Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg! på: 26. september 2010, 21:59
    Tror det går mer på gener og arv, noe verken jeg eller du behøver å uttale oss noe om. Mitt kosthold er ingenting å diskutere, det er veldig bra. Hva gir deg retten til å si at jeg syter? Jeg er interessert i alt av svar med unntak av dine som er usaklige. Jeg er åpen for å diskutere en sak og stiller meg nøytralt. Jeg er skeptisk og stiller spørsmål og derfor søker jeg noen som har opplevelser og erfaringer fra dette, ikke deg som forteller at jeg syter. Ønsker å gjøre meg selv kjent med ting før jeg begir meg ut på noe. Takk på forhånd til seriøse svar dersom du har opplevelser/erfaring med dette!
    2  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg! på: 26. september 2010, 20:53
    Jeg vet med meg selv at jeg spiser mer enn nok mat til å burde gått opp i vekt. Til og med proppet i meg mat på tvang og kjedespist flere ganger. De 2 kiloene jeg går opp, faller tilbake etter at jeg har vært på dass eller over natta. Og for å gjenta meg selv igjen, jeg kan ikke bli mindre enn hva jeg er så om jeg mister litt etter endt kur, så vil jeg fremdeles være større enn hva jeg er nå. Det er alt jeg ønsker.

    Kan du definere "føler deg rævva" for meg? Jeg har gått gjennom nok psykisk smerte og smiler bredere for hver gang. Er forberedt og har fortalt dette til mine nærmeste. Jeg er villig til å ta sjangser i livet. Kuren varer jo 3 mnd eller mindre? Klart, dere sier jo noe når dere sier det ikke er noen garanti, men jeg skal inn i forsvaret til januar og det er 3 mnd til, slik at jeg vil ikke være ensom? Mye trening og mat spising der også. Jeg vet virkelig ikke, men skal tenke på dette noen dager til... Takk til dere dersom noen har opplevelser eller erfaringer å dele, setter jeg pris på!
    3  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg! på: 25. september 2010, 17:23
    Tusen takk for at dere tar dere tiden til å forklare og ikke kritisere. Dette setter jeg pris på. Ingen i familien har påvist å ha hjerteproblemer og jeg har heller problem med hårveksten. Som sagt ønsker jeg ikke være noe bole idole men øke i vekt og muskelmasse. Jeg spiser enormt masse for min lave høyde og lille vekt ved siden av mye trening. Har vurdert en trenbolone kur. Trenger bare en liten dytt for å øke i størrelse for å så stoppe med kuren og fortsette naturlig. Hva er normalt å gå opp i vekt etter èn kur? Og hva tror du/dere vekten vil falle ned på etter endt kur? Hvis det er mulig å regne seg fram til det sånn ca. Jeg er 163 i høyde og veier 53 kg med 5,1% fett

    Takk igjen! Smiley
    4  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg! på: 23. september 2010, 22:43
    Hei. Jeg har et spørsmål og ønsker kun seriøse svar, helst hvis du har erfaring eller kjenner til noen som driver på med det jeg har tenkt å spørre om. Jeg er og har alltid vært lav, frisk og atletisk bygd. Men jeg er kun 163 i høyde og 53kg i vekt. Som 20 åring ønsker jeg virkelig å ha litt mer høyde og muskelmasse. Jeg er ikke fan av bole idole og har tenkt på dette ganske lenge. Men jeg ønsker som sagt å se litt mer ut som en 20 åring i utseende. Men så har det seg slik at jeg har hørt litt forskjellig fra bekjente og lest mye artikler.

    Er det sant at penis vokser under kuren?
    Etter èn kur som jeg kun vurderer å ta, faller man tilbake til vekten sin?
    Og blir noen utsatt for hårtap?
    Evt. andre tilfeller hvis dere har noe hørt/opplevd noe annet?

    Jeg trener hver dag og spiser masse, men greier søren meg ikke å legge på meg også er jeg lav! Hater at jenter ser på meg som lillebror og søt. Og vil heller ikke være svær, bare komme meg på et høyere nivå utseendemessig. Og jeg har heller ingen tanker om å ta høye doser og dette er jeg virkelig bestemt på nå, og har venner som skal støtte meg. Har alltid hatt en sterk psyke og er redd for helsen min, men litt er jeg blitt villig til å risikere for å få framgang. Håper bare at vekten blir noe tyngre og helst at jeg vokser i høyde! Jeg er som sagt glad, sterk i psyken, følger en bok som handler om hva jeg skal spise i forhold til blodtypen min, skeiver ut litt så klart men.. og alkohol holder jeg meg unna, er avholds! What to do?

    Takk på forhånd Smiley
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!