Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør naprapaten! på: 23. oktober 2012, 13:19
    Hei!

    Har håndleddssmerter i det høyre håndleddet mitt.
    Smertene kom gradvis i forbindelse med fysisk arbeid.

    Det gjør vondt når jeg gjør "vanlige" bevegelser selv med svært lett belastning som å løfte opp en laptop. Jeg har enda ikke klart å fremprovosere smertene i lik grad ved å prøve å bevege håndleddet i noen spesiell vei, men det gjør litt vondt når jeg knytter hånda hardt og beveger rundt på hånda. Pressøvelser som benkpress osv gir ingen direkte smerter, men enkelte drabevegelser som roing og diverse curls gjør vondt, som leder meg til å tro at problemene kommer stort sett i bevegelser hvor underarmen blir aktivert.

    Har prøvd å "behandle" meg selv ved å ta perioder av trening samt 20mg Brexidol i 15 dager(hadde noe liggende, ikke gått ut på dato eller noe). Prøvde også å ise ned håndleddet under denne perioden.
    Smertene ble til slutt borte mot slutten av brexidol-kuren, men kom igjen så fort jeg sluttet å ta de(selvom jeg holdt meg unna trening). De er imidlertid litt reduserte vs hva de var på det verste før brexidol.

    Hadde satt stor pris på hjelp!
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Treningsprogram for muskelmasse og styrke! på: 04. oktober 2012, 11:06
    smh
    3  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Kortisol i kroppen på: 25. september 2012, 12:30
    Ikke bekymre deg for kortisol
    4  Trening / Forum for ungdom / Sv: Trenger info og hjelp! på: 25. september 2012, 00:53
    4 kilo på 3 uker er mer enn nok. Fortsett å spis like mye kcal totalt sett til du begynner å stagnere. Om det er nok protein etc. finner vi ut når du har lagt sammen her. Kreatin holder det å ta en gang om dagen, og når er irrelevant. 5g om dagen holder og du trenger ikke ta pauser fra det - uavhengig av hva pakken sier.
    5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hjelp med Kostholdsplan ? på: 24. september 2012, 17:29
    Riktig Smiley
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Protein bars på: 24. september 2012, 10:25
    Mer protein, mindre karbs og sukker, mer sunt fett, mindre salt, bare naturlige råvarer. Og pål, du er TF's mest irriterende mygg.
    Lite å si at det er sunt fett når det er så høyt relativt innhold at de aller fleste vil innta 50% av sitt daglige fettinntak på 100 gram...
    7  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hjelp med Kostholdsplan ? på: 24. september 2012, 01:39
    Om du legger på deg fett avhenger hovedsakelig av hvor mye energi(kcal)-overskudd du er i totalt om dagen - gitt adekvat mengde protein og treningsstimulus. Fett/karb forholdet spiller en rolle, men ikke en veldig stor. Er du redd for å legge på deg for mye fett begrens vektoppgangen til 1-1.5 kg i mnd, eller ~300 kcal overskudd om dagen om du måler.

    Utifra hva du har satt opp der ser det ikke ut til at du tar inn veldig mye karb, men alt avhenger av hvor mye du forbrenner. Føler du at du går opp for mye i vekt hadde jeg heller redusert nøtteblandinga litt, du får nok i deg nok av fett uansett(selvom dette er sunne fettsyrer) - hvis ikke vil du raskt merke det i form av slapphet etc. Å endre til en salta nøtteblanding vil heller ikke skade deg om du liker det bedre.
    http://www.youtube.com/watch?v=u2Zgp8bJPA4&feature=plcp
    8  Trening / Forum for ungdom / Sv: Trenger info og hjelp! på: 24. september 2012, 01:33
    Går du opp i vekt? Hvor mye i uka?
    Summer karb/fett/prot i kostholdet ditt (umulig å gjøre uten å vite mengdene du tar av det forskjellige plus at du kan legge ned innsatsen selv) så skal jeg gi deg en tilbakemelding på det. Følger du ss og kostholdet ditt er adekvat skal du langt ifra stalle på det enda...

    Er ikke sikker på prisene på det kosttilskuddet du skal kjøpe, men BCAA trenger du strengt talt ikke, zma er billigere å kjøpe ingrediensene hver for seg, og du trenger egentlig ikke dette heller (med mulig unntak av magnesium om du kramper opp mye).
    9  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Nybegynner på: 24. september 2012, 01:26
    196 pund er mindre enn 90 kg, ikke mye dog. Hva gjelder hollywood skuespillere er det ingen hemmelighet at de bruker aas, men det der skal nok være mer enn oppnåelig om du er villig å legge litt tid inn i det Smiley

    Måltidsfrekvensen trenger du ikke tenke på, men skal du oppnå noen resultater må du gidde å legge litt i det selv - både på treningsfronten og ernæringsmessig.
    Foreslår at du begynner å lære deg basics herifra (informasjon backet av vitenskap, men relativt lett fordøyelig) : http://www.youtube.com/user/LiftingForLife
    10  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Protein bars på: 24. september 2012, 01:19
    hvordan i allverden er det der et bedre næringsinnhold
    11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kevin trener mot 100 kg benk - dårlig formbilde s. 5 på: 23. september 2012, 14:41
    Får du ikke trent i høstferien foreslår jeg det ja. Er det snakk om totalt fri en uke hadde jeg tatt en "oppfrisknings"-økt før jeg starta programmet og
    12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kevin trener mot 100 kg benk - dårlig formbilde s. 5 på: 23. september 2012, 13:38
    Tren bein og nedre rygg som vanlig, skuldre/triceps/bryst får egentlig nok med programmet i seg selv, men du kan legge til noen sidehev for skuldrene, samt en øvelse for baksiden av skuldra. Kjør også moderat-lett på lats + øvre rygg etter benkpressen, unntatt de dagene hvor du trener back-to-back(dvs to økter rett etter hverandre, standard i programmet er vel fredag og lørdag). Husk også å spise mye og sove godt. Dette er et hardt program med den progresjonen som er satt opp, men fult gjennomførbart! Husk også at om du mister 1 eller 2 reps på et sett i uka er ikke det noen krise, det er det overveldende volumet, frekvensen og intensiteten som er hva som gjør at det fungerer så bra.
    13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kevin trener mot 100 kg benk - dårlig formbilde s. 5 på: 22. september 2012, 18:53
    Er målet med 100 kg i benk spesielt viktig for deg burde du endre benkprogrammet ditt - volumet i selve øvelsen er alt for lavt selv om du skulle tatt en haug av oppvarmingssett. Sjekk opp i smolov jr.

    Du trenger heller ikke trene fronthev, forsiden av skuldrene dine får mer enn nok stimulus uten. Legg heller til en triceps isolasjons øvelse til
    14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, 3.plass NM, film s.111 | Formbilder s.86,109,111 & s.116 på: 22. september 2012, 01:26
    Gratulerer med sponsor!
    Har du mål for treningen utenom styrkeløft? Konkurranser eller "moro-bygging"
    15  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Valg av kreatin på: 21. september 2012, 16:32
    Monohydrat
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!