Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 125
  • 126
  • 1876  Generelt / Loggbok Online / Re:Bamse Bjørns vei mot NM 2004 på: 23. februar 2004, 22:37
    Når det gjelder hoftene så har eg hatt samme problemet sjølv. Tøyer du hoftene? Trener du ofte sumo? Har ikkje pleid å trene hofteøvelser men pleier å tøye dei bra 1-2 ganger i uka pluss litt lett strekking etter trening. En god øvelse kan fks vere å ligge på en benkpress og sette beina oppå benken. Deretter løfter du opp rumpa menst hælene er i benken. Du kan også legge på nokre kg på stanga og legge den på brystet/magen. Også presser du rumpa opp og ned. Samme øvelse kan brukes til tøying uten vekter. Skjønte du det?

    Ja, den tok jeg. Står sumo når jeg tar mark. Akkurat nå er det jo oppgjøring mot et viktig stevne for min del, så da blir det en gang i uka. Men prøver å trene endel vanlig mark, for ryggen sin del, siden sumo ikke tar så veldig på ryggen(for min del!) Jeg tøyer hver kveld en times tid før senga, men burde nok gitt hoftene mer oppmerksomhet. Da prøver jeg tipset, takk skal du ha.

    ps: jeg ville gjort akkurat det samme som deg Wink Kan gjøre vondt senere, passer litt dårlig nå!
    1877  Generelt / Loggbok Online / Re:Bamse Bjørns vei mot NM 2004 på: 23. februar 2004, 21:53
    Hei du!
    Vær forsiktig, slike betennelser er "farlige" kommer plutselig tilbake. Hatt noe fysioterapi på den?

    Har du noen gode tips til trening/styrking av hoftene? Sumomark sliter sånn på hoftene mine, og lurer på om du vet om noen øvelser som styrker dette?
    1878  Generelt / Loggbok Online / Re:Sterkestesomfinns vei mot NM 2004 på: 23. februar 2004, 21:46
    uff, den var kjedelig. Det bør være en slags dispensasjonsorden for kvinner som er/har vært gravide. De tror vel at resultatene blir lavere pga lengre fravær fra idretten. Men styrkeløft er ikke noe en kaster seg inn i 2 uker etter fødsel! Det burde ikke vært mer vanskelig enn å delta på et stevne, for å bevise at du tilfredstiller kravene!!! Synes NSF skulle gjort mer fleksible for å beholde de få kvinnene det er på nasjonalt/internasjonalt nivå og ikke være så firkanta!! Angry

    ps: var du på Vet-NM? med datteren din?
    1879  Generelt / Loggbok Online / Re:Bamse Bjørns vei mot NM 2004 på: 19. februar 2004, 22:22
    Du, du "ser" ut til å være en røslig kar,  har du alltid vært det? Har en som sliter med å legge på seg, og trenger litt hjelp. Noen tips?
    Ellers kjenner jeg til problemet ditt. Har bestilt knebind fra Titan for ca 4 uker siden. Først idag fikk jeg bekreftet at de hadde mottatt bestillingen og at de satset på å få den sendt ut i løpet av neste uke. Har du prøvd å sende e-mail til enormous ang kredittkortavslag?
    ps: metalskjorta har fått bra skussmål! Smiley
    1880  Trening / Styrkeløft / Re:Hvordan være nybegynner på: 18. februar 2004, 00:13
    Takk takk.. Det kommer til å bli flere innlegg nå, og en treningslogg, nå som jeg ENDELIG skjønte hvordan jeg skulle gjøre dette! Cheesy
    1881  Trening / Styrkeløft / Hvordan være nybegynner på: 17. februar 2004, 23:56
    Det hele begynte egentlig bare som en spøk fra en kamerats side, som i forbi farten bemerket at jeg hadde tatt igjen han på en øvelse. Deretter fyrte Tor egil Skogly oppunder, og nådestøtet fra en klyse: "jenter kan ikke løfte tungt". Så her sitter jeg da, fersk som brødet kl 04.00 om morgenen og lurer på hva i alle dager jeg begir meg ut på.

    Det er ikke til å stikke under en rot at denne styrkeløftsporten er et kapitel for seg selv. Helt til nå på nyåret hadde jeg sett på sporten som et undergrundsmiljø, med en haug av særinger og overdimensjonerte menn. Nå er jeg plustelig en av disse særingene. En veldig aktiv en også.

    Jeg hadde sett for meg flaue seanser, hvor jeg ligger med benkstanga til halsen med 40 kg, gutta leende rundt meg. Isteden iler tre stykker til, hvor en hjelper såvidt og de to andre står og heier. etterpå vanker det ros og oppmuntrende ord. Og i knebøy er det alltid en bak og en ved siden, klare til å gripe inn. Og det er alltid positivtet i ordene, uansett. Og feedback, masse feedback.
    "Dette er bare fordi jeg er jente", tenker jeg, litt irritert over denne gjengen som inntar "storebrorrollen" uten å spørre meg først. Men når jeg snur meg rundt, ser jeg en liten mann på rundt 100 kg få samme oppbacking og tilrop som jeg fikk. Skjønt her står det flere og passer på! Mannen klarer løftet, og det vanker klapp på skulder og ros. En sier han må passe litt ekstra på å komme langt nok ned og demonstrerer elegant på podiet. Mannen nikker enig og skal visst prøve det i neste løft.
    Dernest er oppmerksomheten rettet mot meg, om jeg vil ha hjelp bak? Jo, takk, gjerne det, og jeg piner meg igjen 5 nye rep med heierop.

    Dette er et helt nytt miljø for meg, så fjernt fra det kjente håndball og fotballmiljøet jeg har tilbringt min tid i de siste 15 årene. Selv om jeg er fersk og uerfaren, føles det likevel som jeg har vært med siden tidenes morgen. Og det er dine egne resultater som teller. Jeg synes vel selv at jeg ikke løfter all verden, men likevel får jeg oppmuntring rundt meg som gjør at jeg føler meg som verdens sterkeste!

    Så det startet altså som en liten hobby ved siden av fotballen og håndballen. Neste måned skal jeg kvalifisere meg til J-NM  Wink
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 125
  • 126
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!