Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 134
  • 1  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 14. januar 2013, 18:59
    Les litt mer nyanser i postene mine slux, er ikke slik at 250.000 nordmenn "boler seg". Jeg nevnte mange eksempler som slanking, bruning, (dette går på omsetningsbiten, er svært vanlig med melanotan, spesielt i byene) hopper av og på, stadig yngre brukere, veldig mye mer utbredt i idrett enn man skulle tro (både på veldig høyt og veldig lavt nivå) i tillegg til overraskende mange faste brukere med høyt forbruk.
    2  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 14. januar 2013, 03:40
    "På en person på et år" Da regner jeg med du snakker om i dopingsammenheng da. Mulig du er bedre oppdatert på dophandel enn meg, men du forstår vel at det fortsatt vil være en ekstremt liten andel som i så fall bruker 10 000 i måneden på doping. Jeg nekter å tro at det er mange som holder på sånn. Og dermed vil du sitte igjen med mange som bruker kanskje 5000-10000 i året. En liten kur før sommeren.

    De fleste som bruker doping stiller hverken +100 i kroppsbygging eller NSM.

    Det hele blir vel bare flisespikkeri, men jeg synes det er litt spesielt at du da tilsynelatende så for deg et betydelig større beløp her. Hvor mange i Norge tror du har brukt en million eller mer på steroider?

    Synes forøvrig også at det hørtes mye ut at 5% av befolkningen bruker doping. Her finnes det kanskje noe statistikk som gir et mer nøyaktig estimat?

    Det beror jo også på hva man omtaler som doping, er det fast bruk eller engangskjøper osv. Ting som melanotan blir jo også omsatt i enorme mengder i Norge og blir ofte importert og solgt av folk som selger doping i tillegg. Det er veldig mange tynnjinger som doper seg, kanskje bare ett enkelt stoff, kanskje bare i noen uker, kanskje noen måneder, kanskje på'n igjen noen år senere. Veldig mye mer utbredt blant jenter enn før, idrett på lavt nivå, i forbindelse med slanking, helt ned i tidlig tenåringsstadium, noen eldre som ikke trives med nedsatte hormonverdier og produksjon.

    Jeg tror faktisk at 5% av befolkningen har prøvd eller bruker doping på et tidspunkt, det er utrolig mye mer utbredt enn hva folk tror.

    Andelen mennesker som bruker 10000 i måneden på doping er nok svært liten men jeg ser ikke bort ifra at det finnes en del hundre av dem, dette er da også ofte folk som selger selv for å finansiere eget bruk (er ofte sånn folk begynner å selge). Folk som har brukt over en million på doping til personlig bruk er det nok ikke mange av, men innenfor idrett og da især kraftsport skal du ikke se bort ifra at det nok eksisterer flere enn mange kanskje skulle håpet og trodd. Alt i alt er det rimelig mange som nok bruker et par lapper i måneden på slikt, selv smågutter på SATS og Elixia, det  blir fort dyrt.

    Det er tre ting som er mer utbredt enn de fleste tror her i landet (som relaterer nogenlunde til temaet); doping, pillemisbruk i forbindelse med fest og bruk av stoffer som melanotan.
    3  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 13. januar 2013, 05:49
    Eh, hva slags summer hadde du sett for deg da? 100 mill slår meg som en enorm sum for noe som steroider i en by som Trondheim. 1000 personer som har handlet for 100 000? 10 000 som har handlet for 10 000?

    Tror du 10000 kroner på en person på et år er mye (hint; det er det virkelig ikke)? Er vel uansett ikke fastsatt tidsramme på denne omsetningen. Skal ikke se bort ifra at det finnes en god del folk i Trondheim som handler for 10000 per måned i snitt, kanskje mer også. Skulle ikke sjokkere meg om miljøet i Trondheim står for både tre og fire ganger så mye som det per år da styrkemiljøet i Midt-Norge er svært sentralt på mange måter i tillegg til at doping er svært utbredt i denne regionen.

    100 millioner er mye penger, det er det ingen som kan bestride men det høres fortsatt veldig lite ut for landets tredje største by med omegn, det blir fort 230-250.000 mennesker pluss at det kjøpes fra andre deler av landet i tillegg. Skal ikke se bort i fra at alle gutta tiltalt i Operasjon Gilde har en samlet potensiell kundekrets på godt over en halv million til sammen, om bare fem prosent av dem doper seg så er det 25.000 mennesker som handler. Om man regner kun Trondheim by sin befolkning, så er det fortsatt 180.000 mennesker, fem prosent av det blir fortsatt 9000 (kan garantere at det er naivt å begrense beregningene så mye dog).
    4  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 12. januar 2013, 19:45
    Ny artikkel også i dagens næringsliv i dag, løp og kjøp! De anslår at det har blitt solgt dop for opptil 100 mill kroner.

    Hvor og over hvor lang tid? Dette høres ut som en knøttlite beløp synes jeg. Skal ikke mange tunge brukere til for å selge for det beløpet.
    5  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 03. januar 2013, 20:19
    Hvem er personalet?  Grin

    Ja, var akkurat det jeg undret på også!
    6  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 30. desember 2012, 05:02
    Personalangrep. Kjære vene.
    7  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 29. desember 2012, 05:25
    Dette var svake retorikker. Dop er dop no matter what. Og det suger!

    Og hvor har jeg hevdet noe annet (uten at jeg tar standpunkt den ene eller andre veien)? Påpekte bare at han hoppet litt fram og tilbake mellom å fordømme og beskytte. Særs merkelig. Nesten like merkelig som at du klarte å tolke min post som en pro-doping post.

    Liker for øvrig stilen din, skrivemåten og språket antyder at du kanskje ikke har forutsetninger for annet enn feiltolkning av det jeg skrev.
    8  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 28. desember 2012, 20:09
    "En doper er en doper!" "Dårlig anonymisering!" Dopere er bad news, beskytt nå de stakkars doperne fra media og polititet!

    Det er vel denne litt sikk-sakk holdningen han undrer seg litt over tror jeg. Om man er veteran eller ei er revnende likegyldig for hvor dum en post eller holdning framstår eller ikke.
    9  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 23. desember 2012, 22:53
    Du skal ha ganske intim kjenskap til en person om du vet hvor mange garasjer de har på tomta si (hint; det er mer enn en bolig med to eller flere garasjer i Trondheim) og om du vet såpass kjenner du sannsynligvis personen uansett og vet hvem det er.
    No harm, no foul.

    Dessuten er det veldig enkelt å unngå å havne i situasjonen hvor naboer og bekjente ser deg bli arrestert og spekulasjoner flyr; la vær å begå kriminelle handlinger, det er ikke vanskelig.

    Edit; det står da vel vitterlig "I garasjene tilknyttet husene han har bodd i" i artikkelen? Altså ikke et hus med flere garasjer med flere hus over tid som hadde tilhørende garasjer som han benyttet. Altså et hus med garasje, hvor mange finnes det av dem i Trondheims-området? En hel del.

    Hjelper svært godt å lære seg grunnleggende ferdigheter innen lesing før man sabler ned styresmakter og politi og det ene og det andre.
    10  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune mot Norway Open bilder s.607 på: 13. august 2012, 17:17
    Je, je.. Var heldig å fikk en stripper... Mannlig stripper!!!! Sad

    Vet, var jeg som kjørte ham!  Grin
    11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune mot Norway Open bilder s.607 på: 12. august 2012, 16:05
    Boksing på utdrikkningslag er gøy, var det noen andre aktiviteter da? På Downtown med bind for øya eller noe?  Grin
    12  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen mot NY maraton på: 24. juni 2012, 21:44
    Alltid moro med folk som byr opp til slåsskamp på anonyme nettforum og legger ut fysisk utrolig statistikk om seg selv for å "bevise" at man kan denge den/de andre.

    Stå på!  Grin
    13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune mot Norway Open 29.sept på: 22. juni 2012, 15:24
    Så deg på sykehuset ja, håper ikke det hemmer treningen eller familielivet for mye! Morsomt å se forandringen fra NSM til nå, blir utrolig spennende å se hva slags form Rusten klarer å piske deg i til høsten!  Grin
    14  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 16. juni 2012, 17:50
    Hvis du sjekker den forrige linken du postet vil du se at artikkelen er fjernet fra Adressa. Tre artikler angående Crash og Raus er fjernet og to andre er omskrevet og kortet ned.
    All respekt til norsk politi men et par av disse aksjonene drar den litt vel langt på rimelig tynne grunnlag...
    15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune mot Norway Open 29.sept på: 16. juni 2012, 15:54
    Var beintrening ja, alt av høyrep på bein er et helvete...  Tongue

    For øvrig imponert over hvor cut Sturla er i beina enda, ikke mange forunt å være i den fomen som pensjonert styrkeløfter!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 134
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!