Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 1  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Nytt kampsportsenter i Oslo sentrum på: 04. september 2012, 11:45
  Og vi åpner dørene I DAG! Smiley
  2  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Nytt kampsportsenter i Oslo sentrum på: 20. juli 2012, 10:34


  Velkommen til åpningsshow og nybegynner-kickoff tirsdag 4. september kl 18:30 i St Olavsgate 21 (inngang fra bakgård) - rett ved Slottet og Nationaltheatret.

  Vi har både en tidligere kinesisk wushuproff og en norsk VM-medaljør i trenerstallen som vil gi deg den beste treningen innenfor kinesisk kampsport.

  Mer informasjon på www.wushunorway.com, vi ses!
  3  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Starter eget: FIGHTLAB på: 19. januar 2012, 12:37
  Sitat fra: kim.wushunorway.com

  Jeg er utrolig stolt over å kunne presentere Fightlab, mitt eget treningskontor som vil spesialisere seg innen fysisk testing for kontaktidrettsutøvere og skaderehabilitering.

  Planen var å starte om ca 1 år etter hjemkomst fra USA, men jeg fikk en så utrolig god pris på et lokale på Hovseter at jeg måtte slå til. Per i dag er det et rålokale og det må derfor gjøres store oppgraderinger for at alt skal bli bra, oppussingsarbeidet er på anbud nå og estimert åpning er i mars. Planen er at det vil bli bygget et lite minigym på ca 22 kvm med treningsutstyr sponset av adidas i Storbritannia gjennom en god venn, samt målingsutstyr for testing av reaksjon og slag/sparkstyrke.

  Det mest spennende ved dette prosjektet for mange blir helt klart den fysiske testen Fightlab Champion og flere av landets desidert beste toppidrettsutøvere har meldt ønske om å ta denne testen. Det blir utrolig spennende å se hvordan resultatene blir mellom de forskjellige idrettsgrenene når den tid kommer!

  I mellomtiden jobber jeg for harde livet med å få alt av oppussing klart, bygge kontaktnettverk frem til oppstart, holde wushutreninger på Mudo Torshov, trene selv på Olympiatoppen og min supre ekstrajobb hos City Self-Storage.

  Ingen ting er bedre her i livet enn å være kjempeopptatt og bare føle at dagene flyr!

  For mer informasjon om Fightlab og konseptet, sjekk hjemmesiden her:
  www.fightlab.no

  Håper å se noen treningsforumister innom etterhvert Smiley
  4  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Brand new Wushu Norway på: 07. desember 2010, 21:54
  WUSHU NORWAY

  Har hatt lite tid til å pleie denne nettsiden, så jeg la den ned et års tid. Men nå er den tilbake i ny drakt, med bl.a. komplett norsk klubbguide. Håper også at jeg kan få fler som vil bidra til å lage innhold på siden fremover Smiley

  Wushu Norway var en svært godt besøkt side spesielt i 2007 og 2008 før jeg la den litt på is i 2009 og i år. Men det viser seg at dette faktisk har vært en side folk har fulgt med på og allerede etter et par uker oppe med den nye versjonen alle besøksrekorder fra tidligere blitt sprengt, og det uten noen som helst markedsføring.

  So check it out Smiley håper på masse innspill til hva siden bør inneholde. Og som sagt gjerne fler bidragsytere som kan hjelpe til med å holde den oppdatert slik at det kan bli et litt balansert innhold enn bare mine interesser rundt wushu.

  www.wushunorway.com
  5  Trening / Kampsport og Selvforsvar / FILM: Gibson Wushu showreel på: 30. november 2010, 21:35
  http://www.youtube.com/watch?v=KASaaSSCbx4

  Fant en fresh sang så da laget jeg en film med det jeg har vært med på innen Wushu (Kung Fu) de siste årene Smiley
  6  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Vårt show på Karate Kid premieren på: 25. juli 2010, 14:51
  http://www.youtube.com/watch?v=r2HM3mPmJcU#noexternalembed

  Fikk holde show på den røde løperen før Karate Kid premieren, det var helt sinnsykt fett! Cheesy
  7  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Kung fu og vitenskap (video) på: 24. juni 2010, 21:34
  Og hvorfor vil man stå med knærne som en sidelengs pyramide? En veldig statisk og inmobil stilling som får deg nowhere i en dynamisk fighting/selvforsvarssetting.
  8  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Kung fu i Kina på: 18. juni 2010, 22:43
  Hei Smiley

  Hvis du vil lære Tanglangquan (mantis) hadde jeg faktisk dratt til en av skolene i Shaolin som har det, for da vet du at du vil få lære nettopp det om du betaler for deg Wink I de mest seriøse skolene er de mindre åpne for dine ønsker, men velger selv hva du bør trene, så her må du velge litt hva som er viktigst - å lære de kuleste tingene, eller trene på de hardeste stedene. Dvs, hardt blir det uansett.

  Jeg er forsikret som landslagsutøver gjennom Norges Kampsportforbund - de bruker Europeiske Reiseforsikring. Men du trenger strengt talt ikke, jeg havnet på sykehus i 3 dager med salmonella og det kostet meg ikke mer enn 250,- uansett. Og har aldri hørt om noen som har blitt utsatt for tyveri eller lignende heller.
  9  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Kung fu i Kina på: 06. juni 2010, 20:07
  Hei Kjetil!

  Først og fremst må jeg si det er veldig hyggelig å se fler med interesse for Wushu.
  Det viktigste å vite før du drar er hvilke stiler du kommer til å trene der, for med forskjellig fokus på stilene er det også forskjellige typer styrke som er viktig.

  Uansett hva tror jeg du som aldri har trent kampsport tidligere kommer til å få et lite treningssjokk i enkelte muskelgrupper, da noen av øvelsene blir veldig nye for en uerfaren kampsportutøver.

  Men generell styrke, mykhet osv er ikke å forakte uansett Smiley spørsmålet er på hvilket nivå man vil trene. Vil du få en erfaring for livet og bare lære noe nytt har det ingen ting å si hvilke forkunnskaper du har. Vil du satse hardt mot å bli virkelig god, burde du nok ha litt grunnleggende forkunnskaper å bygge på, samt være forholdsvis ung.

  Selv har jeg bodd og trent på en proff wushuskole i Shanghai et halvt år, les bloggen derfra på http://kim.wushunorway.com.
  For oss utøvere som satser på Wushu (Kung Fu) som konkurranseidrett med landslag, EM/VM osv må vi dra til storbyene i Kina da det er her de beste trenerene bor (mer penger i storbyene), og ikke minst de beste utøverene/lagene trener (igjen, penger). Hadde det ikke vært for at jeg hadde trent Wushu i over 8 år allerede da jeg dro tror jeg ikke jeg hadde overlevd treningen og ikke minst maten der jeg bodde, men tror at i Wudang shan er de nok mer turistvennlige i så måte, spesielt dersom du har funnet oppholdet ditt gjennom et internasjonalt byrå eller skolen du skal til har en internasjonal side.

  Faktisk så skal jeg på VM i Tradisjonell Wushu i Shiyan ved Wudang shan i oktober, så kanskje vi ses? Smiley

  Mvh
  Kim Gibson
  Web: WU-SHU.no
  10  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Gibson's showreel på: 30. desember 2009, 00:57
  Litt filmklipp og bilder av meg på trening, konkurranser, oppvisninger og div TV/mediaopptredener de siste 3 årene Smile

  Check it out:
  http://www.youtube.com/watch?v=TnDeUoXtWH8#noexternalembed

  Idretten heter Wushu (eller Kung Fu) som er en kinesisk kampsport, faktisk Kinas nasjonalidrett.
  11  Trening / Kampsport og Selvforsvar / FILM: Norges bidrag i Wushu (Kung Fu) VM på: 02. november 2009, 07:34

  24-29. oktober ble det arrangert VM i Wushu (Kung Fu) i Canada.
  Det deltok 1500 utøvere fra 85 land som var med i Sanshou/Sanda (kamp) og Taolu (oppvisning).

  Se filmen av Norges to utøvere her:
  http://www.youtube.com/watch?v=tL0ri-b1Abo#noexternalembed

  Har også blogget hver dag fra stevnet, se bloggen her: WU-SHU.no
  12  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Wushu på MUDO Torshov på: 17. juni 2009, 22:37

  Oslo Wushuklubb fusjonerer med MUDO Instituttet Torshov!
  Les mer på vår nye hjemmeside www.oslowushu.no.

  Dette blir så bra Cheesy
  13  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Wushu (Kung Fu) nybegynnerkurs 2009 på: 04. juni 2009, 12:23

  Oslo Wushuklubb har gleden av å invitere alle interesserte til nybegynnerkurs hos oss i våre nye lokaler ved Nydalen.

  Det vil bli inntak av både nye barn (10-15 år) og voksne (over 16 år).
  De to første treningene i sesongen er uforpliktende og gratis, dersom kurset ikke er fullt.


  ÅPEN DAG
  Sted: Sunyata Kampkunstsenter, Rolf Wickstrømsvei 15b (Nydalen)
  Dato: Tirsdag 1. september kl 17:00-18:00
  Agenda: Informasjon om Oslo Wushuklubb og oppvisninger

  Vår medlemsservice vil deretter være åpen fra kl 18:00-20:00 for ytterligere informasjon og evt innmelding i Oslo Wushuklubb.


  TRENINGSTIDER OG GRATIS PRØVETRENING
  Voksne nybegynnere (over 16 år) har trening hver torsdag fra kl 19:00-20:30, samt muligheter for ekstrarening på tirsdager fra kl 20:00-21:00 og egentrening under klubbens andre ordinære økter, se vår timeplan på oslowushu.no.
  Mandagene 7. og 14. september er det gratis prøvetreninger for alle voksne over 16 år som vil prøve Wushu, så fremt kurset ikke er fullt.

  Shaolin Kids (barn 10-15 år) har trening hver tirsdag fra kl 17:00-18:00, samt et gratis helgeseminar spesielt tilrettelagt for barn hver sesong.
  Tirsdagene 8. og 15. september er det gratis prøvetreninger for alle barn mellom 10-15 år som vil prøve Wushu, så fremt kurset ikke er fullt.


  FORHÅNDSPÅMELDING
  For å sikre best mulig individuell oppfølging av hver enkelt utøver har vi et øvre tak på antall utøvere pr gruppe vi tar inn.
  Dersom man vil sikre seg plass på et av våre kurs kan man gjøre dette ved å forhåndspåmelde seg gjennom vårt forhåndspåmeldingsskjema som ligger på følgende internettadresse: www.wushunorway.com/skjema (NB! forhåndspåmeldingen er bindende)


  TRENINGSAVGIFTER
  Valg 1: Pris pr år ved helårsbetaling 3500,-
  Valg 2: Pris pr halvår ved halvtårsbetaling 1950,-
  Valg 3: Pris pr mnd ved månedsbetaling 400,- (6 mnd bindingstid)
  Valg 4: Pris pr halvår for barn 10-15 år 1500,-

  Medlemskontrakt med ønsket betalingsform og innmelding i Oslo Wushuklubb kan lastes ned under Klubbinfo eller fåes på vår medlemsservice på tirsdager kl 18:00-20:00.
   

  ADKOMST SUNYATA KAMPKUNSTSENTER I NYDALEN
  Nydalen ligger ca 5-10 min med bil fra Oslo sentrum, adressen til Sunyata Kampkunstsenter er Rolf Wickstrømsvei 15b og ligger et par hundre meter fra utgangen av Tåsentunnellen.
  Reiser man kollektivt stopper buss 23 (Lysaker-Simensbråten) rett utenfor døren på Nydalen togstasjon, ellers kan man ta T-bane linje 5 og 6 til Nydalen som ligger ca 5 minutters gange unna vårt lokale.

  Velkommen til Sunyata Kampkunstsenter og Oslo Wushuklubb!


  KONTAKTINFO
  Kim Gibson
  Tlf: 469 31 026
  E-post: gibson@wushunorway.com
  14  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Seminaruke hos Oslo Wushuklubb på: 31. mai 2009, 16:13


  Alle som ønsker kan gratis delta på vår kinesiske uke hos Oslo Wushuklubb.
  Det er gratis for alle, men krever at man har trent kampsport minst 1 år.

  Grunnen til at vi arrangerer denne uken er for at jeg nettopp har kommet hjem fra mitt halvår Kina og ønsker å dele fra meg mens det enda er ferskt i minne.

  Har også valgt emner jeg mener bør være av ganske allmenn interesse:
  Onsdag 17.juni kl 18:00-20:00 // Jibengong (grunnteknikker), viktigste prinsipper for wushuens grunnteknikker
  Torsdag 18.juni kl 18:30-19:30 // Foredrag fra undertegnede om Kina og kinesisk kampsport i dag
  Søndag 21.juni kl 15:30-17:00 // Applikasjoner tilhørende Shaolin Xiaohongquan

  Se presentasjonsfilm av Wushu (også kalt Kung Fu) på Youtube her:
  http://www.youtube.com/watch?v=R3DGyNG_2kg

  Vel møtt! Smiley
  15  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Min trening i Kina på: 16. mars 2009, 15:16

  Wushu training the Chinese way...


  Jeg er den heldige herren til venstre som får erfare the hard way at man ikke bør gjøre feil på trening her i Kina Smiley
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.