Visning av honnrposter for Eirik Dolega
Sider:
 • 1
 • ...
 • 11
 • 12
 • 166  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / ProZyme sjokolade, shakenes burugle. 24. januar 2008, 18:49
  Jeg var tom for Whey Tech, og mens jeg ventet på at en kompis fikk lønning og vi skulle handle fra ej, kjøpte jeg ProZyme fra Tech Nutrition hos min lokale helsekost (www.tn.no).

  Smak: ræv, ræv og atter ræv. Grufullt proteintilskudd. Nutrilab fra rema var bedre på smak, for faen! Det var den verste og kvalmeste syntetiske smaken ever, med ekstra tilskudd av sjokolade og anus. Fy faen. 2/10.

  Konsistens: Fantastisk bra! Den oppløste seg nesten automatisk, både i vann og melk. 10/10

  Fordøyelighet: Uten å gå i dybden på hvordan mine ekskrementer er, kan jeg si at alt er som normalt. Ingen problemer med magen eller noe. 0 gaz, og smerter. Blir dog grufullt mett av dette tilskuddet sammenlignet med andre proteintilskudd.

  Pris: 320 kr for 750 gram er helt ekstremt. Kjøpte kun fordi jeg var tom, og hadde mye penger for hånden. Angrer nå, som smaken har kommet for en dag.

  Totalvurdering: Fin konsistens, og generelt helt grei. Men man må like det man drikker og spiser. Kommer aldri mer til å se på dette produktet en gang. 3/10.
  Honnr gitt av : J-King, 26. januar 2008, 02:28
  167  Generelt / Loggbok Online / Sv: Andreas prøver sheiko! 25. januar 2008, 21:13
  Har du bursdag? Gratulerer!
  Flaks at det ikke ødela hele ferien på den måten da! Men jeg undres på hvordan du egentlig klarer å opprettholde både kanonfyll og brettkjøring? Er ikke det ganske jalla å stå på brett i gårsdagens rus? Metabolisme som en tolvåring? Haha, nice! Kjenner ett par sånne, men de trener ikke;P Aldri sett så tynnje guttunger som fråtser i like store mengder.

  Men litt mer "OT": Hvordan fungerer sheiko? Skal du teste maks snart? Lurer på om jeg skal teste 5x5, Dietmar eller noe annet for mer styrkeøkning. Har du erfaring med noen av de?

  Vicci: Vettuhva, fy faen. Det gidder jeg ikke. Det er sånn over halvparten av alle som trener bøy (der ferreste gjør det at all da). Motivasjonen for det svikta totalt når jeg så en av friskhusets egne instruktører i går trene først 120x en hel del reps i benk, og så videre til bøy hvor han såvidt klarte 100x 5. Dybden kan vel forklares som en krysning mellom en giktbrøten 80-åring og en Prior-kylling med hele livet tilbrakt i bur som prøver bøy for første gang.
  Honnr gitt av : Hee1o, 25. januar 2008, 21:25
  168  Generelt / Åpent forum / Sv: PARTY-FERIE I SYDEN 2008 hvor har folk tenkt seg? 15. januar 2008, 10:02
  Svenske skjærgården?

  Kan turen kombinerest med biltur, handel på grensa (alkohol, kosttilskudd osv)

  Ikke så billig med drikke da, men MYE fine jenter!

  Ellers så er jo vell de fleste steder nevnte...

  Enig. Svenska flickor=the holy grail.
  Honnr gitt av : boooks, 17. januar 2008, 16:29
  169  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: kosttilskudd? 14. januar 2008, 22:37
  Ifølge en kompis skal stabburet nå kutte sukker i MITomat, og anvende rapsolje! Yay:D
  Honnr gitt av : Kpt. Plumbonite, 14. januar 2008, 22:41
  170  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Nytt Kosthold, noen som kan hjelpe? 13. januar 2008, 22:29
  Takker igjen:)
  Tror jeg byner å se åssen kostholdsplanen skal gjennomføres nå
  Har gått litt mye i Mac Donalds og Kebab de siste årene, så nå blir det noe annet

  Bra! God idé å ta opp gammel kokkelering! Da får du bedre næring, og også mye morro!

  Husk at "When the going gets tough, you need to get tougher!"
  Honnr gitt av : Kpt. Plumbonite, 13. januar 2008, 22:32
  171  Trening / Styrkeløft / Sv: Drakt til unger? 13. januar 2008, 01:44
  Jeg blir faen meg ganske sjokka over alle som reagerer på at barnet får kosttilskudd. Kreatin er kanskje å ta det litt langt. Jeg veit ikke jeg, men det ville jeg undersøkt NØYE.

  Men til sammenligning: Hva er verst? At ungen spiser loff med nugatti/cornflakes med sukkerstappa jordbærsyltetøy til frokost, frossenpizza til lunsj og snacks til kvelds, eller at han får litt kosttilskudd, og ikke godteri annet enn lørdager? Å holde godteret utenfor lørdagene er en tradisjon som burde vært gjeninnført i langt større grad. Foreldrene mine tillot lillebroren min godter når han ville ha det, og hadde alltid store skåler fremme. Han er ganske feit nå, i en alder av 10 år, og det ødelegger såklart for det sosiale. Fy faen så råttent dere tenker! (beklager utbruddet, men jeg tenker bare at folk er vel lite reflekterte).
  Honnr gitt av : Iceberg, 13. januar 2008, 09:20
  172  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Biceps/Triceps 09. januar 2008, 22:36
  Kan du forklare hvorfor det vil være mindre effektivt med helkropp? Det kommer jo helt an på preferanse, erfaringsnivå, arbeidskapasitet og ikke minst målet med treninga. Det er da mange som trener fullkropp med glimrende resultater, blant annet styrkeløftere i norges/verdenseliten. Det er jo også mange fordeler med splitt, men tviler på at splitt er mer effektivt for de fleste. Trenger hvertfall en god begrunnelse for å bli overbevist.

  Ordla meg kanskje raskt. Regnet med at siden denne posten omhandlet biceps/triceps, var det en som var opptatt av muskelutseende, definisjon, størrelse etc. De fleste med det som primærønske trener en splitt av ett eller annet slag for å få inn flere øvelser, og isolasjonsøvelser, for å trene muskelen mer allsidig og "stimulere den til maksimal vekst", hvilket forøvrig er ett omdiskutert tema. Derfor nevnte jeg bare at splitt i den sammenhengen kanskje er mer effektivt for de fleste, med mindre de ønsker alt for lang tid brukt  per trening. Og, ja. Jeg er helt enig med deg.
  Honnr gitt av : bloodredthrone, 09. januar 2008, 22:59
  173  Generelt / Loggbok Online / Sv: Veien til 8% kroppsfett. 09. januar 2008, 19:31
  Bra peising! Inkluder grønnsaker! Sett deg som mål å spise en god dose grønnsaker til iallefall ett måltid daglig=) Og du fjerner ikke fett uten fett(ikke optimal hormonproduksjon). Det har høyere kaloritetthet, men du burde iallefall ha 1ss tran eller lignende daglig(kan også få EFA's fra kapsler av ett slag).
  Honnr gitt av : Hexagon, 09. januar 2008, 20:38
  174  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Bare en liten tanke angående kosttilskudd... 08. januar 2008, 23:43
  Det var en god del om det i heimkunnskapen da jeg gikk på ungdomsskole. Lærte om essensielle aminosyrer osv. Men det var ikke så veldig sexy innpakket, dog.... Kanskje det er der problemet ligger, at ingen skjønner hvor viktig det er, og ser sammenhengen at det er nettopp med å fokusere på hva du putter inn i deg at du former deg selv.

  Men jeg er så enig med de fleste i tråden her om at det ofte er skremmende hvor uinteressert folk er i hva de putter i seg. Jada, kjøpe medlemsskap på sats og sitte litt på sykkel, da er man sunn. Så er det hjem og dytte i seg et eller annet snop og junk.

  En annen pussig ting er den ufattelige fokusen på pris. Det er eksempel på eksempel med at folk ikke er interessert i kvalitet, det er totalt uinteressant om matvaren er stappet med fett og sukker, salt og smake bæsj, bare det er billig! Kanskje man skulle stoppe litt opp og tenke, er det en grunn til at kjøttdeig er mye billigere enn karbonadedeig? Er det en grunn til at økologiske varer er dyrere enn ikke-økologiske? Kanskje det er en fordel at kuen har smakt gress en gang i sitt liv? Kanskje det er en fordel at hønene får plukke mark og frø, og ikke bare spise kraftfor? Pussig nok så gir det en bedre fettsyresammensetning i eggene..., eller kanskje ikke så pussig?

  Hmmm... ble et litt langt hjertesukk...

  Økologiske omega 3 egg ftw!
  Honnr gitt av : Kpt. Plumbonite, 09. januar 2008, 00:02
  175  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Bare en liten tanke angående kosttilskudd... 08. januar 2008, 18:11
  Jeg vil gi deg en honnør for innlegg nr. 2 her også!

  Ta for eksempel Tom Venuto, som et annet godt eksempel. Han har fått den fysikken han har gjennom et godt kosthold(selv om mange av metodene og teoriene han nevner i bøkene er noe utdaterte og avlivede myter), og lite bruk av kosttilskudd. Han bruker ikke kreatin, og har ikke gjort det på svært lenge, som ett eksempel. Det eneste kosttilskuddet han mener er nødvendig er omega 3 av ett slag, og kanskje multivitamin/mineral. Han bruker også proteintilskudd fordi han mener det er greit, men ikke nødvendig.

  Trenger man ZMA? Neppe om man ikke er i mangel av noen av mineralene(tipper ett multivitamineral-tilskudd med okei kvalitet gjøre bedre sus)

  Trenger man glutamin? Neppe i det hele tatt. Tviler på at det er mangel eller stor effekt for noen.

  Trenger man gainere? Ville heller fokusert på kvalitetsmat, og trolig for egen del endt opp med med mindre fettprosent og mer glede/energi+muskler

  Trenger man fettforbrenningstilskudd? Løp intervaller til failure. Spar penger og svi av kaloriene.


  Lista er lang over tilskudd alt for mange har tiltro til. De kan sikkert ha supereffekter for noen, men for størsteparten av oss? Neppe.

  Få inn basics. Legg et godt grunnlag med gode spisevaner, og tren hardt. Når du vet at dette er noe du digger/vil fortsette med, kan du tenke litt på kosttilskudd, så lenge du alltid husker at reklame er reklame, og alle som er clean har bygd kroppen sin på egenhånd!
  Honnr gitt av : Gundersen™, 08. januar 2008, 18:16
  176  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Bare en liten tanke angående kosttilskudd... 08. januar 2008, 18:11
  Jeg vil gi deg en honnør for innlegg nr. 2 her også!

  Ta for eksempel Tom Venuto, som et annet godt eksempel. Han har fått den fysikken han har gjennom et godt kosthold(selv om mange av metodene og teoriene han nevner i bøkene er noe utdaterte og avlivede myter), og lite bruk av kosttilskudd. Han bruker ikke kreatin, og har ikke gjort det på svært lenge, som ett eksempel. Det eneste kosttilskuddet han mener er nødvendig er omega 3 av ett slag, og kanskje multivitamin/mineral. Han bruker også proteintilskudd fordi han mener det er greit, men ikke nødvendig.

  Trenger man ZMA? Neppe om man ikke er i mangel av noen av mineralene(tipper ett multivitamineral-tilskudd med okei kvalitet gjøre bedre sus)

  Trenger man glutamin? Neppe i det hele tatt. Tviler på at det er mangel eller stor effekt for noen.

  Trenger man gainere? Ville heller fokusert på kvalitetsmat, og trolig for egen del endt opp med med mindre fettprosent og mer glede/energi+muskler

  Trenger man fettforbrenningstilskudd? Løp intervaller til failure. Spar penger og svi av kaloriene.


  Lista er lang over tilskudd alt for mange har tiltro til. De kan sikkert ha supereffekter for noen, men for størsteparten av oss? Neppe.

  Få inn basics. Legg et godt grunnlag med gode spisevaner, og tren hardt. Når du vet at dette er noe du digger/vil fortsette med, kan du tenke litt på kosttilskudd, så lenge du alltid husker at reklame er reklame, og alle som er clean har bygd kroppen sin på egenhånd!
  Honnr gitt av : Kpt. Plumbonite, 08. januar 2008, 18:13
  177  Trening / Forum for ungdom / Sv: Kostillskudd 01. januar 2008, 16:52
  Jeg vil anbefale "SuperEgoKiller 2000 - Made for making young and cocky shitkids, come down to the ground." Den kan du kjøpe her  www.startlearningyouretard.com
  Honnr gitt av : burny_, 05. januar 2008, 19:35
  178  Trening / Forum for ungdom / Sv: Kostillskudd 01. januar 2008, 21:04
  Du e kokt og god. Det faktum at du er 12 år gammel unnskylder deg desverre ikke. Du kan være mer ydmyk, og iallefall når du spør om råd. Men hvis du innser dette, så vinner du i lotto.
  Honnr gitt av : bjørn`, 01. januar 2008, 21:08
  179  Trening / Styrkeløft / Sv: Tips til å vedlikeholde/øke kroppsvekt (ikke bare vås, er dere snille) 21. desember 2007, 12:09
  Å få i seg mye animalsk fett er ikke bra, og som en over her skrev kan det hindre opptak av næringsstoffer. Mye melk er ikke vi laget for Wink

  Lag deg feks store kyllinggryter med linser og kylling, kokt i kokosmelk.
  Samme kan du gjøre med feks torsk, torsk i kokosmelk med feks grønn karrypaste (Bippat på Strømmen selger det;)).
  Spis masse makrell.
  Laks i folie med olivenolje.
  Røket laks med eggerøre.


  Alt dette er kjapt å lage, porsjoner i plastbokser og ha med på jobb!

  Animalsk fett er så relativt. Fiskefett er animalsk, egg har mye sunt fett osv. osv. Å generalisere melk og kjøttdeig er ikke forenlig med sannheten, hvor det er mye sunt animalsk fett. Fett fra noen kilder rødt kjøtt (elg, rein og annet vilt) er flerumettet og enumettet, og har vist overraskende stort innhold av omega 3. Ikke vær redd for fett fra kjøtt, men vær bevisst på forskjellen i fettet. Det gjelder å få i seg kvalitetsfôr=)
  Honnr gitt av : Kengdal, 21. desember 2007, 13:03
  180  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Nyttårsforsett! 15. desember 2007, 14:31
  Start nå! Juleperioden kan være en liten bulk!:) Men som hrmn90 sier, de tre basisøvelsene er de viktigste. Er du sterk nok, slenger du inn chin-ups, pull-ups, dips og militærpress, så blir det god peising! Jeg regner med du vet viktigheten av riktig ernæring?
  Honnr gitt av : wannaaa, 19. desember 2007, 20:11
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 11
 • 12
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!