Er i gang med å skulle flytte ut hjemmefra for første gang, og vet det fort kan bli den typiske "grandis"-løsninga litt ofte når man kommer sliten hjem fra jobb osv.
Og uka mi er ganske full og byr ikke på de beste muligheter for oppvarming av mat alltid, derfor lurer jeg på om noen har tips til å løse kabalen.
Kan nevne at jeg ikke har noen planer om å bygge eller deffe, har trent både styrke og kondisjon tidligere, bør komme i gang litt med begge deler igjen, men dette er bare på mosjonist-stadiet!
Uken min ser slik ut:
Mandag: Jobb 7-15.30. Ikke noe som skjer etter det fast.
Tirsdag: Jobb 7-15.30, rett på skole fra 16.30-20.00 etter det. Må få i meg middag mellom dette, og rekker ikke hjem.
Onsdag: Jobb 7-15.30. Ikke noe spesielt etter jobb her heller.
Torsdag: Jobb 7-15.30, skole likt som tirsdag her.
Fredag: Foreløpig fri hver fredag, men muligens det blir vanlig jobb her og.
Annenhver lørdag. Skole 8.30-15.00.
Søndag: Ikke noe.
Ser jo her at jeg helt klart kan få tid til noe trening også
Men vil i første omgang spise sunn mat som ikke koster så mye med tanke på at jeg flytter ut.
Jeg jobber som elektriker, og tilgangen på oppvarming av mat osv er dårlig. Må derfor spise frokost før jeg drar, spiser lunsj i bilen, og dagene på skolen blir middagen også i bilen/på skolen, men denne må jo være med meg hele dagen.
Kan også ta med at jeg er jævlig kresen i matveien.. Spiser IKKE noe mat som holder til i havet. Liker kjøtt, men synes mye fugl osv kan bli tørt. Men spiser det. Ellers er jeg ikke noe storeter av grønt heller, men liker det meste vanlige der. Spør hva jeg liker evt, så kan jeg svare. Masse nytt man kan prøve, som man kanskje liker også
Det jeg spiser nå ca er:
Frokost: Müsliblanding (god dag) med litt 4-korn blanding oppi, og noen ganger med litt syltetøy. Fyller ca en tallerken, vet ikke i gram jeg, men trenger en del mat og spiser mye. Er i aktivitet på jobb også så.
Lunsj: Shake laget av jordbær, 1/2 banan, nøttemix, 1/2 beger biola og litt vann
+ 1/2 beger biola med 1/2 banan, nøttemix og litt müsli.
Middag: Det som serveres
Spiser rimelig ofte kjøttmåltid her hjemme. Prøver i blant å ta med rester på skolen, men ikke all middagsmat som er god kald.
Håper noen kunne tatt seg bry med å lage et opplegg for meg, jeg har ikke noe problem med rutiner og lage det samme alltid liksom. Om jeg har fast opplegg hver uke, så blir jeg ikke lei det liksom. Og kan variere med middagen i helgen
Takker for hjelp!