utm_content=Absolute+Acai+Berry

    Spørsmålet mitt er da om noen har noe erfaring med dette? Jeg er ganske kritisk til slike sider siden det kun virker som scam. Overskriften til Jason's 300 "Get ripped in 4 weeks" skriker litt scam for meg da, men men..
    Noen som vet om det faktisk fungerer eller om det er noe sannhet i dette? Har googlet litt og fant en del gode anmeldelser.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!