Visning av honnrposter for LilleMy
Sider:
 • 1
 • ...
 • 7
 • 8
 • 106  Trening / Styrkeløft / SV: U/JR Nordisk i Styrkeløft 21. april 2005, 12:26
  Jeg synes det blir galt å legge noe av skylden for at ting ikke gikk som det gikk, på laglederne. Har full forståelse for at bl.a knebind kan være vanskelig å utnytte hvis man ikke er vant til måten de blir surret på. Men skal si at av alle som var med så var over 50 % helt ferske, dette var deres første internasjonale stevne, med det som måtte høre til.
  For min egen del var dette mitt tre store stevne, og jeg var langt fra rolig og fattet da jeg holdt på! woot For min egen del gikk det meste galt, selv om det var på hjemmebane, men sånn kan det gå.

  Jeg blir også litt oppgitt over at det alltid blir fokusert på det negativ. Ja, så misset Håkon et løft, og stakkars Jørgen stod der plutselig alene uten mulighet til å komme seg på plattingen(hvor da jeg måtte dytte denne broileren opp og ut på scenen), og vi alle fikk bind vi ikke var vant med. Men var det noen som faktisk la merke til den jobben de ellers gjorde??
  Jeg synes alle lagledere gjorde en utmerket jobb. Dietmar og Sigve som stod bak platting var aktivt med i alle av oss jentene når vi løftet. De viste et engasjement og iver som gledet meg og helst sikkert de andre og!
  Nede i treningslokalet, stod det  Per Ove, Lars, Jørgen og Per Åge, svettende, dog smilende og alltid med oppmuntrende ord og veiledning. Det skal sies at når 5 jenter kakler rundt ørene på dem, kan selv den mest tålmodige bli sliten. (og undertregnede holder jo aldri kjeft Grin)

  Nordisk er mellomstasjonen for mange av oss mellom nasjonale og internasjonale stevner. Det er en fin erfaring å ta med seg, og det synes jeg vi alle skal fokusere på. Til å være det første internasjonale stevnet til oss jentene, må jeg si vi alle gjorde jobben vår. Det er flott at vi får en slik meningsuttrykning i etterkant og så kan vi ta med oss det postitive og det negative videre.

  Honnør til Sande KK for arrangement. Jeg vet hvor mye jobb det var for å få igang dette. Bow
  Honnr gitt av : Pitbull1, 21. april 2005, 12:33
  107  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: LilleMy: liten, men tøff 08. april 2005, 15:37
  jeg som tenkte på biceps eller skuldra eller noe.. Sad Tongue
  kommer helt an på hvor stor musklene dine er! ;-)
  Honnr gitt av : Cain, 11. april 2005, 15:12
  108  Generelt / Loggbok Online / SV: JSE mot U/JR Nordisk i Sande! 28. mars 2005, 18:32
  utrolig bra bøy i dag. Dobbel på 230 lett Dance
   Knebøy
  Honnr gitt av : JSE, 29. mars 2005, 14:21
  109  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: Støtt ofrene for flodbølgekatastrofen 30. desember 2004, 18:59
  ringte selv røde kors og spurte om det var mulig å få et par bøsser utplassert på jobben. Fikk ei og lagde en plakat med det samme bilde som lå her inne. i løpet av to timer var bøssa full og vi fikk ny. Det er mye giverglede hos folk, men av og til lurer jeg på om mange gir for å selv få god samvittighet; at det gir en stjerne i boka. men er vel ikke noe å bry seg om, viktigste er at de gir... 130.000 omkomne....
  Honnr gitt av : Zoria, 03. januar 2005, 05:39
  110  Generelt / Åpent forum / SV: Denne er dedikert til værste skaden du har hatt. 19. desember 2004, 22:29
  Det som er digg, er at jeg kan legge meg om kvelden med høyreøret opp, og alle irriterende tikkende klokker forsvinner! Smiley
  nå juger du!!!!

  HAr vel selv vært igjennom det som er å være igjennom. Forstuinger av ankler, håndledd. medfødt ryggdefekt og slet med intense ryggsmerter  i 8- 12årsalderen. brekt tommelen i fylla, fått kjeven ut av ledd i innebandykamp(forbanna gjøken kliner kølla i tryne på meg) fortsatt øm.

  Verste er vel da jeg  ødela ankelen i en innebandy kamp. I en vill takling kommer banens feiteste mot lille meg og tråkker på ankelen min. rett på sykehus hvor de ikke fant noe brudd og sendt meg ut med bandasje, krykker og et par smertestillende. 3 mnd etter er ankelen like jævlig og blir henvist til sykehus igjen som gir etter for operasjon. Da de åpner, finner deler av ankelen knoken flytende rundt i nedre del av leggene(jeg visste at den kulen ikke skulle være der!!) satte inn delprotese og et par nye leddbånd. stiv som f... i dag men er veldig fin!
  Honnr gitt av : the_arc, 19. desember 2004, 22:31
  111  Generelt / Loggbok Online / SV: BadBoy's Treningsdagbok 29. september 2004, 10:46
  Når blir du god nok, da? Det er jo ikke akkurat slik at konkurrentene dine slutter å trene bare fordi du ikke er klar, nivået vil jo stadig heve seg. Det er jo også en kjennsgjerning at resultatene ikke er gitt på forhånd, om en løfter som er bedre enn deg har en dårlig dag hopper du opp en plass på listen. I dette ligger selvsagt at du kan havne lavere enn planlagt, men der tror jeg iallfall ikke det er bedre å vente til man er "god nok".

  Man kan føle seg så selvsikker som man bare vil på trening (og ellers i livet), men alt kan skje på konkurransedagen, og der tror jeg den med mye stevneerfaring kan ligge et hakk eller to foran de som har mindre. Faen, Badboy, du løfter jo dritbra - bøyen kan bare bli bedre - og hadde jeg ikke vært lurere hadde jeg nesten tatt meg nær av holdningen din om at man må være så så bra for å drive på med dette.

  Badboy til NM 2005, kort og greit Smiley

  PS! Ikke gi opp ølet helt, da...

  veldig bra skrevet, er helt enig! jeg er vel kanskje ikke den rette til å skrive her, siden jeg også er nede i en bølgedal hvor alt virker håpløst, men jeg trener fortsatt. bøyen min suger også, har bare økt 5 kg i samme periode som jeg økte 15 kg i benk woot
  sjarmen med styrkeløft er nettopp det at det spiller ingen rolle hvilket nivå du er på. konkurrer mot deg selv, drit i alle andre. høy plassering er bare bonus. men jeg forstår deg veeeeeldig godt...
  Honnr gitt av : Saktemensikkert, 29. september 2004, 11:06
  112  Generelt / Loggbok Online / SV: BadBoy Norgesmester i benkpress! 30. august 2004, 18:21


  No way! Lille my, du har sett meg live. Då får du være fornøgd!  blush  :Smiley

  får aldri nok vet du! Wink
  Honnr gitt av : BadBoy, 30. august 2004, 21:41
  113  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: LilleMy går veien mot toppen 07. juli 2004, 23:16
  Dette går jo utrolig bra hele veien LilleMy! Litt misunnelig jeg kan du si  Tongue
  Du kommer til å gjøre ett kjempe J-NM helt garantert  2thumbsup

  begynner å bli usikker på mine hemmelige mål på jr.NM. mye som må klaffe. nei, jeg får bare trene videre og se hvor langt jeg kommer. litt moro å se nå, at vi akn hjelpe hverandre, at du faktisk har bruk for meg og det jeg kan. Motiverer meg vel, så takk skal du ha, masse!

  "Det er i motbakke man blir sterkere"
  Honnr gitt av : 1000, 07. juli 2004, 23:27
  114  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Bilder av Number1???? (det er bilde av Number1 på side 2) 31. mai 2004, 10:28
  Jeg er 20.  Smile

  hva??? Shocked

  så kjipt, vel, uansett, du gjør en veldig god jobb her inne. Honnør til deg!
  Honnr gitt av : Down and coming, 31. mai 2004, 17:45
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 7
 • 8
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!