Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 14
 • 1  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Dietmar nyb. belastningsintervall u/utstyr på: 02. februar 2014, 21:55
  For det første bør ikke 1rm altså maksen din økes med mer enn 5% altså ikke sett for høye mål. Dersom du skal kjøre uten drakt, kan du sette belastningsintervallene på det minste(står i margen på bildet der) Dersom det står drakt, kjører du da bare uten, og blir det for tungt, får du senke målene litt. Det som er viktig er å fullføre akkurat det som står på programmet og ikke ta mer, mindre. jeg anbefaler at du kjører uten belte også for å styrke kjernemusklatur og korsrygg, gå heller ned på vektene.

  Lykke til.
  2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Steroider for å bli "best" på: 29. november 2013, 20:41
  Steroider er ikke noe nytt, og jeg kaster mest sannsynlig bensin på bålet ved å starte en tråd som denne. jeg håper at mine synspunkter kan hjelpe/overbevise folk om at bruk av steroider er galt. Jeg tenker samtidig at folk må få ta selvstendige valg og stå for de valgene resten av livet.

  De fleste som er imot steroider bruker som regel argumenter som:" det er livsfarlig og du kan dø av det osv". Denne tråden er ikke ment som noen skremsel propaganda,og de fleste vet risikoen før de starter med steroider. Det jeg vil sette fingern på ved bruk av steroider er det etiske. Dette blir selvfølgelig subjektivt, men jeg synes personlig at det å jukse seg til resultater er galt. Det er for min del for svakt å si at for å hevde seg i denne sporten må man dope seg! Det er helt riktig det, men er det da steroidene, treninga, kostholdet og livsstilen som avgjør, eller er det rett og slett det etiske? Det er DU som bestemmer hva du putter i deg, ingen andre!

  Du har vel kanskje jobbet knallhardt mot en eksamen, hvor du har dedikert masser av tid og offret trening/fritid.? Jeg sier ikke at man skal være sjalu på andre, men dersom du vet at vedkommende er på fylla, spiser godis og glemmer helt å lese, fordi vedkommende jusker seg til et godt resulatat på eksamen.
  Nederst i linken legger jeg ved et klipp som illustrerer dette nærmere...

  Den iveren etter å bli best har tatt helt av, Motivasjons videoer, tips," kunnskap" og myter spres via youtube og blader. Hvem er det vi hører på og tror på? JO de største gutta på gymmet, som 9 av 10 ganger ikke vet hva dem prater om. jeg viser nok en gang til klippene jeg legger ved. Fokus er ikke lenger på å ha det gøy, og bruke tiden til hjelp. Det å bli størst mulig er det eneste som teller, og det skal skje helst i går!

  Vi vet ikke bivirkningene av steroider i det lengre løp, og er det virkelig verdt å ta en slik risiko? Det er alt for mange som bruker og misbruker steroider, ikke noe nytt.Argumenter som " Jeg må bruke steroider for å bli best, for å bli stor, for å føle meg verdt, for å selvbildet osv". Vitner om at samfunnet har utviklet seg mot kanten av stupet. Slik jeg ser det er det et kappløp om hvem som dytter i seg mest, som tar det til et nytt nivå, som risikerer egen helse, og til og med i værstefall etterlater seg nære og kjære... Nok en gang hvor er moralen, er dette okei, eller er det galt?

  legger ved noe alle bør se! De andre partene finner dere selv, legger ved 2ern.... se fra 0,27 sekunder..

  https://www.youtube.com/watch?v=I61ya9twO4o

  3  Trening / Styrkeløft / Sv: Carl Yngvar Christensen satte VM rekord med 475 kg i knebøy på: 09. november 2013, 21:57
  CYC er et monster! Fantastisk prestasjon. 475 kg knebøy er helt vanvittig, er vel ikke så mange som har kjært tyngre knebøy med masse dop innabords, så dette er virkelig et forbilde for alle som holder seg på den reine siden. Kommer til å bikke over 1200 før han legger opp:)
  4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Andreas Thorkildsen 200 raw benkpress på: 11. oktober 2013, 15:22
  Den delen av løftebanen der han har trykk er vel like lang som for en del "eksperter" på å krumme opp ryggen. Og grepet omtrent like bredt.  enig, og øvelsen benkpress blir sjeldent 100% urført riktig, og dette er ikke det værste jeg har sett og spesielt ikke med 200 kg på stanga.
  5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Andreas Thorkildsen 200 raw benkpress på: 11. oktober 2013, 01:34
  Her er en side som funker :

  http://www.fvn.no/sport/xfriidrett/Thorkildsen-loftet-200-kilo-2486706.html#.Ulch5c44XwA

  Null utstyr av noe slag og over dobbel kroppsvekt og ser ikke ut som han krummer ryggen i det hele tatt. Helt rått.
  Jeg er enig i at det er pure power uansett. Det er mange som har klaget på spretten/"bouncen" som Andreas gjør i sine benkperser. Forklaringen på det, er vel rett og slett at som spydkaster skal man trene eksplosivt og den dynamiske fasen av løftet skal gå så hurtig som mulig. Om dette er den hele sannheten vet jeg ikke, men både rumpa og ryggen er i benken under løftet hans, og spør du meg, tror jeg at han har mer inne også, ikke noe slite løft i det hele tatt på 200 kg....
  6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Andreas Thorkildsen 200 raw benkpress på: 10. oktober 2013, 19:12
  Bare poster videre det jeg så på Vg, så videoen også, velger å ikke si noe mer om teknikken enn at han får 200 kg opp, så får alle andre bedømme hva de synes:) Grin

  http://www.vg.no/sport/friidrett/artikkel.php?artid=10136079v
  7  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 07. oktober 2013, 00:40
  Testmetodende er så gjennomsiktige, sporløse transaksjoner og en rekke stoffer blir nevnt? Tydelig at du kan mye om dette.
  Jeg har faktisk tatt del i flere prosjekter hvor de sammenligner rene utøvere mot dopa kroppsbyggere både når det gjelder hjerte/hjerne, hvorav et utdrag fra seneste prosjektet er som følger: ".. Hvordan anabole steroider påvirker hjerne, kognisjon (oppmerksomhet, resonnering og hukommelse) og følelser". Mener du fremdeles at jeg doper meg og lurt hjernen min slik at den ikke viser tegn på noe ved MR-undersøkelsen av hjernen?
  Du finner vel frem noen sinnsyke teorier på hvordan man gjør om hjerneoppbygningen for å ikke bli tatt i en MR-scanning av hodet.

  Kan også nevne ettersom jeg jobber på NIH, at det nå også jobbes med teorier som trolig kan være et stort gjennombrudd rundt doping i forhold til hvordan man avdekker bruk av dette i LANG tid tilbake.

  Det at du understreker at du ikke har noe i mot meg, men misliker at jeg gir falske forhåpninger på hva man kan gjøre naturlig/uten doping? Det er ganske personlig og når jeg har brukt hver eneste dag i livet mitt de siste 7-8årene på å komme hit jeg er idag uten bruk av doping. Vil jeg si at det er ganske smakløst å komme med slike kommentarer. Jeg kan forstå at folk stiller sin skepsis, men da kan du gå igjennom disse 127 sidene jg har av logg her, se på utviklingen og kort fortalt satset alt av tid jeg kunne brukt på fest og andre ting på nettopp trening.

  Jeg er, og har alltid vært dopingfri.
  Det som er så fint med å kunne si det, er at følgende er et 100% korrekt og ærlig svar!


  Skjønner at du blir irritert over slike idiotiske utsagn! For det å legge sjela si i noe 100% koster faktisk mer enn noen kan forstå, både sosialt og på andre arenaer. Å komme med slike kommentarer er som å tråkke på et livsværk med flere tusen timer hardt arbeid. Ganske enkelt bare å heve seg over det, og stole på seg selv, så lenge du vet hva du er og står for, så kan slike idioter komme med kommentarer. De kommenatrene stammer rett og slett fra sjalusi.... stå på!
  8  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 29. september 2013, 22:42
  Uke 1, mengdetreningen er igang!

  Nevneverdige vekter denne uken:

  - 172,5kg i smalbenk til 9,5cm kloss greit opp

  - 70reps militærpress - opp til 5er på 80kg veldig greit

  - Saktebøy opp til 165kg

  God treningsuke! Kroppen føles bedre, QL har blitt lagkamerat og en sjelden uke uten de alt for store plagene Smiley

  Bra du er back in game igjen! Militærpressen kjører du den sittende, eller kjører du stående?
  9  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Regne ut kcal, vil ha det så nøyaktig som mulig! på: 27. september 2013, 18:54
  Det er vel ingen fasit på lett, middels/tung og tung, men la oss si at lett belastning kan være volum da, og man tar 15-20 reps, også kan vi si at middels/tung er rundt  8-10 reps, mens tungt er 5 reps. Jeg vil ikke si at dette er 100% riktig for det er nok litt individuelt, men uansett slik du beskriver det, ville jeg satt opp moderat/middels på aktivitetsnivå:) om det var det du ville ha svar på?
  10  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Regne ut kcal, vil ha det så nøyaktig som mulig! på: 26. september 2013, 23:55
  Vet ikke hvor jeg skal begynne, men i hvert fall, så kan du lage deg en diettplan, og følge den nøyaktig, slik at det ikke blir noe feil.. Forskjellen på lav og moderat burde jo være åpenlyst, middels er vel et annet ord. Dersom du mener du blir skikkelig sliten av øktene dine, ville jeg satt opp moderat.

  Uansett vil jeg råde deg til å ta det rolig, lær deg å kjenne din kropp, og juster opp eller ned på kaloriene. I praksis betyr det at dersom du går opp må du justere kaloriene ned. Husk at i starten av en diett raser man ofte mye ned i vekt pga væske. I stedet for å rote med disse regnestykkene, som forsåvidt er riktig dersom man gjør det riktig, kan du heller bruke den her..

  www.kalorikalkulator.no
  11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espenc på: 22. september 2013, 15:44
  jeg synes dette er bra jeg Espen, i det hele tatt at du tør å satse og gå opp i vekt, de fleste vil jo starte å deffe før de har bygget! Er nok en bra fysikk som gjemmer seg under "fettet"... spennende å se da deffinga starter...
  12  Trening / Styrkeløft / Arbeidskravsanalyse/papasitetsanalyse i Styrkeløft. på: 17. september 2013, 02:01
  Jeg lurer på om noen har noen analyser, eller dokumenter som faktisk viser konkrete tall/kg som forventes av utøvere på nasjonalt nivå, så man kan sammenligne/vurdere andre utøvere opp mot dette(arbeidskravsanalyse og kapasitetsanalyse) vet de har slike analyser i fotball og andre idretter.

  Jeg lurer også på om noen har noen formening om antall timer i uka/året en utøver på nasjonalt nivå har.

  Jeg driver og sammenligner noen analyser, og lurer derfor på om det er noen hjelpsomme sjeler der ute:)
  13  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Ryen bygger på: 12. september 2013, 02:04
  weak point
  14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Ryen bygger på: 08. september 2013, 22:57
  Da er det på tide å logge litt igjen! vært en pause fra det, har vært mye seriøs trening i år, men har vært i en down periode nå de to siste ukene, mangel på motivasjon og et liv utenfor gymmet! har vært noen fuktige kvelder og noe junk!

  Nå er det på tide å starte igjen, og planen fremover nå er å bygge litt, jeg har vært veldig usikker på fett%en og om jeg skulle kjørt på med en deff, eller om jeg skulle fortsette å bygge! Jeg bestemte meg for å kombinere et styrkeløftprogram som hovedsaklig er et tredagers helkroppsprogram med et volumprogram bygd på mye-reps prinsippet.

  Fokus ligger på baseøvelser, og den eneste isolasjonsøvelsen jeg har lagt inn er sidehev, rett og slett fordi utsiden av skulder blir ikke fullt så stimulert av baseøvelsene som feks fremsiden og baksiden..

  Det har blitt lite varierte bilder på meg, vet ikke hvorfor, men legger ved et bilde som er tatt i godt lys på morgenen. Så jeg går ikke rundt å ser slik ut om dagen, dessverre.

  Skal bli flinkere til å logge treningene mine her. Cool
  15  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 05. september 2013, 12:58
  Jeg må presisere, igjen, at jeg ikke antok eller beskyldte noen for noe som helst - Hr Midtby spurte hva enn annen mente med uttalelsen, og jeg følte for å oppklare. Det at du blir irritert Lex Luger, da får du i så tilfelle angripe den personen som kom med bol-beskyldningen og ikke meg i så fall. Meg finnes det uansett jævlig mye annet å ta på, hvis du vil bruke tida di på det
  ( blunkefjes ) 


  Du er en morsom skrue, tenkt på å bytte navn fra den avdøde Fleknes til Sherlock Holmes, siden du er så glad i å "oppklare" noe? hehe
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 14
 • 5 mettende mellommåltider

  Kosthold28.04.2021192

  Sunn og kjapp mat på farten.

  Kardio eller styrketrening først?

  Trening27.04.2021353

  Hva bør du trene først for optimal effekt?
  Se hvilke matvarer som du får bedre resultat av.
  Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.