Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Tozva's vei til å bli en stor jævel! på: 26. oktober 2011, 16:52
    HST funker knall! Har igjen 1 uke selv, så er det 1 uke med hvile før jeg begynner på igjen med 15 rep. Det er helt vanlig å løfte omtrent det samme i starten på 10 reps som på slutten av 15 rep.Kroppen vender seg veldig fort til det og du vil kunne legge på 2,5-5kg hver økt så lenge du spiser nok og har i deg mye protein. Stå på!
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Foam roller/Massasjerulle på: 21. juli 2010, 17:01
    her er link til en side som du kan bestille fra:


    http://www.optp.com/AXIS-Roller-Black-Series.aspx?LineItemId=f57da55f-3c4a-4254-9125-769688db7f79

    Samme rullen som eirik sandvik seller på sandvikstraining.com, bare en brøkdel av prisen.

    Sandvik: 570NOK

    www.optp.com 10 dollar. eller ca 200NOK levert i postkassen, alt inkludert. kommer under momsgrunlaget.

    Et tips er å kjøpe den lengste å kappe den i to, da får du en som er litt lengre, og deretter mer stødig enn den aller korteste, samt du får 2 stk for 20 dollar Smiley

    your choice Wink

    Har bestilt en stor sånn en nå. Vet du hvor lang tid det tar å få den? Den kosta 126 norske kroner. Hvor mye vil det totale bli på tror du? Slipper vel toll når varen koster under 200kr. Grunnen til at jeg spør selv om du skrev ca 200kr er fordi andre ting jeg har bestilt ifra utlandet har blitt betraktelig dyrere.
    3  Trening / Skader og Smerter / Sv: Smerter/stivhet i brystmuskle(feste)/ på: 19. februar 2010, 04:00
    Jeg hadde dette problemet selv i nesten 1,5år. Etter 3 runder hos kiropraktor så gikk det meste over og jeg kunne begynne og trene sakte men sikkert. Det var muskelknuter bak skulderbladene som hadde mesteparten av skylda. Ryggen hadde kompensert for smertene og styrkemangelen på fremsiden. Bare etter 1 behandling så merka jeg forskjell. Selv om det føles "smertefritt" etter noen uker så bruker jeg alikevel over 6mnd på å bli helt fri for smerter. Få en kiropraktor til å kikke på det.

    Lykke til Wink
    4  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: PLUSS! Maksimal Slanking på: 18. februar 2010, 21:32
    Ok, det virker som om du har fått et godt grunnlag. Men, om du vil ned i vekt anbefaler jeg deg å legge til masse grønnsaker i kosten, om du ikke allerde spiser det. Dette er mat med masse næringstoffer, og som i tillegg metter veldig mye i forhold til hvor lite kalorier det er i det. Frukt er jo diggere, men en del mer kalorier. Så du kan jo prøve å balansere mellom det.

    Til frokost kan du også vurdere å spise omeletten, med kjøtte og agurken, men ha havregryn ved siden av i stedet for brød(vet ikke hva slags type det er du spiser, men kan ofte kuttes ned). kokes enten som grøt, eller hell opp i melken i en skål med den(evt bruk kesam).

    En ting du har en mangel på i kosten, er fett. Du bør få i deg litt mer, for å ha en bedre balanse mellom karb-prot-fett. Når man skal ned i fett hjelper fettsyrer. nøtter, omega-3(enten fra kapsel/tran eller fisk som laks/makrell), olje(linfrø, oliven, raps), avokado, egg(som du spiser alt), div melkeprodukter  er alle matvarer med mye fett.

    Du kan også legge til et måltid, kanskje i form av tunfisk(eks)

    Som du sier ja, legge inn hviledager er sikkert en fordel etter hvert som du holder på! Smiley

    Lykke til.

    Spiser dårlig med grønnsaker. Skal handle inn så jeg kan ha en del av det til middag. Ikke ha på så mye ris og heller bruke grønnsaker til å mette. Stekt løk og paprika er hvertfall noe jeg liker å ha inntill kylling.
    Skal også handle inn Omega 3-6-9 tabletter og tran.

    Hvis noen har fler forslag til endringer eller noe nytt jeg kan legge til så hadde det vært flott Cool
    5  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: PLUSS! Maksimal Slanking på: 18. februar 2010, 20:24
    Oi! Her var det mange bra svar Grin

    Beefcake: Da vet hvertfall at det ikke er noe å prøve på engang, hehe.

    Iceberg: En vanlig dag for meg er som regel 2 brødskiver med veldig grovt brød med skinke, agurk og omelett på + et glass melk til frokost.
    Lunsjen består av frukt, proteinshake på ca 30-40g i lettmelk (noen ganger 1 brødskive også hvis jeg er sulten nok).
    Til middag spiser jeg en håndfull kokt ris + 150g kylling (drikker vann inntill).
    Til kvelds spiser jeg som regel det samme som til frokost. Føler jeg noen trang for å spise imellom dette så går det i frukt for å mette litt.

    Hva syns du om det opplegget?


    Peblo: Akkurat nå så er jeg arbeidsledig og leter etter jobb, så restitusjon er noe jeg nesten får for mye av, hehe. Føler jeg at jeg trenger hvile så legger jeg inn en dag da det trengs Smile
    Treningsopplegget har jeg ikke fått ifra noe sted, det er bare noe jeg har lagd selv. Har testa ut masse forskjellig og kommet frem til at jeg får mest ut av et sånt opplegg. Når jeg får jobb så kan det hende det ikke blir så intensivt.
    6  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: PLUSS! Maksimal Slanking på: 18. februar 2010, 04:34
    Nok av kunnskap her inne, ikke nødvendig å bruke masse penger på noe med et fancy navn. Flere her som har gått ned rundt 30 kg med mange forskjellige metoder. Bruk søkefunksjonen på forumet.

    Å gå ned i vekt krever at du yter en innsats. Det er ingenting som er gratis, lettvint eller veldig behagelig som gir store resultater. Du må selv finne et nivå for hvor mye du ønsker å gå ned, og hva du er villig til å legge ned at tid og innsats for å nå målet ditt.

    Sant det Cheesy For min del så er det ikke snakk om mange kiloene tror jeg. Er 187 høy og veier 82kg. Eneste jeg ikke er fornøyd med er fettet på magen. Det er det eneste som faktisk syntes.
    Har "deffet" i 2 uker nå og ser forskjell, men syns det går litt for sakte. Kan være at jeg er utålmodig, though.

    Spiser BARE sunn mat, ikke brus, godteri eller alkohol, og trener hver eneste dag.

    Dag1: Rygg+biceps
    Dag2: Bryst+triceps
    Dag3: Bein
    Dag4: Skuldre
    Kjører også mage annenhver dag skikkelig hardt.

    Disse dagene går fortløpende, og så fort dag 4 er ferdig så begynner jeg på dag 1 igjen.
    Har nå i det siste også lagt inn 30min med rask gåing på tredemølle i bratt oppoverbakke.


    Kikket på tråden din og er veldig imponert over hvor mye kontroll du har på alt når det gjelder kalorier og fordelingen av karb/protein/fett! Wink
    7  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: PLUSS! Maksimal Slanking på: 17. februar 2010, 18:27
    hvis dette er noe interessant for deg så er du på et nivå hvor du bør se på alle som har svart i denne tråden til nå som professorer, og ta til deg alt vi spyr ut Smiley

    Dette blir som en 13 år gammel gutt som vil bygge biceps, og starter en tråd hvor han lurer på hvordan han skal bygge stor biceps, for så å avfeie alle svar som ikke kommer fra professionelle bodybuildere Wink


    Greit nok. Men syns fortsatt det var unødvendig å ta alt som sto der helt bokstavelig med at du bare skal spise bær. Men greit, dropper hele opplegget. Var bare nysgjærrig. Spise mindre enn en forbruker og masse trening er visst veien å gå. Takker for svar Wink
    8  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: PLUSS! Maksimal Slanking på: 17. februar 2010, 02:01
    Antakelig er det noen lavkarb greier med påfølgende refeed av og til. Effektivt og velbrukt.

    Så du vet noe mer om det her?



    Ser folk sporer av med BÆR her nå. Tviler på det er det dem vil frem til men. Seriøse svar er visst ikke å få ser det ut som. Kan noen med peiling på alt det med fordøyelse osv uttale seg?
    Det her er noe helt nytt for meg, er derfor interessert i å høre mer om det.
    9  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: PLUSS! Maksimal Slanking på: 16. februar 2010, 23:17
    Hadde uansett vært moro å hørt ifra noen som kanskje har prøvd dette, eller vet om noen som har erfaringer. Det med bjørnen høres kanskje litt rart ut... enig der. Men det er jo bare for å enkelt forklare opplegget virker det som.

    "Så fort tynntarmen har lagret overskuddskalorier i  form av ernæringsgrøt/væske, så vil kroppen ha en buffer med kalorier den kan benytte seg av dersom matinntaket ikke inneholder nok kalorier til å imøtekomme kaloriforbruket. Og det er her det spennende skjer: Når kroppen tar i bruk kalorireservene i tynntarmen, så tar den også samtidig i bruk sin kalorireserve som ligger lagret som underhudsfett! Dette betyr at du kan slanke bort underhudsfettet uten at det oppstår sult!"

    Ingen kostholdseksperter som har noen meninger om det der?
    10  Kosthold / Vektnedgang og Diett / PLUSS! Maksimal Slanking på: 16. februar 2010, 20:39
    Noen som har erfaringer?

    http://www.slankenett.no/artikler/art.php?id=137
    http://www.slankenett.no/artikler/art.php?id=136

    Håper alle dere som har peiling kan lese gjennom det som står der. Hvis det funker så bra som det ser ut som så må jo dette være helt knall.

    Håper på seriøse tilbakemeldinger.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!