Visning av honnrposter for cat
Sider:
 • 1
 • 1  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Re:Gromgutten! 13. mars 2004, 20:45
  Til HITman ( og andre som tror jeg ikke vet hva jeg snakker om...)

  Først vil jeg bare si en ting, HITman.
  La oss holde oss til saken og diskutere de skadelige sideeffektene av overdrevet bruk av anabole steroider. Det var nemlig det som var temaet mitt her og IKKE hvor bra trening i seg selv er. Det er vi jo alle enige i og det er vel en av grunnene til at vi trener? At trening er sunt og helsebringende i seg selv er jo oppe og vedtatt for lenge siden. Basta.

  Så over til dine tolkninger ang de negative sideeffektene ved bruk av AS

  Ja, det er sant at steroider virker best på skjelletmuskulatur, MEN kan også affisere andre muskelgrupper, hvor hjertemuskelen er en av dem! Det er også dokumentert  dødlige tilstander av hypertrofi blant annet hos  steroidebrukere. Medisinske undersøkelser støtter teroien om at bruk av anabole steroider er en risikofaktor for hjertesykdom ( Mao Jens-mulla ingen synsing av meg, rene fakta!) Grunnen til dette er steroider har en ugunstig virkning på kolestrolnivået hos NESTEN ALLE steroidebrukere. Det blir en svak økning av totalt kolestrol, HDL-kolestrol ned mens det blir en stigning av LDL-kolestrol. Og hvis LDL-konsentrasjonen overstiger det som cellene kan gjøre bruk av, blir det overflødige LDL værende igjen i blodet. Etterhvert legger dette kolestrolet seg i åreveggen og skape en avleiring. Dette kan føre til tilstopping av arterien og føre til hjerteinfarkt. En del steroidebrukere oppfyller altså, spes under syklusene, to av de viktigste risikofaktorer dødsårsak nr 1 i den vestlige verden, hypertensjon og høyt kolestrol. Og ja, HITman, nivået er sunket flere uker etter avsluttet steroidesyklus. MEN det er likevel farlig for kroppen å ha så store dramatiske forandringer, og som sagt er man i en svært risikosone under syklusene! Værre er det for steroidebrukere som konstant går på steroider. Dette er bekymringsfullt, og igjen ikke noe jeg "dikter".

  Høyt blodtrykk blant steroidebrukere er svært vanlig pga væskerestreksjon og vektøkning. Høyt blodtrykk vet vi jo alle kan føre til en mengde kroniske sykdommer.  og de som ikke vet det kan jo lese seg til det.

  Disse emnene kunne vi diskutert helt til vi blir blå i trynet og vel så det, siden vi tolker alvorlighetsgraden så forskjellig. Jeg vektlegger de negative sidene forbundet med AS meget alvolig.
  Jeg har sett og snakket med mange steroidebrukere som har fått flere av disse symptomene.
  Unge menn med både hjerneblødninger og hjerteinfarkter, og også alvorlige psykiske lidelser som delvis kan sporer tilbake til et ukontrollert steroidebruk.
  Noen  hadde en drøm å bli "stor mann" og dra damer på sin store kropp ( snodige damer i så fall...) disse unge guttene hadde ikke satt seg inn i hvordan følge en syklus og hva man må være obs på. Dermed gikk det som det måtte... Mens andre er voksne menn i eliten i norge og burde faktisk vite bedre!

  Jeg tror vi ikke kommer lengre med denne "debatten" her på nettet. Det jeg håper er at alle leser kyndig litteratur og setter seg inn i de alvorlige og uønskete bivirkningene av AS, og ikke bare godtar hva såkallte verdensvitere mener...

  PS: Et annet problem som steroidebrukere har, er at man vet ikke hva man får når man kjøper AS illegalt. Og så vidt meg bekjent er det illegalt å selge AS i Norge... Jada, HITman det er ikke illegalt å bruke det... Men problemet er at de som selger AS kan selge deg "dritt" som du bruker i god tro om at er noe annet enn det du virkelig har fått...

  Det var alt fra meg  Wink
  Honnr gitt av : Ivrig pingle, 09. april 2006, 17:28
  2  Generelt / Loggbok Online / SV: SuperMosjonist - I do it my way! 24. juni 2004, 21:06
  Stakk innom dagboka di for å sjekke at du ikke gir deg og forfaller... Må følge med og sjekke at en mann i sin beste alder holder strandformen ved like.. he he  8)

  Veldig imponert over stå-på viljen din  Knebøy   Weightlifter  og hvor ivrig du er i målinger av diverse kroppsdeler..  Grin
  Honnr gitt av : SuperMosjonist, 24. juni 2004, 21:51
  Sider:
 • 1
 • Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

  Effektiv beintrening

  Trening30.07.202069

  Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
  Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
  Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?