Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
  • 1  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: Hvordan konkurrere i NM kroppsbygging? på: 07. august 2015, 11:53
    Jeg håper du allerede har fått svar, men om ikke finner du listen her: http://nkf-ifbb.no/klubber.html
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvem skal jeg kontakte?---> på: 23. oktober 2012, 21:52
    Bare hyggelig! Jeg vet Børge har epost-coaching også som ikke er så veldig dyrt. Da setter han opp kosthold og treningsplan tilpasset akkurat deg og justerer ut fra hvordan du reagerer. Koster litt, men gir et veldig bra forsprang og veldig god base til videre kunnskap - både muskulært og med tanke på kunnskap. Jeg har brukt Børge noen ganger selv og er kjempefornøyd Smiley
    3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvem skal jeg kontakte?---> på: 23. oktober 2012, 21:21
    Hvis du trener mot en konkurranse er Børge mannen å snakke med uansett. "Alle" bruker en egen coach når de nærmer seg et visst punkt...men sikkert bra å være med i en slik klubb for å få generelle tips og hjelp, men det blir nok mye "bro-science" Wink
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvem skal jeg kontakte?---> på: 23. oktober 2012, 19:09
    Joa, det er det sikkert - men de kjenner jeg ikke til. Slik jeg ser det blir det som forskjellen på å melde seg inn i den lokale VW-klubben eller å stikke på besøk til Ferrari-fabrikken Wink

    Men det er sikkert et bra sted å begynne om du ikke vil lese deg frem til det grunnleggende.
    5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Opp i vekt - Kalorier på: 22. oktober 2012, 23:15
    Jeg syntes spisinga er så slitsomt, er jo mer slitsomt enn treningen...

    haha - jeg bruker i hvert fall mer tid på kjøkkenet enn på treningen, men når du finner sunne oppskrifter du liker tar det ikke lang tid. En av mine favoritter er å koke opp litt ris, steke opp litt taco (karbonadedeig+hjemmelaget taco-krydder), blande det sammen og legge i torillas med litt ost, brette dem dobbelt (som taco-skjell) og steke dem stive. Kjapt, greit og masse næring. Samme med hjemmelagde burgere. Jeg lager i stand flere kilo med burgere og slenger rå i fryseren, så hiver jeg et par av dem (400g hver) i sous vide mens jeg varmer opp burgerbrød - salat, cheddar, litt dressing *yummy*

    Så...lær deg å planlegge litt, så tar det ikke så mye tid. Må du spise for ofte, så spis heller større måltider eller mer kaloritett mat. Det viktige er å få nok proteiner, og så deler du opp karbo og fett slik kroppen din liker det.
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvem skal jeg kontakte?---> på: 22. oktober 2012, 21:16
    Du er ute etter en god coach som er gratis?
    7  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Opp i vekt - Kalorier på: 22. oktober 2012, 20:21
    Så lenge du ikke går over kaloriene du trenger, så ville jeg sagt "tja". Forskjellige typer kalorier fra forskjellige kilder har ulik påvirkning på bl.a. blodsukker - men backstage før en bodybuildingkonkurranse kan du se folk spise iskrem og godteri strategisk. Man kan helt fint komme i strandform av øl og pizza så lenge man ikke overspiser.

    Når det er sagt, så er det relativt stor forskjell på fett, men ikke så mye som folk vil la deg tro. Du trenger 10g med EFA i døgnet, men bortsett fra det er det ikke så farlig som "i gamle myter".

    Det du vil merke størst forskjell på er metthetsfølelse. Mat som er veldig kaloritett er ofte lite mettende, og du rekker å spise over kaloribehovet ditt veldig fort. Det i seg selv er ulurt, og kanskje den beste grunnen til å kontrollere hva du spiser av dårlig mat. Hold godteri til en dag i uken - da smaker det også bedre Smiley

    Så da er det på tid at du googler "termisk effekt av mat"/"thermic effect of food"/"TEF" Wink
    8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvem skal jeg kontakte?---> på: 21. oktober 2012, 18:52
    Ta kontakt med Børge Fagerli. Han tar klienter over hele landet og jobber med alt fra hobbytrimmere til mer eller mindre proffe fitnessutøvere og byggere.
    9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvordan få "side-ABS"? på: 21. oktober 2012, 18:50
    Enig med ahnz,

    Man har tapt litt da...For "alle oss andre" er det normalt å ønske å ha *mindre* om det er det estetiske man tenker på. Skuldre ser smalere ut med bred midje. Man ser også lettere feit ut off-season.
    10  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvordan få "side-ABS"? på: 21. oktober 2012, 13:40
    Det du trenger er hvilke som helst øvelser som sidestabiliserer overkroppen. Jobb i hagen, spill amerikansk fotball eller begynn med judo.

    Eller kom deg på trening og kjør tunge knebøy og markløft. Personlig synes jeg crunches og situps er elendige mageøvelser.
    11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Bort med magefett, kutte carbo? på: 21. oktober 2012, 13:38
    Enig i at det viktigste er kaloriunderskudd, men det kan godt hende at all treningen din gir en kortisoleffekt som gjør det vanskelig å bli kvitt. I tillegg er det masse alfa-reseptorer i det fettvevet du prøver å bli kvitt, og både insulin og kortisol påvirker dette. Når alfareseptorene blir aktivert hindrer det mobilisering av vanskelige fettdepoter, så det bør du forsøke å unngå.
    12  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: gå ned i vekt! på: 19. oktober 2012, 23:07
    takk for et kjempebra tips! akkurat det eg trengte Smiley
     


    Hvis du vil eksperimentere med sous vide (verdens beste burgere, blant annet - og kjempesunne om du lager dem "riktig"), så kontakt Lars på SousVide Norge og hils fra Lars (ja, navnebrødre) - si at jeg sa du skulle få Sous Vide Demi for 3500,- (koster normalt 4200,-). Kjøtt kommer til å få en helt ny dimensjon Smiley
    13  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: gå ned i vekt! på: 19. oktober 2012, 10:41
    Sorry, men det der kan ikke kalles kresen. Det kalles "totalt mangel på selvkontroll" Wink

    Kresen er når du kjøper deg sous vide-maskin for å lage enda bedre biff, eller når du drar på fiskehallen for å kjøpe ferskere fisk. Det er også når du begynner å eksperimentere med hvordan du skal koke grønnsakene dine for å få dem bedre.

    Ikke skyll på "kresen" fordi du ikke er vant til å spise skikkelig mat.
    14  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Er måltidserstattere noe å satse på ? på: 19. oktober 2012, 10:39
    Joa, du får jo fortgang i det - men du må betale prisen i etterkant. For det første er det et veldig lavt inntak, som vil kødde med hormoner og dernest forbrenning. Det vil gjøre at du lettere går opp i vekt etterpå. I tillegg lærer du ikke noe om kosthold, så faren er stor for at du ikke spiser bedre når du er ferdig. For det tredje vil veldig lave kalorier gjøre det lettere - MYE LETTERE - å sprekke.
    15  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Faste for å gå ned i fettprosent? på: 19. oktober 2012, 09:15
    Hvis du har lyst å prøve deg på fasting, da anbefaler jeg "intermittent fasting".

    Det er litt viktig å få med at det er LeanGains-protokollen du snakker om. "Eat. Stop. Eat" er også intermittent fasting (IF), men med lengre faste som ikke utføres like hyppig.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!