Visning av honnrposter for RP-NS
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Strongman / Meg som prøver meg på "hobby strongman" :D 13. juli 2007, 19:07
  Sinnsykt digg å trene ute! Cheesy må prøves... By the way, på benken løftes ikke rompa over bakken, ser sånn ut ja. Rompa strammes i bånn når jeg løftern oppover, stor rompe derfor syns det så tydelig. :p kjipt.


  http://www.youtube.com/watch?v=UssaedUx1L4

  comments?
  Honnr gitt av : Bane, 14. juli 2007, 02:10
  2  Trening / Forum for ungdom / Sv: Funker dette? 11. juli 2007, 23:52
  Først og fremst ville jeg byttet onsdag og fredag med tanke på at det blir bare 1 dag med hvile til neste push øvelse fra bryst og triceps økta, dermed hadde mage, legger og det funka bedre å ta på onsdag. - det står mage, lår og legger så derfor ville jeg fjernet benkpressen var den dagen du har satt til fredag Tongue

  også ville byttet flyes med skrå hantelpress og satt repetisjonene til å variere fra 6-10.

  personlig synes jeg 10 reps er litt mye og får ikke så stor fremgang av det, men selfølgelig er variasjon det beste, så jeg liker hvertfall å variere mellom 6,8, og 10 på støtte øvelsene og hovedsaklig lavere reps på base øvelsene fra 3-6 reps.
  Honnr gitt av : EvidenCe, 13. juli 2007, 15:19
  3  Trening / Forum for ungdom / Sv: skal jeg lage yoke eller en stang med sement klumper på endene? 11. juli 2007, 20:27
  ja herregud så mange negative svar her da!

  Syns det er kult at han er litt oppfinnsom å prøver å lage noe selv, og det velger han jo selv.. Han har ikke akkurat dårlig tid.

  Trente selv en gang på en gård med en tykk jern stang og bildekk på vær side, funker fett det, eneste man trenger er 4 låser, en på vær side av dekka.

  Og dere maser på at han ikke "hører" på dere, vil kanskje ikke høre på dere, siden dere svarer ikke på spørsmålet hans! hvordan man lager vekter osv.. Dere fleste sier bare. "Kom deg på ett gym, tenk hvor bra fremgang du hadde hatt da!" eller "slutt å tull med å lage tinga sjæl, kjøp det!"

  Kanskje han ikke har langt nær til å ha råd til det, og han vet han er flink til å lage ting. Han gidder bare ikke å høre på ting som han ikke har spurt om tenker jeg meg, så dere er dem som har driti dere ut.
  Honnr gitt av : stallion, 13. juli 2007, 00:49
  4  Trening / Forum for ungdom / Sv: Sterk kid i knebøy! 09. juli 2007, 14:09
  Du viser akkurat den holdninga jeg nevnte i det forrige innlegget mitt. Kompisen din kutter ned på dybden. Innse det, og ikke lag mer diskusjon rundt det. Når det er sagt er han (og du) fortsatt sterk som klarer å låse ut den vekta. Sett samme vekta på skuldrene til noen andre som ikke trener, og de vil sikkert stupe i bakken. Så ja, han er trent og sterk i øvelsen kvarbøy (å kalle det godkjente knebøy går vi derimot ikke med på at det er). Det er helt umulig å si noe om hva han tar når han fikser bevegeligheten og dybden sin. Jeg kan løfte rundt 10% mer med å kutte på dybden fra ass to grass til litt under godkjent, men så har jeg alltids trent dype bøy. Hvis kompisen din ikke har det kan det godt hende at de musklene som jobber hardest i bunnen ikke klarer å henge med vekta han klarer å låse ut, og at forskjellen er enda større..

  Kjenner jeg blir litt provosert nå. Fikk du ikke med deg reglene? Det er ingenting som heter "under 90°".
  Men ja, det har noe å si om ryggen går framover. Tyngdepunktet skal ligge over foten din, ellers utsetter du ryggen din for et stort press. Det hjelper ikke å stupe forover med ryggen når hofta di ikke går lavere. Det er der bevegelsen skal være. Det er akkurat som de som trener strake markløft og bare bøyer ryggen fordi de ikke klarer å skille mellom bevegelse i hamstring og ryggen. De bare ser at de går dypere, men bruker helt feil teknikk på å komme dit.

  ja ok. Men....! jeg har jo aldri sagt at han har gjort ett "godkjent" løft, aldri.. Jeg har sagt at det var ett veeldig sterkt løft! og det er det, selv om det ikke er godkjent i styrkeløft sammenheng.

  Jeg innrømmer også at jeg ikke har perfekt teknikk, hadde vell vært umulig å få det på 2mnds trening.
  Honnr gitt av : Peter, 11. juli 2007, 00:41
  Sider:
 • 1
 • Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

  Effektiv beintrening

  Trening30.07.202069

  Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
  Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
  Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?