Visning av honnrposter for Lundefuglen
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 4
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen trener 15. august 2018, 11:28
  Tirsdag 14/8-18:

  Intervaller på bane. 5*1000 meter. Pause på 2.30.

  Drag 1: 3,47.
  Drag 2: 3,49.
  Drag 3: 3,48.
  Drag 4: 3,45.
  Drag 5: 3,30.

  Snitt rett under 3,44. Fornøyd med økta, det føltes lett. Samtidig er det bare 3-4 sekunder treigere enn det som føltes veldig tungt tidligere i sommer. Kan muligens være at det er lit lettere å få samme snittid når jeg løper som i dag i forhold til jevne drag.
  Honnr gitt av : Aktivutdøver, 18. august 2018, 09:28
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener 07. juni 2015, 12:00
  Dette innlegget jeg skal skrive, har jeg visst jeg kom til å skrive en stund nå. Et par måneder har jeg visst det, siden ca. en uke etter NM i mars. Det er ikke innlegget om at jeg slutter, det er innlegget om at jeg fortsetter til NM 2016. I et par timer etter NM i år, mens jeg fortsatt satt i hallen, hadde jeg overhodet ikke lyst til å konkurrere noensinne igjen. Jeg ble værende å se på til ting var over. Mest for å være sosial og ikke framstå som en så dårlig taper som jeg egentlig er. Når jeg kom meg ut av hallen og fikk være alene, begynte jeg å tenke på neste år. Jeg hadde lyst, men motivasjonen for å trene var ikke der. Så kom den snikende, egentlig ganske raskt.

  Det er mest det at jeg var så dårlig forberedt i år som motiverer. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har tenkt mye på skulderskadene mine. Da jeg skada skuldra for første gang, hadde jeg en triangle nesten inne i den samme kampen. Hadde jeg greid å sette den, hadde jeg ikke skada meg. Den andre gangen var på slutten av en hard trening. Jeg hadde akkurat kommet tilbake etter den første skaden og var sliten. En liten runde igjen, jeg var sliten. Norgesmesteren i -100 og åpen klasse var ledig. Jeg feiga ut. Hadde jeg gått mot han, ville jeg ha blitt mer sliten og blitt kasta noen ganger, men ikke skada meg. Hadde jeg bare stått over runden, hadde det vært greit. I stedet gikk jeg mot en jeg er bedre enn. Hodet mitt var derimot mer i dusjen og på hyttetur til helga enn tilstede i nået. Jeg gjør et dårlig angrep og skader meg på ny når jeg blir kontra.

  Jeg er fullstendig klar over at på samme måte som jeg kunne ha vunnet kvartfinalen på NM selv med den oppladninga jeg hadde, kunne jeg ha tapt den med en perfekt oppladning. Det er allikevel veldig vanskelig å ikke tenke på hva som kunne ha vært. En del av meg skulle ønske jeg dro ut armen til motstanderen i bronsefinalen på NM i 2014, sa takk for meg og gikk av matta for godt. Målet om NM-medalje var nådd. Samtidig er det en del som tenker på da jeg fikk ryggen på han som endte opp med å vinne i semifinalen. Hva hvis jeg hadde greid å utnytte den muligheten slik at jeg vant og kom til finalen, hva om det hadde blitt mer enn en tredjeplass... Det er ikke tvil om hvilken del som er sterkest. I stedet for å sitte å tenke på hva som kunne ha skjedd, skal jeg gjøre det jeg kan for å få det til å skje i framtida.

  Jeg har nemlig veldig god selvtillit, samtidig er den veldig dårlig. På den ene siden er jeg hellig overbevist om at hvis jeg får ut alt jeg er god for i en kamp, er det få i -81 i Norge som er i stand til å slå meg. Og ingen som kan føle seg helt trygge. På den andre siden er jeg veldig usikker på om jeg noensinne kommer til å greie det.

  "Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure." Marianne Williamson

  Tar jeg feil eller er kjepphøy, får det bare være. Hadde jeg ikke trodd det, kunne jeg ikke ha holdt på som jeg gjør. De som kjenner meg veit at jeg vanligvis ikke er den som snakker høyest eller er mest frampå. På akkurat dette området tillater jeg meg å være det. Jeg trener for å vinne. Greier jeg det ikke, så greier jeg det ikke. Tar jeg medalje, blir jeg trolig fornøyd. La det allikevel ikke være noen tvil. Jeg trener for å vinne -81 på NM i judo 2016 i Levanger. Fordi jeg har så veldig lyst til det.

  "Feelings not acted upon is death to the soul"

  I sommer har jeg fire mål med treninga:
  Å holde kampjudoen sånn noenlunde ved like.
  Legge på meg og bli generelt sterkere. Konkret mål er pers i markløft. Drømmer om 240 kilo.
  Kondis, nærmere bestemt løping. Usikkert hva det blir av konkurranser, men løpe skal jeg.
  Gradere meg 30. august.
  Kort fortalt fysisk form og gradering.

  Deretter blir alt rettet inn mot NM. Der skal jeg prøve å gjøre det så bra som overhodet mulig. "Dessverre" har jeg en jobb, så jeg får ikke trent som jeg vil. Flytte til utlandet og trene judo/bjj to ganger om dagen. Jeg har faktisk spart opp nok penger til å gjøre det et par år, iallefall ett. De pengene kommer nok til å bli brukt på andre ting, så situasjonen vil nok forbli som den er. For å forbedre meg optimalt skal jeg derfor gjøre noe så orginalt som å begynne å trene mindre judo. Fra 4 til 3 dager i uka pluss at det forhåpentligvis blir en del helgesamlinger. I tillegg er planen å begynne å trene bjj på Frontline. Det er flere grunner til det. Jeg er lei av kveldsvakter på fredag. På Frontline er det treninger fredag, så jeg slipper å velge mellom kveldsvakt fredag og å gå glipp av en trening. Dessuten slutter treningene der generelt før slik at det blir litt færre seine kvelder etterfulgt av at jeg står opp 06 for å trene før jobb.

  En tredje grunn er at jeg har hatt en del småskader som jeg tror skyldes høy belastning (da tenker jeg ikke på skuldra som var akutt). Bjj er snillere for en kropp som ikke er like ung lenger og ikke får like mye restitusjon som den gjerne skulle hatt. Resultatet blir forhåpentligvis at det faktisk blir mer judotrening og betraktelig mer kampsport totalt. Til slutt skal jeg innrømme at da jeg flytta til Oslo, så jeg for meg at jeg kom til å bli teknisk god og skulle vinne kamper på spektakulære og luftige kast. Jeg har innsett at det kommer ikke til å skje. Derfor skal jeg dyrke det jeg er god på. Fysikk og jobbing på bakken. Kombiner rå styrke med eksplosivitet, stålkondis, å være vanskelig å kaste, 3-4 farlige kasteteknikker og å være livsfarlig når kampen havner på bakken så vinner du aldri OL. Men kanskje, kanskje vinner du NM. En dag kommer til å komme da jeg blir lat, gammel og tjukk, men ikke enda. Jeg skal stille i Levanger som den beste versjonen av meg selv noensinne. Ni og en halv måned igjen.

  Rise and shine.
  Honnr gitt av : Bungalow Bill, 07. juni 2015, 18:35
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot bjj-stevne i juni 20. mai 2012, 22:03
  Søndag 20/5-12:

  Morgen

  Styrke.

  Frontbøy: 3*5, 95 kilo.
  Knebøy: 5*70 kilo, 3*90 kilo, 2*100 kilo, 1*110 kilo, 2*100 kilo, 3*90 kilo, 5*70 kilo.
  Bulgarske utfall: 10 kilos hantler, 3*8.
  Strakmark: 8*80 kilo, 6*100 kilo, 8*80 kilo.
  Militærpress: 3*5, 57,5 kilo
  Facepulls: 3*10.

  Frontbøyen og militærpressen var rimelig tungt, resten var lett. Feiga ut litt i bulgarske utfall siden det pleier å drepe låra mine og jeg skulle være i en del til seinere på dagen og i morra.

  Kveld

  Intervaller 4*4 minutter på mølle. 13,2 kilometer i timen, 6 grader stigning.

  Drag1: Sluttpuls 176.
  Drag2: Sluttpuls 182.
  Drag3: Sluttpuls 183.
  Drag4: Sluttpuls 188. (20 kilometer i timen det siste halve minuttet)

  Det var det for i dag. Var rimelig tung i beina før og under løpinga. Det gikk bra for det. Dobler i morra, først bjj, så judo. Kan bli spennende å se hvordan det går. Kjører på og håper på det beste. Forøvrig veide jeg i dag tidlig 86,3 kilo med gi. 4 kilo over vekta. Har fire uker på å rette opp på det, bør gå glatt så lenge jeg begynner å ha det litt i bakhodet alt nå. Drakk øl og spiste godteri i går, 4 ukers pause fra det nå...

  Til slutt må jeg få ut litt aggresjon: Før kunne du styre musikken som du ville på gymmet der jeg trener. Ikke nå lenger. Resultat: Jeg var der tre ganger i helga, den ene HELT alene. Og måtte høre på en spilleliste som trolig ble satt på repeat en eller annen gang på fredagskvelden. (Det er selvbetjent gym). Den spillelista er det verste mølet jeg noensinne har hørt. Det er diverse trance/dance remixer som fullstendig radbrekker ALT fra gode låter, middels låter til dårlige låter.

  Det er så ille at når listas eneste gode låt, "Du hast" (orginalversjon), kommer så er det helt forjævlig med en gang den er over fordi du da har glidd ut av den resignasjonen den lista setter deg i siden det eneste andre alternativet er å røske høytalerne fra veggen og hive de ut vinduet. At jeg greide å la være å gjøre det da noe som utrolig nok er en enda dårligere og mer irriterende versjon enn orginalen til Dragostea din tei kom på for fjerde gang på under 48 timer er jeg oppriktig stolt av. Fy faen for noe møl. De som har laget den er onde.

  Hvis den lista står på neste gang jeg trener, er dere herved advart hvis dere er i nærheten av Gjøvik. Da blir det en bad moon rising!
  Honnr gitt av : bjørn`, 20. mai 2012, 22:05
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2012, plan s.51 25. mars 2012, 21:59
  Søndag 25/3-12:

  NM i judo.

  Starter mot en fyr som nok er betraktelig mer erfaren og teknisk enn meg. Jeg tar han på fysikken. Han greper meg litt ut og presser meg såpass at han leder. Når det begynner å bli kort tid igjen, gjør jeg et dumt angrep og han kontrer meg til ippon og seier. Ikke en veldig bra kamp, men sist jeg møtte han, i november, lurte han meg trill rundt og vant på 10 sekunder. Forbedring fra da.

  Nest ut er den tøffeste i pulja. Her blir jeg vel strengt tatt overkjørt. Er, i motsetning til i den forrige kampen, aldri i nærheten av å få til noe selv. Kan ikke være fornøyd med det. Kampen varer vel et par minutter.

  Så er det en jeg har trent mye med siden jeg flytta til Gjøvik. Tror ikke det var den mest spennende kampen å se på. Ingen får inn noe. etter en stopp i kampen, ser jeg det er 9 sekunder igjen. Da er jeg sliten, ikke fullstendig kjørt. Veit jeg har minst en kamp igjen og vil virkelig ikke gå opp mot tre minutter ekstra tid. Så jeg drar til alt jeg har på et kast. For første gang i mitt liv føles det naturlig å brøle i forsøket. Det går bra. Laveste poengscore til meg, men det er så kort tid igjen at det er mer enn nok. Vinner, godt fornøyd.

  Siste kamp er mot en jeg en gang har kasta så han svima av, for deretter å tape neste gang jeg møtte han. Har trua på å vinne. Da går det som regel bra, jeg angriper mest og er nære et par ganger. Føler jeg er offensiv og tror jeg kommer til å vinne. Så taper jeg plutselig. Det var en fin teknikk som tok meg på senga. Faen ta. Selvsagt surt, siden jeg fortsatt tror jeg kunne ha vunnet. Rar kamp egentlig, har aldri gått med følelsen av at dette tar jeg hele kampen for så å tape. Sånn går det vel av og til. Rimelig fornøyd med kampen, seff ikke med resultatet. Var ute før kampen starta, det var da i det minste noe.

  Totalt sett er jeg ikke fornøyd. Jeg blir for stillestående og angriper ikke nok. Paradoksalt nok med et mulig unntak av den siste kampen. Får heller ikke utnyttet fortrinnet jeg har på bakken i forhold til mange. Jeg har større ambisjoner enn dette her. 81 var den tøffeste klassa i år. 90 var nok like tøff, om ikke litt tøffere, i toppen. 73 hadde flere deltagere, men lavere topp-nivå. Allikevel, da jeg så trekninga, ble medalje målet. Anså 3 stykker som de aller tøffeste, fikk rett. Bare en av de var i min pulje. Ingen er uslåelige, ikke han heller. Måtte nok ha overprestert for å slå han allikevel. De tre andre, vel nå har jeg slått to av de. Sistemann kan jeg nok ta på fysikken. Hvis jeg gjør alt som jeg skal. Det jeg prøver å si at med maks klaff, kunne jeg ha slått alle de tre. De kunne selvsagt ha slått meg også, men det hadde ikke vært helt urealistisk at jeg slo de og ble nummer to i pulja. Det vil si medalje siden det blir utdelt to bronser. Så mye som jeg har trent, må jeg nesten sette meg så høye mål.

  Det skjedde jo ikke. På en eller annen merkelig måte er jeg fornøyd uansett. Det har nok med NM 2010 og 2011 å gjøre. I 2010 gikk jeg to kamper i 81, på tilsammen under et minutt. Inkludert en meget kort kamp mot han jeg slo i dag. I 2011 gikk jeg på ny to kamper i 81, på ny med en samlet kamptid på under ett minutt. Inkludert en meget kort kamp mot han ene som slo meg i dag. Ut fra denne statistikken var min korteste kamp i dag på 2.10 minutter, dvs. lenger enn de fire jeg gikk i 81 på tidligere NM til sammen. Selv om jeg både i 2010 og 2011 vant en kamp i åpen klasse, er 81 MIN klasse. Selv om jeg kunne gjort det bedre, føles det endelig som om jeg hadde noe der å gjøre. Ikke bare møtte opp som et slaktoffer.

  Hva som skje videre, veit jeg ikke. Ord som "tenkeboksen" blir brukt av større idrettsmenn enn meg. Fortsette å trene skal jeg, det er klart. Får uansett ikke trent mye kampsport i sommer, har derfor lyst til å løpe mye mer enn jeg har gjort i det siste og delta på noen løp. Spesielt 10 kilometrene på sentrumsløpet 28. april og Hornhindalsvatnet maraton 28. juli er forlokkende. Utover det? Tja... Har lyst på gullet i -82,3 kilo, hvitbelteklasse på Norwegian open. Har lyst til å trene ordentlig styrke og kanskje dra 250 i mark. Kanskje blir det det. Kanskje fortsetter jeg å konkurrere i judo, uten å ta det så seriøst, kanskje bytter jeg til bjj. Tiden vil vise hva som skjer. Akkurat nå lukter det Norwegian open, mye løping og en avgjørelse forhåpentligvis i løpet av sommeren.

  Hva jeg virkelig VIL, er det derimot ingen tvil om. Judo, 10 økter i uka. Et par med bjj, ispedd litt styrke og kondis. dessverre har jeg ikke ubegrenset med midler. Det jeg derimot har, er et stevne til i kroppen. Det bare føler jeg. Det blir åpent trøndersk mesterskap, 21. april i Levanger. Forhåpentligvis kommer min Nemesis, han som trolig ikke veit han er det, han som har slått meg fem ganger og tatt fra meg flere medaljer, inkludert et gull. Svensken som kommer til MIN hjemmebane, idrettsbygget på Gløshaugen i Trondheim og drar igjen med gullet, to år på rad. Jeg har lyst til å slå han og jeg har lyst til å vinne det stevnet!

  Honnr gitt av : bjørn`, 25. mars 2012, 22:07
  5  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim 21. februar 2012, 11:45
  Jeg syntes det er helt på sin plass å fjerne Robert Eilertsen sine artikler fra treningsforum. Lurer bare på en liten ting i forbindelse med det.

  Hvorfor fjerner dere de nå? Han er tross alt bare siktet (eller mistenkt?), ikke dømt. Selv om jeg tror han er skyldig, er han jo i prinsippet uskyldig inntil det motsatte er bevist.

  Jeg mener derimot at artikklene hans burde vært fjernet mye tidligere, samt at han ikke burde ha fått publisert noen verdens ting på treningsforum etter en tidligere hendelse. Grunnen er at han allerede har erkjent å ha vært i besittelse av bortimot 1 kilo dop. Visste ledelsen av treningsforum om dette? Hvis så er tilfelle, er det jo en indikasjon på at treningsforum.no egentlig ikke har den antidoping-innstilingen som frontes. Forskjellen er bare at nå har han blitt navngitt i DN og da må dere fjerne det. Fordi noe annet vil gi dårlig PR.

  Jeg hadde satt pris på et ærlig svar fra numberone om dette var kjent for dere eller ikke?
  Honnr gitt av : hallvard lønmo, 21. februar 2012, 12:50
  6  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Judo, grand slam, Paris 17. februar 2012, 20:39
  http://www.youtube.com/watch?v=HXSfHylsSUo#noexternalembed&list=UUeYa3QaP2n7I8SpGSqD-kUQ&feature=plcp
  Honnr gitt av : anskar, 19. februar 2012, 23:17
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2012, plan s.51 20. januar 2012, 23:02
  Da har jeg klipt negler. Skinna meg. Lagd matpakke. Pakka bagen med mat, tigerbalsam og sportsteip. Mekka spilleliste. Er sulten og litt tørst. 05.00 må jeg stå opp i morra. 4 ganger de siste tre ukene har jeg stått opp 06.00 eller tidligere for å løpe intervaller før jobb. For hva?

  Ikke er det sikkert jeg får mer enn en kamp. Kanskje får jeg ikke engang bruk for kondisen min. For de som ikke har sett filmen Chariots of fire, kan jeg sterkt anbefale den. Der sier en av hovedpersonene noe sånt som: "I believe God made for a purpose. But he also made me fast. When I run, I feel his pleasure." Jeg føler noe av det samme. Om det er Guds glede, endorfiner eller adrenalin. Jeg veit ikke. For alt jeg veit er det Odin som vekker berserken i meg.

  Det spiller for såvidt ingen rolle hva det er. Alt jeg vet er at akkurat når kampen pågår, da hele verden er meg og han, da føler jeg meg enormt og intenst levende. Det og drømmen om å vinne, er grunnen til at jeg gjør det. Håper det kommer svensker!
  Honnr gitt av : Cueball, 20. januar 2012, 23:24
  8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Ny MMA Kamp i Helga! 22. november 2011, 22:47
  Er ikke sint, bare mener det er mye idiotiske utsagn her...

  Du må kjøpe den for 9 dollar, kommer sikkert ut snart!

  her er alt jeg har tilgang til av info om kampen http://www.mmatrondheim.com/emil-weber-meek-by-decision-unanimous/

  Tror det er mange som bare har sett kamper, aldri gått selv. Nå har jeg aldri gått en MMA-kamp før, kommer aldri til å gjøre det heller. Men jeg veit veldig godt hvor sinnssykt slitsomt det kan være å gå kamper. Uansett hvor god kondisen måtte være.

  Grattis med seieren! Håper kampen kommer ut. Kunne kanskje ha betalt hvis jeg hadde hatt anledning til å se den live. Ikke når jeg veit resultatet.
  Honnr gitt av : webah, 22. november 2011, 22:49
  9  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Hvilken kampsport? 26. juli 2010, 15:55
  De kara i videoen der hadde ikke akkurat noe særlig god takedown defence heller da.

  For å sette ting litt på spissen. Resten av de kara i denne videoen er jo strengt tatt ganske trege.

  http://www.youtube.com/watch?v=qd4xoR6rLgg#noexternalembed&translated=1
  Honnr gitt av : kickstuff, 06. november 2011, 21:40
  10  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2012, mål s.41 07. august 2011, 20:52
  Søndag 7/8-11:

  Løp en halvintensiv tur på omtrent en halvtime. Dro aldri ordentlig på, men var litt andpusten på noen bakketopper. Hviledagen min denne uka. Det regna og var egentlig litt drit å løpe, men jeg gjorde det da allikevel.

  Sånn ellers prata jeg med naboen i dag. En kar på omtrent 55 år. Han var veldig imponert da faren min sa jeg hadde løpt maraton i sommer. Akkurat det slår omtrent aldri feil. Uansett hvem det er som får greie på det, om jeg sier det selv eller om de har hørt det av andre. Om det er jenter på 20 år eller bestefaren min på 75. Alle er grådig imponert over at jeg har fullført maraton. Tankegangen er vel noe sånt som at det er tungt å løpe maraton, så å fullføre maraton er bra, uansett. Å løpe 10000 meter på 37.53 er en mye større prestasjon enn å løpe maraton på 3.41.08, men det er det bare de som har peiling på løping som blir imponert over. Etter noen dager slutta jeg faktisk å være ærlig å fortelle at jeg er fornøyd med å ha fullført, men gjerne skulle ha løpt en del raskere. Nå bare nikker og smiler jeg og sier at jeg er fornøyd med å ha fullført.
  Honnr gitt av : BF/AF-2013, 11. august 2011, 18:57
  11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2012, mål s.41 28. juli 2011, 11:13
  Gratulerer med vel gjennomført maraton....frister det til gjentagelse? Smiley

  Takk for det.

  Alt rundt løpet var egentlig perfekt. Temperaturen var perfekt for løping, ca. 15 grader og overskya. Det var 8 drikkestasjoner langs løypa. Løypa var fin. størrelsen på løpet var passe, slapp å "løpe i kø." Løp stort sett alene. Naturen var fantastisk. Som om det ikke var nok hadde jeg en "privatsjåfør" som løp 10 kilometer og var i mål lenge før meg og tok seg av meg da jeg kom i mål. Fram til ca. 30 kilometer, da ting stemte var det en fantastisk følelse å ligge å cruise rundt Horhindalsvatnet. Jeg trodde også at løpet skulle sitte i mye lenger enn det gjorde, men alt dagen etter gikk jeg en ganske bratt fjelltur der alt jeg merka var litt stølhet de første fem minuttene.

  Alt i alt hadde jeg en kjempetur. Hornhindalsvatnet maraton kan jeg anbefale til alle som vil løpe et litt mindre maraton enn Oslo. Så det frister absolutt til gjentagelse. Men... Tida ble ikke allverden. Jeg ble slått av flere menn som var i dårligere form enn meg. De har bare løpt mer langt enn meg. Noen av de så ut som en parodi på gamle menn der de løp. For å gjøre noe med det, skal det ikke all verden til. Men den type trening er overhodet ikke optimal med tanke på judo. Jeg kommer trolig til å løpe flere maraton i mitt liv, men om det neste blir om 1, 5 eller 10 år veit jeg ikke. En ting veit jeg, det blir etter NM i judo 2012 Smiley Til det trenger jeg maks holde i 8 minutter, ikke 3 timer. Det gjelder rett og slett å bli en O2-maskin.

  PS. 2. juni dro jeg en treer på 195 i markløft. Det skal jeg love at ingen av maratongutta som slo meg kunne ha gjort, ingen av de jeg slo heller for den saks skyld.
  Honnr gitt av : bjørn`, 28. juli 2011, 20:53
  12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-maraton 23. juli, mål: Under 3.12 26. juni 2011, 15:49
  Søndag 26/6-11:

  Gjøviks sterkeste mann. Jeg stiller i amatørklassa. 7 deltagere. Begynner ganske dårlig med at jeg ikke klarer å flippe dekket på 270 kilo da jeg prøver før konkurransen. Prøver et par ganger til, finner en teknikk som funker for meg, plutselig er det kjempelett.

  Begynner med tire flip. 6 stykker, dekket veier 270 kilo. Jeg greier det på 22 sekunder og blir nummer to. Fornøyd.

  http://www.youtube.com/watch?v=VvC5wPbLVnM#noexternalembed

  Deretter er det log-press, 60 kilo. Jeg er ikke veldig optimistisk. Tror jeg fikk med beina ganske bra, jeg løfter nemlig stokken 18 ganger over huet på 60 sekunder. Har et par til inne, men dropper de siden jeg har full kontroll på seieren. Nummer 2 har 14. Igjen fornøyd, men mer overraska! Leder plutselig.

  http://www.youtube.com/watch?v=zEVxzbbJpaw#noexternalembed

  Nå er det klart for farmers walk. 75 kilo i hver hånd. Jeg roter deet helt til i svingen og taper mye tid. Veldig synd siden det var kjempelett å holde og kjempelett å gå. Hadde jeg bare prøvd det et par ganger først... Ble nummer fire og mista ledelsen.

  http://www.youtube.com/watch?v=ljSgLI3ffno#noexternalembed

  Neste er hand over hand rope pull. Det gikk bra. Jeg vant og er i delt ledelse før siste øvelsen.

  http://www.youtube.com/watch?v=1_KUvYBVB4o#noexternalembed

  Siste øvelsen er prowler. Jeg begynner veldig bra, men stivner. Blir nummer tre, han jeg lå i delt ledelse med blir nummer to. Slår meg med et sekund. Litt kjipt. Hadde jeg trent mye for dette her, ville det vært helt forjævlig, men jeg har overhodet ikke gjort det. Totalt blir jeg nummer to og er egentlig fornøyd med det.

  http://www.youtube.com/watch?v=1ieOBgyq88E#noexternalembed

  Nivået var ikke veldig høyt, vektene var ikke veldig tunge. Han som slo meg var vesentlig tyngre enn meg. Dessuten var det DEILIG å konkurrere igjen, selv om det bare var for moro skyld. Herregud som jeg elsker å konkurrere. Og jeg har kjent litt på hva strongman innebærer. Viktigst av alt slo jeg de to fotballgutta som var med Wink Så jeg klager ikke. 
  Honnr gitt av : Cueball, 03. juli 2011, 18:30
  13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener i det minste fortsatt 07. juni 2011, 03:07
  Mandag 6/6-11:

  Judo.

  Muligens min siste trening med NTNUI judo. Triste greier. Da jeg begynte for snart tre år siden var det fordi jeg hadde lyst til å bli mer bevegelig. Så fortsatte jeg i første omgang fordi jeg hadde vondt i korsryggen og det ble bedre etter hver gang jeg hadde trent judo. Deretter fortsatte jeg fordi jeg likte folka. Til slutt var det gleden ved å gå konkurranse som fanga meg.

  Jeg har forhåpninger om at jeg kan få trent nok judo til at jeg kan fortsette å konkurrere, noe av det jeg liker aller best her i verden. Går ikke det, kommer jeg til å savne det, dypt. Men jeg kommer til å savne folka mer. De jeg har dratt på stevne med, de jeg har vært på fester med, de jeg har møtt flere ganger i uka på trening og hatt det moro med. I tre år. Så kanskje noen av de for siste gang i kveld. Uansett hvor bra det kan bli andre steder, kommer det aldri til å bli det samme. Nå er klokka tre på natta, jeg er småfull, men jeg mener hvert eneste ord. Jeg kommer aldri til å glemme tida mi i Trondheim med NTNUI judo.
  Honnr gitt av : Ryū, 08. juni 2011, 22:35
  14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener i det minste fortsatt 27. mai 2011, 22:06
  Fredag 27/5-11:

  Styrke.

  Frontbøy: 5*95 kilo, 4*100 kilo, 5*95 kilo.
  Knebøy: 5*80 kilo, 4*90 kilo, 3*110 kilo, 2*120 kilo, 8*70 kilo.
  Overhead-squat: Vel, jeg prøvde iallefall, med stanga.
  Strakmark: 3*8, 70 kilo.
  Tåhev: 3*6.
  Militærpress: 3*5, 60 kilo.

  Treninga gikk relativt greit. Frontbøyen var lettere enn sist. Jeg kjører dype knebøy, så dypt jeg får til. En dobbel på 120 så dypt var blytungt, bare såvidt jeg kom opp igjen på den andre. Overhead-squat er kjempevanskelig, men tror det var litt bedre en sist jeg prøvde, i vinter en gang.

  Droppa å trene i går til fordel for en tur på byen. Ikke akkurat noe å skryte av, men der skjedde det noe jeg bare må dele: Jeg har aldri noensinne blitt sjarmert av ei jente som har vært så full at hu omtrent ikke kunne gå i en rett linje, noensinne. Før i går. Da var det ei som, relativt oppynta og med høye hæler, tok fart og hoppa, med samla bein rett ut i en vanndam. Akkurat som en liten unge ville gjort, vannet spruta til alle kanter. Kanskje det sier noe om hvor barnslig jeg egentlig er, men akkurat det fant jeg ustyrtelig morsomt. Det verste er at det gjør jeg fortsatt. Det er noe jeg trolig aldri får se igjen, men jeg er oppriktig takknemlig for at jeg fikk se det en eneste gang.
  Honnr gitt av : Ryū, 28. mai 2011, 16:57
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2011 (mål s.27) 01. mars 2011, 09:55
  Tirsdag 1/3-11:

  De av dere  som leser loggen min fast veit at jeg pleier å føre en dag i en post, selv om jeg har to økter den dagen. Ikke i dag, her er grunnen:

  Morgen.

  Styrke.

  Litt styrkevendinger som oppvarming.
  Markløft: 2*160 kilo, 1*180 kilo, 1*200 kilo, 1*210 kilo, 1*220 kilo!
  Gi-pullups: Kroppsvekt + 40 kilo, 2*3.
  Benk: 5*87,5 kilo, 1*100 kilo, 1*110 kilo, 1*115 kilo.

  Det var det for i dag. 200 i mark var luft. 210 gikk greit, allerede her var det snakk om pers med 5 kilo. Så var det klart for 220 kilo. Dette var relativt tungt, men jeg sto aldri i fare for å misse. Med kalk og vektløftergrep sitter grepet som støpt. Alt jeg ellers brukte av utstyr var styrkeløfterbeltet mitt. Det er ikke mange menn i Norge som tar 220 i raw-mark. Enda færre gjør det med en kroppsvekt på 83 kilo. Og hvis det er noen som drar 220 i mark og samtidig er i stand til å løpe 10000 meter på 37.53 eller raskere, er det bare å melde seg! For en selvtillittsboost dette er. Jeg er overbevist om at 10. april på NM på Levanger, der kommer jeg til å være den stekeste i -81. Det er en betryggende tanke.

  Grepet er også sterkt, ca. 125 kilo i gi-pullups er tungt for grepet, men mitt holdt. PÅ tre reps, faktisk var det tyngre for ryggen enn for grepet. Ingen skal bryte grepet mitt, ingen. Hadde egentlig tenkt å kjøre lett benk med 3*5 på 87,5, så ombestemte jeg meg, og prøvde litt maksing her også. Endte på 115 med stopp, kanskje 5 kilo til inne, men jeg droppa å prøve. Da er jeg tilsammen oppe i 465 sammenlangt, raw. Fordelt på 220 i mark, 115 i benk og 130 i bøy Embarrassed. Får jeg skikk på knebøyen min, er 500 definitivt innen rekkevidde. Ikke verst av en mann på 83 kilo som er 1,83 høy og bare trener styrke 2-4 ganger i uka og sper på med 4 judotrennger og 2-4 kondisøkter. Fantastisk trening for å styrke selvtillitten i dag! I kveld er det judo, og nå, en time etter treninga, føler jeg meg helt uberørt Grin
  Honnr gitt av : Cueball, 02. mars 2011, 20:25
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 4
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!