Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: True - Beg for mercy! på: 11. september 2010, 07:09
    Legger igjen et spor her  Smiley

    Du er en av de beste inspirasjonskildene her inne paa TF! Keep it up!
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: disiplin, tålmodighet, vilje! på: 28. august 2010, 20:57
    Ei "felle" jeg gikk i selv da jeg begynte å trene var faktisk at jeg tenkte for mye på trening. Jeg fokuserte veldig på å spise sunt, trente ufornuftig og komplisert, og brukte MYE tid på å lese om magiske treningprogrammer på nettet. Forventet også fremgangen skulle komme mye raskere enn den kom.  dry

    Dette gjorde at jeg mistet motivasjonen ove tid, og har det har blitt MYE av og på trening som følge av dette de siste par årene. Så mitt tips er om du sliter med motivasjon, ikke slutt. Gå heller ned på antall treningsdager og kun for å holde vedlike et par ganger i uka. Det er så mye bedre enn å kutte treninga helt ut. Det er definitivt mitt beste treningstips. Kontinuitet.

    Jeg har også fått et mer avslappet forhold til treninga, og jeg spiser ikke overdrevent sunt heller. Teller ikke proteiner, prøver bare å få i meg noenlunde nok mat gjennom dagen. Trener 3-4 ganger i uka og gleder meg faktisk stort sett til hver okt.

    For meg er det mye lettere å holde motivasjonen oppe over tid når ikke alt dreier seg om trening og kosthold. Jeg sier ikke at man ikke skal ha mål og mening med treningen, men alt fokuset på den gjør bare at man forventer mer fremgang enn det kommer. Man også blir fortere lei og umotivert, tror jeg.

    Er det progresjon i treningen og OK+ spising over 4-5 år så er det klart det blir fremgang  Smiley


    3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Håkon's vei til Junior NM i Bodybuilding 2011! (NYE BILDER!) på: 28. august 2010, 19:55
    Bra dette her, ser ut til at du har bra peiling på kosthold også. Legger igjen et spor, tror dette kan bli en spennende logg å følge med på.

    Lykke til med treninga, stå på!
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: disiplin, tålmodighet, vilje! på: 28. august 2010, 06:22
    Er vel slik fordi folk har forskjellige mål, interesser og prioriteringer i livet. Sånn er det jo stort sett med alt, om det er i arbeidliv, skolegang eller trening.

    Man kommer aldri til å se resultater umiddelbart, det kan gå uker eller måneder. Men fremgangen vil komme om man gjør ting noenlunde riktig over tid. Kontinuitet er viktig! Har du nok vilje så vil du nå målet ditt, det vil bare ta litt tid.

    5  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: Hvem tror du kommer til vinne Mr.Olympia 2010? på: 26. august 2010, 21:51
    Håper på Victor Martinez Smiley  Tror det står mellom Jay Cutler og Kai Greene.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!