for Sterkules
  Visning av honnørposter for Sterkules
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Ã…pent forum / Sv: 74 Ã¥r gammel kvinnelig bodybuilder 21. juni 2011, 15:40
    Helt utrolig. Jeg er helt enig med trådstarter, det er aldri for sent med å begynne og trene. Denne dama kunne vært både bestemor og oldemor til mange av dere medlemmer her på Treningsforum.
    Honnør gitt av : froggy, 21. juni 2011, 16:40
    2  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Hva irriterer deg mest når du trener ? 18. juni 2011, 00:04
    konfronter kvinnemennsket mann, ikke feig ut

    Det var ganske mange år siden jeg trente der, med andre ord, helt tilbake på 90 tallet. Ser ingen vits i å ta opp en gammel sak som hører til forrige årtusen Smiley Jeg var ung og usikker den gang da og forlot treningstudioet for siste gang uten å konfrontere henne og angret litt på det i ettertid at jeg ikke gjorde det, men ser nå ingen vits i å ergre meg over et gammelt tilfelle. Livet har gått videre, gjort er gjort og spist er spist. Jeg har med årene blitt mere trygg på meg selv og satt folk på plass når det har vært nødvendig.
    Honnør gitt av : Hr.Smith, 18. juni 2011, 15:46
    3  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Avslørte svindel pÃ¥ Facebook 29. november 2010, 16:41
    Nå er denne "konkurransen" fjernet på Facebook Smiley
    Honnør gitt av : Treningsfreek, 29. november 2010, 23:55
    4  Generelt / Ã…pent forum / Avslørte svindel pÃ¥ Facebook 29. november 2010, 16:14
    I går kveld kom jeg over en "konkurranse" på Facebook der IKEA og H&M's varemerker ble misbrukt i et forsøk på svindel. I denne "konkurransen" kunne alle som deltok, "vinne" premie, noe som fikk min alarmklokke til å ringe. Det virket for godt til å være sant, tenkte jeg. Når saker og ting virker for godt til å være sant, så er det nettopp svindel. Det skal man ha som en generell regel før man gir seg i kast med alle konkurranser som florerer på internett. Jeg la også merke til at hele "konkurransen" virket hjemmesnekra ut med en blanding av norsk og dansk. Jeg kunne ikke la være å humre og le for meg selv da jeg så det amatørmessige oppsettet og tenkte med meg selv at denne "konkurransen" ikke er utført av noen skandinaviske personer, men helt sikkert personer fra Nigeria eller fra et øst-europeisk land. For å kunne delta, måtte man fylle i et skjema med alle personopplysninger. Konsekvensen kan være alt fra spam og annet dritt på pc'n til id-tyveri der svindlerne bestiller varer i ofrenes navn og at ofrene sitter der med en masse inkassokrav. Tok kontakt med IKEA og de kunne bekrefte at det ikke var de som stod for regien. Sendte melding til H&M, men har ikke fått noen tilbakemelding ennå. Jeg fikk også tipset Økokrim om svindelforsøket. På tross av det amatørmessige oppsettet på "konkurransen" og at "alle vinner premie", var det faktisk nesten 60000 som lot seg lure.
    Honnør gitt av : Pripps, 29. november 2010, 16:37
    5  Generelt / Ã…pent forum / Verdens 7 eldste yrker 24. september 2010, 17:55
    En del tror at prostitusjon er verdens eldste yrke, men neida. Prostitusjon står faktisk ikke blant de 7 eldste yrkene. Det eldste yrket er elektrikeryrket. Da Gud skapte himmelen og jorden, sa han: "La det bli lys"! For elekriker'n hadde allerede vært der og trukket høyspentkablene og koblet i begge endene. Verdens nest eldste yrke er faktisk tjuv, det drøyde en stund før det ble lys, for Fanden sjøl hadde stjålet høyspentkablene. Verdens 3 eldste yrke er sabotør, for da nye høyspentkabler hadde blitt trukket og koblet ferdig, drøyde det ennå en liten stund før det ble lys, for Judas hadde kortsluttet hovedsikringene. Verdens 4 og 5 eldste yrke er budbilsjåfør og parkeringsvakt. Etter at Judas hadde kortsluttet de første hovedsikringene, måtte Gud bestille et sett nye hovedsikringer. Budbilen måtte ta riksvei 777 hele veien fram og parkere budbilen like foran Perleporten, så levere de nye hovedsikringene som Gud hadde bestillt. Ikke før budbilsjåføren hadde levert hovedsikringene, hadde parkeringsvakten allerede vært der og skrevet ut parkeringsbot og lagt den på frontruta, for parkeringsvakter er absolutt overalt og lynrask til å skrive ut parkeringsbøter. Verdens 6 og 7 eldste yrke er fisker og resepsjonist. En av Jesu 12 disipler, Peter, startet sin karriere som parkeringsvakt, så ble han fisker før han endte opp som den berømte resepsjonisten oppe i Perleporten med navnet St.Peter. Med sin bakgrunn som herdet og innbarka parkeringsvakt, var han som alle vet, totalt umulig å forhandle med oppe i Perleporten.
    Honnør gitt av : Enojo, 24. september 2010, 20:39
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!