Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 9
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: http://mobech.no/ trygg nettbutikk? på: 29. august 2010, 01:27
    Har bare handlet der en gang, kommer ikke til å gjøre det igjen. Produktet jeg kjøpte samsvarte ikke med beskrivelsen som ble gitt på nettsiden. Benyttet meg av returretten, men Mobech viste seg å være svært vanskelige å samarbeide med. Endte med at jeg ikke fikk igjen alle pengene jeg hadde krav på.
    2  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Optimal muskelvekst på: 20. februar 2010, 19:28
    Det påstås i artikkelen at baseøvelser fører til en økt frigjørelse av testosteron, mens forskning viser det motsatte. Rippetoe og Kilgore omtaler i boken "Practical programming for strenght training" en studie  av Becky Kudrna som resulterte i at deltakerne fikk 10 prosent mindre fritt testosteron etter å ha gjort en rekke tunge singler i baseøvelser. Testosteronverdiene var redusert i de neste 48 timene etter trening. Treningens intensitet påvirket reduksjonen av fritt testosteron. Lette økter med 50 % intensitet påvirket ikke testosteronverdiene, mens trening med 75 % intensitet gav en mildere reduksjon. Tung trening og spesielt maksimal trening gav størst reduksjon i fritt testosteron.

    Studien Rippetoe og Kilgore omtaler kan tyde på at reduksjonen av fritt testosteron er en indikator på at en treningsøkt har påført kroppen tilstrekkelig stress til at den tilpasser seg og blir sterkere. Det viser seg også at kortisolnivåene i blodet øker etter tung trening, men denne responsen påvirkes av erfaringsnivået til utøveren. Erfarne utøvere vil få en mindre økning av kortisol sammenliknet med nybegynnere. Dette samsvarer med Selyes stressteori.

    Fint hvis forfatteren av artikkelen kan klargjøre hvor han har funnet informasjon som viser det motsatte. Dette er en treningsmyte som vi ser ofte, og som det er på tide å avlive.
    3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 08. februar 2010, 23:40
    Gratulerer Einar! Gleder meg til å se film av løftet.
    4  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: FST-7 og diettips for 2010 på: 28. januar 2010, 18:50
    Du skal ikke lære faren din å knulle!

    Huff, dette blir jo bare flaut. Snakk om å spore av.
    5  Generelt / Loggbok Online / Sv: TooBigForDoors - skadet som vanlig på: 10. september 2009, 17:43
    Litt uttøying til slutt. Jeg ville trene pullups med sånn ro-håndtak.. problemet er at ingen av chinsstativene har stang, men er åpne i midten. Jeg skulle derfor klatre opp og feste en stang oppå. Endte me at jeg detter bakover og stangen fyker til helvete mens deler detter av og streifer en gammel dame som trener situps ved siden av. Jeg hørte noen jentehyl i bakgrunnen og tenkte nå kom damen til å dæve, men det gikk bra. Heldigvis var det bare 200 personer som trente den dagen så fikk ikke så mye oppmerksomhet

    Hoho! Legendarisk!
    6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 22. januar 2009, 16:14
    Lite som skjedde av action på treningen generelt sett også foruten at det ble en liten diskusjon rundt alt teknikkmaset til Sjakk-Sigurd ifb. med markløft. Han er svært opptatt av at korsryggen ikke skal krumme seg. Sannsynligvis er det ikke mulig å få bedre teknikk enn Sigurd i alle øvelser. Likevel er han livredd for det minste avvik fra den perfekte stil pga. redselen for skade. Jeg mente det var bra å være opptatt av god teknikk, men når man er så opptatt av ryggen i markløft at videofilming med mobiltelefon ikke duger til evaluering så blir det hele litt for fanatisk mener jeg. Man får ikke ryggproblemer i markløft pga. teknikken når teknikken er så god som Sjakk-Sigurd sin samt vektene er så lave som de han bruker.

    La meg korrigere.
    Grunnen til ”teknikkmaset” var at JernNullet tidligere har fortalt meg at jeg krummer ryggen i mark. Ville derfor at han skulle se på dette uten at jeg involverte deg. Som jeg også sa i går så er det mange andre på KK som er vel så opptatt av teknikk, og som ber om å få tilbakemelding langt oftere angående korsrygg og dybde. Du er jo selv usikker på teknikken din i benk og spurte om jeg kunne se på deg senest i går.
    Over og ut.
    7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 23. desember 2008, 20:57
    Gratulerer med verdensrekord i nakenbøy og pers i mark!

    Her er linken til vektløftersko jeg snakket om: Gwen Weightlifting. Scroll litt ned, så ser du at skoene kan bestilles i ulike utførelser.
    8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 13. desember 2008, 18:43
    Grin Det var som jeg sa - idag er det fullmåne og Einar var full av trøkk  Grin

    Hoho, villdyret våkner! Meget bra Gilbatross!
    9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Hr.Utrolig`s nye liv. på: 04. november 2008, 17:58
    Godt å høre at du er på bedringens vei. Skal bli kjekt å se deg igjen på trening over jul!
    10  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 19. januar 2008, 12:35
    Einar! Bobby Fischer er død. Triste greier.
    11  Trening / Skader og Smerter / Sv: Knekking i kneet! på: 08. januar 2008, 18:56
    Vanligvis, så skyldes knekkefølelsen man kan få i knærne, en av to ting:
    *Senen til iliotibialbandet (tensor fascialatae) som er for stram, og knepper (flytter på seg) der den glir over den laterale epikondylen- kulen på utsiden av kneet. Løsning:  skumrulle/trp masasje aktuell muskel, samt tren mer ettbens øvelser som utfall og enbens markløft for å styrke opp aktuell muskel, tøying.

    * Senen til biceps femoris (en av tre muskler i hamstrings) som knepper/flytter seg der den glir over den latrerale epikondylen (samme som over). Løsning: trp masasje/skumrulling. Styrke opp muskelen. SHELC og glutehamraise anbefales.

    Det kan også skyldes (mindre vanlig) feilaktig patellær tracking: kneskålen løper i feil spor. Dette kan delesvis påhjelpes med trening, men krever profesjonell veiledning om du ikke har god greie på det.

    Meniskproblemer, Løse kropper (av brusk) inne i kneet, Samt skade på brusken på baksiden av kneskålen. (chondromalacia patelle)

    Så som oftest så er dette ikke noe farlig, og det vil hjelpe å gjøre som jeg foreslo over. Når du sier støttebandasje så håper jeg du mener sånne blå knevarmere (rheband o.l?) og ikke knebind?
    Om det er knebind du har kjøpt, så kan du spare de til du skal makse i knebøy, men ikke tren med de til vanlig. Knevarmere derimot burde være obligatorisk for alle som trener ben Smiley

    Kan du forklare nærmere hvordan øvelsene du nevner skal utføres? Skal de utføres kun med lette vekter?
    12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 22. november 2007, 19:33
     rofl
    Dritbra link!
    13  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Knebøy - 90 grader eller helt ned? på: 23. juni 2007, 23:41
    Kjør helt ned. Trur endel av bakgrunnen for dette 90graders bullshiten kommer av at veldig mange får en ugunstig tipping av bekkenet ved djup bøy. Klarer du å unngå denne kan du kjøre så dypt du vil. Dessutten er djupe bøy beste måten å tøye hamstrings på.

    Er enig i at mange "tipper" bekkenet ved dyp bøy. Men for å fjerne misforståelsene knyttet til øvelsen må man jo forklare hvordan folk skal klare å kjøre ordentlig bøy uten å tippe bekkenet. Tror nok jeg selv også tipper bekkenet litt når jeg trener knebøy, noe som på sikt kan være ille for ryggen. Sliter med å rette opp i dette selv om jeg tøyer mye. Tror også det er et fåtall som kan kjøre bøy uten å tippe bekkenet uten å ha fokusert mye på dette.
    14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Binais - julegris side 127. på: 08. desember 2006, 20:37
    Haha, busted!
    15  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Binais - julegris side 127. på: 08. desember 2006, 20:29
    Angående lege greiene. Det beste er nok bare få noe dermovat. Det vil tempe inflamasjonen.

    Tror ikke dermovat er så smart, i felleskatalogen står det at acne vulgaris er en kontraindikasjon for dette legemiddelet. Uansett bør man nok ikke bruke kortikosteroider over lengre tid, men heller prøve å forebygge kvisene på andre måter.

    Må forresten skuffe deg, du ser ikke ut som en julegris overhodet. Eta på!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 9
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!