Visning av honnrposter for Power from Hell (Jesus-man)
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hva tenker du når man sier "chins"? 21. desember 2010, 11:08
  Jeg tenker kroppsheving hvor meningen bare er å få haka (chin) over stanga.
  Honnr gitt av : bjørn`, 21. desember 2010, 22:06
  2  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Steroider, eller ikke? 21. april 2010, 16:39
  Han er ikke noe spesiell stor, bare litt markert

  Hvis han er 18 og ikke har brukt «hjelpemidler», er han spesielt stor (i hvert fall på den planeten jeg kommer fra) ...
  Honnr gitt av : ola_, 08. mai 2010, 22:25
  3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Creatin bruspulver! 22. mars 2010, 12:19
  Hvorfor ikke bare blande vanlig monohydrat ut i farris+funlight? Eller annen lightbrus?

  Det er ikke sånn dette bruspulveret fungerer. Man heller det rett fra posen inn i munnen.

  Men hvis vi tenker oss litt om, hvor komplisert er det egentlig å ta vanlig kreatin i et glass vann/drikke med en teskje og røre rundt? Ikke spesielt. Man må jo uansett drikke noe, så det eneste man gjør er å flytte kreatinet til glasset (som allerede er der) og røre rundt med skjeen.
  Honnr gitt av : MirkoCroCop, 22. mars 2010, 13:31
  4  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: FST-7 og diettips for 2010 14. mars 2010, 17:44
  Jeg kan faktisk bevise at du er hjerneskadet!

  Bergan kalte deg hjerneskadet, og forklarte HVORFOR du er hjerneskadet.

  Da du siterte ham, unnlot du å sitere den delen av innlegget der han forklarer årsaken til din hjerneskade. Det er hjerneskadet.

  Du er altså hjerneskadetx2!

  Cheesy

  Hehe, ok ok, nå fikk jeg litt en følelse av ufrivillig å ha lagt meg ut med debatt- og logikkavdelingen i Dissimilis. Kos dere, gutter, jeg gir meg.
  Honnr gitt av : Unknown_Soldier, 15. mars 2010, 11:06
  5  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Hvor ofte blir du syk? 06. januar 2010, 15:41
  Gjør det vel ikke! Jeg hadde bare vondt, var ikke snufsete eller slapp på noen som helst måte, sett bort fra døsighet av morfin

  Come on, du var altså frisk da du var sykemeldt i fjor?
  Honnr gitt av : Mr Melk, 06. januar 2010, 17:48
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: mulla krekar 01. desember 2009, 12:52
  Ikke det?  Jeg nevnte blandt annet Sia Uhl Haq i Pakistan.  Islam var Uhl Haqs eksplisitte politiske program.  Dette programmet førte blandt annet til at antall madrasaer i Pakistan eksploderte, og det er i høyeste grad relevant for den situasjonen som vi har i dag.  Venstresida kritiserte dette programmet, mens høyresida stort sett holdt kjeft.Ja, verden har forandret seg.  Men for det første er verden i dag for en stor del sånn som den er på grunn av tidligere hendelser.  For det andre kan studier av historie lære oss å være kritiske når makthavere vil at vi skal stirre oss blinde på de innfallsvinklene som blir utpekt for oss til enhver tid.  For eksempel er Saddam Husseins Irak og Iran blitt utpekt som arnesteder for islamistisk ekspansjon rundt om i verden.  I virkeligheten er det aller meste av islamistisk virksomhet og misjon direkte eller indirekte sponset av Saudi-Arabia og høyresida i Pakistan.

  Blablabla. Jeg sier at venstresida _er_ ukritisk i dag. Uansett hva som er grunnen til at verden er blitt slik den er blitt i dag, så _er_ venstresida ukritisk i dag. Uansett om venstresida _før_ var en reell og viktig motpol til ulike hjernedøde religionshegemonier, så er den ikke det nå lenger. Det eneste venstresida tør å kritisere _nå_ er tre-fire stakkarer som sitter og synger i et bedehus på sørlandet.

  Det du skriver om å lære av historien, er for øvrig verken nytt eller kontroversielt. Det er bare helt malplassert i denne sammenhengen. Og det er påfallende at den eneste "lærdommen" du ser ut til å ha tatt av historien, er at høyresida og indirekte USA er skyld i det meste i verden. Historien har mer å by på enn det ...
  Honnr gitt av : DannY GuettA, 01. desember 2009, 13:09
  7  Generelt / Åpent forum / Sv: mulla krekar 01. desember 2009, 12:24
  Du sa jo at vi skulle ignorere historien.  Ditt forrige innlegg kunne ikke etter mest velvillige mening tolkes anderledes. 

  Hehe, da er ikke tolkningsevnene dine all verdens, er de vel?

  Jeg skrev at venstresida _er_ ukritisk. Du svarte med å vise til en del hendelser på 60-, 70- og 80-tallet (hvor for øvrig ingenting var eksempler på at venstresida var kritisk til islam direkte). Jeg minnet da om at vi befinner oss i 2009. Det betyr slett ikke at vi skal ingnorere historien. Det betyr bare at henvisninger til hvordan verden var på 70-tallet ikke er relevante når vi skal beskrive verden slik den er i dag, ettersom verden har forandret seg.
  Honnr gitt av : DannY GuettA, 01. desember 2009, 12:37
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: mulla krekar 01. desember 2009, 00:32
  Fin tegning! Den viser at det er ca 250k "ikke-vestlige" innvandrere, altså ca 5% av befolkningen. Er du redd disse skal plutselig bli en radikal gjeng som vil styrte Norge?

  Hehe, skjønner du ikke ut fra "tegningen" at denne gruppen vokser?
  Honnr gitt av : DannY GuettA, 01. desember 2009, 12:24
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Mye dop i Oslo? 03. august 2009, 15:36
  I hvert fall var ikke blackmetall-gutta Varg Vikernes etc satanister. De var ateister som gjorde det alle vi andre burde ha gjort, men ikke tør, nemlig å ta et seriøst standpunkt mot kirkens hjernevasking av enkle mennesker. Man kan selvsagt sette spørsmålstegn ved hvor bra det er å brenne opp kirker, men personlig synes jeg det kirken har gjort mot folk opp igjennom er mye verre. Og man høster jo som man sår Smiley

  De aller fleste "blackmetall-gutta" er svake idioter som aldri kan overleve utenfor det protestantiske sosialdemokratiets trygge, myke rammer. Men du kan ikke seriøst mene at å brenne kirker og sminke seg er et "seriøst standpunkt mot kirkens hjernevasking av enkle mennesker"? Norske kristne er en temmelig harmløs forsamling, en gjeng gamle damer som vil være snille, og det blir bare for teit å brenne ned kirkene deres fordi kirken som institusjon har begått en del overgrep opp gjennom tiden.

  OT: Mye dop i Oslo, ja ...
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 03. august 2009, 15:37
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Mennesket, den femte ape? 10. juli 2009, 20:19
  Men virker det så ute av denne verden at siden de forskjellige dyreartene viser lik adferd med hverandre uansett hvilken landsdel de er i, at deres adferd er naturlig? Og at vi da har masse å lære av det?

  Jo, det dyrene gjør er naturlig, men siden vi også er dyr, er også det vi gjør naturlig - f.eks. grillfester. Og det er jo ikke slik at alle dyreartene har lik adferd. De ulike artene har helt forskjellig adferd. Det beveren driver med er for eksempel helt fjernt for kålormens virksomhet. Skal kålormen kutte ut sine greier og i stedet begynne å bygge beverdam fordi det er så "naturlig"?
  Honnr gitt av : ivar.v, 10. juli 2009, 20:21
  11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lena-Alex' mat og trenings-logg! (Nye bilder s. 8!) 09. mars 2009, 16:51
  Hvis du leser litt lenger, så ser du kanskje hva de andre synes også..? Wink
  Det er lov til å ha ferie - altså, jeg er ikke på noen "diett" jeg lever! Skal du liksom aldri spise sjokolade og is mere i ditt liv, selv om du velger å begynne å trene og fokusere på det? Hallo!

  Det virker som om du misforstår meg. Jeg mener ikke å fordømme at du spiser sjokolade og is. For min del må du jo spise akkurat hva du vil. Men er ikke litt av vitsen med å legge ut en logg her at du kan få tilbakemeldinger på det du gjør? Min tilbakemelding er altså at mye junk food og lite trening ikke kommer til å bringe deg noe nærmere målene dine. Så får du velge selv om du vil høre på den tilbakemeldinga eller på de som bare sier det du vil høre.
  Honnr gitt av : Pusipusjenta, 09. mars 2009, 19:39
  12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: bare baseløvelser? 06. mars 2009, 15:19
  Jeg trener kun isolasjonsøvelser.
  15 øvelser på biceps per dag. På bryst har jeg først incline benk, så decline benk, så benkpress. Etter dette kjører jeg flyes på flat og skråbenk. Så har jeg pecdec og etter dette kjører jeg cable crossovers i 3 forskjellige vinkler! Dette funker fjell! No pæin no gæin

  Synes denne typen svar begynner å bli rimelig oppbrukt nå.
  Honnr gitt av : xXUnknownXx, 06. mars 2009, 15:35
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: iransk likestilling :-) 06. mars 2009, 09:31
  Nei, dette er en flott kultur. Vi må vise respekt for den og tilpasse oss den.
  Honnr gitt av : KristofferM, 06. mars 2009, 10:57
  14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lena-Alex' mat og trenings-logg! (Nye bilder s. 8!) 05. mars 2009, 22:48
  og hva mener du med det?

  Nei, det er ikke meningen å blande meg, og du får jo gode tilbakemeldinger fra de andre her. Jeg tror bare ikke mer sjokolade, is, nugatti og vaniljesaus (!!?) er veien å gå for å nå målene du nevnte i det første innlegget ditt ...
  Honnr gitt av : Missy-, 06. mars 2009, 08:59
  15  Generelt / Antidoping / Sv: Hasj 19. desember 2006, 12:30
  Det farlige med hasj er at det er ulovlig. Hvis du røyker hasj blir du en kriminell, og ettersom hele samfunnet da kollektivt tar avstand fra deg, må du henge sammen med andre kriminelle som ofte bruke langt hardere stoffer. Når du er 15 år er det en dårlig idé å bli en del av et slikt miljø. Dette er sammenhengen mellom hasj og andre narkotiske stoffer.
  Honnr gitt av : ErikV, 21. februar 2009, 01:00
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!