Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 4
 • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Ramlösa på: 12. juni 2013, 15:36
  Jeg har da undersøkt litt videre med dette og kommet fram til følgende for de som er interessert..

  Ramlösa og andre kullsyreholdende drikker inneholder oftest natrium. Natrium er visst salt, og 0.4g natrium tilsvarer 1g salt. Salt er sier å være noe vi får i oss alt for mye av så hvis man drikker mye farris, ramlösa osv. så bør man kanskje tenke over dette.

  I de ramlösa boksene jeg drikker er det 200 mg salt per liter. Dvs. at det er ca. 0.175 salt per boks (33cl).
  2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Ramlösa på: 09. juni 2013, 20:33
  Jeg sier at det er noe galt med vann, heller ikke sammenligner jeg Ramlösa direkte med diet brus pga. av aspartan.

  Jeg lurer mer om jeg kan bare slå meg løs på Ramlösa SOM OM å drikke vann..
  3  Kosthold / Oppskrifter / Sv: TRENGER OPPSKRIFTER PÅ TORSK PÅ DIETT !! på: 08. juni 2013, 22:31
  Torsken kan jo alt fra dampkokes til settes i ovnen i ildfast form og serveres med ris, cottage chesse, ost, dryss med nøtter, gulrøtter etc.  4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Ramlösa på: 08. juni 2013, 21:15
  Hey

  Jeg smakte min første Ramlösa i dag og fant ut at dette faktisk var noe. Aldri vært en tilhenger av Farris eller noen andre drikker med tilsatt kullsyre. Jeg har ikke drukket brus på 4-5 år, selv om dette blir noe annet.

  Ramlösa, hvordan sees dette på i forhold til trening og kosthold? Så vidt jeg vet så er dette bare vann med litt luft og noen mineraler. Så bare drikk drikk drikk? Og ta seg en ramlösa hver dag er kanskje ikke en uvane?

  Noen synspunkter?
  5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Multivitamin på: 08. april 2013, 21:27
  Billig og bra, kommer også fra en veldig respektert produsent..

  http://www.iherb.com/Universal-Nutrition-Daily-Formula-Multi-Vitamin-Mineral-Complex-100-Tablets/41356
  6  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Moderert 5x5 program på: 20. januar 2013, 12:44
  Noget inspirert av det 5x5 "Powerbuilding" programmet som iForm har lagt ut? Jeg prøvde det programmet og trivdes veldig med det, hadde ålreit fremgang :-)

  Da jeg startet med 5x5 begynte jeg med programmet til Mehdi (stronglifts), og kjørte det et par år. Kjenner ikke programmet iform har lagt ut, men mulig prinsippene er de samme Smiley

  Virker som en meget fint program, hadde du hatt mulighet og lagt inn noen mageøvelser som du foretrekker her? Sliter litt med kreativiteten når det kommer til mage-trening!

  Jeg kjører beinøft 4xmax der du ligger på en benk, den er knall hard og funker fjell. Ellers kjører jeg en del crunches og planken.
  7  Trening / Treningsprogrammer / Moderert 5x5 program på: 01. januar 2013, 19:06
  Vil gjerne dele mitt 5x5 program som jeg har bygd opp av tilegnet teori, egne erfaringer og har hatt kjempefremgang med dette de siste 2 årene. Selve programmet er veldig simpelt synes jeg selv, men et program trenger jo ikke å være avansert Smiley Noen vil reagere på at antallet med øvelser kan være meget, og jeg er forsåvidt enig, men har ikke hatt problemer med restitusjon mye pga. av et meget godt kosthold / restitusjon, og må gi kosttilskudd som protein, omega 3 og BCAA litt kred også. Vil anbefale å holde de som er interesserte å bruke programmet til å bruke 3 øvelser på hver kroppsdel med mindre du kjenner kroppen din veldig godt.

  I hovedsak skal all energi brukes i baseøvelsene, og målsetningen bør være å øke i 5RM i baseøvelsene. Målsetningen min er å greie 150 % av av kroppsvekten min i benk, kne og mark på 5RM. Er i mål med markløft. Bytt ut øvelser i programmet for å tilpasse de muskelgruppene du ønsker å bygge ekstra på osv.

  Trenger du kardio i tillegg vil jeg anbefale å sette av 15 minutter etter styrkeøkten. Begynn med 5 minutter med 12 i speed som blir 1 km, deretter kjør 20 sekunder full spurt på mellom 14-19 (spørs hvor fort du greier å løpe) deretter 20 sekunder pause. Dette i 5 minutter. Siste 5 minuttene går du i rask gange for å roe ned. Jeg elsker litt ut tøyning etterpå.

  Enjoy!

  Mandag (Rygg - Biceps)

  Markløft 5x5
  Chins 3xmax
  Nedtrekk 3x6-8
  Roing 3x6-8

  Bicepcurl med stang 4x8
  Hammercurl 3x6-8
  Curls med hantler sittende med skrå benk 3x6-8
  (Bruker ofte å miske ting opp her med biceps og kjøre supersetts osv.)

  Onsdag (Bryst - Triceps)

  Benkpress med stang 5x5
  Skråbenk  hantler 3-4x6-8
  Pullups 3x10
  Flies (flat benk) 2x3-10

  Liggende franskpress 4x8
  Kickbacks 3x8
  Nedtrekk stang 3x8
  Nedtrekk en arms kabel 3x6  (Først forovergrep venstre arm, deretter høyre arm. Skift grep og gjør det samme. Dette er 1 sett)

  Fredag (Bein - Skuldre)

  Knebøy 5x5
  Benpress 3x8
  Legger 4x12

  Millitærpress stang stående 5x5
  Arnoldpress 3x8
  Sidehev 3x8
  En arms sidehev med kabel 2-3x8-10
  8  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Svinesund / Nordby på: 01. januar 2013, 17:36
  Har funnet meg til rette på Eurocash også. Ser at prisene ligger på det samme både på svinesund og nordby. Pluss at Eurocash selger roastbeef på pakker a ca. 2 kg for ca. 170 kroner som er enormt gode og ganske rene.

  Handler nå ca. 12 kg kjøtt på hver tur. 4 kg karbkjøttdeig, 4 kg kyllingfilet og 4 kg roastbeef. Digger å bo ved grensa Smiley
  9  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Svinesund / Nordby på: 13. desember 2012, 22:19
  Har flyttet til Halden og kjører nå selvfølgelig over grensen for å handle kjøtt. Når jeg handlet for første gang forrige helg kjøpte jeg 2 kgroastbeef og 2 kg karbonadekjøttdeig for ca. 150 SEK hver på Eurocash i svinesund.

  Jeg er egentlig ute etter anbefalinger hvor dere kjøper kjøtt i svinesund / Nordby, og hvor dere mener det beste kjøttet selges og selvfølgelig til den beste prisen hvis det skulle være store forskjeller.

  Karbonadekjøttdeigen min hadde 10 % fett og jeg fant ikke karbonadekjøttdeig som hadde under 10 % fett. Kan dette stemme?
  10  Generelt / Studier og Forskninger / Sv: Koffein påvirker Osteoporose (beinskjørhet) på: 02. november 2012, 21:59
  Sitat
  hm.. interessant..
  kan det være pga vanndrivende effekt? at man pisser ut mer kalsium eller no?

  Et sitat fra artikkelen som svarer på dette:

  Sitat
  I observerende undersøgelser er fundet at, kaffens
  koffein nedsætter knoglemineralindholdet
  og øger derfor risikoen for osteoporotiske
  knoglebrud, hvis kalciumindtag i forvejen er
  lavt (mindre end 700 mg/dag). Dette skyldes
  øget kalciumudskillelse i nyrerne og dermed
  øget knoglenedbrydning. Et kalciumindtag
  svarende til 40 mg (fx 30 ml mælk) pr. kop
  kaffe kan dog kompensere dette tab.
  11  Generelt / Studier og Forskninger / Sv: Koffein påvirker Osteoporose (beinskjørhet) på: 29. oktober 2012, 17:33
  Ja, jeg la ikke frem noen tall her, men henviste til selve rapporten for de som er mer spesielt interessert.
  12  Generelt / Studier og Forskninger / Koffein påvirker Osteoporose (beinskjørhet) på: 29. oktober 2012, 16:59
  Leste denne artikkelen i dag og beit meg merke i "4. Påvirker kaffe utvikling av osteoporose (beinskjørhet)?".

  Artikkel: http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=2334

  Hele rapporten kan leses her som PDF (Osteoporose starter på side 70):

  http://www.vidensraad.dk/sites/default/files/vidensraad_kafferapport_digital.pdf

  Det jeg skal frem til er hvis du drikker mye kaffe og i tillegg tar koffeinrike PWO tilskudd som craze, jack etc. så er kanskje dette greit å tenke over.
  13  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Noen som har erfaring med craze? på: 27. oktober 2012, 11:40
  Jeg er storfornøyd med Craze. Har tidligere erfaringer med en boks Jack3D (ikke micro versjonen), og må si at craze funker mye bedre for meg. Craze er dyrere, men jeg føler det er verdt det.

  Det jeg syns er litt skummelt, er at jeg hadde en regel om 1 timers styrkeøkter, noe som utvidet seg til nesten 2 timer etter jeg startet med PWO tilskudd.
  14  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Jack3d Micro erfaringstråd på: 14. oktober 2012, 21:56
  Jeg har brukt Jack3d Micro flere ganger nå og må si at jeg er veldig imponert så langt!Pump,styrke og veldig bra med energi på kun 1 scoop!Merket også at man svetter mye så kanskje den hjelper litt med fettforbrenning også?

  Preworkout tilskudd har en sentralstimulerende effekt noe som gir et mye høyere aktivitetsnivå, som bidrar til å øke energiforbruket, som igjen påvirker fettforbrenningen ved riktig kosthold.
  15  Kosthold / Kosttilskudd / Jack3d Micro erfaringstråd på: 24. september 2012, 22:40
  Skulle ønsket jeg kunne starte med en egen erfaring med dette nye produktet som nå er på markedet. Var nylig i svinesund og de får nå ikke igjen vanlig Jack3d eller Super charged, og det endte opp med craze men jeg er ikke så begeistret.

  Uansett, her er det hva Jack3d Micro kan by på isåfall:

  Produktet:

  http://www.cheapuksupplements.com/catalogue/shop-by-category-pre-workout-and-energy-energy-and-performance/usplabs-jack3d-micro-146-g

  3,4-dihydroxycinnamic acid

  This particular compound is an antioxidative polyphenol found in a variety of foods (coffee, citrus foods, etc) and has multiple benefits. For one, it may enhance the bioavailability of the norcoclaurine in the formula, allowing for greater efficacy (25). It does this by inhibiting catecholamine o-methyltransferase (COMT), the enzyme that degrades the catecholamines and other related compounds responsible for the stimulant effects seen with stimulant type compounds. This can translate not only to a greater stimulant effect, but a longer lasting effect as well...

  Secondly, it has also been shown to increase eNOS activity while also enhancing the formation of NO from nitrite by acting as a reducing agent (26,27). Thus, it can increase NO formation through the two main mechanisms through which NO is formed! If this weren’t enough, it also has a CNS stimulant effect on its own (36,37). Yet, when combined with caffeine, it may actually increase the stimulant effects of caffeine as well!


  Norcoclaurine

  The compound is found in a variety of plants, including Nandina domestica, Aconitum carmichaeli, Asarum heterotropoides, and Nelumbo nucifera. It’s known to be a beta 2-adrenoceptor agonist (28). However, unlike most beta 2-adrenoceptor agonists, this compound does not cause vasoconstriction nor is it thought to increase blood pressure (38-40)…In fact, the compound acts as a vasodilator (41), so instead of hampering your pumps, it can actually enhance them. Essentially, you can have your cake and eat it too!

  (Ref: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=147179283&page=1 )


  Kom gjerne med erfaring når dere kommer rundt til Jack3d Micro
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 4
 • Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

  Effektiv beintrening

  Trening30.07.202069

  Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
  Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
  Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?