Visning av honnrposter for HeatoN85
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 13
 • 16  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: knekkebrød ren mat 07. mai 2013, 22:41
  Vask de under springen så er du iallefall på den sikre siden.
  Honnr gitt av : chrissernh, 08. mai 2013, 10:31
  17  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: knekkebrød ren mat 07. mai 2013, 22:41
  Vask de under springen så er du iallefall på den sikre siden.
  Honnr gitt av : Suppemann, 07. mai 2013, 23:16
  18  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) 29. april 2013, 21:54
  Herregud Heaton, ta  ADHD medisinene dine og kryp tilbake i det hølet du kom ut fra. Ingen som orker å høre på sytinga di allikavæl.

  Kom fan ikkje hit å lur mainnskit på folk, å førtælle ka æ ska trøkke, din satans gjeddepeis. Va det opp te mæ skulle du ha vært på ishave og ronka kobbekuk, førbainna søring-satan, så kunne du ha sotte å knulla dæ sjøl så utavhælvettes langt opp i den utpulte ræva di at du måtte sjite utav øran neste gang du måtte på dass, og når du va ferdi me det, så sku æ pærsonli ha kommen å formatert tryne dett, og innstallert skankan oppi baillhånka di sånn at du kom tel å pesse røde serienummer. Skulle det ennu spenne liv i dæ etter detta, så sku æ ha plugga og pløyd dæ så utavhælvettes langt inn i det største rævhållet æ har funne. Og da sku det ha lokta mainnskjit av dæ heilt te du daua. Førr fan steike innst inn i det heiteste utsvidde hælvette for satan, la mæ få tak i dæ. Æ har da vel førr hælvete slette hauet av hysjævla før, hælvettes skallfettape.
  Honnr gitt av : Rulatoren, 30. april 2013, 18:35
  19  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) 28. april 2013, 21:48
  HVORFOR ER DET SÅ MANGE IDIOTER HER? SOM APPSOLUTT SKAL TRENE!!! Å BYGGE SELVTILLITTEN SIN PÅ FASADEN! ELLER Å LØFTE TUNGE TING FRA A TIL B, SLIK AT TISSEN DRUKNER I MAGAN!

  STADIG NYE MEDLEMMER!!1 SOM KOMMER Å SPØR "HVILKET PROTEIN ER BEST". SOM TROR AT HVIS DE FÅR DRØMMEKROPPEN, SÅ VIL DE DRA MAD PUSSEY. EN BØNSJ SJENERTE NYBULKA UNGFOLER MED KREATINBLOAT I TRYNET, OG SVENSKESVEIS. MAN SKULLE JO TRO DE HAR LEVD PÅ EN DIETT AV SALTSTENGER OG FARRIS I ET ÅR.

  DE KAN FAEN IKKE KOMME LENGER FRA SANNHETEN. ISTEDET VIL DE LIGGE DER I FOSTERSTILLING, NÅR FASADEN EN DAG FÅR SEG EN TRØKK!

  JEG BLIR SÅ IRRITERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Honnr gitt av : Küngen, 28. april 2013, 23:25
  20  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) 17. april 2013, 20:01
  Er det noen som vet om man kan embedde Utskjellingstråden i andre tråder? Slik at når man skjeller ut folk i loggbøker og lignende, så skjeller man ikke ut folk direkte, men via utskjellingstråden - som jo er lov.
  Honnr gitt av : Suppemann, 27. april 2013, 20:21
  21  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) 17. april 2013, 20:01
  Er det noen som vet om man kan embedde Utskjellingstråden i andre tråder? Slik at når man skjeller ut folk i loggbøker og lignende, så skjeller man ikke ut folk direkte, men via utskjellingstråden - som jo er lov.
  Honnr gitt av : Rulatoren, 18. april 2013, 17:16
  22  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) 16. april 2013, 19:12
  Æ har fan ikke tang som går over det her heller, søkki helvette, førbainnade jævelskap, helvete satan, helvete, førbainnade helvete også det va no tykjen no det her, fan kor'n ska æ få på den her slangen, så inn i han Gammel-Eriken i det røde helvete, det va som fan, førbainnade jævelskap altså, satan og helvete han tykji-Ola, førbainnade, satan i helvete, dæven han steiki å satan og helvete også den der mainskiten, tykji denna førbainnade driten, e' gådd av alt, helvetes sjiten, satan han Gamle-Erik og altså, skal plages kvær gång med det her jævelskapen, den her vaskemaskinen her altså, satan og, satan, honen tykji inni faen han steike inni å helvete, no har e' ikkje sett so inn i satan, e' får han faen ikkje inn, det e' forbanna i helvete å få inn den her jævelen altså, han går faen ikkje inn i garasjen, sånt helvete på jord, du han steike i faen altså, du kainn reis te helvete både du å heile helvete, med denne driten, kan e' altså fan steiki fortæl dæ, det her e absolutt den siste gangen æ har vørre inn i denne herre satan og du e bare ei fette så slørve med den her så inn i helvete, det e da du e, du e så slørven med den her så inn i fan, du e fan ikke ikke verd ei vaskemaskin, du sku fan ha hadd et brætt, sjå no her ka som e inn i her, e kainn bli så forbainna at æ kainn sprekk, ja du kan ryke å reis både du og vaskemaskina, rævhål, satans mainnskit, no hadd dem fan ikkje vesst kordan man ska bruke maskina, har du starta det helvete her, han starta jo fan ikkje heller din idiot, æ har ikkje ødelagt nå, æ har fan ikkje rørt nå.
  Honnr gitt av : Rulatoren, 17. april 2013, 19:28
  23  Generelt / Loggbok Online / Menn i tights 05. april 2013, 18:45
  Hei,

  Lurte på når det ble normalt med menn i tights? Trodde det bare var damer og tightsmannen som gikk med tights, men nå så går jo til og med styrkeløftere med dette.

  Hva er dette for noe tull? Mister mer og mer troa på menneskeheten..

  Honnr gitt av : Beefcake, 09. april 2013, 09:35
  24  Generelt / Loggbok Online / Sv: Menn i tights 08. april 2013, 20:02
  Jøye meg for en mengde redde mannfolk her inne... Er det denne redselen som gjør at ikke en eneste guttunge under 30 dusjer etter trening lenger, eller er så redd for andre mannfolk at de må skifte til treningstøy under et overdimensjonert badehåndkle?

  Etter å ha spjæret det jeg har av shorts og bukser, spesielt i bøy, siden jeg går så dypt knær og hofter tillater, så skiftet jeg til tights. Først og fremst for å slippe å ødelegge klærne i bøy og mark, men fant ut at det var så behagelig å trene i at jeg nå ikke bruker annet. Hvis det gjør at jeg skremmer usikre menn som ikke takler sine egne lyster eller ikke er sikre på sin legning, kunne det ikke bry meg mindre.

  Klassisk resonnement uten logikk dette her, men du hadde vel lest det en annen plass og tenkte det passa fint inn i denne konteksten? "Omfg, hViS Du Ike LaR meG TreNe naKeN meD bUttPlug eR dU Usiker på DeG Sell". Det er en grunn til at det er noe som heter å forstyrre ro og orden, eller å være til sjenanse for andre, i rettssystemet. Det betyr min venn, at du ikke kan tre på deg hva som helst i offentligheten. Det handler ikke om at andre er usikre på seg selv Smiley

  Det handler f.eks om risikoen for at ballene dine skulle komme i akutt klem mellom skinkene under tung bøy, og at du må hjelpes ut av situasjonen av andre mennesker. Litt som en basehopper som må få hjelp av redningsmannskaper.

  Dette er prinsippene i rettssystemet, men for min del handler det mest om at linjene mellom kjønnene gradvis viskes ut slik at det blir umulig å skille mellom mann og dame uten å ta en "ballcheck". Jeg syns det er en fin ting å kunne skille mellom kjønn. Foreløpig går det greit, men når man etterhvert finner ut at sportsBH er behagelig å trene i, så begynner man å nærme seg en grense!

  I tillegg så er man jo etter mange år på treningssenter vant til å lede blikket sitt mot alt som er ikledd tights, så når menn plutselig begynner med tights så sier det seg selv at det blir generert mange uønskede bilder av mannlige sprettrumper med balleheng; "Damn, strøken dame - la oss se på denne strakmarken.. enda lenger..... DER JA... WHAT THE FUCK!/##("  DID I JUST SEE THAT? LEEEEEETS PLAY QUIZ; BIG VAGINA, OR BALLS?"

  Og til ditt siste poeng; jeg syns heller ikke det er noe galt at yngre menn skjuler seg for rødmussede gamlinger som sprader rundt, i overkant kontaktsøkende, med sine knallblå ihjel-kvalte kukhoder til fri beskuelse.   

  Honnr gitt av : Pans, 08. april 2013, 21:43
  25  Generelt / Loggbok Online / Sv: Menn i tights 05. april 2013, 23:04
  Du er veldig interessert i skjeggete menn som har seg med hverandre. Hva med å heller rette synet på spreke piker i tights?

  Eller hva med istedenfor å glane på herreskritt på trening så kan du fokusere på å løfte vekter slik at sannsynligheten for at nettopp du selv - i hvilke som helst klær - skal bli misbrukt på det groveste i badstuen etter økten synker?

  Jeg synes det er gay med med voksne menn som har trent med vekter i 8-10 år og fortsatt ikke marker 250 kilo, men jeg lager ikke tråd av den grunn.

  Prøver jo å se på piker i tights, men det er ikke så lett når jeg ser at den piken jeg trodde jeg så bakfra - istedet var en mann i tights. For så at middagen nesten kommer i retur.

  Man har vel forskjellige mål når det kommer til trening. Jeg syns f.eks det er mer mandig å løfte 200 kg i mark og kunne løpe triatlon når man vil, enn å løfte 250 kg i mark og ikke kunne se sin egen tissefant. Det bør vel ikke være en overraskelse at trening for mange innebærer mer enn styrkeløft. Men det er ikke det denne tråden handler om!

  Hva med å konsentrere seg om sin egen trening fremfor å studere hva andre menn har på seg når de trener

  Så du mener at man ikke skal være opptatt av den kulturen man er en del av? Spennende perspektiv som sikkert fungerer godt i ethvert samfunn. 

  Så konklusjonen til tightsmenn her inne, som det tydeligvis florerer av, er at de ville synes det var helt greit om alle begynte å kle seg slik som tightsmannen?

  Honnr gitt av : Espenc, 06. april 2013, 01:58
  26  Generelt / Loggbok Online / Sv: Menn i tights 06. april 2013, 01:31
  Med andre ord ønsker du å gå med tights?  Grin

  Man skulle tro det, men som mann kommer jeg til å nekte tights helt til jeg eventuelt blir tvangs-tightset av tightsmafian.
  Honnr gitt av : storkman, 06. april 2013, 01:39
  27  Generelt / Loggbok Online / Sv: Menn i tights 05. april 2013, 20:30
  Har du problemer med homofile?

  Ja, kjører en slik en på fritiden:

  Honnr gitt av : Atene, 05. april 2013, 23:51
  28  Generelt / Loggbok Online / Sv: Menn i tights 05. april 2013, 19:21
  Iom. at det er så få kommentarer her, så tyder det vel på at dette er blitt en "guilty pleasure" til mange menn - til og med hardcore menn, som tidligere var de som lo høyest av tightsmenn.

  Det ser altså ut til at sentrale aktører i styrkemiljøet har konspirert om å akseptere menn i tights, slik at de selv kan gå i tights. Tightsen har kommet inn bakdøra, i dobbel forstand.

  "If the lie is big enough, people will believe it"

  Hva blir det neste spør jeg da? Kuk i ræva? Treningsforum hadde en gang i tiden en knallhard kultur mot metroseksualitet - med masse skjeggete vikinger i spissen. Hvor er de nå?

  Hvis de siste vikingene i frontlinjen også har måttet heise flagget og akseptere denne moderne tvangshomotrøya, så har jeg et tau i garasjen..
  Honnr gitt av : Pans, 05. april 2013, 19:38
  29  Generelt / Loggbok Online / Menn i tights 05. april 2013, 18:45
  Hei,

  Lurte på når det ble normalt med menn i tights? Trodde det bare var damer og tightsmannen som gikk med tights, men nå så går jo til og med styrkeløftere med dette.

  Hva er dette for noe tull? Mister mer og mer troa på menneskeheten..

  Honnr gitt av : storkman, 05. april 2013, 18:46
  30  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: den store tattoo tråden 23. mars 2013, 21:50
  Honnr gitt av : JanB Diddl etc, 24. mars 2013, 09:03
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 13
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!