Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • ...
 • 38
 • 39
 • 571  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvor kjapp er du? på: 29. oktober 2008, 17:39
  elendig test som runder av, sjekk her for ordentlig test av reaksjon: http://www.humanbenchmark.com/tests/reactiontime/index.php
  572  Trening / Treningsprogrammer / Ed Coan benk cycle på: 25. oktober 2008, 16:43
  Etter laber respons på forrige post så jeg meg nødt til å søke på egenhånd:p
  Kom over  "Ed Coan Bench Press Training Cycle"( http://www.joeskopec.com/edcoanbench.html )som jeg nå har et par spm til:
  *Noen som har prøvd, ser det bra ut?
  * Jeg er ingen stor fan av 12 ukers programmer, da det har en tendens til å skli ut litt for meg (blir skadet, syk, andre ting som ødelegger) som resulterer i at jeg gjerne ikke får fullført et så langt program ordentlig, og dermed ikke kan evaluere det skikkelig heller. Så lurte på: hvilke av de 12 ukene kan kuttes uten at det blir kluss med tanken bak programmet?

   Skulle helst hatt ned i 8 uker, tenkte at jeg hvertfall kunne droppe første og siste økt (ingen plan om å makse) så da gjenstår to økter å kutte hvis det er mulig:)

  *Hvor avhengig er programmet av intensitet på rygg og bein? Er det viktig at resten av kroppen kjøres med ca. samme intensitet til en hver tid, eller kan dette programmet kjøres mer standalone, sammen med mer byggeraktig trening på de andre muskelgruppene, uten å tape seg?

  Sikkert noe mer jeg lurer på, men får ta det etter hvert hvis noen gidder hjelpe:)
  573  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Er det noen vits å utføre den eksentriske fasen ved markløft? på: 25. oktober 2008, 16:19
  Bryr meg IKKE OM KRAV I FORBINDELSE MED STYRKELØFT jævla drittsekk
  haha epic fail:P
  574  Trening / Strongman / Sv: Arild Haugen legger opp strongman på: 25. oktober 2008, 13:30
  wtf? Det kom som en overraskelse, i hvert fall for meg :O
  Ser dog frem til Arild vs Klitsjko etc:P
  575  Trening / Treningsprogrammer / 5x5, hva nå? på: 21. oktober 2008, 00:15
  Litt om meg: 19 år, litt under 100 kg, litt over 1.90 høy. Trent et par år, med stadig økende seriøsitet. Kjørte lenge 4-5 splitt; hver muskel en gang i uken før jeg så lyset. Ikke spesielt sterk, men var veldig svak da jeg startet, så har økt en del da:P  Repper atm litt over 100 i benk, drar vel i underkant av 200 i Mark og noe midt i mellom i bøy. 5-6 reps på ca. 125 kg i både chins og stangroing. Kosthold og hvile har tidligere vært mangelvare, men er normalt bra nå. Tåler relativt høy treningsmengde. Hovedmål er å bli generelt sterkere i baseøvelser, men sier ikke nei til å bli litt større i samme slengen=).

  Har fulgt Dual Factor programmet til Pendlay et par måneder nå, og er meget fornøyd. Har allikevel tenkt å kjøre 4-5-6 uker med et annet opplegg før jeg begynner på nytt, gjerne et litt mer "bygger" program, med flere reps etc. Dette både for å få variasjon, men også fordi jeg personlig liker best å kjøre litt fler reps til failure:P (+ at sener og ledd har godt av litt lavere intensitet)

  Så mitt spørsmål er: Noen som kan anbefale et program/splitt som funker godt som overgang til noen nye måneder med Dual Factor? Gjerne rettet litt mer mot å bygge, men som samtidig holder maksstyrken ved like.
  Har innsett at failure hvert sett hver økt ikke nødvendigvis gir best resultat, særlig ikke når man trener rent, men har lyst til å i hvert fall ha noen failure-sett hver økt.

  Har selv tenkt litt på en to splitt, 4 økter i uken, med en failuredag med ikke alt for mange sett, og en dag med litt mer mengde på hver gruppe. Tenkte også å øke intensitet litt og senke repsant. etter et par uker. Kan dette være noe? Evt, og det er dette jeg sliter mest med; Hvor mange failuresett, og på hvilken belastning? Hvor mange sett totalt? Vet at det ikke er noen fasit, og at det er individuelt, men skulle gjerne hatt noen retningslinjer:)

   Er selvfølgelig også åpen for andre forslag, det viktigste er at det blir noe annet enn 5x5. (RYP og DC er helt uaktuelt, samme er type Mentzer program med en økt på hver muskel hver 17 dag etc.)

  På forhånd takk for all hjelp: )

  Sider:
 • 1
 • ...
 • 38
 • 39
 • 5 mettende mellommåltider

  Kosthold28.04.2021192

  Sunn og kjapp mat på farten.

  Kardio eller styrketrening først?

  Trening27.04.2021353

  Hva bør du trene først for optimal effekt?
  Se hvilke matvarer som du får bedre resultat av.
  Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.