Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Svindlet av Elixia! på: 04. september 2014, 17:28
  Blitt svindlet av sats elixia jeg og. Gammel tråd men fant den via google for å se om andre har vært borti lignende.

  Tok en gratistime, det var intet problem. Ble oppringt av en super ivrig svenske mange ganger som lurte på om jeg ville tegne abonnement, noe jeg sa sikkert 15 ganger nei til. Jeg sa at jeg kanskje skulle bli medlem men det fikk jeg heller ta på senteret når jeg hadde bestemt meg. han sa da at han kunne ta opplysningene mine nå slik at jeg slapp å fylle ut skjemaer på senteret, noe jeg sa OK til. Han skrev opp personalia og sa at jeg fikk en epost jeg skulle svare "OK" på for å bekrefte at opplysningene var korrekte, noe jeg også gjorde. Nå plutselig fikk jeg et inkassokrav på over 1200 fra sats. Har ikke vært der siden prøvetimen og heller ikke hørt noe fra dem.

  Jeg kontaktet kundeservice og forklarte alt, han sa at han ikke kunne se at jeg har skrevet under på noe og saken skulle avsluttes, jeg skulle også få en bekreftelse på dette via epost. Men eposten jeg fikk sa heller at den tidligere eposten som jeg svarte OK på var juridisk bindende, og at jeg var medlem.

  Ren svindel, fy faen for noen latterlige folk. Kvalme parasitter. Skal aldri mer ha noe med de folka å gjøre. Har kontaktet forbrukerrådet, men regner med at disse sleipe svina har gjort alt for å sikre de skitne triksene sine. Hadde aldri trodd at en "profesjonell" kjede skulle gjøre noe slikt.

  Drittsekker, hele gjengen. Jobber du for disse folk så er du bånn i bøtta.
  2  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Måltid før trening? på: 24. november 2013, 14:39
  Jeg er ganske nub, men føler jeg har mye mer energi og trener mye bedre om jeg spiser en time før trening. Hørte også Jay Cutler nevne dette i en video, han er relativt trent..
  3  Kosthold / Kosttilskudd / Ikke overskride daglig dose? på: 24. november 2013, 14:36
  Hei

  Har tidligere tatt et whey proteinpulver fra proteinfabrikken, står på pakken at man skal ta 2 skjeer (som er 60 gram) og det inneholder ca 43 g protein,10 gram karbo osv.

  Det nye jeg har kjøpt meg heter micro whey active. kjøpte det først og fremst fordi den var ganske billig i forhold til vekt og var halve prisen i Sverige.

  Men på den står det at anbefalt dose er 30 gram, og det inneholder 25,6 gram protein og 1,2 gram karbo. Dette er jo vesentlig mindre enn hva jeg pleier å ta etter trening. Riktig nok har det nye pulveret masse fancy typer protein som den gamle ikke hadde, men jeg lurte på om jeg kunne doble dosen? Står at man ikke burde overskride anbefalt dose men, tenkte jeg skulle høre hva folket her mener.
  4  Trening / Forum for nybegynnere / Reps og økning av vekt? på: 02. november 2013, 22:14
  Frem til nå har jeg trent 3 set hvor jeg går ned i vekt for hvert sett. Jeg satser på 8 reps (varierer etter øvelse) og da blir selvsagt vekten lettere for hver gang for å løfte like mange ganger.

  Men etter å ha lest litt rundt så lurer jeg på om det er bedre å trene seg opp til å ta alle settene med like vekt og like mange ganger, og når man først klarer det så øker man? Blir jo ikke like sliten de første settene, men hva tror dere er best?

  5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Anbefalt et helt kurrant proteinpulver på: 21. august 2013, 12:44
  Da blir det nok isåfall whey 80, 159 kr prisen var levelig. Men om jeg tar turen over grensa, noen ideer om hva som er smart å hamstre?
  6  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Tips til en nub på: 20. august 2013, 20:04
  Men jeg føler at 5 reps ikke gir noe trøkk. Blir bare sliten, får ingen pump i det hele tatt. Blir liksom ikke så morsomt.

  Kan jo gå for 8 og se, men er ikke bygd for rå styrke, så føler at flere reps kompenserer for følelsen.

  Roterer bryst og skuldre nå. Hvor mange øvelser på bryst og skuldre? 2 som vanlig eller ta 3-4 siden jeg roterer dem nå?
  7  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Tips til en nub på: 19. august 2013, 14:26
  Ikke mye i det hele tatt. Har slitt en del med museskulder, går bedre nå, men bruker ofte venstrehånda på musa enda. Trener relativt rolig, er vel bare rygg jeg kliner til på, hvor jeg føler at jeg kan faktisk kline litt til.

  I benk tar jeg vel rundt 14 reps på 62,5 kg som hovedsett. Militærpress ligger på rundt 25 kg x12.

  Tenkte å fortsette slik en stund til, hvertfall til benken kommer over 70 kg. har som sagt ingen byggekropp. Ligner mer på spider-man enn hulken. Men om spider-man hadde hatt min kropp hadde han nok vært en del mindre definert og hatt en liten pondus Smiley Den V greia mellom beina opp til magen har jeg alltid hatt. Ganske spinkel.

  Burde da kjøre bryst og skuldre annenhver gang allerede nå mener du?
  8  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Tips til en nub på: 19. august 2013, 13:37
  Er ikke så prippen med kostholdet nå. Eller, bare jeg får i meg nok så går det greit, får heller endre det senere. Har alltid slitt med å legge på meg, så så lenge jeg ikke går helt amok går det nok bra.

  Alle dagene har:

  Nedtrekk 3x5
  Benk 3x5
  Roing 3x5
  Flymaskin (Fly machine, men flymaskin høres bedre ut=) 3x5
  Ab crunch 3x5
  militærpress 3x5

  Annenhver trening har jeg markløft 3x5 og knebøy 3x5 (Altså dag 1 har markløft, dag 2 kjører jeg knebøy). Det er disse øvelsene jeg føler at jeg får kjørt meg mest på, så tar dem først.

  Er ofte kø der jeg trener, så av og til må jeg ta en annen øvelse som ligner i stedet. Og regner med jeg få ta noen sittende tåhev også, men får så syyykt spreng i leggene. Bein, spesielt legger, er det jeg er sterkest i. Leggtrening kunne jeg ofte holde tritt med kompiser som er mye mer trent enn meg. Fattern har aldri trent en dag i sitt liv, men hadde skikkelig byggelegger i sine yngre dager (men han er av vesentlig grovere kaliber enn meg)

  Flere innspill? Setter pris på alle forslag.

  Har 2 øvelser bryst og rygg hver gang (regner ikke med mark her), burde jeg også ha 2 på skulder? Eller holder 1 øvelse? Om det er sjukt med folk nede så trener jeg lateral raise på skuldre, blir liksom ikke det samme men..
  9  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Tips til en nub på: 19. august 2013, 12:29
  Høres bra ut.

  Skal fokusere mer på de store baseøvelsene, og rotere litt rundt så det ikke blir for tungt.

  En ting bare. Ang. militærpress. Skal stangas sluttposisjon ende rett ovenfor startposisjonen (som hviler på brystet), eller loddrett ovenfor hodet? Regner med det er hodet, ettersom det virker mer naturlig, tenkte bare jeg skulle spørre for å være sikker.

  Og leste en post av deg anorakk hvor du nevner at du spiser nøtter. Jeg sitter ofte med en nøtte og fruktmix, men det blir ofte vesentlig mer enn bare en håndfull. Er vel ingen krise? Er ingen matmons. Tar en shake etter trening og prøver å spise vanlig. Men regner med at 4-5-6 håndfuller nøtter bare er bra påfyll nå som jeg trener?
  10  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Android app for norsk mat - kalorier og kostsammensetning på: 19. august 2013, 12:13
  http://www.appbrain.com/app/norsk-mat-matvaretabellen/no.orcasoft.matvaretabellen

  Noe sånt?
  11  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Trenger tips til program for en nybegynner på: 19. august 2013, 10:56
  Lokal fjettfjerning ved hjelp av trening er vel en myte?

  Er ingen treningsekspert overhode, men har lest at du ikke kan f.eks. bare trene vekk fett på kassa eller rumpa osv. Man trener, og når fettprosenten går ned så fjernes det fra de stedene som er genetisk betinget.

  Selv føler jeg at mitt program er genialt. Har egen tråd.

  Viktigste er å komme i gang og å fortsette. Vil jeg tro Smiley

  12  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Tips til en nub på: 19. august 2013, 10:48
  Haha. OK.

  Holder meg til knebøy da. Trodde man gjerne skulle ha en øvelse som tok "hams" mer i tillegg, men tar deg på ordet.

  Hvor mange reps? 5 OK?
  13  Kosthold / Kosttilskudd / Anbefalt et helt kurrant proteinpulver på: 19. august 2013, 10:46
  Jeg er nybegynner, så trenger ikke være verdens beste ninja-turtlepulver.

  Noe som er bra, har det meste man trenger og som ikke koster skjorta.

  Er av og til i Sverige og handler, så gjerne kom med merker jeg lett finner over grensa.

  Hva burde man se etter på pakka, for å si det sånn?
  14  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Tips til en nub på: 19. august 2013, 09:29
  Hvis jeg skal kline inn 1 øvelse til etter knebøy som går på lår, hva anbefales?
  15  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Tips til en nub på: 18. august 2013, 16:35
  Men tar knebøy nok på hele låret?

  Sider:
 • 1
 • 2
 • «Simplicity is the key to brilliance» - Bruce Lee
  Bruk disse spesialmetodene og få muskelvekst.
  Er du på jakt etter proteinmuffins? Se her!

  10 tips for å bli god i benkpress

  Trening24.03.2020200

  Benkpress er en utmerket øvelse for å trene armer, bryst og skuldre.
  Bruker du multivitamin? Disse råvarene gjør samme nytten.