Visning av honnrposter for hanzyman
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 19. mai 2009, 13:00
  viss naturmedisin hadde beviselig fungert hadde det ikke vært naturmedisin, men bare medisin.


  De gangene noe sjamanisme,varme hender, healing osv fungerer kan vi nok trygt konkludere med at kroppen behandlet seg selv. noe den ofte vil gjøre.

  Homoetapi, vet du hva det er?

  det er vann.

  INGENTING annet enn vann.

  virkestoffet er 1 til 100 opphøyd i 30.
  det er ikke EN dråpe i HAVET. 

  for å få rett forhold med et molekyl av virkestoffet, vil du trenge alle atomene i solsystemet for å få forholdet 1 til 100opphøyd i 30.

  svaret til homeopatene: vannet har huskeegenskaper.
  hva med alt det andre det har vært igjennom de siste 4milliarder årene? urin, avføring osv.

  http://www.youtube.com/watch?v=8KbLHii8M2A#noexternalembed

  richard dawkins snakker om homoetapi.


  dette er bare en annen form av religion.
  hele opplegget er basert på overnaturlige hendelser og tro.
  ingen bevis.

  du er så kritisk til religion, men dette synes du er helt ok?


  tror noen på spøkelser? gjenferd? sett åndenes makt? kanskje noen tror på ekte magi?
  big bang, et bang som kom ifra ingenting, for at banget skulle skje måtte det ALLTID ha funnes noen partikler, gass osv for at banget skulle ha skjedd. Mange tror på spøkelser, gjenferd, åndenesmakt å hjemsøkt som begge går på tv. Mange tror på big banget som kom ut ifra ingenting og partikler og gasser som alltid har funnes. Mange sier kristendom evt andre religioner er bare for folk som er redde for døden og ikke har et svar på hvor de er ifra osv. Egentlig vil jeg si det er motsatt, det er heller "banget" fra ingenting og alle disse teoriene om hvordan vi ble skapt så utrolig spesiellt osv som folk tror på når de er redde. Vist alle disse bangene, partikler og gass, ånder osv kan finnes. Hvorfor kan da ikke Gud alltid ha funnes? hvorfor kan ikke Gud da ha komt fra ingenting, han har alltid vært.
  Det handler om tro, men vist vi skal dra opp sannsynlighet for at det er sant synes jeg også at sannsynligheten for at en Gud som er allmektig har skapt alt stemmer, enn at partikler, gass og vann har skapt mennesker, dyr, jorda og alle planetene vi har den dag i dag, og hvor god kunnskap vi mennesker har kan ikke ha blitt lagd av partikler, gass og vann som alltid har funnes, men av en Gud som er allmektig, og hans veier er uransakelige og man klarer aldri å finne ut alt som er i verden eller i himmelen i vår levetid som vi har igjen på jorda, hadde vi vist alt hadde vi selv vært allmektige og hvordan hadde det gått vist vi hadde vært allmektige? for det første kan vi se hvor dårlig verden går den dag i dag når vi er små mennesker på jorda, for det andre kan vi tenke oss hva som ville skje vist alle mennesker var allmektige og deres egen vilje skulle skje, vist jeg ville hatt min vilje og min venn ville motsatt hadde det ikke gått uansett, det er derfor det er bra at det er kun en som er allmektig og det er Gud, og heldigvis er han god.
  Honnr gitt av : Koro, 19. mai 2009, 13:07
  17  Trening / Forum for ungdom / Sv: hvor mye måler dere rund armen=) 20. april 2009, 14:24
  nei, for det er han feiteste som er kulest og får derfor 20 overarmspoeng for det.

  ikke nå lengre, les reglene før du kommer med sånne uttalelser www.howbigisyourarms.com
  Honnr gitt av : ballehans, 20. april 2009, 14:26
  18  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 23. mars 2009, 22:41
  Ifølge bibelen er det også en grov synd å "forspille sin sæd på marken" så jeg regner med at du ikke bruker høyrehånda til det de fleste gutter bruker den til Huh Altså runke om du ikke forsto.....
  Ifølge bibelen er det også nesten umulig for rike folk og komme igjennom perleporten og i og med at vatikanet er en av verdens rikeste institusjoner/land så vet vi vel hvor den sjarmerende og opplyste pave benedikt havner >Cheesy

  Istedenfor å ta bare et utdrag av teksten "spille sæd på marken" så kan du lese hele sammenhengen så kan du se at det ikke er imot noe form for onanering. For å gi en kort oppsummering, kommer utrykket onanering ifra onan(en mann fra bibelen) som nektet å gi sin bror etterkommere som Gud sa han skulle, onan skulle med andre ord ha sex med broren(som var død) sin kone. Onan gikk med på dette siden de var samme kjøtt og blod(Gammle testamente og før i tiden hadde andre skikker osv til Jesus kom igjenn) Men historien er at Onan hadde sex med kvinnen, men rett før han eakulerte tok han ut penisen sin ut av broren sin kone å lot sæden spille på marka. Så det som var ondt i Guds øyne var at onan hadde sex med henne uten la henne få barn(altså på en måte utnyttelse av henne for sitt eget behov)

  2. mener at en rik ikke kan komme inn i himmelen/perleporten?

  Du ser og leser men forstår ikke. Jesus sier at det er vanskelig å komme inn i himmelen når du er veldig rik. Du kan bare velge Gud eller mammon(mammon betyr penger)
  Altså har du kjærlighet til penger og ikke Gud vil du ikke komme til himmelen.

  Evangeliet etter matteus. kapittel 6,24
  Ingen kan tjene to herrer. Han vil hate den ene og elske den andre, eller holde seg til den ene og forakte den andre. Dere kan ikke tjene både Gud og Mammon
  Honnr gitt av : Carnivore, 24. mars 2009, 07:56
  19  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 09. mars 2009, 18:30
  Du må gjerne vise til hvor det står at helvete er et flammehav. I am waiting.

   Johannes åpenbaring kapittel 19,20
  Men dyret ble fanget, sammen med den falske profeten, han som i dyrets tjeneste gjorde underfulle tegn og med dem forførte alle som tok dyrets merke og tilba bildet av det. Begge ble kastet levende i ildsjøen som brenner med svovel
  Honnr gitt av : Boyscout slayer, 09. mars 2009, 20:43
  20  Kosthold / Kosttilskudd / Proteinpulver testing 26. februar 2009, 20:44
  Har nå fått en del smaksprøver ifra en del leverandører på proteinpulver å har nå valgt å sette en rangering på disse fra 1-11. 1=best, 10=dårligst. Tar også en rangering av gainere og alt i alt.


  Proteinpulver
       Merke                                  smak
  1. Tech Nutrition prozyme          Jordbærsmak
  2. Proteinfabrikken whey tech    Skogsbær
  3. 90+ nutrisport                       Sjokolade
  4. 90+ nutrisport                       banan
  5. Tech Nutrtion prozyme          Sjokolade
  6. 90+Nutrisport                       Jordbær
  7. Norkost Higherwhey              Sjokolade
  8. Norkost Higherwhey              Jordbær
  9. Myoshop Biopro                    Sjokolade  (kansje dårlig blandet, men liten smak på dette)
  10. Myoshop Biopro                  Jordbær (kansje dårlig blandet, men liten smak på dette)
  11. Proteinfabrikken                 Nøytral (smaker egentlig vann, greit for dem som ikke bryr seg om smak)

  Gainere

  Merke                                          smak

  1. Mammoth 2500                      Sjokolade   (utrolig god)
  2. Mutant mass                          Sjokolade   (ganske god)
  3. Viking gainer                          Vanilje      (en del dårlig)
  4. Big mass(PF)                          Sjokolade (veldig dårlig)


  Alt i alt er Mammoth 2500 best på smak over alle gainere og over alle proteinpulver til nå.
  Mammoth kan kjøpes på www.powergym.no, samme kan mutant mass.
  Honnr gitt av : ThaPumpKing, 08. mars 2009, 17:08
  21  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 01. mars 2009, 01:23
  Hei hanzyman.  Det er ingen logikk i det som du serverer, ingen konstistens.  Det er neppe noe jeg kan si som kan få deg til å skifte mening, men tenk litt over følgende: Ville du blitt overbevist om noen argumenterte for et sekulært tenkesett på den måten som du gjør?

  Alle her siterer jo ifra forskjellige vitenskapsmenn, så hvorfor kan ikke jeg sitere fra bibelen?
  Honnr gitt av : Jokkemannj, 01. mars 2009, 11:39
  22  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 01. mars 2009, 01:03
  Jeremia 29,11
  For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp.
      12 Når dere kaller på meg og kommer til meg med deres bønner, vil jeg høre på dere. 13 Når dere søker meg, skal dere finne meg. Ja, søker dere meg av et helt hjerte, 14 lar jeg dere finne meg, sier Herren.
  Honnr gitt av : Carnivore, 01. mars 2009, 01:07
  23  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 27. februar 2009, 22:53
  Vist noen lurer angående samvittighet så vil jeg si at når jeg har gjort noe jeg vet er galt, men gjorde det alikevel(mange ganger etter hverandre så forsvinner liksom samvittigheten. Kansje stor skyldfølelse etter første gang, mindre skyldfølelse neste gang osv, helt til det ikke blir noe dårlig samvittighet, fordi du vil heller gjøre det du vil, enn det som er rett, sånn har jeg følt det.
   Og uansett går det ikke an å bevise Guds eksistens eller motsatt at han ikke finnes.
  Mange har sterke opplevelser og "vet" at Gud finnes, mens andre har mindre sterke, eller overhodet ingen spesielle opplevelser og tror sterkt eller mindre sterkt at Gud finnes.
  Det er vel opp til hver enkelte person og finne ut om en vil tro eller ikke tro, man an velge selv.
  Jeg har tatt et valg for å tro å synes det er best og har aldri hatt det bedre(livet har jo ikke gått lekende lett for det om jeg er kristelig, men jeg synes ingen burde dømmes uansett om en tror eller ikke tror, å ingen burde kalle noen for stygge skjellsord eller håne dem for hva dem tror. Vi kommer alle til og se hva som skjer til slutt når vi kommer til evigheten. Uansett vist jeg ikke hadde trodd hadde jeg uansett vært litt redd tilfelle det fantes et helvete osv, det hadde liksom vært bedre og tro enn å ikke tro uansett, for vist det finnes et helvete og jeg ikke er kristelig så vet jeg hvor jeg havner. Men dette er ikke hovedgrunnen for min eller de andres folk sin tro vil jeg tro:) Uansett ser vi alle til slutt hva som skjer, for mange er slutten allerede nå, og imorgen, om ett år uheldigvis. Ett spørsmål kan stilles her: La oss nå si at Gud finnes, og man må tro på ham å Jesus og det Jesus gjorde for oss for å komme til himmelen. Hva skjer da med de mennesker som ikke har hørt om Jesus, kommer de til himmelen? Dette kan jeg desverre ikke svare på direkte, men som det står i Bibelen vil jeg si at Gud er god, og han er rettferdig, så inegn kan forstå hva som vil skje med dem, men siden Gud er rettferdig skal alle mennesker få like sjanse, så hva som skal skje, eller hvilke valg de får, kan jeg desverre ikke svare på, uten at Gud er rettferdig og god.
  Honnr gitt av : Carnivore, 27. februar 2009, 23:16
  24  Trening / Forum for ungdom / Sv: Guerrilla Cardio 12. februar 2009, 21:23
  gorilla kardio
  Honnr gitt av : Jabbi, 25. februar 2009, 21:05
  25  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Får jeg muskler av dette? (treningsprogram) 03. februar 2009, 20:10
  kan jo gå over til 2liters saftflasker, så 5l imsdalflasker etter hvert, så brannapparatet.....eller kjøpe et par manualer, noen kilo å ha på+en benk...ca 1000kr, eller løpe til lekeparken å ta noen chins, armhevninger i turnstativet å mens du plukker blomster kan du si det var markløftøkta.
  Honnr gitt av : rubie, 06. februar 2009, 16:35
  26  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 04. februar 2009, 13:21
  jokkeman... jeg ville ikke ha erget disse som ikke tror eller plaget dem eller kalle dem tøffel eller hva som helst. De er også vanlige mennesker som oss å vi er ikke bedre enn dem, eneste forskjell på oss og dem er at vi tror, ingenting annet. Hadde jeg vært en ikke-troende hadde jeg blitt ganske sur på deg jokkemann. selv om noen sier noe som er imot kristendommen å håner den, ikke gidd å skriv hånete ord tilbake:)
  Honnr gitt av : RkD, 04. februar 2009, 13:44
  27  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: hva fyller man boksesekk med? 29. januar 2009, 20:14
  Sanden havner i bunn, sagflisen i midten, og tøyet på toppen....
  Den må fylles med samme matriale i hele, ellers skiller stoffene seg etterhvert om de har forskjellig tyngde.

  er jo meningen det,,,sanden er ballene, sagflisen den tynne 6packen og tøyet trynet med for mye skjegg.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 30. januar 2009, 03:20
  28  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: 2 Split med 4 treningsdager + 1 Dedikert Kardio-dag. 20. januar 2009, 08:38
  Haha Hanzy! Er overhodet ikke slik, er bare at jeg liker å ta ett par øl, da det er godt en lørdagskveld før man drar ut og flexer på byen Smiley 3-4 halvlitere burde da ikke være så veldig skadelig?

  Forøvrig, mangler jeg noe på noen muskelgrupper i programmet mitt? Burde det vært mere på skulder f.eks?


  Neida, gå å flex du.(uansett bra å ta imot Jesus;) 
  Jeg ville ikke tatt noe mer på skulder hadde jeg vært deg siden benk tar også en del på framside-skulder, og nedtrekken tar på bakside av skulder. å Når du har en skulderøvelse utenom så skal det være mer enn nok tenker jeg.
  Når du har baseøvelser som nedtrekk/chins å benkpress trenger du egentlig ikke en egen øvelse for triceps og biceps siden de tar mye på armene de øvelsene.
  Etter en forskning så økte musklene ikke mer selv om en hadde noen isolasjonsøvelser, enn å ha en baseøvelse.
  Feks. Du øker like mye i biceps ved å ta feks chins/eller nedtrekk, som og ta chins/eller nedtrekk+scottcurl.
  Men vist du synes scottcurl å triceps pushdown er bra i tillegg til benk å nedtrekk for din kropp kan du bare ta det i tillegg også.  Men er du nybegynner anbefaler jeg ikke det, da ville jeg heller tatt bare baseøvelser som. Benk, Dips, Chins; nedtrekk, arnoldpress, knebøy, beinpress, markløft.
  Honnr gitt av : BodyBjunior, 28. januar 2009, 22:15
  29  Generelt / Åpent forum / Sv: 22 ting du ikke visste om USAs nye president. 21. januar 2009, 16:26
  Den talen til Arnold er ganske humoristisk.

  "I'll make him doo såm sqwåats for his skinny legs! And bicep-curls fåor his skinny åarms"

  vet du hvor jeg finner den videoen vist den finnes en plass?Smiley
  Honnr gitt av : sv1, 23. januar 2009, 08:43
  30  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 21. januar 2009, 17:13
  Kristendommen er en teori.

  desverre må jeg skuffe teorien din om at kristendommen er en teori. Så sant som jeg lever skal jeg love deg at Gud den treenige Gud finnes. Jesus Kristus har død på korset for alle menneskers synd. Vist dette ikke stemmer skal jeg aldri åpne min munn igjenn. treenig betyr Gud, Jesus å den Hellige Ånd som er ett.
  Honnr gitt av : Jokkemannj, 21. januar 2009, 17:21
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.
  Se video.

  Kakene som bygger muskler

  Kosthold26.01.20211427

  Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

  5 øvelser med strikk

  Trening25.01.2021434

  Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.