Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 8
  • 16  Generelt / Åpent forum / SV: Fast Ford, 2strong og andre som får gåsehud av kjøring på: 01. mai 2006, 20:09
    Er det like kult den dagen endu kjenner eller et familiemedlem på vei hjem fra byen blir meid ned og drept av en slik jævla idiot?

     ang GIS;Qvarnis og gutta "har kontroll", kyss meg bak...Dette er toppen av idioti...Umulig å ha kontroll i sentrum av en by, uansett når på døgnet du kjører...

    Alle vet hvem ghostrider er, også politiet bare så synd at vi ikke har straff nok for sånne idioter somsetter andres liv og helse på spill for sine egne kick og pr-kåthet.
    Skulle vært i usa, da hadde politiet kjørt over ghostrider- og rygga tilbake for å være sikre på at han var dau!

     

    17  Kosthold / Kosttilskudd / SV: ZMA, tidenes sjukeste tilskudd..? på: 30. april 2006, 09:41
    En kammarat av meg kjører sykluser med ZMA glutamin og nor-cee rett i *****! SJUKT men det er vist helt sjukt effekt av de midlene da. Blir helt gal i trynet han da på byen osv...vil ikke anbelfale det til vanelige folk da. men er du crazy go for it!!!!!
    18  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: the freaks of the industry | powered by G.Kovacs entertainment på: 30. april 2006, 09:19
    og du kaller deg sånn liksom-boss innpå forumet her? skjønte ironien din med vann og kreatin og greier.. (det var nesten morsomt bare) men uansett, din tynne gutt, gjør kreatin sånn at det lagres vann i muskelen? gjør det det?Huh

    Du har sikkert bare forlagt brillene dine slik at du ikke ser avataren hans. Dermed så du inn i skjermen og fikk et speilbilde av deg selv isteden. Dette ble du så sur på at du bare måtte poste drit. Vi føler med deg.
    19  Generelt / Åpent forum / SV: Hva kom først, høna eller egget? på: 27. april 2006, 10:28
    Et tolkningsspørsmål dette. Hvis vi definerer høna (X) som høne kun i det øyeblikket den har lagt egg med en eksakt kopi av seg selv er svaret følgende:  Egget  kom da først, og at  det som senere skulle bli høna (X) var et resultat av mutasjon av to andre arter (y+z).
    Hvis du definerer høna som fremtidig potensiale blir svaret at det som kom først er hva som dannes først av skallet og embryoet.

    Felles for begge tolkningene er at det ikke var en høne som la den første høna.


    Men de fleste her misser poenget, som jo selvfølgelig er at det er umulig å bruke språket presist nok til å få et svar. Dette er et av filosofiens klassiske problemer, og kanskje også derfor filosofi og matematikk er uløselig knyttet sammen...

    20  Trening / Strongman / SV: Styrkeløft, strongman og doping. på: 16. april 2006, 15:42
    Han sier han har vært ren i over 2 år, og har da gått over karantene tiden til en som har blitt tatt. Du har helt rett i det.
    Det er noe å tenke på.
    Kanskje burde det komme regel endringer også her!

    Han sier han har vært ren i over 2 år, og har da gått over karantene tiden til en som har blitt tatt. Du har helt rett i det.
    Det er noe å tenke på.
    Kanskje burde det komme regel endringer også her!


    Mitt poeng var at idretten selv ikke anerkjenner noen "langtidseffekt" av doping over 2 år. Dersom man skal hevde at det eksisterer en slik langtidseffekt som gir et konkurransefortrinn i "evig" tid så må man endre regelverket til å gi livstidsutestenging ved første gangsbruk f.eks. DA hadde jeg kjøpt argumentet ditt 100%.

    Moralsk sett forstår jeg deg selvfølgelig, er overhode ikke uenig der...
    21  Trening / Forum for ungdom / SV: Treningsidéalet: Cristiano Ronaldo (hvordan gå lignende overkropp) på: 16. april 2006, 15:36
    Det fins sikkert enkelte fotballspillere som løper mer enn de sitter på ergometersykkelen, og hvis disse få, også har bakgrunn fra friidrett, så er det en mulighet for at noen av disse unntakene igjen faktisk KAN løpe.
    Men generellt sett så løper fotballspillere teknisk som kråker. (Det gjør jeg også... men påberoper meg heller ikke løperegenskaper)

    Men du har rett, den med løpstreningen var et argument. uriktig, men dog.. Smiley Fotball og håndball er idretter som er harde kondisjonsmessige osv, men det innebærer for mye retningsendring og ballspill til at spillerne utvikler noe annet enn dårlig løpsteknikk.
    Men som sagt, har de teknikken fra tidligere idrettsutførelse, så er det mere håp. Og så fins naturtalenter som T. Henri (?) løper ikke han ganske bra? Og en sprinter på TIL?!

    Klart vi elsker å mobbe fotballspillere ( jeg er intet unntak der, spesiellt siden jeg hater fotball) jeg synes bare det var i overkant generaliserende med påstander som " alle fotballspillere er late" osv....Da kan vi snakke om vas... (det var ikke ditt utsagn dog)



    Videre fant jeg det noe merkelig at en utøver som IKKE trener på en spesifik øvelse (eks løping selv om dette også blir noe generellt) skulle slå en som trener på dette om enn indirekte 5 dager i uka i økter opp til 1,5 time. Eliteserieklubbene ligger nok ikke på mer en 40 minutter ikke fotballteknisk trening per økt (jfr debatten om kondistrening som verserte for noen uker siden) men allikevel..En fotballspiller løper HVER eneste trening, hver eneste dag med unntak av 1 dag per uke dagen etter kamp da de har restitusjonstrening, dvs ergometersykkel...Så når det gjelder løpstrening og evt evne føler jeg meg rimelig trygg på at en fotballspiller i eliteserien slår stian grimseth på 3000 meter ja ( ok han har lagt opp..)

    Når det gjelder de andre punktene om spenst og atletisk evne synes jeg det blir vanskelig å skulle hevde noe bastant. Det kommer helt an på hva slags øvelser vi snakker om..Stille lengde f.eks kan jeg se for meg ville gå greit i favør en vektløfter...
    22  Trening / Strongman / SV: Styrkeløft, strongman og doping. på: 16. april 2006, 15:20
    Et annet viktig poeng her vedrørende effekten av doping på sikt...
    Idretten selv anerkjenner jo retten til å komme tilbake og konkurrere etter to år, presumptivt på like vilkår! Det vil si at den organiserte idretten i praksis har tidfestet den tiden de mener det minimum bør ta før man konkurrerer på like vilkår igjen, dvs 2 år...

    Så om Roy har brukt dop for mange herrens år siden, ville han i praksis vært ønsket velkommen tilbake som ren utvøver som er likestillt med en som har jusket (noe Roy ikke har), blitt tatt og sonet sin straff...

    Noe å tenke på IP?
    23  Trening / Forum for ungdom / SV: Treningsidéalet: Cristiano Ronaldo (hvordan gå lignende overkropp) på: 16. april 2006, 14:56
    Ikke all generalisering er feil, skjønner du... Smiley

    Og vi styrkeløftere generell, gjør oss dårlig som løpere. Spesielt på distanser over 60 meter. Men her fins det sikekrt også unntak.

    Jeg vil fortsatt påstå at vektløftere generellt vil være bedre atleter, løpere, kastere, hoppere og mer bevegelige og fleksible enn fotballspillere gengerellt. Smiley

    Det fins sikkert også unntak her, men generellt sett, så står jeg for uttallelsen. Smiley

    Har du ellers noe KONSTRUKTIVT å bidra med i en slik diskusjon?? Deal Jeg har ihvertfall argumenter. Hvorvidt de stemmer får være en annen sak, men du kommer bare med vas... Wink

    Hmmm er det vas å hevde at en fotballspiller er bedre til å løpe fordi han bedriver mye av tiden med nettopp dette da Egil?
    24  Trening / Strongman / SV: Styrkeløft, strongman og doping. på: 16. april 2006, 14:52
    Jeg finner det nesten kvalmende at visse personer som faktisk er tatt i juks som aktive styrkeløftere skal fremstå som "bedre" en Roy.
    Det var faktisk direkte forfriskende å slippe pisspreiket og Roy er en mann som sier ting som det er da han ikke har behov for å pynte på sannheten i verken den ene eller andre retningen...Honnør til Roy for det!

    Mvh en som ble grundig slått av roy i benk på mc fest i hine hårde dager....
    25  Trening / Forum for ungdom / SV: Treningsidéalet: Cristiano Ronaldo (hvordan gå lignende overkropp) på: 16. april 2006, 14:48
    Er det logisk at en vektløfter løper fra en fotballspiller?  En vektløfter er eksplosiv men trener vel ikke overvettes mye løping sånn ellers...En fotballspiller trener løping både sekundært og primert rent kapasistetsmessig. Fantastiske generaliseringer her som vanlig fra visse...'

    Styrkeløftere trekkes heldigvis ikke inn i debatten når det snakkes om løping... Grin
    26  Generelt / Åpent forum / SV: Min nye jobb på: 13. april 2006, 16:04
    Da er det jeg som ikke kjenner cheerleading. Men uansett så er det ikke noen melodi. Det skal "chantes".


    Dette med "chanting" kan jeg ikke noe med. Det blir for moderne for meg..Er gammel og grå blitt. Men min datter sitter oppe hele natta og chanter på nettet, det samme gjør sønnen min også. Han driver mest med telefon-meldinger da.
    27  Generelt / Åpent forum / SV: Min nye jobb på: 13. april 2006, 15:54
    Det er ikke noen melodi. Det fremføres som man gjør i cheerleading.


    men da passer det dårlig med rytmen. Du har ett selskap for mye med i cheeret ditt. Dette vet jeg, min eks er stor ( ikke kroppslig sett da) innen dette miljøet i Sverige. Der ligger de litt foran oss nordbaggar.
    28  Generelt / Åpent forum / SV: Min nye jobb på: 13. april 2006, 08:00
    hvordan går melodien?
    29  Generelt / Antidoping / SV: Fettforbrennende midler på: 11. april 2006, 22:09
    Skriv gjerne PM så vi kan få klaret opp i eventuelle misforståelser eller vrangforstillinger.

    Soje

    det er det nærmeste jeg har sett deg sint på 3 år Soje....Sees neste onsdag da!

    Edit der er søte begge to...og det er ingen som betviler hva du har lagt ned av innsats Soje...Det er ikke der det ligger liksom....
    30  Generelt / Antidoping / SV: Fettforbrennende midler på: 11. april 2006, 21:25
    Klart jeg står for det jeg sier..
    Kjenner byggere som tar preparater under deff, men jeg vet itillegg hvor mye de ofrer for å komme i form.
    Den viljestyrken er det ikke alle forunt å ha!
     På den andre siden bor jeg sammen med Soje som ikke tar noe ekstra for å komme iform.. Han ofrer masse, og har en jernvilje!!
    Men samme hvor mye preparater du tar; har du ikke en sinnsyk viljestyrke og selvdisiplin, vil du heller ikke kunne prikke inn formen..

    Så ingen deff er lett, hvis man ikke er villig til å ofre noe..

    Marianne

    altså..hvor skal man begynne. hmmm. hvordan går det an å være så søt og sprø og naiv...Bompibjørnene fra Fredrikstad skal jammen være med å leke selv om sandkassa er full av piller og sprøyter gitt....

    Hvorfor kan dere ikke begynne med noe hvor miljøet ligger litt mer til rette for å være uskyldig, frisk og sprø da...4H eller hva vet jeg...

    Det blir tragikomisk for meg at man krampaktig skal fremme den friske sporty livsstilen det er å konkurrere innen kroppsutseende og så bli indignert og overrasket når folk minner dere på virkeligheten..

    Altså du helt sikkert en flott person, blid og hyggelig, søt og sprø...MEN GODE GUD DA MANN VÅKN
     OPP OG LUKT DEN HERLIGE SØTE JAVALUKTEN DA!!!!!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 8
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!