Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • 1  Trening / Strongman / Sv: Proteinfabrikken tar avstand fra Strongman pga doping? på: 09. november 2010, 11:21
    Lang historie kort Smiley

    PF ønsker å kunne profilere seg på olympiske utøvere, landslag og kjente norske idrettshelter. I den prossessen så har det vært nødvendig å endre sponsorprofilen vår.

    I sommer, etter NSM og VPC (Strongman) og Sandefjord Open samt Oslo GP (bygging) så avgjorde vi internt at vi i fremtiden skulle bruke markedsmidler på breddeidrett fremfor aktiviteter som er omtalt som dopingbelastede.

    Vi fikk klare signaler på at "something has to go" for at vi skulle få innpass i idretten. Så siden vi satser tungt på dagligvare og helsekost, så var endringen av profil enkel.

    Så kommer brennpunksaken og NRK ringer meg. Av alt det vi snakker om, så velger journalisten å skrive at vi ikke sponser sterke menn.... fremfor å fokusere på at vi ønsker å bruke midler på breddeidrett og støtte organisert idrett.

    Journalisten har jo sin overskirft han må skape, mens det vi snakket om var den økte satsingen i det brede markedet fremfor hradcoremarkedet.


    Koblingen til doping er uheldig, men den vil alltid være der i en eller annen form i og med at prestasjonsfremming og sport ligger til grunn for vår bransje. Det PF ønsker å gjøre er å ha en mer tydelig linje og en mer folkelig linje, slik at den vanlige mann greier å se forskjell på tilskudd og doping.

    Hvordan tror du dette eventuelt vil kunne påvirke din innsats for Strongman i Norge både som deltaker og arrangør/styremedlem osv, og andre "events" som f.eks speaker for NM i bygging etc. Vil stillingen din som markedssjef gjøre at du kan få føringer fra ledelsen i PF på hva du som privatperson ikke kan delta på/i kontra selskapets beslutning om å ta avstand fra dette nå? Med tanke på den innsatsen du legger ned, og de positive ringvirkningene som det har medført de siste årene håper jeg inderlig ikke det.
    2  Generelt / Loggbok Online / Sv: JDaniels - Dietmar på: 14. april 2010, 13:45
    Trening 14 april 2010
    Uke 1, dag 2 med Dietmar-program

    Oppvarming: 15 min gange og 11 min på ellipse

    Knebøy m/stopp
    6 x 40
    6 x 45
    6 x 45
    6 x 45
    6 x 45

    Trisett
    Benkpress m/stopp
    6 x 30
    8 x 32,5
    6 x 32,5
    6 x 32,5
    6 x 32,5
    6 x 32,5


    Skråbenk
    6 x 10
    6 x 10
    6 x 10
    6 x 10
    6 x 10


    Biceps
    8 x 8
    8 x 8
    8 x 8
    8 x 8


    Lattrowing
    8 x 32
    8 x 32
    8 x 32
    8 x 32

    Markløft VANLIG
    6 x 55
    6 x 55
    6 x 55
    6 x 55
    6 x 55
    6 x 55

    Markløft strak
    3 x 80
    1 x 100  Grin

    Mage
    20 kg vektkule på sidemuskler, situps, div. andre mageøvelser for nedre del.

    Herregud så fint vær det er i Bergen! Cheesy Hadde egentlig ikke noe lyst til å trene, men med en gang jeg kom inn på VT så gikk det av seg selv Wink

    Har dog en del kommentarer til dag 2 i dette programmet. Trisettet er jo helt umulig å få til, egentlig skal lattrowing være med i det, men det går jo ikke an! Da må jeg jo løpe halve senteret mellom øvelsene. I tillegg er det vanskelig å gjøre skråbenk mellom benkpress og biceps, fordi benken ikke kan justeres.  Huh
    Merkelig..

    Og så droppa jeg frontpress, fordi 1. Jeg fant ikke en tilfredsstillende masking til øvelsen. 2. Jeg var ikke helt sikker på utføringen.  :Smiley

    ELLERS er jeg fornøyd med 100 kg i mark! Cheesy KONGE. Nå er det lesing i sola og vaniljekesam med bær som venter Wink

    du skal ikke kjøre trisettet med Skråbenk.. Trisettet er  benkpress med stopp - direkte over på biceps - så avslutte med latrowing/stang (eventuelt bytte disse to - i.e latrowing først så biceps.) Skråbenk kjører du etterpå. enkelt å få det til. Du legger hantler og en stang med de kiloene du trenger/ønsker rett ved siden av benken, og kjører alle øvelsene der..
    3  Generelt / Åpent forum / Arild Haugen -[SPOILER] Kampen igår? på: 27. februar 2010, 09:21
    Noen som vet hvordan det gikk med Arild Haugen i gårsdagens kamp?

    4  Generelt / Loggbok Online / Sv: NKS Norges blideste strongman utøver! :) på: 07. februar 2010, 18:22
    Enda mer off-topic, noen som vet hvor man kan få kjøpt SKINS klær i Bergensområdet?

    5  Trening / Strongman / Sv: STRONGMANUTSTYR LAGES på: 10. september 2009, 12:10
    Hvor tung er stokken ca? leverer du til hele landet?
    6  Trening / Styrkeløft / Mark Philippi program på: 30. april 2009, 13:15
    Hei. Er det noen som har en link til Mark Philippi programmet? Eventuelt artikler etc?
    Takker for svar.

    7  Trening / Styrkeløft / Sv: Dietmar Mengde - Spm på: 04. mars 2009, 10:51
    Takk for linken, da er jeg klar.

    tusen takk for svarene, akkurat hva jeg var ute etter.

     biggrin
    8  Trening / Styrkeløft / Sv: Dietmar Mengde - Spm på: 02. mars 2009, 17:20
    Et lite spørsmål til, når dere kjører knebøy på kloss, hvordan gjør dere det?

    9  Trening / Styrkeløft / Sv: Dietmar Mengde - Spm på: 02. mars 2009, 14:07
    Flott, takk for den. 1.5 liter da?
    10  Trening / Styrkeløft / Dietmar Mengde - Spm på: 02. mars 2009, 13:55
    Hei.

    Kan godt være at dette er spurt om før, isåfall er det bare å beklage.
    Jeg har begynt med Dietmar mengde, og siden jeg ikke er veldig bevandret fra før av i styrkeløft-treningsprogrammer/teknikker, lurer jeg litt på hvordan dere gjør det når dere løfter benk på flaske.

    1.5 liter? plasseres løst på brystet? Setter pris på litt veiledning akkurat på dette punktet.

    takker for svar
    11  Trening / Strongman / Sv: Valhalla Strongman Stevne lørdag den 31 januar 2009 på: 01. februar 2009, 11:03
    http://www.agderposten.no/article/20090131/LOKAL8/825294620/1011/ABONNEMENT

     Smiley
    12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Animal stack og m-stack sammen? på: 21. november 2008, 13:40
    Både m-stack og den vanlige animal stack er faktisk ganske like produkter, så jeg ville kanskje bare brukt ett av produktene om gangen.

    Om du lurer så har jeg brukt begge selv, og synes M-stack er det som gav best resultat, men tok det sammen med NOX-explode så er vel nokså usikker på om det gav noen merkbare resultater.

     Å ta både M-stack og animal stack på samme dag er bortkastet. Prøv en periode med hvert produkt og se hva du liker best.


    13  Generelt / Åpent forum / Sv: Kjære Lysbakken og Halvorsen på: 23. oktober 2008, 14:27
    Konge innlegg! Honnør. For en gjeng..
    14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Dagbladartikkel om kroppsbygging... på: 07. juli 2008, 15:21
    Utrolig dårlig artikkel. Ingen dybde, og i tillegg klarer de å komme opp med en relativt ukjent bygger. Agurktid deluxe.
    15  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Pauluns top 10 verstinger på: 18. april 2007, 15:57
    Jeg må gjenta det jeg skrev i et annet innlegg – er det ingen oppegående medlemmer her på forumet? Maken til mumbo jumbo som det V.M.  leverer, tror jeg ikke jeg hittil har sett på forumet. Man vet nesten ikke i hvilken ende man skal starte, men la meg begynne med det første innlegget hans:

    Når det gjelder bruk av margarin, så er det rikrig at det tidligere var usunt. Dette fordi at man brukte det kunstig framstilte fettet, transfett. Transfettet ble brukt fordi  det var billig å framstille og hadde mange produksjonsmessige fordeler, bl.a. harsknet det ikke så fort som naturlig fett. Men fordi  det viste seg at det hadde mange uheldige og tvilsomme  egenskaper, har man i stor grad sluttet å bruke det. I norskprodusert margarin finnes det ikke lenger, men kan forekomme i en del ferdig produserte bakevarer, og lignende. Så V.M. sine opplysninger her, er nok gått ut på dato. Og å hevde at det var farligere enn å røyke, er vel en temmelig  freidig påstand.

    Utsagnet om at loff og raffinert mel ”plyndrer” kroppen for næringsstoffer og ”vil komme ut i do med mer næring enn det hadde i utgangspunktet”, er jo ren nonsens. Hvis dette var tilfellet, skulle man kunne bruke melprodukter som slankemiddel – ”jo mer loff  du spiser, jo slankere blir du” Mel er et (viktig) næringsstoff som inneholder karbohydrater. At raffinert mel mangler mange av de vitaminene og mineralene som det hele kornet inneholder, er en annen sak.

    Hva menes med at stoffene er ”syredannende”? Brus er svake syrer med varierende pH. At de er sure, skyldes hovedsakelig innholdet av karbonsyre  som man får når CO2 oppløses i vann.   ( Cola inneholder også fosforsyre og har en pH på 3.4) Men i forhold til magesaften, som har en pH på 2-3, er alle de næringsstoffene vi måtte innta, basiske, dvs at selv den sure Colaen vil umiddelbart øke pH-verdien i magesafta. Det virker som V.M. tror at Colaen vi drikker, havner direkte i blodbanen. Da måtte den i tilfelle inntaes intravenøst. Når det sure maveinnholdet kommer over i tolvfingertarmen, er det safter som produseres av bukspyttkjertelen som nøytraliserer det.

    Det skulle være interessent å få vite hvordan kalsium skulle kunne påvirke (senke) pH-verdien. Dette må du forklare meg, V.M! Kalsium ville eventuelt danne det positive kationet, Ca++,som så skulle reagere med det i syren også positive hydroksonium-ionet H+. For den som klarer å få disse to til å reagere med hverandre, ligger det sikkert en Nobelpris og venter!

    Det er nok andre mekanismer som regulerer pH-verdien i blodet  og selv om verdien er fint avstemt, tåler vi nok en viss svigning uten at vi faller død om. Holder vi pusten ett minutt, synker pH-verdien til ca 7.1,. og hvis du hyperventilerer ett minutt, øker den til ca 7.8.

    ”Fritt” kalsium som ”flyter” rundt i blodet!?  Fritt kalsium eksisterer overhodet ikke i naturen og ville reagere spontant med blodvæsken og bl.a. danne hydrogengass.

    Jeg er enig i at riktig kosthold er viktig for god helse, og at man bør unngå Cola og andre leskedrikker, men da pga det høye sukkerinnholdet, ikke pga innholdet av syre!

    Kommer tilbake med flere innlegg etter hvert.



    Honnør for denne! Er ganske utrolig hva V. M. lirer av seg. Tranfett i Margarin osv, osv.. I illegg så henvises det til en uhorvelig mengde med "anerkjente" eksperter i ditt og datt, men ingen navn eller virkelige referanser. Nei - dette er tynn suppe V.M
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!