Visning av honnørposter for ggi3201
|
Sider: 1 23
|
17
|
Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
|
17. februar 2010, 11:13
|
Akk, her snakker vi valgets kvaler altså Men la gå, hva er oppskriften på pizzatortillaen og på "padthai"'en? Pizzatortilla
Tortillalefser, smør ut litt tomatpuré (ønsket mengde) Steik champignon, rødløk, paprika med litt hvitløksalt Steik karbonadedeig med litt tacokrydder Garnér "pizzaen" med innholdet og topp med litt lettost og kesam/chilisaus alt etter smak Hiv inn i steikovnen på 180 grader til osten er smeltet og tortillaen blir litt crispy i kantene
VoilÃ
Pad-thai
Steik kylling + pepper og salt legg til litt chili for ekstra hotness Skjær opp ønskede grønnsaker eller bruk classic eller thai wokblanding fra findus Bland inn pad-thai woksaus (går an å lage fra scratch, men er så evig med ingredisenser at jeg ikke orker) La det koke i et par minutter mens du smaker til med litt fresh limesaft server med kokte eggnudler !
|
Honnør gitt av : Alex-R, 17. juni 2010, 02:07
|
|
20
|
Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Therese satser
|
01. juni 2010, 13:37
|
Det man lærer i ernæringsfysiologstudie er nok litt mer avansert enn det som står på nett i opptygde artikler etc.
Mye mer kjemi og hva som egentlig skjer i leveren når næringen forbrennes eeetc. enn det vi får med oss via å trykke igjennom treningsforum og forskning med skummel metodikk:)
Vil tro en som er veldig interessert i kroppsomforming vil kunne dra stor nytte av det man lærer på et slikt studie. Det som dog er litt kjipt i Norge er at man ofte havner i arbeid hvor staten "styrer" det man har lov å anbefale til folk.
|
Honnør gitt av : DannY GuettA, 01. juni 2010, 16:24
|
|
21
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: ser jeg mer tunfisk spyr jeg
|
01. juni 2010, 13:24
|
Nei, nettop. Men det minner da litt om spiseforstyrrelser når inntak av mat kun handler om at det skal gå fort og være jævvla mye protteiner (ass). Mat handler jo også om smaker, opplevelse og kos. Det er jo svært få av oss som noen gang har tenkt til å ha kroppsbygging som levebrød, faktisk så tviler jeg på at noen her er så dedikerte at de kan leve av det. Jeg fordømmer ikke livsstilen, men hva er liksom poenget? Du hadde fått like god fremgang, om ikke bedre med et mer variert kosthold. Hva er så farlig med nybakt brød og omelett eller pai med egg, kjøtt og grønnsaker? Fisk i saus? biff og kylling i marinade og grønnsaker, eller en bakt potet til. Tror veldig mange her er FOR besatt av protteiner. Men men, dere finner ut av det en dag, most do My thoughts put into words
Spiser selv for kosen, bruker heller et par minutter ekstra for å planlegge maten om jeg er på diett slik at jeg får i meg variert og god mat + fremdeles er i underskudd. JAaaja Man finner nok utav det etterhvert. |
Honnør gitt av : Unknown_Soldier, 01. juni 2010, 14:08
|
|
22
|
Generelt / Loggbok Online / Sv: Stiansoftcore sykler seg til sommerform: lavkarb, høyrep og spinning
|
22. april 2010, 20:26
|
Er jo akkurat det samme, det skjer lite eller ingenting ved faste opptil 24 timer, bare noe vi tror!
Fatter ikke hvorfor vi skal være så trangsynte, blodsukkeret forandrer seg lite og om man spiser noenlunde rett dagen før har man aminosyrer i blodet i mange 10talls timer etterpå Si man er på fylla til kl 04:00 sovner 04:30 ca, sover lett til kl 12-13 hvis man ikke har angst fra helvette, dermed har man 2 timer hvor man kan innta vann og kaffe og rehydrere seg (noe som faktisk er viktigere enn næring etter fyll)
uansett, jeg ville aldri ANBEFALT noen som helst diett kombinert med fylla, fordi store russemengder alkohol har rett å slett ikke noe i en diett å gjøre. Eneste jeg sier at det er ikke noe forskjell om man spiser når man står opp eller ikke. Det er alkoholen som er giften her, ikke spisefrekvensen.
Personlig ville jeg gitt faen og sørget for at jeg fikk en russetid som ikke går glemmeboka, gjorde den feilen selv og angrer bittert
lykke til
|
Honnør gitt av : qwerty12345, 22. april 2010, 20:28
|
|
23
|
Bilder / Bilder av Medlemmene / ggi <-> formbilde s. 38
|
30. september 2009, 10:52
|
Et tilbakeblikk på treningen 2006-2009
2006-2007 Begynte å trene smått og spise sunnere høsten 2006, vekta var 135 kg. Hadde gått ned ca. 5kg allerede ved hjelp av lavkarbodiett alá Fedon Lindberg (min diett er bedre;)) Treningen bestod av jogging og noe ustrukturert styrketrening på det lokale treningssenterer Pulz. Holdt på slik til februar 2007, etter å ha lest opp på det som fantes på nett om dietter, kosthold og treningsprogrammer fant jeg ut hva som måtte til.
1. Det var viktig med progresjon (øke i belastning av vekt/repetisjoner kontinuerlig) 2. Kosthold er faktisk VELDIG viktig for framgang 3. Det finnes tusenvis av teorier om proff-treningsprogrammer, de fleste fungerer om man følger dem nøye.
Det var tid for bulkhandel på proteinfabrikken(husker ikke helt hvilken butikk det var, men whatever), gikk til innkjøp av proteinpulver og kreatin monohydrat. Vekta gikk ned til 120 i løpet av april-mai og videre ned til 106-107 i løpet av sommeren.
Flyttet deretter til Trondheim for studere, det gikk litt skeis med treningen pga. diverse ting jeg ikke gidder å gå inn på. Let's say: fadderuka satt sine preg etc. etc. Tross diverse fyll og fanteri så gikk vekta faktisk litt nedover, tror dette skyldes studentmat og sløv trening, ikke helt sikker. Avsluttet året med fullstendig treningsstopp, vekta stoppet på 112kg og en meget misfornøyd meg returnerte til Stavanger for å feire jul.
2008 Satte meg nyttårsmål om å begynne for fullt igjen, slutte å røyke, spise bra, trene masse! Fungerte fint dette, trente 4 ganger i uka de første 5 ukene , men vekta holdt seg mer eller mindre stabil. Motivasjonen daffet av og da jeg pådro meg en fin skiveutglidning i ryggen sluttet jeg å trene hardt i perioden fram til Mai. Det var da jeg flyttet til en mindre hybel og fikk meg sommerjobb på et takstein-lager (HEAVY stuff), booket sydentur med kompisene mine der oppe og satte meg et bestemt mål om å ha en kropp jeg ikke var flau for å gå på stranda med.
Perioden med størst framgang/vekttap: Vekta var ca. 110 når jeg begynte på igjen, våren 2008. Jeg gikk til innkjøp av kombinasjonen: Optimum Nutrition Whey Gold Standard 100% proteintilskudd, PF's Carbo Fuel, L-Glutamine fra Top Formula og Omega 3. Dietten her var ikke noe å skryte av, skikkelig sparebluss. Noe ala intermittent fasting ?
Frokost 06.00: Et glass vann + 3 omega3 kapsler Lunch 11:00: Vann.. Før trening 16:30: 30g proteinpulver, 5-6 skiver med lett sjokade(haha i know) Etter trening: 60g proteinpulver, carbofuel, glutamin og kreatin Kvelds tilfeldig kl.: 2-3 skiver med div pålegg
Trente hard 4 ganger i uka i tillegg til en slags cardio/styrketrening på jobb som bestod av steinløfting i 25-30 varmegrader, uten mat. Dette fungerte helt supert gikk ned helt til 95kg bare i løpet av sommeren. Jeg var klar for stranda, jippi! Eneste "bivirkningen" var at jeg så ut som et lik etterpå, bleik og underernært. (1 uke på Kos tok forøvrig knekken på dette)
Flyttet etter dette tilbake til Stavanger, hvor jeg fortsatte den gode trenden. Bestemte meg for å øke muskelmasse betraktelig, likte meg ikke som tynnjing. Kjørte på med ekstremt høyt proteininntak og 5x5 og senere en egenmekka blanding av det beste fra på myo-reps og DoggCrapp's treningsteorier (det jeg har tenkt å fortsette på også). Økte fra 95kg til 115kg uten å legge på meg alt for mye fett. Er nå, sommeren 2009 stabilt på rundt 105-107kg.
Blir som sagt aldri fornøyd.. Det som irriterer meg mest nå er magefettet/lovehandles! Det er det som skal jobbes med nå, IT NEEDS TO GO!
Et lite "før og etter bilde" på tampen
|
Honnør gitt av : qwerty12345, 19. mars 2010, 10:50
|
|
24
|
Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: 1 måned på UD2.0 -> bilder
|
30. september 2009, 19:44
|
For det første - bra kosthold! Tror ikke jeg skal kommentere noe utenom mtp at du følger et konsept;)
Ang å spise med andre så er det ingenting i veien for at du kan ha med deg egen mat? har gjort det flere ganger - blir sjeldent dårlig mottatt. Hadde med meg egen mat på klassetur til Finse tidligere i høst, en hel bag med matbokser:D
Eller så kan du oppmuntre til å lage "din" mat? Grønnsaker og kylling er vel ikke noe å si nei til? I tillegg kan jo de ha saus/ris/pasta eller hva de vil utenom
Joa, matboks går fint det igrunn, men er vel heller det å gidde. Problemet er vel heller at de fleste ønsker seg McDonalds, Grandiosa og all mulig junk, da er det ikke lett å finne en gylden middelvei.
Fy faen for en vill framgang! Damn, er mektig imponert as!
Må faen meg være inspirerende for deg å se på de før og etter bildene!
De er fine å se på når man sliter med motivasjonen ja, man glemmer fort hva man har fått til liksom.. Veldig hyggelig å se at andre synes jeg har gjort en bra jobb også, ikke bare mamma (HEHE)
-G
|
Honnør gitt av : SJ., 21. februar 2010, 18:58
|
|
25
|
Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
|
17. februar 2010, 11:13
|
Akk, her snakker vi valgets kvaler altså Men la gå, hva er oppskriften på pizzatortillaen og på "padthai"'en? Pizzatortilla
Tortillalefser, smør ut litt tomatpuré (ønsket mengde) Steik champignon, rødløk, paprika med litt hvitløksalt Steik karbonadedeig med litt tacokrydder Garnér "pizzaen" med innholdet og topp med litt lettost og kesam/chilisaus alt etter smak Hiv inn i steikovnen på 180 grader til osten er smeltet og tortillaen blir litt crispy i kantene
VoilÃ
Pad-thai
Steik kylling + pepper og salt legg til litt chili for ekstra hotness Skjær opp ønskede grønnsaker eller bruk classic eller thai wokblanding fra findus Bland inn pad-thai woksaus (går an å lage fra scratch, men er så evig med ingredisenser at jeg ikke orker) La det koke i et par minutter mens du smaker til med litt fresh limesaft server med kokte eggnudler !
|
Honnør gitt av : qwerty12345, 17. februar 2010, 12:52
|
|
26
|
Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
|
17. februar 2010, 11:13
|
Akk, her snakker vi valgets kvaler altså Men la gå, hva er oppskriften på pizzatortillaen og på "padthai"'en? Pizzatortilla
Tortillalefser, smør ut litt tomatpuré (ønsket mengde) Steik champignon, rødløk, paprika med litt hvitløksalt Steik karbonadedeig med litt tacokrydder Garnér "pizzaen" med innholdet og topp med litt lettost og kesam/chilisaus alt etter smak Hiv inn i steikovnen på 180 grader til osten er smeltet og tortillaen blir litt crispy i kantene
VoilÃ
Pad-thai
Steik kylling + pepper og salt legg til litt chili for ekstra hotness Skjær opp ønskede grønnsaker eller bruk classic eller thai wokblanding fra findus Bland inn pad-thai woksaus (går an å lage fra scratch, men er så evig med ingredisenser at jeg ikke orker) La det koke i et par minutter mens du smaker til med litt fresh limesaft server med kokte eggnudler !
|
Honnør gitt av : JosteinT.J., 17. februar 2010, 12:37
|
|
28
|
Kosthold / Oppskrifter / Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
|
10. februar 2010, 19:07
|
Heisann
Vet ikke med dere, men jeg sliter av og til med å lage meg nye,skikkelig smakfulle måltider, ender alltid opp med å lage meg én rett over lengre tid, helt til jeg blir lei og det er rimelig kjedelig! Vet ikke om det finnes tråder av samme type, men poenget er hvertfall at dette etterhvert skal bli en tipstråd. Tenker bare, ta bilde og legg ut oppskrift av det du spiser akkurat NÅ, helst mat som kan klassifiseres som "foodporn", alt fra sunn diettmat til skikkelig cheatmeals! (desserter)
Håper dette blir litt "populært", er hvertfall det på amerikanske forums! Jeg synes hvertfall det hadde vært koselig å samla alt fra profesjonelle oppskrifter til egenkomponerte cottagecheesesmørjer her!
I'll go first to show how it's done! ***ikke mine egne bilder, bare for illustrasjon
|
Honnør gitt av : Iceberg, 14. februar 2010, 20:23
|
|
29
|
Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: ggi -> fleskeformen s25 ;)
|
12. februar 2010, 23:18
|
var noe request på ryggen, så tenkte at jeg måtte knipse et bilde on a sidenote, så klarte jeg å få strekk i venstre lat når jeg tok legghev i dag (ikke spør..) dvs flexen er ikke den strammeste
here it is:
|
Honnør gitt av : BodyBjunior, 13. februar 2010, 20:57
|
|
30
|
Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: ggi -> fleskeformen s25 ;)
|
09. februar 2010, 17:14
|
hvor ofte(om) har du spisedager og hvor mye går du opp i kcal på disse? vanvittig bra fremgang Akkurat nå har jeg en "refeed"-dag hver 6-12. dag alt etter hvor lite futt det er i meg. Noen ganger går jeg lengre. Jeg pleier ikke gå stort høyere enn 500 kcal+ over vedlikeholdsgrensen (ca. 2900 opp til 3400) baserer kosten på "rene" karbohydrater, pasta, ris, gryn etc.
Tar det stort sett litt på feeling, om jeg har skikkelig "godteri/kake/is"-craving(noe man ofte får om man har vært overvektig) så gir jeg opp og bare spiser det jeg måtte ønske en hel dag, helst til jeg blir kvalm. Alt fungerer så lenge man har kontroll og tålmodighet. |
Honnør gitt av : Le shrimp, 09. februar 2010, 21:18
|
|
|