Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Markløft fail! på: 23. september 2010, 22:18
    jeg var i millitære med han der. han er en syk, syk mann Wink
    selv om teknikken kunne vært bedre er det tross alt 300kg vi snakker om. Og han er 20!
    2  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør en fysioterapeut! på: 15. september 2010, 16:10
    hukkelpukkel:

    Utstrålende smerter i armen kan ha flere årsaker. I nakken ligger et nervesenter som kalles plexus bracchialis, som, ved dårlig plassforhold kan forårsake utstrålinger.
    I og med at du beskriver en kjent smerte du har hatt tidligere, men som gikk bort gjennom massasjelignende behandling av skulderbladets muskulatur, kan det høres ut som et muskulært triggerpunkt.
    Det er ikke uvanlig å få en overbelastning av muskulaturen i skulderbladet, og denne kan manifestere seg gjennom stråling til muskler i armen. Dette spesielt hvis du har et yrke/hobby som er belastende for hånd/arm.

    Jeg ville undersøkt om dette er en nevrogen (nerveprovosert) utstråling eller en lokal muskulær plage. Hvis det er et triggerpunkt kan dette behandles gjennom å nåle dette punktet.

    Med vennlig hilsen

    Patrick
    www.fysiooslo.no

    Takk for svar! Var hos legen på mandag pga at smertene hadde forverret seg men hadde flyttet seg til forsiden av venstre siden av brystet. Husker ikke navnet på lidelsen han diagnostiserte meg med, men det var meget vanlig sa han. Var noe med en liten skjevhet i øvre del av ryggen som gjorde at smerten strålte utover og som gjorde at jeg følte smerter i brystkassen. Fikk time hos kiropraktor umiddelbart som sa meg at det skulle være i orden etter 2-3 behandlinger. Merker stor forskjell bare etter den første!
    Mistenker kanskje at kryssgrepet mitt når jeg kjører markløft har mye å si for det som har skjedd. Jeg har kjørt samme kryssgrepet og ikke byttet på i flere år uten at jeg har tatt hensyn til at dette kunne ha noe å si for ryggen min. Noen synspunkt på dette?
    En lærepenge jeg ikke glemmer...
    3  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør en fysioterapeut! på: 11. september 2010, 13:23
    Hei!
    Har plutselig fått igjen en smerte som ligger i venstre skulderblad og som stråler ut i armen. Smerten er konstant, men bedres hvis jeg står med armen hengende rett ned eller ligger på ryggen med armen liggende opp over hodet! Hadde akkurat det samme problemet for et par år siden, da fikk jeg massert det ut med noen økter med en massasjerulle. Nå kom det igjen igår etter trening, og forverret seg utover natten. Utrolig plagsomt. Har du noen formening om hva dette kan skyldes?

    mvh
    Snorre
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!