Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 1  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: kan kroppsfettet gå bort av seg selv? på: 27. mai 2012, 11:07
  Om ikke kalorireduksjon funker kan trolig et lavere inntak av karbohydrater funke. Da skal du erstatte karbohydrater med fett som energikilde, dog ikke gram for gram siden fett er mer energitett enn karbohydrater. Du trenger strengt tatt ikke karbohydrater fra andre kilder enn grønnsaker. Spis masse protein (egg, kjøtt, fisk, gulost) , litt fett og masse grønnsaker. Grunnen til at dette funker er at du blir mindre sulten, spiser færre gram, ikke får behov for mellommåltider, og har lettere for å frigjøre det lagrede kroppsfettet med det jevne blodsukkeret du opprettholder med lite karbo. Drikk masse vann og tillegg noe kondistrening eller bare få deg noen gåturer i tillegg til styrketreningen.
  2  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Ulike metoder å trene lår på? på: 27. mai 2012, 10:55
  Om du ikke vil bygge størrelsen på musklene mer nå skal du ikke ta flere men færre rep. Du kan ta 4 rep. f.eks Da øker du styrken mer enn du bygger volum.  Når du derimot skal øke muskelstørrelse skal du ta fra 8 rep og oppover.
  3  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Sykt slapp, sliten og 0 motivasjon - hva skjedde? på: 27. mai 2012, 10:50
  Du hadde sikkert merket det om det var det men jeg vil nevne det likevel. Om jeg er sliten kan jeg ha søvnmangel eller gå og bære på uforløste følelser som tynger.
  4  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Jakten på gymrotta? på: 22. mai 2012, 18:26
  Jeg jakter på en gymrotte som også er en kirkerotte,jeg. Det er ikke lett. Gud og kroppsfiksering er kanskje ikke den vanligste interessekombinasjonen?Smiley
  5  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvor gjemmer de trening/kostholds interesserte jentene seg? på: 22. mai 2012, 18:18
  Det er en del lange blikk på treningssentere. Jeg er så sjenert at de jeg synes er attraktive tør jeg ikke snakke med, men andre tar jeg gjerne initiativ til å snakke med. Om en fyr skulle være interessert i meg hadde det beste vært om han hadde sagt: om du trenger noe hjelp er det bare å si ifra. Jeg har trent lenge og kan vise deg riktig teknikk.-- da hadde jeg tørt å fortsatt samtalen om jeg likte han. Om jeg ikke tok kontakt etter et slikt tilbud var jeg ikke interessert. En fin måte for mannen å unngå en direkte avvisning på.
  6  Trening / Skader og Smerter / Sv: Hodepine under trening på: 22. mai 2012, 18:07
  Høres ganske ille ut. nei har ikke hatt det sånn selv men kanskje det kan ha noe med stram nakkemuskelatur å gjøre? Vannmangel tror jeg ikke kan skape så sterke hodesmerter. Kanskje du er i ferd med å få influensa? Eller poellenallergi? Sorry, jeg vet ikke.
  7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Ketose diett og hvilket trenningsopplegg? på: 22. mai 2012, 18:03
  Om du følger ketolysekuren anbafaler Torkil moderat trening. Styrketrening anbefales. Veldig intensiv trening de første ukene kan være vanskelig å gjennomføre. Gjør det du vil og får til.
  8  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden på: 06. april 2011, 19:42
  En skive jukseloff lagd av 1,5 egg og salt med bremykt på, stor salat av agurk, issalat, sukkererter, tomat, løk og asparges pluss 50 g osteterninger ("så lett" fra synnøve finden).
  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Livet er heeerlig! formbilde s.4 på: 06. april 2011, 00:08
  Du spiser veldig lite fett ser det ut som. Kan hende det er derfor du får lyst til å hive innpå med usunn mat. Eller rett og slett sult.
  Og hva med grønnsaker? Du blir ikke fet av fett om du spiser det utenom karbohydratene. Brød derimot er oppfetingsmat. Om du absolutt vil spise brød bør du unngå fett i samme måltid som smør, ost etc. Heller ta på kjøtt/fiskepålegg. Jeg tror du vil gå fortere ned om du spiser kun fisk, kjøtt, smør, ost, grønnsaker som vokser over jorda og egg. Og kutter ut brød og ris. Du bør, hvis du følger forslaget mitt, gjøre en forsiktig endring når du skifter ut karbohydrater som energikilde med fett ,ellers vil du kunne bli slapp til fettforbrenningen setter igang skikkelig. For å forbrenne fett trenger kropppen mye vann så drikk masse. Og tilskudd av vitaminer og mineraler kan understøtte prosessen.
  10  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Fått mer muskler men fettet blir! på: 05. april 2011, 23:52
  Du kan forsøke å skifte ut banan og brød (og lignende karbohydratrike matvarer) med andre matvarer som egg, hvit ost, kjøtt eller fisk. Det er ikke sikkert du tåler så mye karbohydrater. Sånne barer inneholder ofte en god del karbohydrater. Eneste unntaket er atkinsbarer, som jeg vet om. Men å spise en ostebit istedet er sunnere og mer mettende.
  11  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Ned i fettprosent på: 05. april 2011, 23:47
  Om du sulter spiser du for lite. Mat, hvilken type og i hvolken mengde, har mest å si for vektnedgang, ikke trening. Lavkarbo har funket for meg. En blanding av proteinbesparende faste og ketolysekuren.
  12  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Hushjelp Diett på: 05. april 2011, 23:42
  Ja, en solid proteinkilde til hvert måltid er ikke umulig å få i seg om man kutter ned på ris,potet, brød etc.
  13  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Syn på diett + trening på: 05. april 2011, 23:38
  PÅ lavkarbo.no er det mange tips også. Da skal du ikke tenke så mye på kalorier men følge sult og metthets-signalene. Protein metter, og med nok fett i kosten til energi ,istedetfor karbohydrater, forbrenner kroppen lettere fett fra reservene. Du trenger ikke frukt om du spiser grønnsaker.
  14  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Deffinga har stoppet opp, rundt ca 15% fett. Noen tips? på: 05. april 2011, 23:27
  Du skriver du begynte å gå ned igjen når du skiftet ut frukten. Da ville jeg fortsatt med å erstatte frukten Man trenger ikke frukt om man spiser grønnsaker. Grønnsaker (som vokser over bakken) har mye mindre karbohydrater enn frukt. Å ha frukt som mellommåltid er det flere som har gått opp i vekt av vet jeg.
  15  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: spise nøtter, Hvilke typer anbefales og hvor mye? på: 05. april 2011, 23:16
  Chilinøtter og andre behandlede nøtter (med unntak av tørr-ristede) er ikke noe særlig sunt akkurat. Da bør du heller avstå fra de. Prøv noen valnøtter og hell kaldt vann over og strø salt over etterpå. Eller rist de i ovnen. Soyabønner kan også ristes i ovn med salt etter at de har ligget i bløt over natten. 50 g nøtter om dagen ville jeg ikke oversteget. På deli de luca selger de tørr-ristede nøtter i små poser. De vil du sikkert like. Posene er 50g's. Valnøtter og mandler er sunnest.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • «Simplicity is the key to brilliance» - Bruce Lee
  Bruk disse spesialmetodene og få muskelvekst.
  Er du på jakt etter proteinmuffins? Se her!

  10 tips for å bli god i benkpress

  Trening24.03.2020200

  Benkpress er en utmerket øvelse for å trene armer, bryst og skuldre.
  Bruker du multivitamin? Disse råvarene gjør samme nytten.