Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 8
 • 1  Generelt / Åpent forum / SV: Heia Israel! på: 30. juli 2006, 18:51
  Göebbels, Komiske Ali og Hr.Thyve Wink Til og med Hr.Thyve vet når han kjemper en tapt kamp, selv om hans enorme selvtillit kombinert med en total mangel på selvinnsikt nok til tider gir parodiske utslag... Grin


  Pressemelding fra Israels ambassade vdr de 37 drepte barna i dagens bombing;

  "Israel avviser på det sterkeste at det var tilsiktet å drepe de 37 barna-det virkelige målet var en FN-bil som kjørte forbi i stor hastighet"
  2  Generelt / Åpent forum / SV: Heia Israel! på: 29. juli 2006, 19:02
  skriv_mye_sånn_da_vinner_du_diskusjonen! Bare_et_tips_til_dere_som_ikke_kunne_det_fra_før!
  Skriv_langt_da_orker_ingen_lese_det_du_skriver_så_tror_dem_du_har_peiling_da_vinner_du_diskusjonen_også!
  Link_til_andre_sider_da_tror_folk_du_har_peiling_så_vinner_du_diskusjonen!
  Dette_er_tips_fra_meg_kun_til_dere_som_er_enige_med_meg_så_vinner_dere_diskusjonen_og_får_honnør!
  3  Generelt / Åpent forum / SV: Heia Israel! på: 29. juli 2006, 10:01
  Trist at folk ikke kan forstå at dette med FN var et hendelig uhell. Javel posten har stått på samme sted i 10-15 år, var avmerket på kart og man ble oppringt 10 ganger om samme sak, men det var et uhell selvfølgelig. Et 10 timer langt hendelig uhell. Alltid skal folk ta Israel.
   what 
  4  Generelt / Åpent forum / SV: Heia Israel! på: 29. juli 2006, 09:40
  Altså Israel må jo få ta ut og lufte alle de våpnene som ligger på lager, kjøpt fra USA. Hvordan ellers skulle de få lov å krige om de ikke handlet inn stort liksom.
  Dette skjønner selv et barn. Men antageligvis er det hele bare iscenesatt av araberene for å legge skylda på Israel som vanlig.
  Dessuten om det skulle være slik at kjemiske våpen er brukt må da det være å foretrekke, da blir jo ikke bygningene ødelagt som (noe mange har klaget på her)

  Støtter ellers alle Hr.Thyves innlegg i sin helhet der han på en saklig, faktabasert og ikke-emosjonell måte kun påpeker fakta i denne saken. Det er gledelig at noen kan ha litt kjølig distanse til slike ting, slik at følelsene ikke tar overhånd. JEg synes ikke det ligger noen slags partiskhet i det som skrives fra hans side, så der skyter dere skivebom-som kritiserer ham. Dere som kritiserer ham er søte små barn som ikke vet bedre. Klappe_på_hodet_og_smile_til_dere Wink


  5  Generelt / Åpent forum / SV: Heia Israel! på: 27. juli 2006, 08:01
  Må bare si meg helt enig med deg. Innbyggerene i Libanon må jo skjønne at Israel bare vil de vel. Meget hensynsfullt og høflig, de sier til og med i fra på forhånd bare for å være greie. Israel er som en gentleman, følger alle regler for krig og skyter ikke så mye på sykehus og ambulanser og sånn som dere tror.   Og når du ligger på sykehuset med alle bena borte og får et flygeblad fra Israel gjennom vinduet må du jo for pokker ringe etter taxi så du kommer deg bort. Det skjønner jo en hver idiot. Da får de skylde seg sjøl.
  Og til de som sier at Israel bryter folkeretten og er en okkupant vil jeg bare si- get used to it. Slutt å klag-idioter. Israel er best, de er mest vestlige derfor heier jeg på de, ikke araberene de bryr ingen som om alikevel. Terrorister hele gjengen. Hvis du hadde okkupert noen andres land-ville du da likt at noen skjøt en rakett mot deg? Nei, tenkte meg det. Skal de ikke få beholde litt ekstra land da, smålig synes jeg. Mange har sendt PM at jeg ikke må holde med Israel-det bryr jeg meg ikke om. 

  Dessverre er Norge så mot Israel, men jeg håper det vil slutte og at alle som bare er sosialister vil dra til Libanon så kan de snakke med folk der og se at det ikke er så ille som de skal ha det til her hjemme.
  6  Generelt / Åpent forum / Heia Israel! på: 26. juli 2006, 21:13
  Nå synes jeg Israel gjør alt rett! Endelig sier nå jeg. Og til de folka fra FN som var i veien, sorry ass....Kan ikke ha FN der vettu, når de skal ha kontroll på de gale folkene der nede. Å se hva Israel skal gjøre med de har vi ikke godt av så like greit å få bort de observantene fra FN.
  Ok Israel de dreper barn og sånn, men når du bor i en blokk eller ved et sykehus må du nesten regne med en rakkett eller to ned i pipa di da.
  Husk jødene har vært forfulgte så derfor må vi bare godta litt "på kanten" ting, ikke vær rasister dere som fordømmer Israel...

  Heia Israel og lykke til med freden..
   
  7  Konkurranser / Konkurranser og stevner / SV: Mr. Olympia 2006 på: 24. juli 2006, 18:40
  Ryktene sier at Vic nå er 324 pund og i topp form!!! Dette blir spennende hvis det er riktig at han har fått special invite. Leste på comgetbig at han vurderte å stille til "høsten". Han har også fått sponsoravtale med LLunde proteinpulver som visstnok er et nygammelt merke de lanserer om igjen.

  Coleman vinner ikke i år under ny kontrakt.
  8  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Bruce Lees evner i praksis? Noen som vet..... på: 06. juli 2006, 12:53
  Skal vi se..

  1) Du kommer da med en HEL rekke personangrep som alle tyder på at du er sint, opprørt og at du ikke tenker klart..

  2) Du angriper lillefighter fordi han helt korrekt påpeker, i likhet med meg, at du ikke er i stand til å komme med noe nytt, argumentere for dine syn eller underbygge dine påstander..

  3) I denne åpenbart sinte, litt barnslige og veldig tydelig opprørte posten kritiserer du andre på helt håpløse grunnlag...

  Det er så enkelt: Jeg, og flere andre, har har her kommet med flere årsaker for/mot Bruce Lees evner sett i dagens lys.. Du kommer bare med enkelte personangrep som ikke bidrar til tråden i hele tatt... Verre er det faktisk ikke, du faller i graven du faller for andre.. Du viser med _all_ mulig tydelighet at det er du som må fore deg selv og ditt eget ego med fornærmelser over internett.. Du burde prøve å komme deg mer ut, oppnå noe faktisk utenfor internett.. Smiley Kom i form.. tren hardt.. kjenn mestringsfølelsen! Så slipper du kanskje å fremstå som en bitter, halvgammel våsekopp som ikke tåler at heltene hans dras ned til jorden... Smiley


  helt uavhengig av dette innlegget forøvrig...Har du noen gang innrømmet en feil hr.thyve? Har du noen gang latt andre få siste ordet?
  Du må ha enorme komplekser for ett eller annet....
  9  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / SV: Arild "Hulk" Haugen på: 27. juni 2006, 14:23
  915 med utstyr-20 år WOW!

  Sterk mann ja, men ennå bedre for ham selv og sporten er at han også har utstråling på skjermen...Kombiner de to faktorene så har du en vinner...Ble vanvittig imponert.


  Lykke til videre.  *redigert av UaC pga. fjerning av tidligere innlegg*
  10  Generelt / Antidoping / SV: Doping i sykkelsporten... på: 03. juni 2006, 17:47
  http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=304693

  Hushovd støtter Lance... :Smiley Jeg lurer på hvorfor...

  Ifølge en semiproff, så er dopingbruken i SEMI-proffenes rekker så utbredt, at flere ikke har råd til skikkelig transport mellom konkurransene.. alt a vpenger går til doping og administrering av det...

  Påstand fra samme semiproff.. de 100 beste er GARANTERT dopet. Deal

  Tror du Hushovd er dopet, siden du lurer på hvorfor han støtter lance?
  Du faller ikke for fristelsen til å generalisere og stigmatisere nå da
  ?, akkurat slik mange gjør med styrkeløft.
  Det har utvilsomt vært mye doping begge steder, men å komme med insinuasjoner mot Hushovd er ikke likt deg expedite...Du som pleier å være slik en fornuftig og rasjonell kar da.....

  Kan godt ta mer på pm vi vettu..... ;-)
  11  Bilder / Bilder av Fitnessutøvere / SV: Hur var det her, skulle trusan av eller var det tvert om.. på: 02. juni 2006, 09:05
  Så søtt med dobbeltmoralen her....Det er IKKE lov for 14 åringer å si at byggerdamer er usexy, men såklart lov for Cain å sikle som en liten fjortiss over det HAN synes er akkurat passe. Morsomt.
  12  Generelt / Antidoping / SV: Bruker DU anabole steroider? på: 26. mai 2006, 13:57
  Igjen bommer Svenøen litt på et innlegg (eller.. skal jeg kanskje bruke et av dine eldre kallenavn? Wink ). Poenget hans er vel at det (som faktisk er tilfelle) finnes torpedoer som bruker mindre voldelige midler og som drives fremover av en livsstil som stadig krever større midler for å bære seg selv.. Man kan si sitt om mennesker som bolter fast kneskåler til betongvegger som jobb, men om du prøver å påstå at alle pengeinnkrevere i Norge jobber med slike metoder så bommer du kraftig. Vi har "torpedoer" på hele skalaen fra dette og til mennesker som jobber for Intrum Justisia.. Wink

  Glemte jo at cain har mange kjenninger i torpedomiljøet, beredskapstroppen,CIA, KGB, IRA, den norske kennelklubb, speideren, venneforeningen Norge-Bosnia-Hercegovina, norges autombilforbund, norsk zundappforening, foreningen for ufrivillig hårløse osv.
  Beklager dette.  13  Generelt / Antidoping / SV: Bruker DU anabole steroider? på: 26. mai 2006, 11:08
  Dog må jeg tilegge; Torpedoer trenger ikke nødvendigvis være drittsekker! Motiverte mennesker, med penger for øyet, de fleste av de typene jeg kjenner er meget greie folk, det er bare det at de har en "grense" for hva de er villige til å gjøre for penger som er LANGT unna den f.eks jeg har.

  vanlige, motiverte mennesker, som vil ha penger. Trenger ikke være drittsekk ford, vi har jo lovlige "karrierejegere" også.

  L

  ja helt enig. de er jo bare veldig motiverte vanlige mennesker som deg og meg. Kjempeflott at noen taler torpedoenes sak, de var vært en svak gruppe i samfunnet. Media henger seg så lett opp i detaljer om vinkelslipere, bor mot kne (makita-eivind) avkapping og skyting i balle osv...Dette er bare noen utskudd på torpedostammen, og de representerer ikke det store flertallet. De er bare supermotiverte folk som deg og meg. Kjempeflott innlegg!!!
  14  Generelt / Åpent forum / SV: Fast Ford, 2strong og andre som får gåsehud av kjøring på: 02. mai 2006, 09:53
  Hehe, jeg synes det er så søtt at du til stadighet tror det er en hemmelighet at Cain er Hr.Thyve og vica verca jeg.. Smiley
  [/quote

  hmm håper ikke du har feber, da dette ikke var på det nivået jeg hadde håpet på...god bedring...

  Minoxidil skal vist hjelpe sies det.
  15  Generelt / Åpent forum / SV: Fast Ford, 2strong og andre som får gåsehud av kjøring på: 01. mai 2006, 21:28
  Svenøyen slår til fra sin høye hest, igjen.. Wink

  hesten min er ikkje høg, det er bare det at du rir på ein ponny Cain.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 8
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!