Visning av honnrposter for Vilje
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 1  Generelt / Antidoping / Sv: Steroider mot dårlig selvtillit? 21. august 2011, 13:06
  Hei folkens! dette vil helt sikkert virke som et ganske patetisk innlegg og det har jeg forståelse for! Men jeg har i mange år slitt med ekstremt lav selvtillit, og tør nærmest ikke åpne kjeften fordi jeg synes jeg høres så tåpelig ut. Men uansett har jeg lest at ved bruk av steroider kan man få mer apatisk følelse og høyere selvtillit? Noen som vet noe mer om dette? Jeg skal ikke bruke det for å få større muskler, er ikke det som er målet, men bare ta noe "stoff" som påvirker hjernen til å gi meg mer energi og mer selvtillit...derfor tenkte jeg kanskje å prøve ut steroider. Noen som har noen konstruktive innspill å komme med?

  Først og fremst er det kjedelig å lese om situasjonen, og jeg tror neppe steroider er løsningen på problemet ditt. Det sies at steroider skal kunne gi slike "positive" bivirkninger, men i realiteten er det du gjør å gi kroppen din en hormonubalanse. Det er ikke sikkert reaksjonen du håper på blir slik du beskriver, men snarere stikk motsatt.

  Imidlertid finnes det andre ting man kan gjøre for å forebygge dårlig selvtillit. Uten å gi deg noen fasit, for vi mennesker fungerer forskjellig, kan jeg gi en tilbakemelding.

  Dårlig selvtillit kan komme av så mangt, og i mange tilfeller er det vanskelig å gjøre noe med tilløpet. Det er ikke alltid man kan endre det som gjør at man psyker seg ned. Avhengig av hvor lang tid det har tatt å komme dit man er kan det være en lang vei for å bygge seg opp igjen. Jeg har ikke troen på at noen medikamenter kan "kurere" dårlig selvtillit. Enkelte psykofarmatika kan evt. letne de verste periodene for noen, og ta bort hemmende reaksjonsmønstre som f.eks angst, men så sant det ikke er noen genetisk årsak til problemene, er det nok kanskje omstillinger av tankemønstre som kan hjelpe mest. (personlig mening som uskolert innen psykososiale emner)

  Prøv å finne noe du liker å gjøre. Mestringsfølelse er noe alle mennesker setter pris på. Hvis du fokuserer på noe du er skikkelig flink til, vil det gi en liten selvtillitsboost. I starten kan dette være nok for å få deg litt ut av skallet ditt.

  Videre bør du være bevisst på de negative tankene du sender deg selv hele veien. I starten vil det kanskje være vanskelig å kutte ut de nedbrytende tankemønstrene du sender deg selv, men etterhvert kan det være du får kuttet de ved roten. For hver negative tanke, skal du svare med minst 3 positive. Etterhvert kan det være du til og med klarer å tro på disse positive tankene.

  Jeg har stor tro på selvutvikling. Lær deg noe nytt. Finn ut at du har mange positive kvaliteter. Prøv å gjøre mer av det du setter pris på, fremfor å skjerme deg for alt du ikke setter pris på. Og jobb aktivt med å slakte negative tankemønstre, slik at du etterhvert slipper å fortelle deg  alt du ikke setter pris på hos deg selv. Og husk: Vi mennesker er som oftest mest opptatt av egne ting så det er svært lite sannsynlig at noen i det hele tatt tar seg bryet med å merke seg ting du ikke liker ved deg.

  Små utfordringer er også bra. Så sant du klarer å presse deg litt i riktig retning hele tiden, vil du etterhvert komme deg ganske langt. For store steg er ikke bra. Man skal ikke trenge å føle seg utrygg, men man skal heller ikke stå på stedet hvil. Iløpet av en lengre periode vil du etterhvert kunne strekke horisonten din ganske langt. Slike små utfordringer kan du gi deg selv på alle plan. Merk deg med alle vinningene du gjør underveis, og glem alt du ikke har fått til like bra. Etterhvert vil det bli lettere og lettere å se de gode tingene. Ikke minst vil du etterhvert se at du utvikler deg som person, og da helst i retning den beste utgaven av deg selv, ikke noen andre.

  Gode venner er også balsam for sjelen. Det er ikke nødvendig med så mange, men isolasjon tærer ofte på oss, da vi er flokkdyr. Prøv å være med folk du føler deg trygg på, framfor å sitte alene. (Fysisk kontakt, ikke nettbasert forøvrig.)

  Å være positiv og fornøyd, er ikke gjort over natten. Det er en lang prosess, men i motsetning til snarveier som steroider (som jeg nok en gang ikke har troen på som noen medisin mot dårlig selvfølelse), er det varig.

  Jeg har troen på små steg, kontinuitet og å bevege seg innenfor relativt trygge soner. Det er bedre å bruke litt lengre tid mot målet, enn å ta et kjempesteg og gå rett på trynet.

  Lykke til.  Smiley
  Honnr gitt av : Enojo, 21. august 2011, 13:21
  2  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: LoC0 - The long road back 19. juli 2011, 22:14
  Hola amigo. Smiley Velkommen tilbake til den virituelle treningsverdenen. Du har så absolutt vært savnet!

  Leit å høre om skader. I perioder av livet er man nødt til å slenge hantlene på hyllen og la ting gå seg til. Å trene når man ikke er i form, er ikke noe moro, og når det man gjør ikke lengre er gøy har man lov å ta en pause.  (true story) Personlig inbiller jeg meg alltid at jeg aldri slutter å trene, jeg tar alltid en pause, slik at det er mulig å tørke støv av hantlene, og bruke de igjen når tiden er moden. ^^

  Gleder meg til å følge med her. Jeg har troen på at du skal nå gamle-formen i loco-tempo, for er det noe du har så er det masse vilje, og dedikasjon på trening.

  -Vilje
  Honnr gitt av : LoC0, 19. juli 2011, 22:56
  3  Trening / Styrkeløft / Sv: Hjelpeøvelser til benkpress 04. juli 2011, 17:49
  Artig og se hvor mange som vet hvor mye denne Dag løfter, eller "ikke løfter". Det er tydelig at det er få som følger med på vektløfting, men som likevel hevder å være eksperter på resultater. Spesielt interessant er det at enkelte med stor sikkerhet kan fortelle hvor mye en idrettsutøver løfter i andre grener enn de han deltar i. Det er da ikke rart at man sjelden hører om ekstraordinære benkpressresultater hos vektløftere, de konkurrerer jo ikke i denne øvelsen...

  Dag er vektløfter, ikke styrkeløfter. Såvidt jeg kan se har han ingen resultater innenfor NSF som kan bekrefte, eller avkrefte påstand om 180+ i benk. Så sant vi ikke prater om to vidt forskjellige personer, vil jeg nå tro det er hold i påstanden om at han kan være godt for en god del kilo i benkpress, selv uten å ha dette som en veldig prioritet på trening.

  Jeg synes forøvrig at man kan la denne diskusjonen spore tilbake til utgangspunktet (som jeg mener å ha lest var "hjelpeøvelser for benkpress"), istedet for å la dette gli ut til å bli en søkemotor der folk diskuterer hva en enkelt person tar i benk, og sånn sett bretter dette ut for hele google.
  Honnr gitt av : bmw123, 04. juli 2011, 18:16
  4  Trening / Styrkeløft / Sv: Ian Bell, 17år og 357,5kg i markløft 10. mars 2011, 16:57
  Det er vel akkurat det, det ikke handler om når man bruker teknikk for å løfte mer.
  Så moralen her er å ha så dårlig teknikk som mulig, slik at man ikke "jukser" til seg kilo? Tongue
  Ta en liten oppvask av meningene dine, slik at du får en logikk som skinner igjennom litt klarere. Dette ble bare surr.

  En "vanlig" markløfter kan fint løfte 100kg mer i mark enn i bøy, noe jeg har sett ved flere anledninger. Sumoløftere tar sjeldent tar mer i mark enn i bøy, selv med de kiloene de tjener "ekstra" på utstyret pga teknikken. Jeg er svært positiv til Sumo, mye fordi det ser ut til at folk ofte får en langt bedre rygg under tunge løft, noe som så absolutt er gunstig om du titter på skadeprofilen.

  Har du i det hele tatt prøvd å løfte sumo selv? Jeg tipper at du ikke tjener så mye på denne løftestilen, siden du er så misfornøyd med opplegget. Personlig klarer jeg knapt halvparten av belastningen i Sumo, men det betyr ikke at jeg har bestemt meg for at alle som henter fordeler i denne øvelser "jukser".

  Og siden du nevner at Sumo er en helt annen variant av markløft, og derfor teller som juks. Hva med disse som løfter smalbenk istedet for benkpress? Er dette også juks?
  Honnr gitt av : Ivrig pingle, 11. mars 2011, 08:00
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Der det finnes Vilje finnes vei - 19. desember 2010, 00:54
  Uten utstyr

  Knebøy
  55 - godkjent

  Benkpress
  67,5 - godkjent
  72,5 - godkjent
  75,0 - underkjent

  Markløft
  75 - godkjent

  Siden høyre side fortsatt er dårlig etter at jeg gikk på snørra på vei til bussen for en stund siden, droppet jeg bøy og mark i dag. Er ikke helt fornøyd, da jeg har hatt flere kg i benk på oppkjøringa, men utifra dagsform var det ikke stort annet å forvente. Bommet heldigvis(?) ikke på vektklassen denne gangen, var flere kg under normal-vekt, da er det vel ikke så rart at trykket var borte. Får si meg fornøyd med året. Nå blir det treningsfri en liten periode! 

  God Jul! Smiley
  Honnr gitt av : Tonks, 19. desember 2010, 11:23
  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Der det finnes Vilje finnes vei - 05. november 2010, 19:59
  5.nov 2010

  Smalbenk
  20 x 10++
  30 x 8
  35 x 6
  42,5 x 4
  50 x 3
  55 x 2
  Knitret litt i albuen.. Får være litt obs framover og justere dersom det er nødvendig.

  Skrå flyes, sirkulasjon.

  Stående skulderpress pyramide.

  planken og superplanken

  Må bare beklage dårlig logging. Litt halvveis føring, men min bedre halvdel husket heldigvis settene mine i benk i dag. Smiley Tok det veldig pent på de andre øvelsene, og droppet glatt beina etter en lite gjennomtenkt løpetest i går. Jeg er ikke laget for løping, jeg er bygget for sofa og potetgull.  Cool Grin
  Honnr gitt av : ToneB, 05. november 2010, 20:04
  7  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! 25. oktober 2010, 22:01
  Helt utrolig at en tråd om en ny verdensrekord skal kunne bli til 15 sider dopinganklager i det vide og det brede. Rekorden står likevel, så hva er der å diskutere?  what Blir verden et bedre sted dersom vi blir enige om at det ikke var så kult likevel fordi rekorden ble satt i et annet forbund, og dermed "beviser" at det ble brukt doping?

  Føler bare at jeg har hørt samme regla før, et tre-sifret antall ganger: "det er en sannsynlighet for at han kan ha brukt doping, og dersom han bruker doping kommer resultatene på løpende bånd uten trening, for dop gjør deg til et supermenneske med et knips, og dermed kunne jeg vært like rå om jeg bare brukte sjæl, men jeg er så mye bedre at jeg ikke bruker og derfor er han en taper. Jeg er ikke i nærheten selv, og jeg har ikke trent på langt nær like lenge, og sånn sett føler jeg meg mye bedre om jeg slenger dritt om vedkommende som person. bla bla bla..."

  Uten å få noen til og inbille seg at jeg hevder at doping innenfor idrett er greit, synes jeg det er unødvendig å ødelegge tråd på tråd med doping-prat i saker man ikke engang er sikker på om dette er tilfelle. Hvorvidt Magnusson er rein eller ikke, har jeg ingen formening om, men disse diskusjonene begynner å bli utdatert.

  Hva med å holde disse diskusjonene til egne tråder istedet for å spore av så voldsomt?

  Doping eller ei: 442,5kg er grisemange kilo, så får man se når denne rekorden kan slettes innenfor IPF slik at man kan få i det minste innbilt seg at den er satt med "rent mel i posen".

  Det er da uansett mye hyggeligere å være litt naiv... Wink
  Honnr gitt av : Ryū, 26. oktober 2010, 01:43
  8  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! 25. oktober 2010, 22:01
  Helt utrolig at en tråd om en ny verdensrekord skal kunne bli til 15 sider dopinganklager i det vide og det brede. Rekorden står likevel, så hva er der å diskutere?  what Blir verden et bedre sted dersom vi blir enige om at det ikke var så kult likevel fordi rekorden ble satt i et annet forbund, og dermed "beviser" at det ble brukt doping?

  Føler bare at jeg har hørt samme regla før, et tre-sifret antall ganger: "det er en sannsynlighet for at han kan ha brukt doping, og dersom han bruker doping kommer resultatene på løpende bånd uten trening, for dop gjør deg til et supermenneske med et knips, og dermed kunne jeg vært like rå om jeg bare brukte sjæl, men jeg er så mye bedre at jeg ikke bruker og derfor er han en taper. Jeg er ikke i nærheten selv, og jeg har ikke trent på langt nær like lenge, og sånn sett føler jeg meg mye bedre om jeg slenger dritt om vedkommende som person. bla bla bla..."

  Uten å få noen til og inbille seg at jeg hevder at doping innenfor idrett er greit, synes jeg det er unødvendig å ødelegge tråd på tråd med doping-prat i saker man ikke engang er sikker på om dette er tilfelle. Hvorvidt Magnusson er rein eller ikke, har jeg ingen formening om, men disse diskusjonene begynner å bli utdatert.

  Hva med å holde disse diskusjonene til egne tråder istedet for å spore av så voldsomt?

  Doping eller ei: 442,5kg er grisemange kilo, så får man se når denne rekorden kan slettes innenfor IPF slik at man kan få i det minste innbilt seg at den er satt med "rent mel i posen".

  Det er da uansett mye hyggeligere å være litt naiv... Wink
  Honnr gitt av : Mummelmann, 26. oktober 2010, 00:11
  9  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! 25. oktober 2010, 22:01
  Helt utrolig at en tråd om en ny verdensrekord skal kunne bli til 15 sider dopinganklager i det vide og det brede. Rekorden står likevel, så hva er der å diskutere?  what Blir verden et bedre sted dersom vi blir enige om at det ikke var så kult likevel fordi rekorden ble satt i et annet forbund, og dermed "beviser" at det ble brukt doping?

  Føler bare at jeg har hørt samme regla før, et tre-sifret antall ganger: "det er en sannsynlighet for at han kan ha brukt doping, og dersom han bruker doping kommer resultatene på løpende bånd uten trening, for dop gjør deg til et supermenneske med et knips, og dermed kunne jeg vært like rå om jeg bare brukte sjæl, men jeg er så mye bedre at jeg ikke bruker og derfor er han en taper. Jeg er ikke i nærheten selv, og jeg har ikke trent på langt nær like lenge, og sånn sett føler jeg meg mye bedre om jeg slenger dritt om vedkommende som person. bla bla bla..."

  Uten å få noen til og inbille seg at jeg hevder at doping innenfor idrett er greit, synes jeg det er unødvendig å ødelegge tråd på tråd med doping-prat i saker man ikke engang er sikker på om dette er tilfelle. Hvorvidt Magnusson er rein eller ikke, har jeg ingen formening om, men disse diskusjonene begynner å bli utdatert.

  Hva med å holde disse diskusjonene til egne tråder istedet for å spore av så voldsomt?

  Doping eller ei: 442,5kg er grisemange kilo, så får man se når denne rekorden kan slettes innenfor IPF slik at man kan få i det minste innbilt seg at den er satt med "rent mel i posen".

  Det er da uansett mye hyggeligere å være litt naiv... Wink
  Honnr gitt av : VP, 26. oktober 2010, 00:10
  10  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! 25. oktober 2010, 22:01
  Helt utrolig at en tråd om en ny verdensrekord skal kunne bli til 15 sider dopinganklager i det vide og det brede. Rekorden står likevel, så hva er der å diskutere?  what Blir verden et bedre sted dersom vi blir enige om at det ikke var så kult likevel fordi rekorden ble satt i et annet forbund, og dermed "beviser" at det ble brukt doping?

  Føler bare at jeg har hørt samme regla før, et tre-sifret antall ganger: "det er en sannsynlighet for at han kan ha brukt doping, og dersom han bruker doping kommer resultatene på løpende bånd uten trening, for dop gjør deg til et supermenneske med et knips, og dermed kunne jeg vært like rå om jeg bare brukte sjæl, men jeg er så mye bedre at jeg ikke bruker og derfor er han en taper. Jeg er ikke i nærheten selv, og jeg har ikke trent på langt nær like lenge, og sånn sett føler jeg meg mye bedre om jeg slenger dritt om vedkommende som person. bla bla bla..."

  Uten å få noen til og inbille seg at jeg hevder at doping innenfor idrett er greit, synes jeg det er unødvendig å ødelegge tråd på tråd med doping-prat i saker man ikke engang er sikker på om dette er tilfelle. Hvorvidt Magnusson er rein eller ikke, har jeg ingen formening om, men disse diskusjonene begynner å bli utdatert.

  Hva med å holde disse diskusjonene til egne tråder istedet for å spore av så voldsomt?

  Doping eller ei: 442,5kg er grisemange kilo, så får man se når denne rekorden kan slettes innenfor IPF slik at man kan få i det minste innbilt seg at den er satt med "rent mel i posen".

  Det er da uansett mye hyggeligere å være litt naiv... Wink
  Honnr gitt av : VegarGjerdrum, 25. oktober 2010, 23:55
  11  Trening / Styrkeløft / Sv: "De 10 bud" 29. juli 2010, 02:36
  Kopierer to.

  Sitat
  Du skal ikke ha andre forbund enn IPF
  Du skal ikke misbruke kardiotrening
  Sitat
  Du skal holde hviledagene hellig
  Du skal hedre din klubbleder og din regions-trener
  Du skal ikke slå rekorder utenfor store stevner
  Du skal ikke bryte med forbundet
  Du skal ikke stjele knebøystativ til bicepscurl
  Du skal ikke tale usant om dine personlige gym-rekorder
  Du skal ikke begjære din nestes skjorte-effekt
  Du skal ikke begjære din nestes knebøy-stativ, eller annet utstyr som hører til din nestes treningsøkt.

  Med de ti bud, følger de 7 dødssynder. Starter med:
  * Deffing
  Honnr gitt av : Tonks, 07. august 2010, 10:11
  12  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: få i gang UFC på norsk tv 01. august 2010, 10:33
  UFC på eurosport, eller Xtremsportkanalend, hadde jeg i og for seg ikke hatt så mange invendinger mot, men jeg synes ikke det har noe på verken NRK TV2 TV3 eller noen av de andre kanalene man finner i en standard "familiepakke" å gjøre. Dette er ikke familieunderholdning. (strengt talt kan jeg ikke se at det er underholdning i det hele tatt, men så kan jeg sies å være litt innhabil da jeg ikke har noe til overs for vold i utgangspunktet...)

  De som er interessert i slik sport, klarer fint å google seg frem til det på egen hånd. Wink Tross alt er det bedre å kunne se slike kamper live, enn å måtte vente et år på at den skal sendes over tv, siden man ikke prioriterer livesendinger på nisjer.

  Når det gjelder barn og ufc, ser jeg på denne miksen med bekymring. Jeg hadde noen folk i klassen min på VGS som drev med såkalt "mma" og de ble gående og yppe på folk for å tøffe seg... Når 18-19-åringer er så tilbakestående, tenk effekten på små unger i skolegården. Den gangen vi så på turtles for å lære kamptriks, var det i det minste fy-fy å sparke på noen som lå nede, for ikke å snakke om å knee noen i hodet, eller angripe bapfra. UFC er ikke akkurat god moral, og de fleste virker ikke som om er smarte nok til å forstå at det de ser på tv, ikke skal kopieres under noen omstendighet. Jeg begynner å bli lei smågangsterene som står på hjørnet og viser hverandre submissions og hvordan man knekker beinet på noen. Monkey see, monkey does.  :Smiley

  Synes det er helt greit at ufc ikke er ansett som "stuerent" her til lands. Proff boksing er også ulovelig her, hvorfor skal da ufc være greit? Selv om boksing er skadeligere, er det i det minste et visst snev av sportslighet tilknyttet kampene. Selv om jeg ikke synes det overdrevne fokuset på sex er god påvirkning på unger, synes jeg likevel det er bedre enn blind vold.  :
  Honnr gitt av : The Weise-Guy, 01. august 2010, 11:07
  13  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: få i gang UFC på norsk tv 01. august 2010, 10:33
  UFC på eurosport, eller Xtremsportkanalend, hadde jeg i og for seg ikke hatt så mange invendinger mot, men jeg synes ikke det har noe på verken NRK TV2 TV3 eller noen av de andre kanalene man finner i en standard "familiepakke" å gjøre. Dette er ikke familieunderholdning. (strengt talt kan jeg ikke se at det er underholdning i det hele tatt, men så kan jeg sies å være litt innhabil da jeg ikke har noe til overs for vold i utgangspunktet...)

  De som er interessert i slik sport, klarer fint å google seg frem til det på egen hånd. Wink Tross alt er det bedre å kunne se slike kamper live, enn å måtte vente et år på at den skal sendes over tv, siden man ikke prioriterer livesendinger på nisjer.

  Når det gjelder barn og ufc, ser jeg på denne miksen med bekymring. Jeg hadde noen folk i klassen min på VGS som drev med såkalt "mma" og de ble gående og yppe på folk for å tøffe seg... Når 18-19-åringer er så tilbakestående, tenk effekten på små unger i skolegården. Den gangen vi så på turtles for å lære kamptriks, var det i det minste fy-fy å sparke på noen som lå nede, for ikke å snakke om å knee noen i hodet, eller angripe bapfra. UFC er ikke akkurat god moral, og de fleste virker ikke som om er smarte nok til å forstå at det de ser på tv, ikke skal kopieres under noen omstendighet. Jeg begynner å bli lei smågangsterene som står på hjørnet og viser hverandre submissions og hvordan man knekker beinet på noen. Monkey see, monkey does.  :Smiley

  Synes det er helt greit at ufc ikke er ansett som "stuerent" her til lands. Proff boksing er også ulovelig her, hvorfor skal da ufc være greit? Selv om boksing er skadeligere, er det i det minste et visst snev av sportslighet tilknyttet kampene. Selv om jeg ikke synes det overdrevne fokuset på sex er god påvirkning på unger, synes jeg likevel det er bedre enn blind vold.  :
  Honnr gitt av : 095378, 01. august 2010, 10:40
  14  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Sticky fingers bbq sauce 28. juli 2010, 15:20
  Hvilke butikker har du prøvd? Regner med at du har tittet innom butikker med litt mer spesial-mat slik som meny og ultra (har de dette i stavanger?).

  Da jeg søkte på google fikk jeg ett treff jeg synes det er verdt å dele med deg.
  (link fra selve søket:) http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dgrocery&field-keywords=sticky+fingers&x=21&y=16&fsc=-1
  (link til spesifikt produkt) http://www.amazon.com/Sticky-Fingers-Sauce-Tennessee-18-Ounce/dp/B001SB0R26/ref=sr_1_17?ie=UTF8&s=grocery&qid=1280322620&sr=1-17

  Ser ut til at du kan bestille sausen over amazon.com i pkn på 6 flasker. Jeg klarte ikke å finne ut hvor mye de skal ha i frakt. Med vanlig forsendelse tar det 10-20 dager før du har de i postkassen. (ville regnet 3 uker)

  Jeg har ingen erfaring med handel fra amazon.com selv, men vil tro noen du kjenner har erfaring med bestilling herifra da det er en ganske stor side.

  Håper dette var til nytte. Har lett etter mine kjære Schwartz proteinpannekaker i 3 år nå, uten resultat, så jeg vet hva du går igjennom.  helpme  Wink
  Honnr gitt av : Kenneth199, 28. juli 2010, 15:45
  15  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Tips for større pupper uten silikon? 23. juli 2010, 15:27
  x 2 - det meste av det gen-i-alt skriver, i alle innlegg.

  Eneste måten å få større pupper på, er forøvrig å legge på deg fett. Siden det ikke går an å punkt-legge-på-seg vil det si at du må høyne fettprosenten over hele kroppen for å oppnå økning i bryststr. Hvor mye str du tjener på dette, avhenger av gener. Det er ikke alle som har kropper som prioriterer å legge på ekstra mye fett rundt bryst-regionen.

  Synes det er unødvendig mye fokus på pupper i media om dagen. Småjenter med en bmi under normalen står frem i media med litervis av silikon i frontpartiet, noe som begynner å bli sett på som "normalt" i enkelte kretser. Silikon er ikke "naturlig", og en del av en normal kropp. Når produsenter må begynne å lage FF-cup, er det noe som skurer. Faktisk er det slik at de fleste som har en størrelse DD eller høyere fra naturen sin side, velger å ta brystreduksjon pga den enorme slitasjen store bryster utgjør på rygg og nakkeparti.

  Spesielt i treningsmiljøene, synes jeg andelen unge jenter som legger inn silikon har skutt i været. De fleste damene man ser i magasiner har jo langt under 10 i fettprosent, og da forsvinner puppene. For å fremme "kvinnelighet" legger man derfor inn implantater, og gir en illusjon av at sixpack og pupper er en normal standard på en kvinnekropp. Det er lett å bli påvirket av dette, spesielt om man lever i et miljø der fettprosent, nakenhet og kropp er fokuset. (merk. treningsmiljø) Det virker ikke som om det er så mange som tar silikon "for sin egen del" lenger, selv om dette er grunnen de fleste oppgir i etterkant. De fleste virker til å være påvirket av andres holdninger til hva som oppfattes som "pent" i det miljøet de er i, og egne tanker om hva som er "normalt". I et miljø der kroppen er det eneste som angir hvor vellykket man er, ser man langt flere silikonpupper enn andre steder.

  Vil anbefale deg å se litt rundt deg på gata neste gang du er utenfor huset, og se etter om det er puppene dine som er mindre enn normalt, for det tror jeg egentlig ikke de er. Smiley Tror du er fin som du er.
  Jeg vil også hevde at du har normalt store pupper ift kroppsstr, så lenge du finner en bh som passer i en bh-butikk. Wink Det finnes faktisk noen som har så "små" pupper, at man ikke engang kan spesialbestille bh-størrelsen sin fra leverandører, uten at de blir mobbet for å ha små pupper.
  Honnr gitt av : Stumpen, 27. juli 2010, 15:07
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!