Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Redd for å spise for mye! Tips til kosthold og trening? på: 16. april 2015, 18:52
    Antall kalorier man skal spise er en øvelse du må lære selv da det er individuelt fra person til person. Blir du veldig sulten dager du ikke trener eller ikke trener dagen før kan det være at du spiser for lite slik at kroppen vil senke forbrenningen. Jeg er alltid sulten dagen etter trening på diet.
    Samtidig er det veldig vanskelig å måle framdrift korrekt. Når på dagen du måler vekten/fettprosenten samt hvor mye vann og salt du har fått i deg vil gi veldig store utslag.

    Jeg ville prøvd ketodiet og lagt på ca 1000 kalorier. Da blir du ikke sulten, går ganske fort ned i vekt og har mye overskudd.
    Du vil gå veldig mye ned i begynnelsen men dette er stort sett vann. Det er likevel veldig motiverende. Hvis du er veldig glad i kondisjonstrening med høyere intensitet vil det føles veldig tungt da kroppen din går tom for sukker under dietten.
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Sixpack på: 26. august 2013, 17:19
    Ja, ganske enkelt må du bare miste fett ved å spise mindre kalorier enn du forbrenner. I tillegg er det lurt å ha et veldig proteinrikt kosthold samt trene styrke. Spis ca 500 kalorier mindre enn det du trenger.
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kreatin monohydrat spm på: 09. juni 2012, 22:14
    Ta 5 gr 4 ganger dagen i 5 dageri oppladningsfasen, deretter 5-10 gr hver dag som vedlikeholds dose. Ta 5 gram om morgenen og 5 gram etter trening sammen med karbo, bland gjerne med gainer. En kan gå på kreatin hele året men det er det forskjellige meninger om, bare å prøve hva som passer for deg, en går gjerne opp 4-5 kg på kreatin, men det er innviduelt, 2 av 10 fugerer ikke kreatin på iflg forskning. Muskulaturen vil se større ut og en blir sterkere pga vannet/kroppen musklene tar opp... Gi gass

    Jeg gjør dette og det fungerer bra, både i praksis og teori.

    Personlig gjør jeg det i sykler på ca 8-15 uker og så 2-3 uker pause. Dette skal man gjøre fordi effekten vil ta av etter en lengre periode.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!