for mr.secret
  Visning av honnørposter for mr.secret
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Jack3d - Tilbakemeldinger og evt. Bivirkninger? 04. februar 2012, 01:03
    Jeg har brukt jack3d siden desember nå.

    Resultat:

    Forbedret aerob utholdenhet
    Høyt forbedret evne til å pushe seg HARDT over lengre tid
    Ingen bivirkninger

    Jeg spiller innebandy på hobby nivå(Lavt teknisk nivå på majoriteten - lite organisering, altså blir det meget høy intensitet, mye unødvendige sprint dueller og ekstra løping), de øktene jeg tar jack3d på forhånd så gir jeg alt i 1.5 timer og har både motivasjon og krefter til å holde på enda lengre. Uten jack3d så "krasjer" jeg ca en time uti og er både for sliten fysisk og mentalt til å klare å holde på noe særlig effektivt den siste halvtimen. Samme effekt gjelder ved jogging/løping, roing og svømming. Jack3d = funker som faen ved aktiviteter som involverer høy puls over lengre tid for min del, skjønner godt at det ikke er tillatt i konkurranser.

    Jeg har flere kompiser som har fått økt styrke av jack3d men jeg merket ikke noe av det, selv om riktignok økt energi og fokus hjelper mye på de tunge og lite motiverende dagene :p


    Om dere vil bestille billig jack3d sjekk ut:

    www.iherb.com - om dere bruker denne koden: UMU495 Så får dere jack3d til under 190kr MED frakt. Jeg bestilte derfra for 2 uker siden, og det kom i posten iløpet av 10dager, ganske nice å slippe å bekymre seg for toll, dyr frakt osv.

    Gå altså til www.iherb.com, legg inn jack3d i handlekurv og legg så til UMU495 (5dollar avslag for dere, noe som gjør at det havner under 200kroners grensa) når dere skal videre til betaling.
    Honnør gitt av : Proteinklumpen, 13. februar 2012, 15:11
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: naturFag lærern min gjør meg forbanna 15. desember 2011, 01:04
    Hvorfor må det være enten eller? Hvorvidt proteinpulver er nødvendig eller ei er jo 100% individuelt, er det ikke??? Selv så får jeg ikke alltid i meg 2g protein+ per kilo kroppsvekt daglig fra kosten min(av praktiske og disiplinære årsaker), og jeg spiser sunt (Null prosessert/bearbeidet mat. Kosten min består av: tunfisk, fisk, kjøtt, egg, fullkornsris, bønner, grønnsaker, frukt).

    Jeg har en 20minutters kjøretur fra trening, så da er det i mine øyne ett godt alternativ å innta en banan + en egg protein shake når jeg er ferdig med treningen og så sette i sammen ett større måltid når jeg er kommet hjem. Jeg tåler ikke melk eller brødmat, hadde jeg tålt det hadde nok behovet mitt for proteinpulver vært betraktelig lavere, men ei er det så. Det er også enkelte andre gode proteinkilder som jeg ikke tåler, derfor er proteinpulver veldig praktisk for min del.

    Har også flere kompiser som trener MYE og som etter min mening har nytte av protein/karbo pulver PGA de ikke spiser sunt nok og spiser for lite(for lite kalorier i forhold til treningsmengden). Selvfølgelig ville jo det optimale være å skjerpe kosten, men det er nå så at ikke alle(og langt ifra) er INNSTILT på det, og uten den innstillinga så skjer det jo ikke noe med kosten. Menes det da at de ikke bør innta pulver tilskudd? (Når de er villig til å gjøre akkurat det)

    Fagfolk som for eksempel de som trener landslagsutøvere osv kan jo påstå det og det om nødvendigheten av mat i form av pulver, men merk at de atletene som de trener sannsynligvis(Mulig jeg er HELT på villspor her nå altså) har en bedre kost enn ola nordmann. Tror ikke dere det? Hører mye snakk om "vanlig norsk kosthold", og at "Vanlig norsk kosthold" er tilstrekkelig for de som trener aktivt. Etter min erfaring(Av det jeg har observert av familie og venner) så er den "vanlige norske kosten" mye verre enn det fagfolk skal ha det til... Selvfølgelig kan de fleste dekke protein behovet sitt bare ved å gjøre små justeringer i kosten sin, men som jeg nevnte tidligere, så mangler mange innstilling til å faktisk gidde å gjøre det.

    Også må vi ikke glemme de store kara som Arild Haugen for eksempel. Jeg kan tenke meg at det er lettere sagt enn gjort for han å innta nok protein uten tilskudd, når jeg selv som er betydelig mindre ikke alltid klarer det av praktiske årsaker(eller ikke har disiplin nok til å lage mer mat). Lett å si at toppatleter klarer seg uten proteinpulver og dermed si at ikke ola nordmann trenger det det, når man hovedsaklig snakker om atleter innen utholdenhetsidretter(Og tar inn det faktumet at de nesten garantert har ett relativt greit kosthold, hvordan ellers skulle de kommet seg til topps?) og ikke kroppsbygning eller lignende.. Skulle likt å sett disse fagfolkene trene opp Ronnie Coleman med den såkalte "vanlige norske kosten" Smiley LYKKE TIL sier jeg bare.

    OG JA jeg vet at det er mange utøver inne kraftsporter som ikke inntar tilskudd, BRA FOR DE at de gidder å lage så mye mat som de sikkert gjør og heldig er de om de ikke har allergi mot melk, brødmat og mye annet som definitivt etter min erfaring vil gjøre det mer komplisert.
    Honnør gitt av : Ryū, 15. desember 2011, 01:28
    3  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Tran 11. februar 2007, 22:52
    Ifølge olympiatoppen skal det tas 5ml hver dag altså en liten barneskje(1 ts?).
    Da skjønner dere nok at 2-3 ss er totalt overdreven tran inntak.
    Selv tar jeg 1ss , noe som allerede er litt for mye Tongue
    Honnør gitt av : Mr_Erik1, 13. februar 2007, 20:38
    4  Trening / Forum for ungdom / Sv: Jeg er sÃ¥ DRRRRRRRRRRRRRIT lei! 16. januar 2007, 17:43
    ja det smaker dritt.. Fuglemat deluxe. men jeg presser det i meg 1-4 ganger daglig Tongue
    Men tips er å sette i bananer , rosiner eller noe annet frukt du liker:) da blir det straks myeee bedre!! I tillegg burde du la den stå i melka en stund , sett den for eks i melka 5-10 min før du eter.. blir mye bedre å spise da..
    Ellers kan man jo også koke med vann ,det blir også godt Wink
    Honnør gitt av : Gaffel, 17. januar 2007, 18:34
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!