Visning av honnrposter for Coincidence theorist
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 4
 • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Svineinfluensaen gir store inntekter 04. august 2010, 20:45
  Vaksine troverdighet i grus

  "En av de største medisinske forskningsskandalene i moderne tid, sier Jan Helge Solbakk, professor i medisinsk etikk. To nye rapporter knuser troverdigheten til norske helsemyndigheter og WHO etter svineinfluensa-pandemien som aldri kom, mener han."

  "olbakk viser bla at Polen suverent valgte å overse rådene om vaksinasjon fra WHO, men likevel hadde lavere dødsrater enn land som gjennomførte vaksinasjonen, som Storbritannia."

  "vilsomme faglige vurderinger av WHO-eksperter betalt av farmasøytisk industri og skyhøy fortjeneste på tamiflu og svineinfluensa-vaksine er noe av det som avsløres i rapportene."

  "Ifølge Solbakk uttalte BMJs sjefsredaktør da at det som nå er avdekket, kan få så alvorlige konsekvenser for WHO at ledelsen må gå for at troverdigheten til institusjonen igjen kan bygges opp.

  - Jeg mener at når BMJs sjefsredaktør uttaler dette, bør man i Norge kunne spørre om noen av de som stod i spissen for å gjennomføre disse hårreisende tiltakene mot svineinfluensaen i Norge, også bør stilles ansvarlige, sier Solbakk."


  http://www.forskning.no/artikler/2010/juni/252809
  Honnr gitt av : Carnivore, 05. august 2010, 12:59
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: Svineinfluensaen gir store inntekter 04. mai 2010, 21:07
  Vi hadde rett i vår skepsis til vaksiner

  Denne uken er det et år siden norske helsemyndigheter innkalte til pressekonferanse for å kunngjøre at 13 000 nordmenn kunne dø av pandemi innen oktober.
  FRA FØRSTE STUND var det mye som skurret da det gjaldt hele svineinfluensaen. Vaksinen skal ha blitt patentert et halvt år før viruset første gang ble påvist i Mexico. Sykdommen viste seg allerede i mai å være vesentlig mer harmløs enn det fremkom i mediene. Hvoretter definisjonen av en pandemi hastig ble omgjort av Verdens helseorganisasjon, med betoning av smitteevne fremfor farlighet.

  Således kunne man 11. juni erklære global pandemialarm. Generaldirektøren i WHO, Margaret Chan, slo fast at hele menneskeheten var truet. Selv lot hun seg først vaksinere i januar 2010. Samtidig har man hele tiden visst at mange av pandemirådgiverne i WHO mottar lønn og bonus fra vaksineprodusentene. Med 55 milliarder kroner i anslått fortjeneste, må man tro at det har dryppet rikelig på de mange klokkerne.

  Tok feil.
  Ved utgangen av oktober visste man at norske helsemyndigheter tok 99,9 prosent feil i spådommen fra april. I forkant av massevaksineringen vet vi nå at de samme myndighetspersoner satt med en annen viten. De var klar over at bølgen med det ualminnelig svake influensaviruset var på vei ned av seg selv. Like fullt intensiverte de vaksinasjonspresset overfor befolkningen, samtidig som de forsikret at vaksinen var helt trygg. Nå ligger tallene for korttidsvirkninger på bordet. De er neppe overdrevne ettersom de kommer fra Statens Legemiddelverk.

  Foreløpig er det i Norge registrert 4290 bivirkninger. Ti mennesker har mistet livet kort tid etter injiseringen. 27 spontanaborter settes i forbindelse med Pandemrix. Flere er blitt lammet av nervesykdommen Guillain-Barré syndrom. I Sverige settes 20 dødsfall og 22 aborter i forbindelse med vaksinen. Medfører dette riktighet, har vaksinen forårsaket flere dødsofre enn H1N1-viruset hittil er blitt satt i mulig forbindelse med. I tillegg kommer de antatt store mørketallene.

  Dessverre later det til at norske myndigheter valgte det farligste av de 20 foreliggende vaksinasjonspreparatene. Man kunne for eksempel benyttet seg av det kvikksølv- og adjuvansfrie vaksinetilbudet fra Baxter, som i ettertid viser seg å ha forårsaket halvparten så mange dødsfall. Isteden valgte man Pandemrix fra GSK, hvor den norske stat innehar aksjer til en verdi av mer enn ni milliarder kroner.

  Lederen av Europarådets helsekomité, epidemiologen Wolfgang Wodarg vant i februar gjennomslag for full granskning av alle forhold rundt den falske pandemien. Han karakteriserer det hele som århundrets helseskandale. I lys av de mange kritikkverdige forhold som er avdekket, bør det gi mange mennesker ubehag å minnes hvordan vaksineskeptikerne i fjor høst ble hånet av velansette leger og eksperter.

  Redaktøren av Tidsskrift for Den norske legeforening, virologen Charlotte Haug, var blant de ytterst få som våget å stille seg på samme side som skeptikerne. Da den kritiske sans lot til å opphøre simultant blant politikerne, pressen og de helseansvarlige, forsøkte hun ganske alene å mane en skrekkslagen befolkning til besinnelse. Uten å lykkes i nevnelig grad.

  Men hun forsøkte, og fortjener av den grunn en stor takk.  http://www.aftenposten.no/meninger/spaltister/geelmuyden/article3629727.ece?service=print
  Honnr gitt av : Carnivore, 04. mai 2010, 23:39
  3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Kjøttklister blir tillatt i Norge 14. februar 2010, 02:06
  EU sa i går ja til kjøttlim, og Norge må følge etter. Men Mattilsynet er skeptiske til å lime mindre kjøttstykker sammen til en større biff.

  Kjøttklister er et stoff som får blodet til å størkne, og derfor limer mange små kjøttbiter sammen til en større biff. Stoffet heter trombin, og er et enzym som får blodet i kjøttet til å koagulere og dermed feste bitene sammen.

  Frem til nå har dette tilsetningsstoffet ikke vært tillatt i Norge, men i går vedtok EU ved Europakommisjonen at enzymet trombin skulle tillates.

  Les hele saken : http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.6985057


  Hvis det får blodet i kjøttet til å koagulere og størkne hva vil skje med vårt blod når vi får det i oss??
  Og folk lurer på hvorfor så mange får kreft og andre sykdommer når vi fortsetter å tilsette alle disse
  unødvendige sykdomfremkallende midlene..... Detter begynner å bli ekstremt latterlig... NEI TIL KJØTTLIM

  Jeg er glad for at mange av dem som har kommentert artikkelen deler mitt syn....
  Honnr gitt av : Carnivore, 15. februar 2010, 21:47
  4  Generelt / Åpent forum / Sv: Svineinfluensaen gir store inntekter 07. januar 2010, 02:30
  HAHHAHAHAHA no kommer GEITEINFLUENSAEN snart til Norge

  Når skal dette galskapet ende mon tro ??  " En ny og potensielt dødelig influensatype kan finne veien til Norge. Q-feber, eller «geiteinfluensa», kan føre til død hos husdyr, kjæledyr og mennesker. "

  http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=581154
  Jeg venter på isbjørninfluensaen da skal jeg ta 30 doser med isbjørninfluensavaksinen. hahahaha

  Honnr gitt av : .......1, 07. januar 2010, 09:26
  5  Generelt / Åpent forum / Sv: Klimabløffen 04. januar 2010, 19:38
  fy faen denne globale oppvarmingen tar av fortiden da   woot

  Det kan komme ned i 40 minusgrader de kaldeste plassene på det indre østlandet. I Oslo blir det " bare " 20 minusgrader midt på dagen.


  http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=581239
  Honnr gitt av : Down and coming, 04. januar 2010, 19:41
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: Klimabløffen 18. desember 2009, 17:45
  Kilder på at de mener at navnene deres har blitt musbrukt? Hvordan vet du at de 30 000 forskerene dine ikke er offer for det samme? Hva med summen av verdens vitenskapsakademi, de tar feil de da? Dette her blir idiotisk når du bare kaster om deg med påstander.

  Kilde på at Co2 påvirker klimaet: her
  Temperaturforandringer er normalt ja, farlig er det - vi kjenner jo alle til istidene, som du korrekt nevner (på en måte) vi b.la hadde i middelalderen. I en viss grad. Det at noe lignende har skjedd før betyr ikke at det ikke kan farlig. Bare fordi jeg selv har opplevd et jordskjelv uten å ha blitt skadet betyr ikke at jordskjelv er en potensiell naturkatastrofe. Isbjørner? Hva i alle dager prater du om? Opphengt i Al Gore igjen? Så på grafene ja, skjønner ikke det at middelnivået stiger lineært er et argument mot menneskeskapte klimandringer.

  Du sier jeg bare har lest noe, og ikke undersøkt selv - vel jeg tror det gjelder deg også. Forskjellen fra oss er at du ikke har bevegd deg ut fra diverse obskure konspirasjonssider på internett.

  Nei, om dere ikke lar dere overbevise av verdens fremste forskere, representert i forskningsakademi i G8 landene så klarer vel neppe jeg det heller. Utrolig at dere rasjonaliserer det å heller tro på noen obskure internett-konspirasjonsteori helter, men slik er det vel. Ikke rart det fins ekstremister innen religioner som Islam etc når folk er så lettpåvirkelige. Kos dere med konspirasjonsteoriene håper inderlig ikke det er så mange av dere her i verden - spesielt ikke blandt de som tar viktige beslutninger.

  Jeg trenger bare si CLIMATEGATE så er hele forskningen du sikter til debunked.... korrupsjonen og løgnene er avslørt... hvis de fremste forskerene som du kaller dem brukte tall og grafer som de selv har lagd og som de selv innrømmer i mailsene er gale, hvordan kan du henvise til det tullet??? Du lener deg mot junk science !!!! Det hjelper ikke å si konspirasjonsteori hele tiden, og tro det er alt du trenger å si, så har du vunnet diskusjonen...  Du tror på løgnene selv om de har blitt bevist og brakt frem i lyset... det er ikke håp for deg, du er blitt hjernevasket til de grader
  Honnr gitt av : .......1, 18. desember 2009, 17:54
  7  Generelt / Åpent forum / Sv: Klimabløffen 18. desember 2009, 16:26
  her tar professor Bob Carter opp de vitenskapelige argumentene som er blitt brukt for å skylde på co2 som årsak til global oppvarming. Her debunker han dem alle. Det al gore gjorde i sin demonstrasjon var å vise en liten del av en stor graf som viser temperaturendringer opp gjennom tidene. Så det han gjorde var å kutte ut store deler av hele grafen og bare brukte en del av den der temperaturen går opp. På denne måten prøve han å lure folk til å tro global oppvarming tar sted no og er drastisk, men hvis du ser på hele grafen, så ser du at temperaturen går opp og ned opp og ned, og er faktisk på vei ned nå. Grafen, eller den lille delen av grafen som al gore brukte er kjent som the hockey stick graph.   Sjekk alle de vitenskapelige grafene som er blitt lagd opp gjennom tidene og du vil se for deg selv hvor feil al gore er, og hvor han kutter ut resten av grafen...   Utrolig bra fremføring av bob carter

  http://www.youtube.com/watch?v=FOLkze-9GcI

  http://www.youtube.com/watch?v=vN06JSi-SW8

  http://www.youtube.com/watch?v=iCXDISLXTaY

  http://www.youtube.com/watch?v=bpQQGFZHSno
  Honnr gitt av : Teletubbi104, 18. desember 2009, 16:28
  8  Generelt / Åpent forum / Klimabløffen 17. desember 2009, 22:07
  It’s the greatest scam in history


  31,486 Amerikanske forskere/vitenskapsmenn hvor 9,029 av dem har  PhDs, Doktorgrad stiller seg sterkt imot løgnen at Co2 påvirker klimaet og styrer global oppvarming.
  Det finnes ingen gode vitenskapelig kilder til denne løgnen, og det som finnes av bevis er blitt tuklet med, tallene er blitt fikset, informasjon har blitt tilbakeholdt og folk som har stilt seg imot har blitt truet.

   " We urge the United States government to reject the global warming agreement that was written in Kyoto, Japan in December, 1997, and any other similar proposals. The proposed limits on greenhouse gases would harm the environment, hinder the advance of science and technology, and damage the health and welfare of mankind.

   There is no convincing scientific evidence that human release of carbon dioxide, methane, or other greenhouse gasses is causing or will, in the foreseeable future, cause catastrophic heating of the Earth's atmosphere and disruption of the Earth's climate. Moreover, there is substantial scientific evidence that increases in atmospheric carbon dioxide produce many beneficial effects upon the natural plant and animal environments of the Earth. "  Her er link til siden hvor alle forskerene har signert med sine navn :http://www.petitionproject.org/

  og : http://www.oism.org/pproject/  Al gore sin dokumentar om emnet " an inconvenient truth " (LIE) har komt med feil informasjon og direkte løgner som i senere tid måtte rette på, her var det over 9 grove feilfakta.

  Al gore aka mannen som sier han oppfant internett tørr ikke stille til debatt fordi han vet han blir EID på alle områder. Derfor hører man Al gore si : the debate is over, the debate is over.

  Al gore har blitt saksøkt av over 30,000 forskere btw

  http://www.youtube.com/watch?v=8Mf1b_y8rxE


  Her kan man se på forskjellige grafer og statistikk som beviser at Co2 ikke styrer klimaet men solen.
  Solen og solflekk aktivitet har en stor påvirkning på klimaet på jorden, og man kan se klart at solflekk aktivitet er i takt med klimaendringer her på jord. Solen går gjennom varmere og kjøligere faser som påvirker klimaet på jorden, og ikke co2.

  Bla ned på denne siden og se bevisene : http://www.oism.org/pproject/s33p36.htm


  Vil også rette lyset på CLIMATEGATE, hvor hackere har hacket seg inn på serveren til Climatic Research Unit (CRU) of the University of East Anglia (UEA) in Norwich, og bevist korrupsjonen om global oppvarming.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Climatic_Research_Unit_e-mail_hacking_incident

  http://www.globalclimatescam.com/


  Dette oppstyret rundt global oppvarming er pga de vil påføre oss folk en ny skatt : carbon tax, samt innføre noe som heter cap and trade.

  De vil kalle co2 for forurensing og giftig. Så hold pusten din for ellers forurenser du.

  http://www.climatesceptics.com.au/carbon-tax/


  It’s the greatest scam in history


  Honnør til denne mannen, han sier det rett ut.... the truth
  http://www.youtube.com/watch?v=_aPcXfAwPcg


  http://www.youtube.com/watch?v=yIPTAUofWa8  Honnr gitt av : metalhead, 17. desember 2009, 23:30
  9  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Tips for å holde seg lenger under akten? 07. desember 2009, 00:31
  haha, enig med deg... jeg får mitt så går jeg og gjør andre ting... time is money vettu... inn ut ferdig. så er det proteinshake
  Honnr gitt av : True, 11. desember 2009, 23:11
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Svineinfluensaen gir store inntekter 07. desember 2009, 00:13
  Liten interesse for vaksinering i Haugesund

  Det er de mellom 16 og 25 år som skulle ha tilbudet om vaksinering denne lørdagen, men på grunn av dårlig oppmøte har vi hevet grensen til 35 år, sier Hauge.

  Ved 15.30-tiden økte hun aldersgrensa igjen. Denne gangen helt opp til 60 år. Uten at det hjalp nevneverdig."

  http://radioh.no/les.aspx?artikkel=62581


  Dette er bra... Haugesund er oppegående mennesker, jeg elsker haugesund biggrin
  Honnr gitt av : Heineken, 08. desember 2009, 14:28
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Svineinfluensaen gir store inntekter 29. november 2009, 15:43
  Fullt av innsendte bivirkingsrapporter fra hele verden etter de tok H1N1 Svineinfluensavaksinen


  One child in Michigan was recently left paralyzed after taking the FluMist H1N1 swine flu vaccine

  Although only a very small percentage of the French populaton has been vaccinated, one young woman in France has already been diagnosed with Guillain-Barre Syndrome after taking the H1N1 swine flu vaccine.

  A 21 month boy in Germany has died a horrible death after getting the H1N1 swine flu vaccine

  A 4 year old boy in Sweden was reportedly on the edge of death after taking the H1N1 swine flu vaccine.

  -Officially, a total of 8 people have died from the H1N1 swine flu vaccine so far in Sweden.

  A third woman in Portugal has lost her baby after taking the H1N1 swine flu vaccine.

  Ann:

  My friend was diagnosed w/GBS today. She had the H1N1 vaccine on Tuesday. She woke up friday morn. with one side of her face paralized, now almost her whole face is paralized. She is starting blood and plasma transfusions tonight. She will be transferred to Barnes hospital soon for more extensive testing. To those who laugh at the severity of this strange, unknown sickness and vaccine I hope you stay informed and not ignorant.

  Les hele : http://organichealthadviser.com/archives/an-avalanche-of-reports-of-adverse-reactions-to-the-h1n1-swine-flu-vaccine-and-yet-world-health-authorities-continue-to-insist-that-it-is-safe
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 29. november 2009, 17:34
  12  Generelt / Åpent forum / Sv: Svineinfluensaen gir store inntekter 15. november 2009, 22:43
  det er ingen kontrollerte studier som sammenligner de vaksinerte opp mot de uvaksinerte. Det er heller ingen double blind studier eller langtidsstudier som bekrefter at vaksinene virker.


  Her linket jo du til noe som viser at folk fikk Guillain-Barre syndrome etter vaksinering, haha. Kanskje du må lese gjennom linkene dine selv før du poster de, du som så tydelig skrev isted at vaksiner er EKSTREMT trygge og virker som bare det, haha.

  " Guillain-Barre syndrome following vaccination in the national influenza immunization program, United States, 1976–1977. Am J Epidemiol 1979; 110: 105–23 "

   
  " Because of an increase in the number of reports of Guillian-Barre syndrome (GBS) following A/New Jersey influenza vaccination, the National Influenza Immunization Program was suspended December 16, 1976 and nationwide surveillance for GBS was begun "

  Epidemiologic evidence indicated that many cases of GBS were related to vaccination. When compared to the unvaccinated population, the vaccinated population had a significantly elevated attack rate in every adult age group.

  jaja takk for linken du mr pro vaksine fyr  biggrin

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/463869

  Her tok du skriftlig selvmord, selvEID


  Honnr gitt av : Teletubbi104, 15. november 2009, 22:45
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: Månelandingen 15. november 2009, 01:29
  Her er en dokumentar om månelandingen, sjekk an ut , beviser og påstander for for og imot

  http://www.youtube.com/watch?v=Y5MVVtFYTSo

  http://www.youtube.com/watch?v=b309_YspwMk

  http://www.youtube.com/watch?v=R1CpNoI4WGc

  http://www.youtube.com/watch?v=n8qzDJwYjro

  http://www.youtube.com/watch?v=ZiCKy41zZMU
  Honnr gitt av : ErikV, 15. november 2009, 01:31
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: Svineinfluensaen gir store inntekter 14. november 2009, 22:33
  Dette er den politisk korrekte presentasjonen av vaksinen. "Vaksiner virker, se bare på polio, tuberkulose osv."
  Vel, ta tuberkulose. Antall dødsfall for tuberkulose har sunket jevnt og trutt siden 1800-tallet, fra 270 per 100.000 i 1850-tallet og mindre enn 1 per 100.000 i 1980. At vaksinen ble innført etter krigen vises ikke på statistikken. I USA falt dødeligheten av tuberkulose med 96% fra 1900 til 1960 uten noen vaksine. At dødeligheten fortsatte å synke etter vaksinens innkomst behøver derfor ikke tilskrives vaksinen, men bedre hygiene, bedre boforhold, mindre fattigdom, legehjelp, antibiotika osv. Det samme gjelder også andre vaksiner. Angående polio, så er denne historien full av løgn og fanteri. Myndighetene omdefinerte hvilke symptomer som tilhørte polio. Før var det snakk om sånn og sånn lammelser og symptomer, men så ble det plutselig tilskrevet andre sykdommer. Tror det var på 50-tallet hvis jeg ikke husker feil. (Interesserte kan lese om dette i boken Fear of the Invinsible av Janine Roberts). Dermed ble det mange færre  som fikk diagnosen polio, og vips så sank raten.

  Jeg prøver ikke med dette å blankt avvise all virkning av enhver vaksine. Kan godt hende noen har begrenset virkning (selv om ingen vaksiner gir livslang immunitet), men at det er en sånn livredder som noen skal ha det til blir mildt sagt unyansert.

  Vaksinehistorien er full av løgn og søppel, og hvor mange som er døde eller har fått livene sine ødelagt av disse "prosjektene" vites selvsagt ikke. Verden er ond, men siden folk nekter å tro det, kommer de unna med forbrytelsene.

  For mer info, se en LITT annen versjon av vaksinehistorien:
  http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/aktuelt.asp?parent=1&flag=1&ban=1&id=377

  Proof That Vaccines Didn't Save Us

  Her er noen grafer som illustrerer at vaksiner ikke reddet oss, og at vaksiner ikke var the big cure mot disse sykdommene som du har nevnt rønning man.

  Her kan du sjekke ut de forskjellige grafene , trykk på fullscreen mode for å få grafene opp klart:

  http://genesgreenbook.com/content/proof-vaccines-didnt-save-us

  FIGURE SET I : Natural Infectious Disease Declines Preceding Public Immunization Efforts
  Figures one (1) through eleven (11) graphically illustrate that in North America, Europe, and the South Pacific , major declines in life-threatening infectious diseases occurred historically either without, or far in advance of public immunization efforts for specific diseases as listed. This provides irrefutable evidence that vaccines are not necessary for the effective elimination of a wide range of infectious diseases

  FIGURE SET II : Immunization Effectiveness
  Figures eleven (12) through twenty-four (24) graphically illustrate that immunization is not by any means a proven and foolproof measure for protection from various infectious disease conditions. It is often inconsequential epidemiologically, and in some cases it is shown to actually worsen health-care outcomes

  FIGURE SET III : Immunization Dangers
  Figures twenty-five (25) through thirty three (33) graphically illustrate that increases in the number of governmental mandated vaccines correlates with significant increases in death rates for children under the age of five (5); and that the practice is linked to sudden infant death syndrome; various degenerative diseases, including diabetes; and appears to cause general immune system impairment in infants and children. Evidence also points to the practice of immunization as a principal factor in the recent massive increases in neurodegenerative conditions such as autism in children
  Honnr gitt av : Mr T76, 14. november 2009, 23:18
  15  Generelt / Åpent forum / Sv: Svineinfluensaen gir store inntekter 12. november 2009, 20:10
  Det at du bruker så mye tid på å spre gutteromspropaganda på et treningsforum tyder bare på at der fins en stor usikkerhet/angst hos deg når det gjelder denne svineinfluensaen. Og at du prøver å få med flere i dine tankebaner, for å dempe angsten og gjøre dine tanker mer aksepterte. Er du redd for at den skal komme og ta deg? Hvis du er så opphengt i disse vaksinene, og sikker på at det er ondskap satt i system, så fins det bedre måter å få frem sitt syn på, enn her på et treningsforum. Ser jo fra dine tidligere poster at du er en fyr som har åpenbare problemer. Du biter på alt, skaper deg vrangforestillinger og forsøker å spre sykdomsbildet ditt til andre. Du finner usammenhengende videoer, tekster og studier over alt og setter det sammen til konspirasjonsteorier og beslutningsgrunnlag for deg selv. Du burde vært tungt medisinert, selv om du sikkert allerede er det.

  Beklager, men jeg er drittlei deg og dine konspirasjonsteorier og dine disipler. Gir du deg aldri? Man kan selvsagt ignorere det, men det blir for dumt at du skal få holde på slik. Hvis sånne som deg får holde på lenge nok, så kan det gjøre at noen tar det for god fisk og at det skapes en ugunstig kultur her. Du bør derfor stoppes. Moderator bør gripe inn. I månedsvis har du kun brukt treningsforum til alt annet enn treningsrelaterte ting. Du er som en anorektiker som stadig vekk prøver å fiske etter aksept fra medlemmer om å få slanke seg litt til. Bare bytte det ut med angst/paranoia. Felles for dem alle er at dem bruker mye tid på å bygge oppunder / fóre sin egen sykdom, mer eller mindre ubevisst, gjennom å uttrykke seg anonymt på internett. 

  Trodde seriøst ikke det fantes så mange bortreiste sjeler på treningsforum. Fins tydeligvis også mental sykdom i treningskretser, greit nok det, men der fins andre bedre kanaler å uttrykke seg gjennom.

  Du slenger bare ut ordet " konspirasjonsteori" fordi du ikke klarer å motbevise det jeg kommer med. Hva er en konspirasjonsteori??? at vaksiner ikke er trygge?? har du slått deg kraftig eller?? vaksiner er et omstridt tema, og det er masse dokumentasjon i form av innmeldte bivirkninger og studier om disse konserveringsmidlene som er brukt i vaksinene.

  Som tidligere nevnt, og jeg utfordrer deg på dette her mr eplekjekk :

   There is no evidence vaccines work.
  Incredible as it sounds, such a common-sense controlled study comparing vaccinated to unvaccinated children has never been done  for any vaccination. "

  Dr. Philip Incao, M.D. Albert Einstein College of Medicine

  Ask your vaccine promoting health care provider, to show you the double blind studies, or any long term study, that shows that the particular vaccine confers immunity to the disease it is supposed to. You have the right to know the effectiveness of each vaccine you use, and to consider its effectiveness in light of the known side effects. You will find that no such study exists for any vaccine. The claims that vaccines work are NOT based on scientific facts

  Hvis du kan henvise til noe som kan vitenskapelig bevise at vaksiner er trygge og effektive, så vis til noe vitenskapelig, hvis ikke så foreslår jeg at du holder kjeft.

  An extensive study of medical literature reveals that there is no evidence whatsoever of the ability of vaccines to prevent any diseases. To the contrary, there is great wealth of evidence (direct and indirect) that they cause serious side effects.”

  ~ Dr. Vera Scheibner, Ph.D

  Vaccines cause death and permanent disability
  The Vaccine Adverse Reporting Systems (VAERS) documented 2,142, deaths and 3,177 permanent disabilities between 1991-2001 from vaccinations. (See Table 9)

  Surveillance for Safety After Immunization: Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) --- United States, 1991--2001

  http://www.cdc.gov/MMWR/preview/mmwrhtml/ss5201a1.htm


  The actual statistics are between 10 - 66 times higher (approximately 21,420 - 142,800 deaths), as only between 1.5-10% of adverse events are reported.
  The FDA acknowledges only 10% of adverse reports are filed. In a 1993 statement of former FDA commision, David Kessler, he writes of a study where only "about 1% of serious events are reported to the FDA." See JAMA source http://www.vaccinationnews.com/Scandals/Feb_22_02/KesslerJAMAQuote.pdf

  Published scientific studies link vaccines to causing and promoting, AIDS, Autism, Cancer, Diabetes, Hearing/Vision Loss, Hepatitis B, MMR, Mumps, Polio and Rubella

  Vaccines linked to diseases by scientific studies

  http://www.thinktwice.com/studies.htm


  Official data have shown that the large-scale vaccinations undertaken in the US have failed to obtain any significant improvement of the diseases against which they were supposed to provide protection."

  Dr Albert Sabin, developer of the Oral Polio vaccine.

  "There is a great deal of evidence to prove that immunisation of children does more harm than good."
  Dr J Anthony Morris, former Chief Vaccine Control Officer, US Food
  and Drug Administration

  "Vaccination is a monstrosity, a misbegotten offspring of error and
  ignorance, it should have no place in either hygiene or medicine...Believe not in vaccination, it is a world-wide delusion, an unscientific practise, a fatal superstition with consequences measured today by tears and sorrow without end."

  Professor Chas Rauta, University of Perguia, Italy

  "Immunisation against smallpox is more hazardous than the disease itself."

  Professor Ari Zuckerman, World Health Organisation

  There is a great deal of evidence to prove that immunisation of children does more harm than good."
  Dr J Anthony Morris, former Chief Vaccine Control Officer, US Food
  and Drug Administration


  EID !!!
  Honnr gitt av : Mr T76, 12. november 2009, 20:47
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 4
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!