Visning av honnørposter for gele
|
Sider: 1
|
1
|
Generelt / Loggbok Online / Sv: Plumb0 deffer; oversikt med denne uka
|
23. juni 2009, 11:17
|
Fant dette her :
http://www.tn.no/artikler.aspx?id=54
For å opprettholde forbrenningen, og ikke minst som et psykisk avbrekk, bør du ha en spisedag i uka der du både skeier ut litt og spiser det du har lyst på, men i tillegg mer mat generelt. For øvrig anbefaler jeg ikke at du går lenger enn 8 uker sammenhengende på diett før du tar 1-2 uker med høyere kaloriinntak og redusert treningsmengde. Dette er meget viktig for å nullstille kroppen, og tillate videre vektreduksjon. Når fettprosenten begynner å bli lav og det blir stadig vanskeligere å gå videre ned, kan du med fordel ta en dag i uka med såkalt "oppkarbing".
Men jeg har også hørt om mange som deffer i 4 mnd i strekk, jeg begynner med oppkarbingen når vektnedgangen stopper helt opp. Når det skjer tar jeg 2 uker med normal mat før jeg begynner nye 2 mnd.deff
|
Honnør gitt av : Kpt. Plumbonite, 23. juni 2009, 11:54
|
|
2
|
Generelt / Loggbok Online / Sv: Plumb0s mat- og treningslogg: Trim for eldre.
|
20. mai 2009, 19:25
|
Og husk, hvis du trener hardt, noe som jeg vet du gjør, så trenger du hvile. Jeg har 2 hviledager i løpet av en uke, onsdag og lørdag, det gjør meg utrlog godt. En anne ting, jeg er skikkeløig sugen på noe søtt i kveld. Gleder meg til å skeie ut fra lørdag kl 1400 til og med søndag kl 1600. Altså 26 timers matorgie. Jeg har sendt deg en link til en artikkel ang spisedag. Der står det at man fint kan ha en spiseperiode på 24-30 timer. Hvis man har en fett% over 15 skal på ta en slik periode hver 14 dag, og hvis man har under 15 % kan man ta den hver 7 dag. |
Honnør gitt av : Kpt. Plumbonite, 20. mai 2009, 20:39
|
|
|