Visning av honnrposter for Mummelmann
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 28
 • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: Til de som leser på do 25. mars 2010, 00:53
  Det blir jo aldri til at man leser MENS, det blir mer mellom slagene..

  And just like that, his whole world was torn to pieces.  No no
  Honnr gitt av : Maevar, 24. desember 2011, 02:26
  17  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Hvilken kampsport? 22. november 2011, 15:19
  Det er sant det er ikke det som er meningen med kampsport.. Jeg selv gjør det får å trene, men også for å beskytte meg selv.. kommer ann på hvordan du skal bruke den

  Beskytte deg mot hva? Jeg er ti år eldre enn deg og har aldri havnet i slagsmål eller hatt særskilt behov for å "beskytte meg". Jeg jobber som dørvakt på åttende året og du er ikke en gang gammel nok til å gå på byen enda. Anbefaler deg å lære litt om instilling her i livet. Å "banke dritten ut av folk som er tøffe i fylla" er neppe kontruktivt uansett grunn.

  Om man vil havne i konflikter er det meget enkelt men det er like enkelt å heve seg over det og unngå dem om man vil det.
  Honnr gitt av : Luxer, 22. november 2011, 15:31
  18  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hva liker jentene ved gutter? 15. juli 2009, 22:42
  Damer liker pikk inni fitta si!!!!

  Jeg skulle si "kysser du morra di med den munnen" men så kom jeg på at vi er på et nettforum og at du faktisk skriver på et tastatur og da ble det mer som; "fingrer du morra di med de fingrene" og da droppet jeg det.

  Lizzm.
  Honnr gitt av : Leviathan, 14. november 2011, 12:51
  19  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 27. oktober 2011, 19:30
  Evis; nå må ikke du og de andre spamme ned loggen her med slikt, det finnes da andre tråder som diskuterer knebøy og markløft!  Grin
  Honnr gitt av : Cueball, 27. oktober 2011, 19:41
  20  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen 25. oktober 2011, 20:20
  Espen er ikke bare norges sterkeste mann 2011, han er også verdens sterkeste pound for pound som det ble sagt på WSM. Meget bra prestasjon på WSM, så det var synd finalen glapp pga den hantelen...

  Godt poeng, Espen er veldig mye lettere enn snittet i WSM og også "tynnj" i NSM sammenheng og man kan ikke akkurat påstå at han har vært skadefri selv heller. Pound for pound styrken er rimelig vannvittig i tillegg til at den er veldig bra avrundet og bred, noe som er viktig for å bli en god strongman.
  Man kan si mye om skader, folk som slutter osv etc men det er uinteressant i lengden, Espen er den rettmessige vinneren, akkurat som Skog og Haugen i sin tid.
  Attitude har han, nok en gang akkurat som Skog og Haugen men dette er jævlig trivelige karer hele gjengen, er mye show og bravado på konk, det er en del av gamet.
  Mange som har gått på en smell og trodd at de er idioter eller fulle av seg selv, jeg har absolutt ikke dette inntrykket.
  Honnr gitt av : Carnivore, 25. oktober 2011, 22:45
  21  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 19. oktober 2011, 15:16
  Evis, nå er det nok best at du kommer tilbake og ber dem om å slutte å diskutere dette, finnes tross alt egne tråder for det! Eller var det bare meg som ikke hadde lov?  Wink
  Honnr gitt av : QJON, 19. oktober 2011, 15:28
  22  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 18. oktober 2011, 02:23
  Ikke start denne diskusjonen igjen. Vi kom vel frem til at en viss dobbelt WSM opprinnelig var styrkeløfter.

  Nå snakker jeg om folk som er aktive innen styrkeløft og ikke har trent spesifikt opp mot Strongman (Siders), akkurat som Årsjø som ikke har trent spesifikt mot styrkeløft. Den ene gjør deg ikke god i den andre. Er ekstremt få, om noen, som hopper rett inn i strongman fra styrkeløft og gjør det knallbra med en gang, dette tar tid og er en stor omstilling. Det må selv du innrømme til tross for at du driver med verdens beste idrett. For øvrig kan du roe ned litt med politivirksomheten her inne, blir lei av den sjefete holdningen din noen ganger.
  Honnr gitt av : veslekardia, 18. oktober 2011, 13:49
  23  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: SINGLET BRUK PÅ TRENINGSENTERE. 06. september 2011, 19:28
  Nå har jeg ikke noe mulighet for bruke mitt senter som eksempel på statistikken, de fleste innaktive sier opp sitt medlemskap i løpet av de 12 første mnd nettopp fordi dem er innaktive og ønsker å ikke å betale for noe de ikke bruker.
  De aller fleste aktive er medlem lengre enn de 12 mnd. Det har med snittlengden på ett medlemskap.
  Altså er da ett aktivt medlem mer verdifult målt i kroner enn innaktive.
  Har også lest dette i ett bransjeblad (men finner såklart ikke dette igjen) der de tar for seg akkurat dette og viser til statistikk tatt i fra andre gym.

  Ja, men hvis 80% ++ av medlemmene til en hver tid er støttemedlemmer, hvem drar senteret inn mest penger på totalt? Hjelper ikke om du er medlem i ti år om det er fire støttemedlemmer som betaler inn fire ganger så mye som deg til enhver tid. De slutter? Synd, da blir de nødt til å tjene masse penger på innmeldingsavgifter på nye støttemedlemmer, eventuelt avgift for brudd på avtale på de som slutter om de har det. Mesteparten av medlemmene på et gym er nesten ikke der og det er de som utgjør hoveddelen av inntekten. Om du hadde fjernet alle dem kunne de mest sannsynlig ikke drive gymmet skikkelig i det hele tatt på grunn av økonomien.
  Honnr gitt av : Ryū, 06. september 2011, 21:53
  24  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen 12. august 2011, 21:32
  Jeg synes egentlig nivået på Strongman i Norge er imponerende bra, det samme gjelder styrkeløft! Vi er et lite land som likevel har produsert langt mer talent enn både Sverige og Danmark de siste år innen disse to sportene. Vi har aldri hatt den samme kulturen for trening og da især trening med vekter, som for eksempel Polen, Romania eller Russland men har likevel klart å fremme masse talent. Hva vi som løftenasjon kunne fronte med litt mer satsing er en morsom tanke...

  I tillegg til jevnt over høyt nivå har vi i lille Norge genetiske unikum som Torkel Ravndal (hadde, i dette tilfellet), Birger Caspersen, Carl Yngvar Christensen og Arild Haugen, ikke ille i det hele tatt spør du meg.
  Honnr gitt av : Profeten, 14. august 2011, 19:22
  25  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen 12. august 2011, 21:32
  Jeg synes egentlig nivået på Strongman i Norge er imponerende bra, det samme gjelder styrkeløft! Vi er et lite land som likevel har produsert langt mer talent enn både Sverige og Danmark de siste år innen disse to sportene. Vi har aldri hatt den samme kulturen for trening og da især trening med vekter, som for eksempel Polen, Romania eller Russland men har likevel klart å fremme masse talent. Hva vi som løftenasjon kunne fronte med litt mer satsing er en morsom tanke...

  I tillegg til jevnt over høyt nivå har vi i lille Norge genetiske unikum som Torkel Ravndal (hadde, i dette tilfellet), Birger Caspersen, Carl Yngvar Christensen og Arild Haugen, ikke ille i det hele tatt spør du meg.
  Honnr gitt av : MIDTBY, 12. august 2011, 23:35
  26  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Er det kvinnefrigjøring og likestilling å være tøsete? 01. august 2011, 15:42
  ingreen; du skriver at lesber er nærmest forskånet for kjønnssykdommer. Vil dette da si at gud og naturen synes det er verre at menn er homo? Det er jo kjønnsdiskriminering, og både gud og naturen burde bli dratt inn foran likestillingsombudet.
  Honnr gitt av : Ryū, 07. august 2011, 22:44
  27  Generelt / Loggbok Online / Sv: Linnis treningslogg:) NYE FILMER SIDE 41 03. august 2011, 02:40
  Herregud så flott du er!  Shocked
  Honnr gitt av : bjørn`, 03. august 2011, 15:04
  28  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum 24. juli 2011, 14:19
  Går utmerket godt ann å være intellektuell uten å ha høyere utdannelse. Å hevde annet er tullprat. Behring Breivik er intellektuell i større grad enn de fleste med høyere utdanning.
  Kjenner et lass med folk som er godt skolerte som er betydelig mindre intelligent enn denne mannen. Høy intelligens er ikke nødvendig for å ta utdannelse og det er ingen selvfølge at man er smart om man er skolert. Dette er nok favoritt-illusjonen til alle som har/hadde gode karakterer på videregående og som deltar i debattgrupper og har filosofi på universitetet.

  Dette blir nesten som å påstå at de som ikke har trent Dietmar ikke egentlig er sterke, Dietmar er den ene sanne måten å bli sterk på. Ser du ikke feilen og den logiske bristen her?
  Honnr gitt av : Einar B. Gilberg, 24. juli 2011, 14:33
  29  Generelt / Loggbok Online / Sv: Apaco fortsetter som mosjonerende gjengleder! 28. juni 2011, 01:48
  Ok...

  Hvorfor har du en kloss på brystet når du trener benk egentlig ?

  Fordi han er klossete.
  Honnr gitt av : Ryū, 30. juni 2011, 20:24
  30  Generelt / Loggbok Online / Sv: Apaco fortsetter som mosjonerende gjengleder! 28. juni 2011, 01:48
  Ok...

  Hvorfor har du en kloss på brystet når du trener benk egentlig ?

  Fordi han er klossete.
  Honnr gitt av : Apaco, 28. juni 2011, 20:07
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 28
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!