for meNdatE
  Visning av honnørposter for meNdatE
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Utestengelse av treningsenter, føler meg diskrkrminert. 30. mai 2011, 16:24
    Her om dagen opplevde jeg det verste jeg noengang har opplevd. Var å trente med noen kompiser som vanlig på Svett og Blid Avd. Straume. En trening som var veldig bra, helt til det kom en ansatt bort til meg og spurte om det var jeg som var «Navn». Jeg svarte, ja det var meg.. Så forteller han meg at jeg ikke kan trene der lengre. Jeg fikk trene ferdig den dagen, så fikk jeg ikke komme tilbake.

    Jeg kjente jeg fikk veldig vondt i magen og spurte om han køddet? Han sa Nei, sjefen hadde sagt at jeg har hatt for stor fremgang siden han så meg i Januar, så han ønsket ikke at jeg skulle fortsette å trene der lengre. Jeg kjenner jeg blir veldig frustrert og helt paff. Kompisene mine skjønte heller ingenting! Jeg spurte om jeg kunne få snakke med sjefen om dette, siden det klart må være noe galt...

    Når treningen var over og vi skulle til å gå, kom sjefen. Jeg spurte han hva som er galt med meg, og hvorfor jeg ikke skal få lov til å trene der lengre. Han svarer med at han har drevet med styrkeløft før i tiden og sier at min fremgang siden sist han så meg (har bodd i Stavanger i 1 år nå, så det er jo lenge siden!!) har jeg vokst mer en normalt. Jeg sa til han at jeg er villig til å ta en doping test om han ville det. Det var han ikke interessert i og ba meg slutte på dagen og jeg skulle slippe å betale noe mer.

    Jeg må si jeg føler meg sterkt diskriminert. Greit nok at jeg veier 105kg og har mer muskler enn gjennomsnittet, men har ikke brutt noen av reglene i kontrakten jeg skrev under på da jeg startet å trene på SoB. Jeg har heller ikke oppført meg dårlig, eller gjort noe for å tiltrekke meg oppmerksomhet når jeg trener. Eneste gale jeg kan huske å ha gjort er å ha møtt opp en gang i «tank topp», da jeg fikk beskjed om å ta på t-skjorte gjorde jeg det med en gang. Jeg må og si jeg synes det var ekstremt dårlig gjort å ta dette opp midt på senteret foran alle andre, og ikke minst at det ikke var sjefen som tok det opp med meg engang. Syns og det er helt utrolig dårlig gjort ovenfor mine kompiser som har meg som trenings partner og er avhengig av meg for å komme seg til trening og til hjelp under treningen.

    Heldigvis skal jeg flytte til Bergen fra høsten av, så nytt senter blir det jo uansett.

    Jeg personlig mener SoB har gjort noe ulovlig her og mener dette er sterk diskriminering. De har ikke noe grunnlag for å hive meg ut av SoB, og heller ikke bevis for at jeg driver med noe ulovlig og er ikke interessert i å få det heller tydeligvis. Så de har rett og slett stemplet meg.

    Gir egentlig faen i hele driten og er ikke ønskelig for meg å være på en plass der folk oppfører seg på den måten, men poster denne historien fordi jeg ønsker andre skal se hvordan SoB (som har monopol på treningsenter på Sotra feks.) kan drive på.
    Honnør gitt av : AnglWrk, 30. mai 2011, 16:48
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!