for The Weise-Guy
  Visning av honnørposter for The Weise-Guy
Sider:
  • 1
  • ...
  • 20
  • 21
  • 22
  • 301  Kosthold / Oppskrifter / Sv: noe enkelt og godt atme Kyllingfilet 02. september 2009, 00:22
    Stek loek, bruk frosne groennsaker, ris, krydder, samt ha mager Kesam ved siden....mmmmmmm, saa deilig.
    Honnør gitt av : Thomaz91, 02. september 2009, 23:03
    302  Generelt / Ã…pent forum / Sv: NM i feighet 27. august 2009, 20:26
    http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1374271.ece

    Utlever dem til Kongo, og utstyr dem med norske militaer ID kort, slik at de i det minste kan faa en SKIKKELIG rettsak.
    Honnør gitt av : Kris, 28. august 2009, 07:46
    303  Generelt / Loggbok Online / Sv: Weise-Guy bygger kropp - The Weise Guys Treningslogg 12. august 2009, 13:04
    høres fornuftig ut Erlend. lykke til med den nye figuren og hele konseptet. magemålet mitt er på vei opp om dagen hehe
    men nå begynner nok brytinga denne mnd, da svinner midjen hen som dugg for solen. ferdig på jobb nå eller? jeg fikk ikke sove etter en times tlfsamtale meden kamerat om fremtiden osv
    meget alvorlig og heftig samtale med strke meninger haha

    Jeg er ferdig med og jobbe i Moss naa, hjemme i Trondheim igjen, faar meg ei lita uke fri foer jeg drar tilbake til USA.  Hoerte du proevde paa 300 kg i mark igaar, men at det ikke gikk, tar den paa Sydnorsk istedet da!


    Hvor gammel er du egentlig? Og hvor lenge har du trent styrkeprog som dietmar og lignende? Vurdere å starte med det selv nå, virker som det er ganske allright framgang?Smiley

    Jeg er 28 aar, men alderen er litt misvisende saann reint styrkemessig, jeg dreiv egentlig kun og bygga kropp de foerste aarene jeg trente, kloedde meg i hodet og lurte paa hvorfor jeg aldri ble sterkere.  Ble "serioes" med styrkeloeft forrige sommer da jeg kjoerte mitt foerste 12 ukers Dietmar program(kjoerte ett dietmar sommeren foer og men skada da kneet og programmet ble litt amputert).

    Er nesten paa dagen ett aar siden mitt foerste "privat stevne" hvor jeg perset i de tre store paa gymmen, tok da 160 - 140 - 225.  Ett aar senere staar jeg naa med beste loeft paa 182.5 - 150 - 250, og denne styrken kommer fra dietmar og masse mat.

    Naa vet ikke jeg hvor mye du har trent, men jeg ville ha soerget for og ha ett vist grunnlag foer du starter paa dietmar, programmene er ganske krevende og oektene kan bli lange, du maa iallefall mestre teknikken paa de 3 store foer du starter, har du aldri proevd dietmar foer kan du ta en titt paa nybegynner programene som ligger paa styrkeloft.no

    Naa vil jeg ikke framstaa som en gal Dietmar Disipel, men jeg maa innroemme, at de gangene jeg har kjoert programmene, saa har det kjentes helt magisk, styrken bare kommer som lyn fra klar himmel i uke 12(forutsatt at man har gjort jobben, spist, sovet og ikke gaatt glipp av oekter).

    Honnør gitt av : Le shrimp, 14. august 2009, 21:44
    304  Generelt / Loggbok Online / Sv: Weise-Guy bygger kropp - The Weise Guys Treningslogg 14. august 2009, 15:25
    er det mulig å se hvoforslags treningsprogram du har fått snusen i nå?
    er jo absolutt mulig å prioritere bøy/benk/mark og samtidig miste vekt?


    tror forøvrig vi har en felles bekjent som trener på sis sportsenter..

    Programene jeg kjoerer er ikke noe hokus pokus, standard 4-5 spliter, har paa foelelsen av at det er viktigere og finne gode programmer i styrkeloeft enn i bygging(har paa FOELELSEN, kan egentlig lite om bygging)

    her er programmet jeg nettop kjoerte:

    Man

    Flat flyes 4x5
    pullover 3x6
    skraa hantel press 3x6
    Bryst press, smal

    Crunch siden 4x15
    sit ups benk 3x10

    tir
    ned trekk cable, smalt grep, tri stang 4x6
    Enhaands roing, hantel, foroverboyd 3x6
    Roing, tau 4x6
    Lat Pushdown tau 3x10

    Ons
    Hack lift, smal 4x8
    Mastu gluteus 3x10
    Laarcurl 3x8
    Laarstrekk 3x15
    sittende taahev 4x12

    Tors
    Pushdown/stang 3x8
    Bakoverpress, enhaands, hantel, over hodet 3x8
    Triceps press/maskin 3x8

    Biceps curl maskin en og en arm3x8
    Hantel curl 3x8
    Biceps curl, EZ stang, smalt grep 3x10
    Crunch, tau, knestaaende 4x15

    Fre
    Skulderpress, maskin 3x8
    Uthev forover stang 3x8
    Militaer press, stang, bak hodet 3x10
    Nakkehev, smith, bak 3x10


    Og her er programmet jeg skal kjoere etterpaa:

    Man

    Benk 3x8
    Skraabenk manualer 3x8
    Dips m/vekt 2x10
    smal benk 3x10
    Fransk press 2x10

    Tir

    Mark 3x8
    Pull ups, skulderbredde 2x8
    Enhaands roing, manual 3x8
    stangcurl 3x8
    Hammercurl 2x8

    Tor

    Kneboy 3x8
    Utfall 3x10
    Hacksquat 2x10
    Strakmark 2x10
    Calf raise 3x10

    Fre
    Frontpress 3x10
    Sidehev
    Foroverboyd sidehev 2x8
    Shrugs 3x10

    Som sagt, ikke noe hokus pokus, slike program kan jo hvem som helst smekke sammen.

    Hva den felles bekjente angaar saa er jeg rimelig sikker paa at du sikter til mitt alter ego Erlend Nilsen, han studerer jo ett semester i Thailand naa, men studerer jo primaert i Stavanger.  Han snakka om en veldig entusiastisk styrkeloefter der som baade leste fasiten og som trente Dietmar, saa jeg gaar ut ifra at det var deg, artig, liten verden, verden paa treningsforum er iallefall liten.  Min historikk med denne mannen gaar mange aar tilbake, og vi starta og trene omtrent samtidig, i de gode gamle dagene da jeg saa ut som ett kreft offer, og Nilsen saa ut som ett kreft offer som ogsaa var rammet av anorexia. Men vi fikk ordnet opp i det da, begge fikk litt kjoett paa beina etter noen aar.


    Gleder meg til å følge deg når du begynner med de 3 store igjen. Tror 600 må komme snart


    Takk, godt og hoere, det er faktisk 600 som blir maalet for neste rundt, da tenker jeg 192.5 - 152.5 - 255 = 600 RAW(selvsagt).  Finner jeg ett stevne og gjoere det paa saa oeker jeg kun 2.5 i benken, maa jo ha stopp paa stevne og taper noen kilo paa det, skal jeg privat perse paa gym, saa satser jeg kanskje paa 155 i benk.

    btw! du va tyyyyyyyyyyyn pÃ¥ det bilde  Grin , skal bruke det som eksempel til kompiser som sier dem ikke kan bli svær fordi dem er sÃ¥ tynn Wink

    Hehe, ja, ikke alle kan benke som grizzly, boye som Randen eller dra mark som Dahl, men jeg vil paastaa at alle kan bli litt stoerre og sterkere enn gjennomsnittsmannen, uavhengig av hvor tynn og stusselig man er i utgangspunktet.  Det krever bare tid, taalmodighet, kontuinitet, dietmar og mat.
    Honnør gitt av : Einar B. Gilberg, 14. august 2009, 17:59
    305  Generelt / Loggbok Online / Sv: Weise-Guy bygger kropp - The Weise Guys Treningslogg 14. august 2009, 13:35
    Dagens maalinger

    Etter en ny uke med kroppsbygger oevelser, cardio, og konstante formaninger fra Gilberg, saa kan jeg presentere disse resultatene:

    Kroppsvekt:  106.5 kg, 2.1 kg ned siden sist uke(dette hoeres mye ut men er litt slingringsmonn her da jeg naa er hjemme paa ferie og bruker en annen vekt enn jeg har gjort paa tidligere maalinger)

    Midje 103 cm, ned 1 cm siden forrige uke.

    Fettprosent 19.6%, 1.4% ned siden siste maaling for 2 uker siden.



    Biceps:  44.5 og 43 cm


    Hoyre biceps er ikke lengre 45 cm, men har gaatt ned 0.5 cm, venstre er stabilt 43 cm, jeg kan vel forklare at den hoyre har blitt litt mindre pga at det mangler litt fett?  forskjellen mellom dem er mindre naa da, muligens fordi jeg har kjoert mindre stang curl og mere isolasjon av hver enkelt biceps.

    En uke til med dette programmet naa, har faktisk ikke kjoert boy, benk eller mark paa 8 uker.  Men har naa faatt tak i ett nytt bygge program, og paa dette programmet er alle de tre store med, hvilket boer glede mange.  Jeg tror snart jeg maa kutte ut denne ekstrem cardioen, fortsetter dette saa kommer jeg til og forsvinne, vil fortsatt miste fett, men foeler jeg naa har saapass god kontrol over vekt nedgang at jeg ikke lengre har panikk, er nok bedre for styrken om jeg tar det litt mere gradvis enn hva jeg har gjort de siste ukene.

    Kanskje maa jeg kjoepe inn litt mere mutant mass?  Trenger jo ikke ta 3-4 shaker om dagen slik jeg gjorde under phillippi, men kanskje en halv shake til frokost for og spe paa litt kalorier.  Det var nok det store forbruket mitt av mutant mass som fikk meg til og gaa over feit grensa, man maa vaere litt forsiktig med slike produkter, 1000 cals pr shake er ikke til og kimse av.  Litt av grunnen til at jeg gjorde dette var jo noia for ikke og klare styrkemaalene mine, denne noiaen ble konvertert til magenoia, er krevende og ville bli sterk samtidig som man vil se bra ut, da faar man litt noia i en eller annen form uansett hvordan man vrir og vender paa det.

    Foeler meg forresten meget lett og spretten om dagen.

    Vi faar se hva som skjer etter jeg har fullfoert neste program.
    Honnør gitt av : Missy-, 14. august 2009, 14:03
    306  Generelt / Loggbok Online / Sv: Weise-Guy bygger kropp - The Weise Guys Treningslogg 24. juli 2009, 01:02
    Og galskapen fortsetter....

    Har valgt Torsdager for innveining og maaling av midje.  Maaler selvsagt morra vekt med tom rygg og toemt blaere mens jeg staar i bokseren, slik at forholdene blir saa like som mulig fra uke til uke.  Helt like vil jo forholdene aldri bli, vil jo alltid variere litt hvor mye dritt som ligger igjen i tarmene, samt hvor mye veske som ligger rundt omkring i kroppen, men en ukentlig maaling vil jo likevel paa sikt gi en paalitelig indikator over hva som er paa gang.  Tapte kun 400 gram foerste uke og ble littegran skuffet, spenningen var derfor stor da jeg skulle paa vekta i dag.

    Til min overaskelse, saa hadde jeg naa gaatt ned 1.4 kg fra forrige maaling, samt at jeg har tapt enda en cm paa midjen(midjen er en seig faen, jeg vil ha den ned minst 6-10 cm til, faar se hvordan den ser ut etterhvert som centimeterne forsvinner).  Har ogsaa maalt biceps, og de er paa 43 og 45(litt asymetriske), og dette er bortimot alltime high, meget bra.  Desverre er biceps og mage det eneste jeg maaler omkrets paa, gidder ikke staa og maale en evighet heller. 

    veldig glad for at ting gaar litt som planlagt, hadde virkelig kloedd meg i hodet om ikke vekta hadde gaatt ned med tanke paa cardioen jeg har kjoert og maten jeg har spist i det siste.  Fortsetter det slik saa blir jo dette en lek.  Og spise "Reint" syns jeg ikke er en utfordring en gang, legger man litt innsats i tilberedningen av kyllingen og tunfisken blir det ganske godt.  har ogsaa oppdaget mager kesam, jeg tror dette produktet kan brukes til saa og si alt, som substitut for roemme i midags laging, samt som substitut for krem i frukt salater, med andre ord alt fra middag til desert.

    Bein dag igaar, 8ere i hack lift blant annet, 4 sett, var tungt og kom masse syre, fikk pump for og si det saann.  I dag var det biceps/triceps dag,  utrolig goy, kan gaa rundt som en opp pumpa gorilla etterpaa mens armene svulmer. 

    Naa er det legge tid.
    Honnør gitt av : Kris, 24. juli 2009, 01:03
    307  Generelt / Loggbok Online / Sv: Sensorveiledningen: Prøver støt (vektløfting) 03. juli 2009, 17:34
    Han er på treningsleir i Roskilde.

    Den biter jeg ikke paa, denne mannen er ALT for serioes til og dra paa festival.  Kjenner jeg ham rett har han barikadert seg i kjelleren med ett squat rack, en benk, en 20 kilos stang, masse 20 kilos skiver, 40 kilo gainer og en fryser med 60 kg kylling fillet og biff, samt en stekepanne og en ovn slik at han kan tilberede maten.  Han kommer ikke ut foer han har fullfoert mengde programmet, og da kun fordi han skal printe ut oppkjoerings programmet.

    Festival du liksom, ja du kan spoeke!
    Honnør gitt av : Major Eirik Von Thunder, 06. juli 2009, 16:44
    308  Generelt / Loggbok Online / Sv: MDS - Dietmar/Rehab/Teknikk Trening 04. juli 2009, 16:46
    kjipt det der, aldri goy og bomme paa pers forsoek.  Det ordner seg nok greit naar du begynner paa oppkjoering da, mengde  trening er jo som oftest ikke optimalt for og makse, og jeg tror neppe denne varmen hjelper mye heller, personlig svetter jeg som en gris allerede under oppvarminga naa til dags.

    Nei, oppkjoering og litt kaldere forhold og du faar nok opp 150+ i benken om en 12 ukers tid.

    Gratulerer med dagen!

    edit:  Fin teknikk i benken forresten, ikke sprett benk eller rumpeloeft, artig og se!!
    Honnør gitt av : Mats D. Skrede, 05. juli 2009, 13:26
    309  Generelt / Loggbok Online / Benk Maks + film - The Weise Guys Treningslogg 24. juni 2009, 21:55
    Benk maks dag.

    I dag var det altsaa paa tide og slutte og tulle, har i mitt liv fra foer bommet 3 ganger paa 150 kg i benkpress, saa naa var det alvor, hadde sverget at jeg skulle drepe meg selv i henhold til japansk tradisjon ved og begaa harakiri hvis jeg bommet. 

    Benkpress
    100x3 - 120x1 - 137.5x1 - 150x1


    Saa gikk det altsaa opp og jeg ble glad.  Gikk rolig ned, touchet kassa(hadde muligens til og med en bitteliten stopp), sprett benk eller rumpeloeft var det iallefall ikke. 

    Etter benk maksinga saa tenkte jeg og ta Thunder sin utfordring med og makse i mark med bedre forberedelser og mindre skriking enn sist, tenkte jeg skulle varme opp i mark for og se ann formen, jeg kom til 220, og jeg maa si det var ett lett 220 loeft, jeg la paa til 255 for og proeve og perse.

    Naa sto jeg rolig som faen og gikk kontrolert ned, reiv den opp og kom til knaerne uten og hyle, men her stoppet det, og den gikk i bakken.  Hadde jeg bare faatt den over knaerne kunne jeg ha klart det, er sterkere i den oevre delen av loeftet.  Men det gikk altsaa ikke, jeg kjenner fortsatt 250 loeftet fra forrige uke og jeg er ikke restituert, jeg trenger mere tid, noe jeg ikke har da jeg skal paa ferie imorgen.  Hadde med andre ord ikke noe valg og forsoeket maatte komme naa, men men, jeg tapte ingenting paa og proeve.

    Staar naa med beste loeft paa 182.5 - 150 - 250, som tilsier en gymloefter total paa 582.5, hadde jeg bare hatt 200 i boy ville jeg staatt med en total paa 600, nytter lite og si det da, er boyen som irriterer meg mest.  Den skulle vaert sterkere, men det faar komme senere.

    Filmet ogsaa denne gangen, redigerte benk persen sammen med mark persen slik at persene fra denne perioden er samlet, synd det ikke er komplementerende boy pers da.....

    http://www.youtube.com/watch?v=VroGk6mg0e0#noexternalembed&feature=channel_page

    That's it.....Naa skal jeg bygge litt kropp her mens jeg samler motivasjon og overskudd til mengde trening.  Har for andledningen kjoept inn GASP sokker, bukse, truse, skjorte, hettegenser, lue og caps, alternerer mellom GASP lua og capsen annenhver dag.  Solariums medlemskapet er betalt, kamphunden er bestilt fra Latvia og gull kjedet paa vei i posten fra Tyrkia, har sett paa en god del tatoveringer med flammer og doedninge hoder paa, slik at jeg blir skikkelig toeff.  Haaret klippes i jay Cutler stil og bleikes ikveld, skal man bygge kropp saa leker man ikke butikk, man lever bygge livet helt ut 100%, det er en LIVSTIL og ikke en hobby, jeg blir PROVOSERT av hobbybyggere da de er userioese og kun leker butikk.

    Evt, kanskje jeg bare kjoerer noen hoy reps oevelser og litt cardio og litt curls....vi faar se hva som passer meg best av disse to alternativene.......
    Honnør gitt av : Mats D. Skrede, 25. juni 2009, 16:10
    310  Generelt / Loggbok Online / Benk Maks + film - The Weise Guys Treningslogg 24. juni 2009, 21:55
    Benk maks dag.

    I dag var det altsaa paa tide og slutte og tulle, har i mitt liv fra foer bommet 3 ganger paa 150 kg i benkpress, saa naa var det alvor, hadde sverget at jeg skulle drepe meg selv i henhold til japansk tradisjon ved og begaa harakiri hvis jeg bommet. 

    Benkpress
    100x3 - 120x1 - 137.5x1 - 150x1


    Saa gikk det altsaa opp og jeg ble glad.  Gikk rolig ned, touchet kassa(hadde muligens til og med en bitteliten stopp), sprett benk eller rumpeloeft var det iallefall ikke. 

    Etter benk maksinga saa tenkte jeg og ta Thunder sin utfordring med og makse i mark med bedre forberedelser og mindre skriking enn sist, tenkte jeg skulle varme opp i mark for og se ann formen, jeg kom til 220, og jeg maa si det var ett lett 220 loeft, jeg la paa til 255 for og proeve og perse.

    Naa sto jeg rolig som faen og gikk kontrolert ned, reiv den opp og kom til knaerne uten og hyle, men her stoppet det, og den gikk i bakken.  Hadde jeg bare faatt den over knaerne kunne jeg ha klart det, er sterkere i den oevre delen av loeftet.  Men det gikk altsaa ikke, jeg kjenner fortsatt 250 loeftet fra forrige uke og jeg er ikke restituert, jeg trenger mere tid, noe jeg ikke har da jeg skal paa ferie imorgen.  Hadde med andre ord ikke noe valg og forsoeket maatte komme naa, men men, jeg tapte ingenting paa og proeve.

    Staar naa med beste loeft paa 182.5 - 150 - 250, som tilsier en gymloefter total paa 582.5, hadde jeg bare hatt 200 i boy ville jeg staatt med en total paa 600, nytter lite og si det da, er boyen som irriterer meg mest.  Den skulle vaert sterkere, men det faar komme senere.

    Filmet ogsaa denne gangen, redigerte benk persen sammen med mark persen slik at persene fra denne perioden er samlet, synd det ikke er komplementerende boy pers da.....

    http://www.youtube.com/watch?v=VroGk6mg0e0#noexternalembed&feature=channel_page

    That's it.....Naa skal jeg bygge litt kropp her mens jeg samler motivasjon og overskudd til mengde trening.  Har for andledningen kjoept inn GASP sokker, bukse, truse, skjorte, hettegenser, lue og caps, alternerer mellom GASP lua og capsen annenhver dag.  Solariums medlemskapet er betalt, kamphunden er bestilt fra Latvia og gull kjedet paa vei i posten fra Tyrkia, har sett paa en god del tatoveringer med flammer og doedninge hoder paa, slik at jeg blir skikkelig toeff.  Haaret klippes i jay Cutler stil og bleikes ikveld, skal man bygge kropp saa leker man ikke butikk, man lever bygge livet helt ut 100%, det er en LIVSTIL og ikke en hobby, jeg blir PROVOSERT av hobbybyggere da de er userioese og kun leker butikk.

    Evt, kanskje jeg bare kjoerer noen hoy reps oevelser og litt cardio og litt curls....vi faar se hva som passer meg best av disse to alternativene.......
    Honnør gitt av : Einar B. Gilberg, 25. juni 2009, 00:10
    311  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nei, nÃ¥ har jeg fÃ¥tt nok! 21. juni 2009, 18:29

    Mange fine ideer her, men ga ikke erikv fasiten i innlegg nummer 2?

    "Dietmar mengde  + dietmar oppkjøring + shitloads of food = win.

    www.styrkeloft.no -> treningsprogrammer."

    Laerer du deg base oevelser foerst, og kjoerer dietmar mengde og saa oppkjoering for nybegynnere med fornuftige tall i målcellene samt spiser en fin dose mat, gjerne ispedd Mutant Mass gainer samt nok hvile, så GÅR DET JO IKKE ANN OG BOMME.

    Tar ikke så forbannet mye tid heller, kun 3 økter i uka, gir ett kjempefint grunnlag for videre utvikling.
    Honnør gitt av : KenJ, 23. juni 2009, 00:12
    312  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nei, nÃ¥ har jeg fÃ¥tt nok! 21. juni 2009, 18:29

    Mange fine ideer her, men ga ikke erikv fasiten i innlegg nummer 2?

    "Dietmar mengde  + dietmar oppkjøring + shitloads of food = win.

    www.styrkeloft.no -> treningsprogrammer."

    Laerer du deg base oevelser foerst, og kjoerer dietmar mengde og saa oppkjoering for nybegynnere med fornuftige tall i målcellene samt spiser en fin dose mat, gjerne ispedd Mutant Mass gainer samt nok hvile, så GÅR DET JO IKKE ANN OG BOMME.

    Tar ikke så forbannet mye tid heller, kun 3 økter i uka, gir ett kjempefint grunnlag for videre utvikling.
    Honnør gitt av : ErikV, 21. juni 2009, 19:34
    313  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 18. juni 2009, 23:02
    Litt kjipt og staa alene og makse, da maa kan psyke seg litt opp, ble kanskje for mye av det gode ja, jeg staar jo og hyperventilerer i en halvtime foer jeg loefter, det var flaks jeg ikke besvimte.

    Takk gud for at 16 uker med Phillippi naa endelig er over og at jeg atter kan trene som ett normalt menneske,  gikk ikke helt som forventet med tanke paa maalet, men men, pers er pers og jeg er fornoyd.

    Jeg gir herved Phillippi stafett pinnen videre til neste offer, lykke til....

    Honnør gitt av : Mr Melk, 18. juni 2009, 23:06
    314  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg! 03. juni 2009, 13:08
    Naa har jeg hatt ett par innlegg i denne traaden som er ganske krasse naar det kommer til bruk, men jeg maa si at det er noe spesielt med temaet steroider.

    Hadde traaden hatt tittelen: "Hva Alkoholen gjorde med meg", og omhandlet hvordan alkohol oedela livet til en ung mann, saa hadde ingen av leserne her blitt skremt og latt vaere og drikke, men naar det dreier seg om steroider som oedelegger livet til traadstarter saa blir alle redde.

    Det hadde vaert mye letter om temaet ikke var saa tabu belagt, om alle som brukte aapenlyst sa at de brukte, akkurat som at man innroemmer at man drikker, da hadde man sluppet alle spekulasjonene og beskyldningene, honnoer til de som toerr og staa fram og innroemme bruken, de er ikke daarligere mennesker enn andre, la den som er uten synd i livet kaste den foerste steinen.

    Honnør gitt av : Lars H, 03. juni 2009, 17:49
    315  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg! 02. juni 2009, 17:16
    For ett bra innlegg!!

    Foerste gang paa lenge at jeg leser en interresant artikkel om steroid bruk paa dette forumet, mange av de andre diskusjonene har bare vaert oppgulp som gaar fram og tilbake i det uendelige.  Jeg beundrer din aerlighet og at du forteller din historie, tror nok ditt innlegg har hatt reel innvirkning og kanskje har du til og med avskrekket potensielle steroid brukere til og trene reint istedet.

    Gir nok en liten rus og se seg selv i speilet mens man er stor og sterk og full av dop, men tror ikke det kan sammenlignes med rusen av og vaere stor og sterk og vite at man er rein, paa tross av at det kanskje er litt mere fett rundt magen, og at armene er noen cm mindre.

    Haaper det gaar bra med deg, at psyken din blir stabil igjen, og at du fortsetter og trene. Med kontinuerlig trening, bra kosthold og fornuftig leving over mange aar kan du likevel bli saa stor og sterk at folk som ser deg paa gata likevel vil tenke "FAEN FOR EN GROVT GJENNOMTRENT MANN"  Dette er ett maraton og ikke en sprint,  tid har vi nok av, ikke noe hastverk med og bli stor.

    Kroppene vaare skal bygges og bli sterke, og det klarer vi reint bare vi har nok taalmodighet og disiplin.  Det er litt kjipt og staa og trene ved siden av folk som er stoerre og sterkere, paa tross av at de har trent kortere og er yngre, naar man vet at grunnen til at de faar deg til og se feit og liten ut er at de har brukt steroider, men det bryr jeg meg ikke noe om, de kan faa holde paa, viten om at man selv ikke tar snarveien men kjoerer loepet helt ut burde vaere nok til at man er fornoyd med det man selv oppnaar.

    Rein naa og rein for alltid!

    Staa paa, detta ordner seg Wink

    Honnør gitt av : Geir M, 02. juni 2009, 18:35
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 20
  • 21
  • 22
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!